eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💥 سردار کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسرائیل در لبنان مفتضحانه شکست خورد 💥در ظاهر آمریکایی‌ها پیش‌نویس این آتش‌بس را نوشته‌اند، اما در اصل به نظر می‌رسد که رژیم صهیونیستی به آمریکا فشار آورده تا دست به چنین کاری بزنند. 💥شکست رژیم صهیونیستی از ۲ هفتۀ پیش که در اوج جنگ نتانیاهو وزیر جنگش را عزل کرد، مشهود شد. وقتی فرمانده کل را عوض می‌کند این یعنی شکست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥یونسی استاندار جدید مازندران: من به شعار وفاق ملی اعتقادی ندارم 💥باید افرادی در سمت های اجرایی استانی و شهرستانی منصوب شوند، که به گفتمان دکتر پزشکیان اعتقاد داشته باشد.نمیشود که فردی، که تا دقیقه آخر در ستاد سایر رقبا فعالیت داشت و به طرف مقابل نیز رای داد، اما امروز خواهان آن باشد در سمت های استانی و شهرستانی از وی استفاده شود، من اعتقادی به این موضوع ندارم.
💥واکنش کانال انتخاباتی پزشکیان به مواضع امروز قالیباف درباره ظریف: ۳ دهه سیاست‌ورزی قالیباف همراه با سردرگمی بوده است/ یک روز رضاخان حزب‌اللهی و یک روز دیگر اصلاح‌طلب اصولگرا
💢توپخانه ارتش ترکیه در حال پشتیبانی از تروریست های تحریرالشام و کوبیدن مواضع ارتش عربی سوریه در شمال حلب است. ⭕️ تاکنون تروریست ها موفق به غنیمت گرفتن سه خودرو زره پوش و چند لانچر کورنت و اسارت ۶ سرباز شده اند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷ایرانی‌هایی که روز قیامت با نتانیاهو محشور میشن ! | منبع: شرح دعای مرزداران اگر در خانه کس است یک حرف بس است
📍یوسف پزشکیان دستیار دفتر رئیس‌جمهور شد رئیس دفتر رئیس‌جمهور، یوسف پزشکیان (فرزند رئیس‌جمهور) را به‌عنوان مشاور و دستیار رسانه‌ای خود منصوب کرد.😑 پیش از این نیز حسن مجیدی (داماد رئیس‌‌جمهور) به‌عنوان دستیار اجرایی دفتر رئیس‌جمهور منصوب شده بود.😐
📍انتشار اولین تصویر از وفیق صفا پس از اعلام آتش بس 🔹رسانه های لبنانی امروز پس از اجرایی شدن آتش بس برای نخستین بار تصاویری از وفیق صفا، مسئول کمیته هماهنگی و رسانه ای حزب الله منتشر کردند. 🔹ارتش اسرائیل مدعی ترور وفیق صفا شده بود.
🔴 الجزیره: نیروهای مخالفان سوری (ترویست‌ها) ۱۳ روستا و شهر در حومه غربی حلب را از کنترل ارتش نظام سوری خارج کردند. گروه های تروریستی مشارکت کننده در اتاق عملیات فتح المبین در حمله به غرب حلب: 📌 هيئت تحرير الشام 📌 القوة المشتركة 📌 الجبهة الشامية 📌 جيش العزة 📌 صقور الشمال 📌 انصار ألتوحيد 📌 حزب التركستان 📌 المجلس الثوري لأهل الشام
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سریعا این کلیپ رو انتشار بدید .تا ملت به ماهیت مظلوم نمایی و ادعای پاکدستی پزشکیان و اصلاح‌طلبان پی ببرند،
🔻 عبور کاروان ترکیه به قلمرو ارتش آزاد از طریق گذرگاه مرزی سلامه 🔸 این کاروان حاوی تانک، خودروهای زرهی و سایر خودروهای نظامی بود. یگان های زرهی ارتش ترکیه از چندین گذرگاه در حال حرکت به سمت شمال سوریه می‌باشند.
سوریه در آستانه فتنه‌ دیگری قرار گرفته است؟ 🔺گروهک تروریستی تحریرالشام صبح امروز ساعاتی پس از اعلام آتش بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان، عملیات بزرگی را برای حمله به حلب در شمال سوریه آغاز کرد است. 🔺به‌نظر می‌رسد تحولات اخیر در حلب، مرحله ای جدید از نبرد چند وجهی آمریکا برای تقابل با محور مقاومت در محیط ژئوپلتیک غرب آسیا است تا پس از با برقراری آتش بس ۶۰ روزه در جنوب لبنان فرصت لازم برای محور مقاومت جهت بازیابی توان انسانی و سازماندهی نیروها فراهم نشود. 🔺علاوه براین، حمله تحریر‌الشام به حلب بلافاصله پس از برقراری آتش‌بس از منظر بین‌المللی پروژه ناتو در خاورمیانه در راستای تداوم رقابت قدرت های جهانی به ویژه روسیه است.
🔥 شروع سوم، اعلام استقلال سوریه، حمله به کردها، بعد از و جابیه (در شهر دمشق سوریه) در مراحل 🔴 و يَجِيئُكُمُ الصَّوتُ مِنْ نَاحِيَةِ دِمَشقَ بِالفَتح و تُخْسَفُ‏ قَرْيَةٌ مِنْ‏ قُرَى‏ الشَّام تُسَمَّى الجابيةَ وَ تَسْقُطُ طَائِفَةٌ مِنْ مَسجِدِ دِمَشقَ الْأَيْمَن و مارقَةٌ تَمْرُقُ مِنْ ناحيةِ التُّرْكِ و يَعْقُبُها هَرْجُ الرُّوم و سَيُقْبِلُ إِخْوانُ التُّرْكِ حَتّى يَنزِلُوا الجزيرة و سَتُقْبِلُ مارِقَةُ الرُّوم حتَّى يَنْزِلُوا الرَّملَةَ فَتِلْكَ السَّنَةَ يا جابِرُ اخْتِلَافٌ كَثيرٌ في كُلِّ أَرْضٍ مِنْ ناحيةِ الْعرب فَأَوَّلُ أَرضِ تخرب، أَرْضُ الشّام 🔴 صوتی بر همراه با فتح، دمیده میشود و ای در جابیه دمشق سوریه رخ خواهد داد و بخشی از تخریب خواهد شد. آنگاه خروج کنندگانی از جانب (مرزهای) ترک‌ها، شورش خواهند کرد (اعلام استقلال اکراد سوریه)؛ فتنه، اختلاف و قتل، رومی‌ها (کشورهای غربی) را فراخواهد گرفت. برادران ترک (متحدین ترکیه)، نیروهایی نظامی خویش را در الجزیره (حسکه، دیرالزور و رقه) ادامه می‌دهند؛ و خروج کنندگانی از رومیان (غربی‌ها) هم در رمله (میناء اشدود بین تل آویو و اورشلیم در اشغالی) نیروی نظامی پیاده می‌کنند؛ در این سال، اختلاف و سراسر سرزمینهای عربی را فرا گرفته. و اولین سرزمینی که تخریب میشود، سرزمین شام (سوریه) است. (الغیبه نعمانی صفحه ۲۷۹. بحارالانوار مجلسی جلد ۵۲ صفحه ۲۳۷)