🔴خبر درگذشت آیتالله هاشمی شاهرودی تکذیب شد
♦️یک منبع آگاه ضمن تکذیب شایعه درگذشت آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، اظهار داشت: ایشان در بیمارستان هستند و روال معالجه و شیمی درمانی ایشان ادامه دارد
🔴دولت پیگیر تصویب لوایح چهارگانه " FATF" در مجلس
♦️عضو هیئترئیسه کمیسیون قضایی مجلس: استدلال دولتیها این است اگر این لوایح ظرف 2 ماه آینده در مجلس مصوب نشود در لیست سیاه این قراردادهای بینالمللی قرار میگیریم.
♦️دولتیها اعلام کردهاند اگر لوایح چهارگانه مصوب نشود بانکهای کشور در ماههای آینده برای گردشهای مالی خارجی خود با مشکل مواجه میشوند
♦️ برخی از اعضای فراکسیون امید(اصلاحطلبان) مجلس نیز به دنبال تصویب این لوایح در مجلس هستند.
♦️ قطعاٌ با عدم تصویب لوایح چهارگانه در مجلس وضعیت از این بدتر نمیشود
🔴وزارت بهداشت بهدنبال پالایشگاه نفت
♦️در حالی که صنعت دارو در حالت اغما به سر میبرد و نظام سلامت از کمبود بودجه در حال ورشکستگی است، وزارت بهداشت همچنان در یک حوزه غیر تخصصی و غیر مرتبط به عنوان بزرگترین سهامدار پالایشگاه اصفهان در حال فعالیت اقتصادی است.
بوی فساد بانک مرکزی بلند شد !!!
محسنی اژهای معاون اول قوه قضاییه: بانک مرکزی ۱۶۰ میلیون دلار و ۵۱ میلیون یورو به #سلطان_سکه (#حمید_مظلومین ) داده است.
#محاکمه_سیف
سیف باید قبل از فرار محاکمه شود.
🔹کودکان یمنی در معرض خطر!
🔸صندوق کودکان ملل متحد(یونیسف) با تاکید بر اینکه بیش از ۴۰۰ هزار کودک زیر ۵ سال در یمن از سوءتغذیه رنج میبرند، اعلام کرد: در نیمه اول سال جاری سوءتغذیه ۱۰۹ هزار کودک در این کشور درمان شدند.
مریل لینچ، نماینده یونیسف در یمن روز در حساب رسمی توئیتر خود نوشته است که یک میلیون و ۸۰۰ هزار کودک یمنی دچار سوءتغذیه هستند.
یونیسف با تاکید بر اینکه بیش از ۴۰۰ هزار کودک زیر ۵ سال در یمن از سوءتغذیه رنج میبرند، اعلام کرد: در نیمه اول سال جاری سوءتغذیه ۱۰۹ هزار کودک یمنی درمان شدند .با گذشت بیش از سه سال از زمان آغاز جنگ در یمن، بحران در این کشور همچنان تشدید میشود. بیش از ۲۲ میلیون نفر یا سه چهارم جمعیت کشور به کمک و حمایتهای بشردوستانه نیاز دارند.
۴/۸ میلیون نفر از جمعیت این کشور حتی نمیدانند وعده بعدی غذایی خود را کجا خواهند خورد. این احتمال وجود دارد که تا پایان سال ۱۰ میلیون نفر دیگر در وضعیت مشابهی قرار گیرند .از سال ۲۰۱۵ تاکنون بیش از ۳ میلیون نفر خانههای خود را در یمن از دست دادند که ۲ میلیون نفر از آنان هنوز آواره هستند. شیوع بیسابقه بیماریهایی مانند وبا در یمن از آوریل ۲۰۱۷ بیش از ۱/۱ میلیون نفر را درگیر کرده است.
عزیزان دعا فراموش نشود.
🔹نماینده مجلس:
قوه قضائیه مانع فرار مجرمان اقتصادی از کشور شود
🔸نماینده محترم مردم خمینیشهر و عضو کمیسیون آموزش مجلس از قوه قضائیه خواست که با تدابیری مانع از خروج مجرمان اقتصادی از کشور شود.
سید جواد ابطحی دیروز در گفتوگو بافارس در اصفهان با اشاره به نامه روز یکشنبه جمعی از نمایندگان به رئیس قوه قضائیه برای جلوگیری از فرار مدیران دوتابعیتی و مجرمان اقتصادی، اظهار کرد: با سهلانگاری میبینیم برخی مفسدین و مجرمین به طرق مختلف از کشور خارج شدند از جمله خاوری، کاوه مدنی و... که تا الآن هم به کشور بازگردانده نشده و محاکمه نشدهاند.
وی افزود: با توجه به شرایطی که در کشور هست، قوه قضائیه باید با نفوذیها و جاسوسهای دشمن و دوتابعیتیهایی که در پستهای حساس هستند و در اخلال اقتصادی مشارکت داشتند و به نوعی وضعیت اقتصادی جامعه را بر هم زدند و احتمال دارد فرار کنند مقابله کند و به همین جهت ما از آیتالله آملی لاریجانی خواستیم که دستور قاطع صادر کند تا جلوی فرار احتمالی این افراد گرفته شود و به جرائم آنها رسیدگی شود.
نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: باید قوه قضائیه رسیدگی کند و این افرادی که در معرض فرار هستند و به واسطه برخی حیف و میلها و فسادها باید جلوی آنها گرفته شود، چون اگر از کشور خارج شوند احتمال بازگشت آنها سخت است، بهتر است علاج واقعه قبل از وقوع اتفاق بیفتد و نباید اجازه داد به راحتی از چنگال قانون فرار کنند.
📍 #هشدار
🔸 #سونامی آخر تابستان و اول پاییز!
❌ تکانه های #ارزی از آن جهت در ایران می توانند با #عملیات_روانی و #تبلیغات و #جنگ_رسانه ای باعث اخلال در بازار و اقتصاد شوند چون دولت سالهاست به هشدار رهبر معظم انقلاب و دلسوزان در رابطه با حذف #دلار از چرخه تجارت بی توجهی کرده است. در اردیبهشت ماه 97 بوسیله بوقچی های توئیتری تقصیر را گردن سپاه و دفاع در سوریه انداختند و در تیرماه 97 نیز تقصیر را گردن #سلطان_سکه و ارز انداختند. اما امروز معلوم شد هر آنچه که هست خود دولت است. سونامی ارز پس از اعمال تحریم ها و از اواخر تابستان و اوایل پاییز آثار زیان بار خود را نشان می دهد و این دولت هنوز به دنبال اروپایی ها موس موس می کند. از طرفی دشمن خارجی و ضدانقلاب داخلی مشکلات اقتصادی و فساد اقتصادی را بهانه کرده اند تا جامعه را ملتهب و نارضایتی را به حداکثر برسانند. این دو موضوع یعنی مشکلات و فساد هم به دولت روحانی بر می گردد. لذا باید بررسی شود آیا می توان با این فرد و دولتش کشتی انقلاب و حتی کشتی ایران را از این گردباد و طوفان نجات داد؟ اگر نمی شود باید مقدمات #عزل_روحانی و انتخابات زودرس انجام شود و اگر نمی شود و امکان سوءاستفاده دشمن و فتنه گری به بهانه انتخابات وجود دارد لاجرم باید کمیته ای برای اداره کشور تشکیل شود که روحانی عضو کوچک و حقیر این کمیته باشد.
🔴 افزایش ۳ هزار تومانی دلار با فشار ۲ صراف رانتخوار
♦️اقتصادآنلاین نوشت: ۲ صراف بزرگ که هر کدام بیش از چند صرافی دارند و صرافیهای معتمد بانک مرکزی بوده و با افراد ذینفوذ در بانک مرکزی و نهادهای مختلف در کشور مرتبط هستند، عامل افزایش چند روز اخیر قیمت دلار هستند
♦️این 2 صراف که از دو خانواده قدرتمند هستند، در 3 ماه گذشته با حمایت برخی افراد خاص و پرداخت هدایای مختلف به مدیران شرکتهای پتروشیمی و معدنی، دلار و درهم آنها را در دوبی خریداری کرده و برای خود انحصار ایجاد کردهاند
♦️به طوری که گفته میشود هم اکنون بیش از 90 درصد درهم و دلار صادرات غیر نفتی در اختیار این دو صراف است.
♦️تحقیقات نشان میدهد با توجه به جدی شدن بحث بازار ثانویه و فروش ارز پتروشیمیها در این بازار این دو صراف این رانت و انحصار خود را در خطر دیده و لذا برای فشار به رئیس کل جدید بانک مرکزی و رئیسجمهور اقدام به جیرهبندی دلار و درهمهای خود کردهاند! به طوری که با فشار به بانک مرکزی خواستار تزریق ارز فروش نفت به بازار حواله شده و تهدید کردهاند که اگر خود دولت به آنها تزریق ارزی انجام ندهد و بخواهد طرح فروش ارز در بازار ثانویه را که خواسته کارشناسان اقتصادی است، اجرایی کند آنها بازار را تشنه نگه داشته و دلار را به سقف میچسبانند!
برادران عزیز! خواهران عزیز! جوانان! هرچه انتخاب کنید برای خودتان انتخاب کردهاید. انتخاب خوب شما به خود شما برمیگردد؛ اگر انتخاب با غفلت انجام بدهید که انتخاب بدی از آب دربیاید بدیاش به شما برمیگردد... اگر درست و با دقّت انجام دادید، دو فایده میبرید: اوّلاً خدای متعال از شما راضی میشود که کار را درست انجام دادهاید؛ ثانیاً نتیجهی کار به احتمال زیاد نتیجهی درست خواهد بود...
بشناسید و انتخاب کنید؛ بشناسید. به دینشان، به تعهّدشان، به وفاداریشان به انقلاب، به ایستادگیشان در راه انقلاب، به عزم و ارادهشان، به شجاعتشان و به مرعوب نشدنشان خاطرجمع بشوید، [آنوقت] رأی بدهید... آنجایی هم که نمیشناسید، نگویید من نمیشناسم پس رأی نمیدهم؛ نه، بروید سراغ کسانی که به دین آنها، به تعهّد آنها و به بصیرت آنها اطمینان دارید، از آنها سؤال کنید؛ این راه علاج است... در آن صورت، نتیجهی انتخابات نتیجهای خواهد بود که انشاءالله به نفع کشور است.
🔻رهبر معظم انقلاب/ 5 اسفند 94 در دیدار با مردم نجف آباد
🔹سوژههای سربازگیری دشمن
#محمد_ایمانی
🔸 1- امير مومنان عليهالسلام در اولين خطبه نهجالبلاغه، از اعتماد به شیطان به عنوان معامله ياد ميکند و میفرمايد حضرت آدم در جنت امن الهي ساکن و از نعمتها بهرهمند بود اما شيطان او را وسوسه کرد «فباع اليقين بشکّه والعزيمه بوهنه. پس، يقين را به ترديد، و عزم و اراده را در ازاي سستي فروخت. شادمانی و خرسندی او به ترس تبدیل شد و فریبخوردگی، به ندامت و پشیمانی انجامید». امام همچنین در نامه 78 نهجالبلاغه، خطاب به صحابی دنیازده و کجاندیشی در تراز ابوموسي اشعري نوشت«همانا شقي و بدبخت کسي است که از عقل و تجربهاي که به او دادهاند، محروم بماند». اهل بیت علیهمالسلام فرمودند «در هر چیزی که چشم میبیند عبرت هست». و آنها که نگاه عبرت نیاندوزند، لاجرم عبرت دیگران میشوند.
2- نقشه راهی که ائتلاف حاضر در دولت و مجلس برای خروج از مضیقههای اقتصادی به ویژه از سال 92 به بعد پیش روی کشور نهاد، نتایجی خلاف تصورات و وعدهها بر جای گذاشت. البته در این ائتلاف، با دو طیف فعال و منفعل مواجه هستیم. بیتعارف، عدهای ولو صاحب منصب و عنوان در این ائتلاف، قرار است قربانی گروه دوم شوند که گروه اول را «رحم اجارهای» و «پیاده سربازگیری شده» خویش میدانند. این روزها در حالی که اقتصاد، مدام از تلاطمهای مصنوعی متاثر میشود، برخی دستاندرکاران ائتلاف مذکور اصرار دارند حاشیههایی مانند رفع حصر سران فتنه و بردن زنان به ورزشگاه و... را مسئله دولت و مجلس کنند یا به بهانه تلاطم بازار، نسخه به بنبست خورده و ذاتا عقیم «تسلیم» در برابر زیادهطلبیهای پسابرجامی آمریکا و اروپا را دوباره بزک کنند.
3- عجیب اینکه برخی از همین عنواندارها میپذیرند حیثیت آنها، خرج چنین رویههای انحرافی گردد و صورتحساب فرصتسوزی و خسارتآفرینیها پای آنها نوشته شود. میگویند چند نفر رند وارد رستورانی شدند و کنار یک نفر دیگر نشستند. چند بار پای مرد تنها به پایه میز خورد و بلافاصله آن چند نفر گفتند «پای شما... پای شما!». مرد بیخبر از همه جا هم میگفت «بله... البته که پای منه». آن چند نفر، سفارش مفصل دادند و حسابی خوردند و بعد هم پا شدند و رفتند... مرد تنها، غذایش را خورد و رفت صورتحسابش را پرداخت کند اما دید رستوراندار میگوید «صورتحساب آن چند نفر را پرداخت نکردید». مرد گفت «آنها که با من نبودند». اما رستوراندار پاسخ داد «آنها مدام میگفتند؛ پای شماست ها»! و شما نیز حرف آنها را تأیید میکردید و میگفتید «بله... معلومه که پای منه»!
4- سهم «فتنهگران مدعی اصلاحطلبی»، «مدیران اجرایی مدعی اعتدال» و «اکثریت منفعل و همسوی مجلس» در ناکارآمدی 5 سال گذشته چه قدر است؟ چرا نسخه این ائتلاف چندسر، هم موجب خسارت به برنامه هستهای شد و هم اقتصاد کشور را به مراتب آسیبپذیرتر از ماقبل برجام کرد تا جایی که ظرف یک سال طلایی برجام، دلار از 3700 تومان به ده هزار تومان و سکه از 900 هزار تومان به سه میلیون و پانصد هزار تومان صعود کرد و رکود و تورم توأمان، بلای جان اقتصاد شد؟ و چرا اکنون که معلوم شده نسخه مذکور، عامل بیماری است و نه درمان، دست روی دست گذاشتهاند یا منتظرند اروپای بیاراده و ناتوان، برای آنها معجزه کند؟
5- هفت ماه است اقتصاد کشور در اثر سوءمدیریت برخی دولتمردان متلاطم است و آشفتگی قیمتها، بازار ارز و سکه و مسکن و خودرو و گوشی تلفن همراه را در مینوردد. مدیران مذکور، به شکل سردرگم 30 میلیارد دلار و 60 تن طلا را در آغوش چندصد رانتخوار ریختند و بعد که کار از کار گذشت، چند هفته بین دو وزیر و رسانهها بحث مهیج اما کممایهای درباره ضرورت انتشار یا عدم انتشار لیست دریافتکنندگان ارز و سکه و ثبتنامکنندگان غیرقانونی واردات خودرو برپا شد! پس از آن هم توپ را در زمین قوه قضائیه انداختهاند! مقصر اصلی، وزارتخانههای اقتصاد و صنعت و ارتباطات و بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه و معاون اقتصادی و دستیاران اقتصادی ارشد رئیسجمهور هستند اما حالا که ظرف چند ماه، رانت 140 هزار میلیارد تومانی (بودجه یکساله ایجاد یک میلیون و 200 هزار شغل) پرداخته و در مقابل، تورم گرفتهاند، از دستگاه قضایی میخواهند دنبال نخود سیاه برود و با رانتخواران و محتکران و اخلالگران بازارهای ارز و سکه و مسکن و خودرو و گوشی تلفن و لوازم خانگی و.... برخورد کند!
6- کدام شبکه مافیایی تعیین میکند که نرخ سکه یا دلار چه قدر بالا برود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138386
بازار سکه و ارز در کنترل دولت یا تروریستهای اقتصادی؟!
🔸در شرایطی که تروریستهای اقتصادی با ورود به بازارهای سکه و ارز در بهمریختگی این بازارها نقش موثری دارند، دولت و برخی دستگاههای نظارتی رفتاری انفعالگونه پیشه کردهاند.
قیمت دلار روز گذشته از 10 هزار تومان هم عبور کرد تا در همین یکسال اخیر 170 درصد رشد کرده باشد؛ آن هم در شرایطی که اقتصاد کشور بیش از پیش نیاز به آرامش روانی دارد، تا در مقابل جنگ اقتصادی آمریکا دست پر بیرون بیاید.
قیمت دلار در ابتدای سال جاری پنج هزار تومان بود و طی فصل بهار تا هفت هزار و 200 تومان افزایش یافت؛ پس از آن هم علیرغم اینکه تصور میشد کمی آرامش به نرخ ارز برگشته و با راهاندازی بازار ثانویه ارز اندکی قیمتها متعادل میشود، اما نرخ دلار با عبور از کانالهای 8، 9 و 10 هزار تومان به رکوردشکنیهای خود ادامه داد.
هم اکنون هم دولت در حالی قصد دارد ارز صادرات غیر نفتی را در بازار ثانویه عرضه کند که حسین راغفر، از کارشناسان اصلاحطلب و حامی دولت روحانی در خصوص فساد موجود در این بازار گفته است: «(درحالیکه) یک دلار هم به بازار ثانویه ترزیق نشده؛ بعد دلار، 9 هزار و 500 تومان کشف قیمت میشود!»
از سوی دیگر قیمت سکه دیروز هم از چهار میلیون تومان عبور کرد و حتی لحظاتی به چهار میلیون و 400 هزار تومان هم رسید تا مایه بهت و حیرت مردم و کارشناسان اقتصادی را فراهم کند. سکهای که سال پیش در همین زمان قیمتی در حدود یک میلیون و 300 هزار تومان داشت و حالا بیش از 207 درصد رشد کرده است!
البته اخیرا سید کامل تقوینژاد، رئیس سازمان امور مالیاتی با اشاره به اینکه یکی از مقامات بانک مرکزی فهرست 50 نفر اول خریدار سکه را به ما اعلام کرده است، گفته بود: «همه اینها شناسایی شدند و بالاترین خریدار سکه به تعداد 38 هزار و 200 سکه، جوان متولد سال 1365 پادو و کارگر یک شرکت است که تنها اظهار نامه مالیاتی او بیمهنامه اتومبیل پراید بوده است.»
در انتظار برخورد قاطعانه با اخلالگران
حال؛ که این مقام مسئول اعلام میکند خریداران عمده سکه شناسایی شدهاند، باید پرسید پس از شناسایی چه کاری قرار است انجام شود؟ اصلا دستگاههای مربوطه اعم از وزارت اطلاعات، سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و... در شرایط کنونی چه نظارتی بر روند بازار دارند؟ آیا متوجه هستند که به احتمال قریب به یقین افرادی از این دست که با سن کم و دارایی اندک این همه سرمایه خریداری میکنند، پوششی برای نفرات اصلی خریدار سکه بوده و پشت پرده این خریدهای کلان، تروریستهای اقتصادی هستند؟
آیا تروریستهای اقتصادی که در جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران وارد میدان شده و به منابع کشور آسیب میزنند نباید با برخوردی قاطع مواجه بشوند؟ آیا آنان باید آزادانه همچنان مشغول جولاندهی در بازارهای مختلف بوده و با سوء استفاده از کمکاریهای دولت، روز به روز بر التهابات بازار افزوده و نگرانیهای عامه مردم را افزایش دهند؟
وقتی سخنگوی قوه قضائیه (دو روز پیش) اعلام میکند: «در یک مقطع زمانی 159 میلیون و 800 هزار دلار بعلاوه 51 میلیون یورو را به فردی خارج از سیستم بانکی و صرافی دادهاند تا در بازار توزیع کند اما وی بخشی را بالاتر از نرخ بازار توزیع کرده است» مسئولان بانک مرکزی باید پاسخگو باشند که این 160 میلیون دلار چه روندی را طی کرده و چه اثری بر بازار گذاشته است؟ چرا با وجود اینکه بارها از سوی مقامات کشور گفته میشود فلان میزان ارز به بازار تزریق شده هیچ اثر مثبتی بر بازار نمیبینیم؟
وقتی حتی رئیس اتحادیه طلا و جواهر در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا میگوید: «علت افزایش عجیب و غریب قیمت طلا و دلار به عوامل داخلی برمیگردد.» یعنی در داخل کشور اتفاقاتی در حال رخ دادن است که مسئولین نتوانستهاند آن را مدیریت کنند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138373