eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴تذکر به آقای وزیر برای واردات میز و تلویزیون به جای تجهیزات پزشکی ♦️رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز: پرونده خودروهای قاچاق هنوز تکمیل نشده/ کمتر از یک سوم ادعا درست است/ این عدد به صورت فیزیکی کمتر از 2000 دستگاه بوده است ♦️از نظر فنی حفره‌ای وجود داشته و عده‌ای از آن سوءاستفاده کرده‌اند ♦️ طرح رجیستری موبایل یک اقدام شایسته تقدیر و شاهکار بزرگ در این بخش بود ♦️ در 3 ماه گذشته بالغ بر 400 پرونده قاچاق ارز در کشور تشکیل شده که ارزش این پرونده‌ها بیش از 250 میلیون دلار بود ♦️ما هرگونه تخلفات را بررسی کرده و در یکی از موارد واردات میز و صندلی و تلویزیون به جای تجهیزات پزشکی را به وزیر مربوطه اعلام کردیم.
«جان فیتزجرالد» نامزد انتخابات کنگره آمریکا از کالیفرنیا: 🔹اسرائیل عامل ۱۱ سپتامبر است. 🔹هر چیزی که درباره هولوکاست به ما گفته شده، دروغ است.
برادر! قا یقَت جا دارَد؟ دور کُن،جانِ مرا...تو از این شهرِ غریب نَفسم تنگِ گناه است وشهرآلودِه... قایِقَت جادارَد؟ 🌷 شھـــــدا مارا هم به آسمان ببرید... #شهدا_همیشه_نگاهی #صبحتــــــون_شــهدایی
✍باز هم وعده های پوچِ غربگدایان باز هم فشار روانی به مردم باز هم امضای جان کری تضمین است؛ اینبار در نسخه اروپایی! دیوث رسانه.
🔴شیوه فریب عوام توسط غربزده ها بابای دوستم تو خونه شون میگفته قراره با تصویب FATF به همه مون «شناسنامه بین الملی!» بدن و پول نفت رو مستقیم بریزن تو حساب تک تک مون ولی آخوندا نمیذارن!!! خدایا خودت ....!!! *دزدِ بغـــــــــــداد!!🇮🇷*
🔴 تضمین یا تعارف در ضیافت وین؟!! 🔻دیروز نشست کمیسیون مشترک برجام با حضور وزرای خارجه ایران و ۵ کشور حاضر در توافق وین برگزار شد. در پایان این نشست اتحادیه اروپا بیانیه‌ای ۱۰ بندی را صادر کرد که ۹ مورد آن کلیاتی است که در خوش‌بینانه‌ترین حالت برای رعایت عرف دیپلماتیک در این بیانیه گنجانده شده است و بود و نبود آنها هیچ تفاوتی نمی‌کند. تنها بند هشتم بیانیه به اصل ماجرا پرداخته و وارد فاز اقتصادی شده است. در این بند نکاتی کلی و مبهم درخصوص تعامل و رابطه اقتصادی با ایران در قبال حفظ برجام و عمل به تعهدات خود آمده است. 1⃣هدف از مذاکرات و رایزنی‌های اخیر ایران و طرف مقابل، گرفتن تضمین از اروپا برای تامین منافع اقتصادی ایران در قبال عمل به برجام بود. در بیانیه این اتحادیه خبری از تضمین نیست و کلیاتی تکراری بیان شده که به قول آقای روحانی مایوس‌کننده است. 2⃣ اروپایی‌ها پیش از خروج آمریکا از برجام نیز تعهداتی بر اساس توافق داشتند که به آن پایبند نبودند. وقتی اروپایی‌ها در شرایط عادی به تعهدات خود عمل نکردند، معقول نیست که انتظار داشته باشیم در شرایط فعلی و با وجود فشارهای واشنگتن، به تعهدات خود عمل کنند و حتی تعهدات جدید هم بدهند. رویکردوعملکرد اروپا نشان می‌دهد نه تنها در پی جبران خسارت نیست بلکه خود نیز سر تقابل دارد. 3⃣ اروپایی‌ها در روزهای اخیر به ایران می‌گویند در برجام بمانید اما ما نمی‌توانیم به شرکت‌های خود بگوییم در ایران بمانید! دولتمردان باید باور کنند که اروپا در این میدان وظیفه و نقشی جز اتلاف وقت و نگه داشتن ایران در برجام ندارد. نکته‌ای که آقای عراقچی هم در مصاحبه اخیر خود با اسپوتنیک به آن ‌اشاره کرده و حرف منتقدان مبنی بر بازی پلیس خوب و پلیس بد از سوی اروپا و آمریکا را تایید کرد.
طی ۴ماه اخیر دو کار بزرگ در کشور انجام شد، یکی نهایی شدن پالایشگاه ستاره خلیج فارس و دیگری پروژه بی نظیر آبرسانی به خرمشهر و آبادان از سد کرخه. هر دو کار رو قرارگاه خاتم سپاه انجام داده، دولت هم فقط نشسته نگاه کرده. اینکه میگفتن سپاه میخواد کودتا کنه احتمالا همین بوده! *فرید ابراهیمی*
از لحاظ سطح دغدغه! ✍چند سالی است کشور، اسیر خیانت های جماعت دو تابعیتی شده و فریاد و فغان نخبگان و دلسوزان هم راه به جایی نبرده است. 🔴جماعتی که وطن دوم را به مام میهن ترجیح داده و با ماموریت‌هایی خطیر،در حساس ترین مراکز تصمیم ساز و تصمیم گیر نفوذ کرده اند. 🔴علیرغم تصریح قانون اساسی مبنی بر منع استفاده از دو تابعیتی ها حتی بعنوان کارمند،دستگاه های ذیربط(دولتی و غیر دولتی )چشم بر این مساله بسته اند و حتی به شکل نابخردانه ای برای مردم شعر می خوانند که:«گر حکم شود که مست گیرند ، در شهر هرآنچه هست گیرند»!! 🔴اما علی مطهری بالاخره به سر غیرت آمده و در نامه ای محکم،نسبت به حضور دو تابعیتی ها به شدت معترض شده است. این غیرت بسیار ستودنی است اما کاش برای مشکلات مردم ایران بود. 🔴مطهری در واکنش به باخت برزیل و با ابراز تاسف بخاطر محروم شدن مردم جهان از زیبایی های فوتبال گفته این بخاطر وجود دوتابعیتی های آفریقایی تبار در تیم کشورهای اروپایی است و فیفا باید چنین و چنان کند! در روزگاری که پی در پی خبر خیانت دو تابعیتی ها به مردم منتشر می شود،سطح دغدغه و حتی سطح شعور نایب رئیس مجلس را می توان با این نامه سنجید.
🔻بیانیه بسیج دانشجویی ۸ دانشگاه بزرگ تهران در اقدام متعرضانه به ساحت علم و عالم در دانشگاه علم و صنعت جناب آقای غلامی، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری 🔹چنانکه مستحضرید در روزهای اخیر، فصل جدیدی در گشوده شد. متاسفانه بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و به عبارت دقیق‌تر جواسیس سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه طی اقدامی متعرّضانه قسمت‌هایی از دانشگاه علم و صنعت ایران، از جمله دانشکده مهندسی برق را تحت بازرسی و نمونه‌برداری قرار دادند! این اقدام بدون اطلاع دانشگاهیان و همچنین با مشایعت برخی اساتید فتنه‌گر دانشگاه تحقق یافته است. تفتیش یک مرکز دانشگاهی توسط ماموران ذکر شده نه تنها در ایران، بلکه در سراسر جهان و حتی کشورهای پذیرنده پروتکل الحاقی نیز اقدامی شگفت به حساب می‌آید. 🔹بازرسان آژانس تنها به بهانه مقاله پژوهشی یکی از دانشجویان این دانشکده به سمت دانشگاه سرازیر شده و به جای بازرسی از آزمایشگاه و دفتر استاد مربوطه، تعدادی از آزمایشگاه‌ها و دفاتر اساتید را مورد تفتیش قرار داده‌اند. طبق اذعان اساتید دانشکده برق، بسیاری از این استادان هنگام بازدید در دفتر خود حضور نداشته و این اقدام بدون اجازه آنان صورت گرفته است؛ حال آن که تعدادی از قطعات فوق پیشرفته و راهبردی ساخته شده توسط اساتید در همین اتاق‌ها قرار داشته؛ اما علی‌الظاهر دیپلماسی سراسر حقارت دولت نقطه‌ای را به دور از نظر جواسیس بین‌المللی مستکبران باقی نگذاشته است. 🔹آیا اگر قرار باشد ما به دلیل به کار بردن تنها یک کلمه با کاربرد مشابه در مقالاتشان در کشور خود تحت قرار بگیرند، آنگاه دیگر استقلالی برای کشور باقی می‌ماند؟! این کار با امضای لایحه کاپیتولاسیون چه تفاوتی دارد؟! 🔹صد البته این واقعیت بر همگان روشن است که اساس نظام بازرسی‌های برجامیِ مورد تاکید غرب، تکمیل پازل اطلاعاتی از مراکز و توانمندی‌های راهبردی، فناورانه و اقتدارآفرین کشور است. لکن پیش از هرکسی نهادهای ذی‌ربط در کشور باید پاسخگوی چرایی باز شدن پای جاسوسان آژانس به فضاهای دانشگاهی باشند. مقتضی است تا در اسرع وقت و به عنوان نهادهای مرتبط با آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای و همچنین در جایگاه متصدی مدیریت دانشگاه‌های کشور نسبت به اقدام حرمت‌شکنانه اخیر توضیحات مربوطه را ارائه دهند. بدیهی است مسئولیت هرگونه تهدید برآمده از این بازدید و بازرسی‌های مشابه برای دانشمندان کشور بر عهده نهادهای فوق‌الذکر خواهد بود. 🔹از آخرین باری که اجانب قصد تعرض به استقلال فضای دانشگاهی کشور را داشتند، 65 سال می‌گذرد که آن روز نیز دانشجویان ننگ حضور بیگانه را با خون خود از کف دانشگاه شستند و حاشا که امروز چنین رخدادهای شومی مجددا در فضای آموزش عالی کشور تکرار شود. مع‌الاسف این اقدام به دلیل هراس از واکنش دانشگاهیان به دور از چشم همگان انجام گرفت، چراکه در غیر این صورت دانشجویان و اساتید این دانشگاه اجازه چنین هتک حرمتی را به ماموران یادشده و عوامل داخلی آنان نمی‌دادند، لذا در صورت تکرار چنین اتفاقی در این دانشگاه و سایر فضاهای دانشگاهی و تحقیقاتی کشور، دانشجویان در برخورد انقلابی با عوامل جاسوس کوچکترین مصلحتی را مد نظر قرار نخواهند داد. 🔻بسیج دانشجویی دانشگاه‌های ، تهران ، علم و صنعت ، شهید بهشتی ، صنعتی شریف ، امام صادق (ع) ، صنعتی امیرکبیر ، صنعتی خواجه نصیر ،علامه طباطبایی
پرویز سروری:اصلاح‌طلبان می‌خواهند از جایگاه متهم به جایگاه مدعی کوچ کنند دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی: 🔹اصلاح‌طلبان همواره تلاش می‌کنند که با فرافکنی و فرار رو به جلو مسئولیت تصمیمات و اقدامات خود را بر گردن دیگران انداخته در واقع آنها استاد فرار از پاسخگویی هستند. 🔹مدت زمان زیادی از انتخابات ریاست جمهوری سپری نشده و موج سنگین حمایت همه‌جانبه و لجام گسیخته اصلاح‌طلبان از دولت فعلی نیز از یادها نرفته است. 🔹طرح مباحثی از سوی اصلاح‌طلبان نظیر سوال از رئیس جمهور با هدف هدایت افکار عمومی از موضوعات اصلی به مسائل حاشیه‌ای بوده که در واقع اصلاح طلبان قصدجابه جایی از جایگاه متهم به جایگاه مدعی را دارند. 🔹اصلاح‌طلبان به هیچ‌وجه حاضر نخواهند شد که نقطه اتصال قدرتمند‌شان در دولت را از دست بدهند و می‌دانند اگر جهانگیری از دولت بیرون بیاید، مانند برفی در انزوا آب خواهد شد، لذا اصلاح طلبان ضمن حفظ وی در کابینه دولت، اپوزیسیون دولت را نیز برای خود حفظ می‌کنند.
🌍بزرگترین دشمن اسرائیل
🌙🔴🌍 افشای تخصیص ۴ میلیون یورو ارز به چند شرکت خاص ♦️نگاهی به لیست منتشر شده از سوی بانک مرکزی طی هفته گذشته درباره شرکتهای واردکننده خودرو که ارز دولتی دریافت کرده اند نشان می دهد در لیست مذکور، ۷ شرکت وجود دارند که طبق اسناد روزنامه رسمی در حوزه امور بازرگانی خودرو و قطعات خودرو فعالیت می کنند و مجموعا بیش از ۴ میلیون یورو ارز به آنها تخصیص یافته است. ♦️طبق بررسی های صورت گرفته از مرکز اصناف و بازرگانان وزارت صنعت، تمامی این ۷ شرکت فاقد مجوز نمایندگی رسمی برند خارجی خودرو هستند و لذا طبق مصوبه دولت، حق واردات خودرو ندارند و نباید به آنان ارز تخصیص داده می شد. ♦️مشخص نیست این ۷ شرکت با استفاده از چه ارتباطاتی و با چه کسی موفق به دریافت ۴ میلیون یورو ارز دولتی برای واردات خودرو شده اند.