eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹دستورالعمل مرحوم دولابی برای دفع بلا و گرفتاری
آمادگی کمیته امداد برای دریافت جوجه‌های یک روزه 🔹معاون اشتغالزایی کمیته امداد امام خمینی(ره): کمیته امداد ۱۱ هزار واحد پرورش مرغ در کشور دارد که می‌تواند نسبت به پرورش جوجه‌های یک روزه‌ای که تولیدکنندگان قصد معدوم‌سازی آنها را دارند اقدام کنند.
🌙🔴🌍۵۶ درصد مردم موافق ادامه محدودیت‌های کرونایی هستند ♦️جدیدترین نظرسنجی ایسپا نشان داده است ۵۶ درصد افراد موافقند که «خانه‌نشینی و محدودیت رفت‌وآمد» تا از بین رفتن کرونا ادامه داشته باشد و در مقابل ۳۹.۶ درصد موافقند با وجود شیوع کرونا فعالیت‌های اقتصادی شروع به کار کنند و ۴.۴ درصد افراد نیز به این سوال پاسخ نداده‌اند. ♦️همچنین ۸۴ درصد آنها اظهار کرده‌اند در خانواده آنها، دعوا و مرافعه زیاد به علت خانه ماندن پیش نیامده، اما ۱۵.۸ درصد بیان کرده‌اند اختلافات و دعوا و مرافعه در خانواده آنها پیش آمده است. ۰.۲ درصد به این سوال پاسخ ندادند. ♦️این نظرسنجی به صورت تلفنی و با جامعه آماری افراد بزرگسال (بالای ۱۸ سال) در سطح ملی و حجم نمونه ۱۵۶۳ در تاریخ ۲۴ تا ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ به صورت خویش فرمایی توسط ایسپا اجرا شده است.
🔴تکمیلی/سپاه پاسداران: روایت آمریکایی‌ها از رویارویی با نیروی دریایی سپاه جعلی و هالیوودی است ♦️اطلاعیه روابط عمومی نیروی دریایی سپاه درباره ماجرای هشدار به آمریکایی‌ها در خلیج فارس: 🔻در هفته های اخیر شاهد تکرار رفتارهای غیر حرفه ای نیروی دریایی تروریست امریکا در خلیج فارس بوده ایم که امنیت و آرامش این منطقه را تهدید و با مخاطرات جدیدی مواجه ساخته است. 🔻 از جمله این اقدامات سد راه کردن کشتی شهید سیاوشی در بازگشت از یک ماموریت در جنوب شرقی جزیره فارسی بود که در ساعت ۲۳ مورخ ۱۸ فروردین ۹۹  پدید آمد که بر اساس اطلاعات جعبه سیاه شناور، کشتی جنگی تروریست های امریکایی با انجام رفتارهای پرخطر و بی توجهی به اخطار های اولیه با مشاهده هشدارهای نیروهای خودی، سرانجام مجبور به کنار کشیدن خود از مسیر حرکت شناور نیروی دریایی سپاه شد. 🔻در ساعت ۶ صبح مورخ ۱۹ فروردین ۹۹ نیز در منطقه روبروی عسلویه و حدود ۳۰ مایلی سکوهای ایران،  مجدداً ناو تروریست های امریکایی با شماره بدنه CG 72 با حرکتی خطرناک راه شناور شهید سیاوشی که در حال گشت زنی در منطقه بود را بدون توجه به اخطارهای شناور خودی، برای مدتی سد و سرانجام این شناور با اقدامی حرفه‌ای و هوشمندانه و کنار زدن ناو امریکایی موفق به ادامه مسیر خود شد. 🔻بر این اساس نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای پیشگیری از ادامه رفتارهای غیر‌قانونی، غیر حرفه‌ای، خطرناک و حتی ماجراجویانه تروریست های امریکایی و نیز تحکیم امنیت تردد شناورهای خودی و مقابله با قاچاق سوخت،  به افزایش ظرفیت‌ گشت های دریایی خود در آب های خلیج فارس مبادرت ورزید  و در این راستا در ۲۷ فروردین ماه ۹۹ (۱۵ آوریل ۲۰۲۰ )پس از اعلام وضعیت تیراندازی در مناطق تمرینی که از گذشته با مختصات خاص روی نقشه مشخص شده است. 🔻 شناورهای خود را به صورت گروهی شامل ۱۱ فروند قایق به منطقه اعزام کرد که با ناوها و کشتی های جنگی امریکا مواجه شدند و به رغم اقدامات غیرحرفه‌ای و تحریک کننده تروریست های امریکایی و بی‌توجهی آنها به اخطارها و هشدارها، با ایستادگی جانانه و شجاعت نیروهای خودی، آنها را مجبور به کنار کشیدن خود از مسیر حرکت شناورهای نیروی دریایی سپاه کردند. 🔻این در حالی است که ناوگان پنجم دریایی امریکا در منطقه در بیانیه رسمی خود روایتی نادرست و هدفمند از این ماجرا نقل کرده است که دلالت بر علاقمندی امریکایی ها به روایت هالیوودی از اتفاقات دارد. 🔻به آمریکایی‌ها توصیه می‌کنیم مقررات بین‌المللی و پروتکل های دریانوردی را در خلیج فارس و دریای عمان تمکین و  از هرگونه ماجراجویی و روایت‌های جعلی و دروغ پرهیز کرده و اطمینان داشته باشند نیروی دریایی سپاه و نیروهای مسلح قدرتمند جمهوری اسلامی ایران ، رفتارهای پرخطر بیگانگان در منطقه را تهدید امنیت ملی و خط قرمز خود می‌دانند و هرگونه خطای محاسباتی آنان را قاطعانه پاسخ خواهند داد. 🔻حضور نامشروع رژیم تروریست امریکا مبداء و منشاء شرارت و ناامنی در منطقه بوده و تنها راه تحکیم امنیت پایدار در این منطقه راهبردی ،خروج امریکایی ها از غرب آسیا است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙🌍‏جهانگیری به‌ هرطریقی شده میخواد خودشو "مبارز علیه فساد"جا بزنه! مردم نه ماجرای دختر مظلوم وزیر رو فراموش میکنن، نه پرونده مهدی جهانگیری رو و نه دلار جهانگیری! مردم فراموش نمیکنن شما معاون اول دولتی هستی که اَبَرفساد نجومی فرهنگیان و حقوق‌های نجومی درآن شکل گرفت. دادگاه عدل خیلی دور نیست...
🔴 پیشنهاد به مرغدارانی که جوجه ها را به بهانه کمبود و گرانی خوراک زنده به گور می‌کنند/ جوجه ها را در روستاهای اطراف تهران و کرج به خانواده های تنگدست بدهید آنها خودشان پرورش می‌دهند.
🔹 یکدیگر را غرق اخبار منفی و جعلی نکنیم. ستاد بسیج ملی مبارزه با کرونا
🔴بیانیه ستادکل نیروهای مسلح: قدرت خیره کننده ایران در منطقه ثمره مجاهدت رزمندگان است/ هرگونه خطای محاسباتی را قاطعانه پاسخ می‌دهیم ♦️ستادکل نیروهای مسلح با صدور بیانیه ای به مناسبت روز تاسیس سپاه اعلام کرد: قدرت خیره کننده امروز ایران و انقلاب اسلامی در عرصه مناسبات منطقه‌ای ثمره مجاهدت رزمندگان نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران است.
🔴فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران: افزایش ترددها در تهران باعث افزایش ناقلین کرونا شده است
✍انتشار نامه‌ای مهم از شهریار خطاب به مردم ایران پس از ۴۰ سال+ دستخط ♦️شهریار در نامه‌ای مهم و خواندنی به اتهامات و مطالب منتسب به او در ردّ آرمان‌های انقلاب و علیه تمامیت ارضی ایران واکنش نشان داده است. دستخط این نامه پس از ۴۰ سال منتشر شده است. جزئیات و ارسال نظر در👇 http://www.jahannews.com/news/725056
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺انقلاب اسلامی سه شرط ظهور را محقق کرده است 📺 برنامه تلویزیونی با حضور حجت‌الاسلام «پناهیان» به بررسی زمینه‌های ظهور و نقش انقلاب اسلامی در تحقق آنها پرداخته است. ⏰ امروز یکشنبه ۳۱ فروردین ساعت ۲۲ از شبکه افق، بازپخش فردا ساعت ۱۰
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 پاسخ به سوال یک جوان: 👈 چجوری از شر شهوت جنسی خلاص بشم؟