eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.3هزار عکس
37.8هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸روزهای خوب توی راهند 🍃قرار نیست که همیشه 🌸صبح رو با قلب شکسته و 🍃پر غم از خواب بیدار بشیم 🌸هیچ موقع غمگین نشوید چون:👇 خدایی دارید که همیشه همراهتونه امروزتون سرشار از لطف خداوند 🌸 🌸🍃
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 این حکم قطعی خداست که ای بنی اسرائیل اگر بعد از نعمت هایی که به شما دادیم، طغیان کردید گروهی رو بر شما مسلط میکنیم که نابودتون کنند! 🔹و کی بهتر از ایرانی ها برای نابودی رژیم صگیونیستی 🔹«علی آگاه»
🔺 اسلامی: هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی ایجاد ترس و عقب‌نشینی است. 🔹به تعبیر قرآن کریم، عقب‌نشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدان‌های سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد.
°•مھدۍ جان !! بارها روی تورا دیدم ولی نشناختم لالہ از باغ رُخت چیدم ولی نشناختم🌷🍂 🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دقایقی قبل مرز مهران با وجود سیل جمعیت تردد زائران در حال انجام است.
📸 دولت روحانی ۲۰۱۶ ریو: ۶۳ ورزشکار، ۸ مدال، رتبه ۲۵ المپیک ۲۰۲۰ توکیو: ۶۸ ورزشکار، ۷ مدال، رتبه ۲۷ 🔺دولت المپیک ۲۰۲۴ پاریس: ۴۰ ورزشکار، ۱۲ مدال، رتبه ۲۱ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️ یه جهانگرد آلمانی اومده ایران و رفته حرم شاه‌عبدالعظیم با آب و جای استراحت حال کرده این بنده خدا فکر کنم یه سر بره کلا مسلمون بشه.
♨️ در عراق گذرنامه خود را گم کردیم کجا مراجعه کنیم؟ رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه : از تدابیری که مجموعه فراجا اندیشید این بود که برای ایرانیانی که در عراق هستند و حتی اتباعی که از سوی ایران به عراق رفته‌اند این بود که اگر گذرنامه خود را گم کردند بتوانیم در کشور عراق هم به آنها خدمات ارائه دهیم. افرادی که گذرنامه خود را گم کردند می‌توانند به سفارتخانه های ایران در عراق مراجعه کنند. در چهار شهر ، نجف، سامرا و کاظمین در نمایندگی‌های ایران همکاران پلیس مهاجرت و گذرنامه مستقر می‌شوند و به صورت شبانه‌روزی آمادگی ارائه خدمات را دارند. لطفاً عکس گذرنامه و کارت ملی خود را در گوشی همراه خود ذخیره کنید که در مواقع ضروری داشته باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥کاربر ایرانی با انتشار این ویدیو نوشت؛ توی کربلا توک‌توک سوار شدیم، راننده می‌گفت ایران بعداز اربعین اسرائیل رو با موشک میزنه... 💥فقط ببینید با چه شور و اشتیاقی داره از موشک‌های ایران میگه! ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ایشون دکتر «مریم اسلامی» دارای مدرک پزشکی و مشاوره ژنتیک از دانشگاه هاروارد آمریکا هستن. دلیلش برای برگشتن به ایران خیلی برعنداز سوزه، میگه برگشتم که فرزندم تو «ایران» بزرگ بشه و برای کشورم مفید باشم. درد و بلاش بخوره تو سر کیمیا علیزاده، علی کریمی و اصلاح طلب و برعنداز
11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت‌های جنجالی داریوش ارجمند درباره نفوذ پول‌های کثیف در شبکه نمایش خانگی
⭕️ تشویق قضایی براندازان 🔹توماج صالحی که پس از تلاش فراوان برای تحریک،تشویق و فرماندهی آشوبگران پائیز ۱۴۰۱ در دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده بود در دادگاه تجدیدنظر تبرئه!! شد و جهت رسیدگی به اتهامات نشر اکاذیب و اخلال در نظم، به دادگاه کیفری ۲ معرفی گردید. 🔹نیلوفر حامدی(خبرنگار روزنامه شرق) که در شروع آشوبهای پائیز ۱۴۰۱ نقشی اساسی داشت و در اطلاعیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه به همکاری با دولت آمریکا متهم شده بود با رای دادگاه تجدید نظر تبرئه شد. دادگاه فوق، نامبرده را در اتهامات«اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» هم مشمول عفو دانست و حکم آزادی او را صادر کرد!(قوه قضائیه در دی ماه ۱۴۰۲ از تشکیل پرونده برای نیلوفر حامدی به علت کشف حجاب هم خبر داده بود که از عاقبت پرونده مذکور اطلاعی در دست نیست.) ▪️بدون تردید اگر این دو نفر در پنچر کردن خودروی قضات دادگستری همکاری داشته و یا اسب عدلیه را یابو خطاب کرده بودند به مجازاتهایی بسیار جدی تر محکوم می شدند ! ▪️پیشنهاد می شود قوه قضائیه این روش ابتکاری در رسیدگی به پروندهای براندازان و آشوبگران پائیز ۱۴۰۱(موسوم به تشویق قضایی براندازان)را به نام خود ثبت و به سازمان عفو بین الملل و جامعه جهانی ارائه دهد. ▪️شایسته است با وجود چنین عدلیه ای،ایران را بهشت براندازان و آشوبگران بنامیم! اگر در سال ۱۳۶۰ با همین روش با مجاهدین خلق برخورد می شد، سالها پیش،مسعود رجوی ایران را به پادگان اشرف تبدیل کرده بود!