eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴ده اقدام مجلس در صد روز
⚖️ تخفیف مجازات ۸۰ هزار زندانی بر اساس قانون کاهش حبس ♦️ معاون حقوقی قوه قضاییه: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته توسط این معاونت، ۸۰ هزار نفر از محکومین مشمول این قانون شناخته شده و تعدادی از آن‌ها آزاد و تعدادی نیز مشمول تخفیف مجازات شدند.
🔴کمیسیون مشاوران املاک نصف شد ♦️بر اساس تصمیم سازمان صنعت معدن و تجارت استان تهران، حق کمیسیون مشاوران املاک برای قراردادهای خرید و فروش که تا پیش از این نیم درصد از هر طرف معامله بود به ۲۵ صدم درصد از هر یک از طرفین کاهش پیدا کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چشمکی که صاحبش را هفت رتبه ارتقا داد ♦️مطابق یک سند کارگزینی انتشار یافته، یار غار لاریجانی در ۲۰ آذر ۹۵ در حالی که نماینده تهران و ۴۷ ساله بوده، به استخدام وزارت نفت درآمده و طی هفت روز ، ۷ رتبه استخدامی وی افزایش می یابد. وی با یک درجه ترفیع که در سال ۹۸ دریافت می‌کند، به درجه D می‌رسد. در حالی که متخصصان حوزه نفت، پس از سال‌ها به این درجه می‌رسند. ♦️‌نعمتی سخنگوی مجلس دهم، یار غار لاریجانی و دولت روحانی و مورد حمایت خاتمی بود. وی در یکی از جلسات کمیسیون ویژه بررسی برجام، با هوچیگری اجازه نداد مشکلات برجام توسط منتقدان و کارشناسانی مثل جلیلی طرح شود و با خوشحالی به تیم ظریف چشمک زد. وی بعدها اعتراف کرد با هدف جلوگیری از طرح سخنان منتقدان برجام این کار را کرد و برای انجامش با عباس عراقچی هماهنگ کرده بود و به او چشمک زد ♦️حالا اما چهارسال از ان چشمک گذشته‌، برجام نفعی که نداشته هیچ، ضررهایش روز به روز بیش نمایان می‌شود‌.نعمتی اما مزد آن چشمک را گرفت ودر ۴۷ سالگی به استخدام وزارت نفت در آمد و طی یک هفته،۷ رتبه استخدامی را هم طی کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کلیپی جنجالی از گریه‌های یک صاحب‌ کارخانه منتشر شده بود که نشان می‌داد کارخانه‌اش توسط یک نهاد دولتی توقیف و تعطیل شده است. ♦️حالا دادستانی به پرونده ورود کرده تا مشکل را حل کند. رییسی پیش از این هشدار داده بود که نباید به‌خاطر طلب از کارخانه‌ای آن را تعطیل و کارگرانش را بیکار کنند.
🔴محموله جدید بنزین ایران وارد ونزوئلا شد ♦️رویترز اعلام کرد اولین نفتکش از سه نفتکش ایرانی حاوی سوخت به مقصد ونزوئلا، بدون مزاحمت وارد آب‌های این کشور آمریکای جنوبی شده است. ♦️دو نفتکش دیگر ایران با همین مقصد از اقیانوس اطلس عبور می‌کنند و احتمالاً در اوایل اکتبر به ونزوئلا می‌رسند.
🔴این آمار میزان جُرم و مخدر در دنیاست که سازمان ملل منتشر کرده.. فقط اسم کشورها رو ببینید. همونایی که قبله آمال و آرزوهای ما هستن... سوئد اتریش دانمارک نروژ فنلاند فرانسه استرالیا ایتالیا انگلیس آلمان ایرلند کانادا..
♨️ باز هم شروع به کار کرده؛ احتمالا شما هم این روزها مشابه این متن رو زیاد دیدید! 🔺تنها دولتی که با آمریکا قدم زده دولت تدبیر بوده؛ بعد جریان تحریف می‌خواد ناکارآمدی و حماقت‌های خودش رو به پای آرمان‌های انقلاب بنویسه! یا للعجب! 🔸اینکه دولت تدبیر ساخت مسکن رو متوقف کرده و خرید مسکن تبدیل به رویا شده تقصیر انقلابه؟ 🔹اینکه کشور رو به جهنم تولیدکنندگان و بهشت دلالان تبدیل کردن، تقصیر انقلابه؟ 🔸اینکه میلیاردها دلار و شصت تُن ذخیره طلای کشور رو به عده‌ای خاص دادن تقصیر انقلابه؟ 🔸اینکه هفت سال قدمی برای بهبود معیشت مردم برنداشتن و منتظر دشمن بودن تقصیر انقلابه؟ 🔹اینکه تمام راه‌های دور زدن تحریم رو به دشمن معرفی کردن تقصیر انقلابه؟ 🔸اینکه نظارتی بر بازار و قیمت‌ها نیست تا مردم هر روز عصبانی‌تر بشن تقصیر انقلابه؟ 🔸اینکه روزهاست دولت بورس رو قرمز نگه داشته تقصیر انقلابه؟ 🔹اینکه دولت هیچ کدوم از راه حل‌های دلسوزان برای برون رفت از این شرایط رو نمی‌پذیره تقصیر انقلابه؟ 🔻عامل مشکلات امروز ما واشنگتن دی سی نیست، حاجی واشنگتن‌ها یی هستن که کلید حل مشکلات رو فقط در دست دشمن می‌بینن...
😐قیمت پراید در یک دهه: 1390: 8.5 میلیون تومان 1391: 10 میلیون تومان 1392: 16.5 میلیون تومان 1393: 19.5 میلیون تومان 1394: 20 میلیون تومان 1395: 20.8 میلیون تومان 1396: 21.2 میلیون تومان 1397: 23.5 میلیون تومان 1398: 45.9 میلیون تومان مهر ماه سال 1399: 135 میلیون تومان😐 ❌این قیمت پرایدیه که سالها بود حرف از توقف خط تولیدش زده میشد و بالاخره قرار بود از ۹۹ از رده خارج بشه!!! ❌تدبیر های دولت امید تار و پود جیب مردم رو به معنای حقیقی کلمه؛ سابونده! این دستاوردهای دولت سفارشی ی مشت سلبریتی احمق و 24 ملیون ساده لوح است.
🚨ترکیه: فقط با عقب‌نشینی ارمنستان از «قره‌باغ» صلح به منطقه باز می‌گردد 🔹اردوغان با محکوم کردن اقدامات ارمنستان در تنش‌ها بر سر منطقه قره‌باغ، گفت فقط با عقب‌نشینی نیروهای ارمنستان صلح به منطقه باز می‌گردد. 🔹وزیر دفاع ترکیه با درخواست از ارمنستان برای عقب کشیدن نیروهای خود از «قره‌باغ»، گفت آنکارا در تنش‌های این منطقه، در کنار باکو ایستاده است. 🔹سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه نیز گفت در حال حاضر، زمان مناسبی برای تعیین مقصر در قضیه قره باغ نیست
🌹فرماندهان ارشد دفاع مقدس چند ساله بودند؟
💠 دست نوشته‌ تکان‌دهنده شهیدی که هنگام بمباران شیمیایی ماسکش را به یکی از رزمنده‌ها داد 🔹 ۱۲ فروند هواپیما ساعت ۵ غروب منطقه را بمباران شیمیایی کردند که یکی در ۱۰ متری او افتاد. 🔹 نعمت الله ملیحی ماسکش را به یکی از رزمنده‌ها داد و خودش بدون ماسک مانده بود كه درع مل دم نايژک‌های ريه تاول می‌زد و در بازدم تاولها پاره می‌شد ! به همین علت برای گفتگو کردن روی کاغذ مینوشت و کمتر صحبت می‌کرد. 🔹 در بیمارستان به دلیل حاد بودن جراحت نعمت الله، او را ممنوع از نوشیدن آب کردند. 🔹 او از شدت تشنگی و زجر کاغذی خواست و روی آن نوشت :" جگرم سوخت، آب نیست ؟! " و بعد از دقایقی به علت شدت جراحت به شهادت رسید. شادی روح شهدا صلوات