آیا رهبر معظم انقلاب همان سید خراسانی زمینه ساز ظهور است؟
در علائم ظهور و بيان اتفاق هايي که نزديک ظهور حضرت مهدي(عج) پيش مي آيد، در روايات سخن از شخصيتي است که به " سيد خراساني " معرفي شده است.
محقق معاصر شيخ علي کوراني روايات مربوط به خراساني را جمع بندي کرده و آن را به شرح زير ارائه داده:
احاديث متذکر اين مطلب است که دو شخصيت در ايران قبل از ظهور حضرت مهدي ظهور مي کنند و در قيام حضرت و آماده سازي شرايط سهيم هستند. بنا بر مفاد روايات، ايرانيان با دشمنان خود در جنگ هستند . جنگ طولاني مي شود تا اين که سيد خراساني با تقاضاي مردم و اصرار و پافشاري آنان، حکومت مي يابد در حالي که به حکومت رغبتي ندارد. نيروهايش را يک جا کرده و دوست خود شعيب بن صالح را به فرماندهي آن ها منصوب مي کند . به کمک هم جنگ را در سراسر ايران و عراق و ترکيه اداره مي کنند. براي هجوم گسترده به فلسطين آماده مي شوند.
در اين حال سيد خراساني با نفوذ سفياني در عراق مواجه مي گردد و در قرقيسا با آنان درگير مي شود
... بعد خراساني و شعيب با سپاه شان به امام ملحق مي شوند و شعيب فرمانده سپاه امام مي گردد
در مورد خراساني اجمال است که فرد معيني است يا منظور فرمانده و حاکم خراسان در زمان ظهور حضرت مي باشد. ظاهرا نام شخص معيني باشد که هاشمي و از ذريه امام حسن يا امام حسين است. رواياتي دلالت دارد که چهره روشن دارد. بر گونه راست يا دست راستش خالي مي باشد.
اما شعيب بن صالح يا صالح بن شعيب جواني لاغر و گندمگون است که محاسن کم پشتي دارد. داراي بينش و يقين و عزم است و جنگاور مي باشد. بنا به بعض روايات اهل سمرقند و بنا به رواياتي ديگر اهل ري است و...
براي اطلاع از احاديث به بحار الانوار ،ج52 و عصر الظهور، شيخ علي كوراني عاملي، ص 238 - 245 مراجعه کنيد.
روايات سيد خراساني و دوستش شعيب بن صالح به کثرت روايات سيد يماني نيست. ظهور او هم از علامات پنجگانه اي که قبل از قيام قائم حتما اتفاق مي افتد ،ذکر نشده است.
اين روايات خيلي پراکنده و مجمل هستند و بسياري با قرينه بر سيد خراساني حمل مي شود. بعضي به شرح زير است:
ثم يخرج المهدي على لوائه شعيب بن صالح؛(1)
سپس مهدي(عج) خروج مي کند در حالي که شعيب بن صالح پرچم دار اوست.
امام صادق فرمود: خروج الثلاثة الخراساني و السفياني و اليماني في سنة واحدة في شهر واحد في يوم واحد، و ليس فيها راية بأهدى من راية اليماني يهدي إلى الحق ؛(2)
سفياني و يماني و خراساني در يک روز و يک ماه و در سال ظهور مي کنند. پرچمي از پرچم يماني به هدايت نزديک تر نيست.
ثم يكون خروج شعيب بن صالح من سمرقند؛ (3)
خروج شعيب بن صالح از سمرقند است.
امام باقر : تنزل الرايات السود التي تخرج من خراسان إلى الكوفة فإذا ظهر المهدي بعث إليه بالبيعة؛ (4)
پرچم هاي سياه که از خراسان خروج کرده اند، به کوفه وارد مي شوند و با ظهور مهدي بيعت خود با او را اعلام مي نمايند.
نيز : لابد لبني فلان أن يملكوا، فإذا ملكوا ثم اختلفوا تفرق كلهم و تشتت أمرهم حتى يخرج عليهم الخراساني و السفياني : هذا من المشرق ، و هذا من المغرب، يستبقان إلى الكوفة كفرسي رهان: هذا من هنا، و هذا من هنا حتى يكون هلاك بني فلان على أيديهما، أما إنهما لا يبقون منهم أحدا. ثم قال عليه السلام: خروج السفياني و اليماني و الخراساني في سنة واحدة و في شهر واحد في يوم واحد و نظام كنظام الخرز يتبع بعضه بعضا فيكون البأس من كل وجه، ويل لمن ناواهم. و ليس في الرايات أهدى من راية اليماني هي راية هدى لأنه يدعو إلى صاحبكم؛
حتما بني فلان حاکم مي شوند. بعد از حاکميت دچار تفرقه و تشتت شده تا اين که خراساني و سفياني بر آن ها خروج مي کنند . خراساني از مشرق و سفياني از مغرب در يک سال و ماه و روز خروج مي کنند. بر ورود به کوفه از هم سبقت مي گيرند. بني فلان را نابود مي کنند. واي بر کساني که با اين دو گروه درگير شوند(هلاک مي شوند و شکست مي خورند) پرچمي از پرچم يماني هدايتگر نيست زيرا او مردم را به اطاعت امام زمان دعوت مي کند.
برخي مراد از خال در دست راست را نشانه در دست راست مي دانند. بر اين اساس و برخي شواهد ديگر سيد خراساني را منطبق بر مقام معظم رهبري مي انگارند. علامه كوراني نيز در برابر اين پرسش، اين شباهت را انكار ننموده، اظهار اميدواري كرده اند كه مراد از سيد خراساني رهبر انقلاب باشند.
براي اطلاع بيش تر از احاديث به بحار الانوار، ج52 و عصر الظهور، شيخ علي كوراني عاملي ، ص 238 - 245 همچنين به سايت u313.ir مراجعه کنيد.
پي نوشت ها:
1. بحار الأنوار، مجلسي، ج 52، ص 208.
2. همان،ص210.
3. همان،ص213.
4. همان،ص217
و231-232.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹فرار مردم از شهر خان یونس بعد از بمباران های شدید اسرائیل
📢 باید در مسائل مهم صدای واحد از کشور شنیده شود
✏️ رهبر انقلاب: در مسائل مهمّ کشور هم باید صدای واحدی از کشور شنیده بشود. در مسائل مهمّی که البتّه تشخیصش با شما [نمایندگان مجلس] است، یک جاهایی هست که بایستی دولت و مجلس و مسئولین گوناگون، یک حرف بزنند تا آن کسانی که در دنیا گوش تیز کردهاند که نشانههای اختلاف و دوگانگی را پیدا کنند، مأیوس بشوند؛ یک صدا باید شنیده بشود.
🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
🔹️متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57106
📢 حضور نمایندگان در مجامع عمومی و فضای مجازی، آرامشبخش باشد
✏️ رهبر انقلاب: خیلی از شماها [نمایندگان مجلس] در مجامع عمومی، در نمازجمعهها، در شهرهای مختلف پیش از خطبهها حضور پیدا میکنید ــ یا در فضای مجازی که امروز حاکم بر خیلی از فعّالیّتهای همه است، باید آرامشبخش باشد؛ اختلافبرانگیز نباید باشد.
✏️ هر جا شما سخنی میگویید، حرفی میزنید، نظری میدهید، مخاطب شما دلگرم بشود به اینکه شما طرفدار اتّحاد و اتّفاق و همدستی و همدلی نیروها هستید؛ خلاف این را نبایستی پیام بدهید. این حفظ امنیّت روانی مردم است و این مطلب مهمّی است.
🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
🔹️متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57106
📢 هدف قانون باید پیشرفت کشور و خدمت به مردم باشد
✏️ رهبر انقلاب: قانونگذاری وظیفهی مهمّ درجهی اوّل مجلس شورای اسلامی است. قانون، ریلگذاری است، ایجاد نقشهی راه است برای حرکت قوای اجرائی کشور؛ قانون این است دیگر. بایستی هدف قانون را پیشرفت کشور و خدمت به مردم دانست و قرار داد.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57106
📢 توصیه رهبر انقلاب به مجلس درباره قانونگذاری:
👈 قانون باید تأویلناپذیر، قابل اجرا و منطبق با اسناد بالادستی باشد
✏️ رهبر انقلاب: [قانون] تأویلناپذیر باشد. قانونی که صریح نباشد و قابل تأویل باشد، کسانی که اهل سوءاستفاده هستند میتوانند سوءاستفاده کنند. نگذارید؛ قانون را تأویلناپذیر و صریح [وضع کنید]. دیگر اینکه با توجّه به ظرفیّت کشور، قابل اجرا باشد.
✏️ گاهی مجلس قانونی را تصویب میکند که دولت قادر [به اجرا] نیست؛ یعنی امکانات کشور و استعدادهای کشور، یا به خاطر بودجه یا به خاطر مسائل گوناگون دیگر، توان کشیدن این بار را ندارد. این هم باید رعایت بشود. منطبق با اسناد بالادستی باشد؛ یکی از نکاتی که در قانونِ خوب لازم است این است: انطباق با اسناد بالادستی؛ تعارض به وجود نیاید.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57106
🎤 در گفتوگوی تفصیلی KHAMENEI.IR با رئیس سازمان انرژی اتمی مطرح شد:
👈 حضور انحصارشکنانه کالا و خدمات هستهای ایران در بازارهای جهانی
🎤 رسانه KHAMENEI.IR در گفتوگو با مهندس محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، به بررسی توانمندیها و ظرفیتهای علمی و صنعتی جمهوری اسلامی ایران در بخش صنعت هستهای پرداخته است که به مناسبت سالروز شهادت دانشمند هستهای، شهید داریوش رضایینژاد متن آن را منتشر میکند.
مهندس اسلامی:
🔹 صنعت هستهای یک صنعت راهبردی است. ابعاد امنیت ملی دارد و بخشی از حوزهی اقتدارآفرینی جمهوری اسلامی ایران است. این جوری نیست که اولویتهایش با تغییر دولتها بتواند جا به جا بشود.
🔹 در ۲۵ سال گذشته، صهیونیستها و سرویسهای جاسوسی، یعنی کل این نظام استکباری، یکپارچه تلاش کردند که جمهوری اسلامی ایران به هستهای مجهز نشود. از ۲۵ سال پیش خرابکاری صنعتی کردند. شما از یک کشور اروپایی یک قطعهی استاندارد باکیفیت خریداری کردید. اینها آمدند در مسیر ربایش انجام دادند و بردند. خرابکاری بسیار ظریف میکرونی انجام دادند که وقتی که به دست شما میرسد کار نکند. در مواد خرابکاری کردند، در مصالح مواد خام خرابکاری کردند، در قطعات خرابکاری کردند.
🔹 قانون اقدام راهبردی، بهترین فرصت را برای کشور ایفا کرد تا بتواند در مقابل زیاده خواهی دشمنان، قدرتمندانه عمل و کشور و سازمان انرژی اتمی را مستحکم کند تا بتواند با این زیاده خواهی مقابله بکند.
🎤 #تحلیل_و_تبیین
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/57114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #گزارش_خبری | سوگند میخورم...
🎤 #روایت_یک_خبرنگار از دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم با رهبر انقلاب. ۱۴۰۳/۴/۳۱
💻 farsi.Khamenei.ir
📜 روزشمار KHAMENEI.IR تا تنفیذ چهاردهم
🎤 #تحلیل_و_تبیین | چرایی و چیستی حکم تنفیذ ریاست جمهوری
📝 بررسی مفهوم و ماهیت حقوقی «تنفیذ» و مهمترین پرسشهای مربوط به آن از منظر حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران
🔹 تنفیذ حکم ریاست جمهوری از سوی مقام رهبری در حقیقت اعتبار بخشیدن یا مشروعیت دادن به ریاست وی بر قوهی مجریه است.
🔹 در تمام تنفیذنامههایی که از سوی امام خمینی رضواناللهتعالیعلیه یا حضرت آیتالله خامنهای برای رؤسای جمهوری اسلامی ایران صادر شد، ابتدا عبارت «تنفیذ رأی مردم» و سپس «انتصاب به ریاست جمهوری» دیده میشود. ادبیات بکار گرفتهشده در تنفیذنامهها ارتباط معناداری را میان انتخاب رییسجمهور از سوی مردم و انتصاب وی توسط مقام رهبری بیان میدارد.
🔹 در جمهوری اسلامی ایران میان «انتخاب مردم» و «انتصاب ولی فقیه» به طرز زیبایی جمع شده و مقام رهبری همان کسی را به ریاست جمهوری منصوب میکند که مقبولیت مردمی و پایگاه اجتماعی وی قبلاً از طریق انتخابات احراز گردیده است.
⏰ ۶روز تا #تنفیذ_چهاردهم
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/23399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏱ #مثبت۱۰۰ثانیه | ایران پنجه در پنجه سیسادا
📹 گزارشی از اشاره روز گذشته رهبر انقلاب به قانون تحریمی سیسادا که مجلس سنا، کنگره و رئیسجمهور دموکرات آمریکا ۱۵ سال قبل علیه ایران وضع کردند
👈 این گزارش، پنجاه و یکمین شماره از «#مثبت۱۰۰ثانیه» است که به کاوش در یک نکته مطرح شده از سوی رهبر انقلاب میپردازد.
📥 سایت | آپارات
💻 farsi.Khamenei.ir
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه صد و نه قرآن کریم
سوره مبارکه المائدة
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir