eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️بصیرت چیست؟ ⁉️ ⛔️ تفاوت گرگ‌ها و موریانه‌ها 1⃣ - وقتی گرگ حمله می‌کند،با صدای بلند ‌حمله می‌کند؛ و فرصتی برای واکنش دارید. (فرار یا مقاومت) 2⃣ -اما وقتی موریانه هجوم می‌آورد، از همان ابتدا بی سر و صدا و تنها به جان محصولات شما می‌افتد. زمان می‌برد تا به هدف برسد، اما بالاخره همه محصول تو را نابود می‌کند ⚠️ایستادن در برابر گرگ، "شجاعت" می‌خواهد و دفع خطر موریانه "بصیرت" ✳️بصیرت چیست؟؟؟ ⬅️بصیرت، سواد نیست - بینش است. ⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی ممکن است همسرِ پیامبر، در برابرِ راهِ پیامبر ایستاده باشد؛ ⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه نگاهت به «شخصیت»ها نباشد؛ بلکه همواره به «شاخص»ها چشم بدوزی؛ پس ملاک حق حقیقت است نه شخصیت ⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی حتی مسجد، می‌تواند «مسجد ضِرار» باشد و پیامبر (صلی الله علیه و آله) آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید؛ ⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه قرآنِ روی نیزه تو را از قرآنِ ناطق، منحرف نکند؛ ⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه بتوانی شترِ همسرِ رسول خدا را «پی» کنی و همزمان، حرمت حریم رسول الله (صلی الله علیه و آله) را نگه داری؛ ⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی جانباز صفین (شمر) می‌تواند قاتل حسین (علیه السلام) در کربلا باشد؛ ⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمی‌توانی آغازگر باشی اما تا ضربه نهایی، نباید از پا بنشینی؛ ⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه نگذاری فتنه‌گران، شیرت را بدوشند یا بر پشتت سوار شوند؛ ⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه «مالک اشتر»ها را به تندروی و «ابوموسی اشعری»ها را به اعتدال، نشناسی؛ ⬅️بصیرت; یعنی اینکه بدانی «معاویه»ها، (امریکایها) به سست عنصرهای سپاهِ امیرالمومنین (علیه السلام) " دل بسته‌اند؛نفوذیها لیبرالها غربزدها (سران اصلاحات )کسانی که گفتند قول جان کری سنده وقدرت هسته ای ایران رانابود کردند برای چند صباح حکومت ⬅️بصیرت یعنی اینکه بدانی تاریخ, تکرار می‌شود؛ نه با جزئیاتش؛ بلکه با خطوط کلی‌اش ...
فنآوری هسته‌ای می‌توانست بخشی از راه‌حل بحران آب در ایران باشد؟ 🔹پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که در سال ۲۰۲۵ جمعیت در مناطق کم‌آب جهان به ۳.۵ میلیارد نفر خواهد رسید که از این بین ۲.۴ میلیارد نفر از آنها در مناطق با کمبود آب شدید زندگی خواهند کرد. 🔹بسیاری از کشورها هم‌اکنون با مشکل کمبود بی‌سابقه آب آشامیدنی و مشکل در تأمین برق مواجه هستند؛ چراکه سطح آب سدهای آنها به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. 🔹شیرین کردن آب شور دریاها نیز یکی از مهم‌ترین راه‌های غیرمتعارف برای تأمین آب آشامیدنی کشورها به خصوص در مناطق ساحلی است. 🔹عربستان یکی از کشورهایی است که برای تأمین آب شیرین مورد نیاز برای مردم خود به سراغ ساخت تأسیسات شیرین کننده آب رفته است. این کشور روزانه ۲ میلیون بشکه نفت خام برای تأمین انرژی مورد نیاز این تأسیسات اختصاص می دهد. 🔹تأسیسات هسته‌ای هم می‌توانند برق تولید کنند و هم آب دریا را شیرین کنند و هزینه تمام شده شیرین کردن ‌آب با سوخت فسیلی ۱۰ برابر استفاده از انرژی هسته‌ای است. 🔸چشم‌انداز آب‌شیرین‌کن‌های هسته‌ای، از ژاپن تا پاکستان را در لینک زیر بخوانید: 👉 fna.ir/bnrwgf
🔻کارکرد تنگه هرمز وابسته به منافع ملی ایران است 🔹فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: کارکرد تنگه هرمز وابسته به منافع ملی ایران و اقدامات جامعه بین الملل در خصوص تعهداتش به ایران است.| امیر دریادار حسین خانزادیافزود: قطعا تحریم‌هایی که بصورت ظالمانه درخصوص ایران مطرح می‌شود برکارکردهای تنگه هرمز نیز اثر می‌گذارد و باید بدانیم که در محیط بین المال، خروجی یک تصمیم تنها یک کشور را تحت تاثیر قرار نمی دهد و‌اقدامات دیگران هم تاثیر دارد. 🔹وی خاطرنشان کرد: ما اقدامات امریکا را محاسبه می‌کنیم اما در تصمیمان تاثیری ندارد و تصمیمات ما بر اساس فرامین فرماندهی معظم کل قوا خواهد بود.| وی خاطرنشان کرد: ما اقدامات امریکا را محاسبه می‌کنیم اما در تصمیمان تاثیری ندارد و تصمیمات ما بر اساس فرامین فرماندهی معظم کل قوا خواهد بود.
تاخیر در تابستان داغ! . 📌آخر تیر 67 پس از ماه ها گره کور در جبهه ها و ایجاد موانع عمدی در پیشبرد جنگ و نامه به حضرت امام که در آن، ادوات و تجهیزات عجیب وغریبی برای پیروزی در جنگ مطالبه شده بود، امام جام زهر نوشید، آبرویش را با خدا معامله کرد و جنگ تمام شد. حالا و درست سی سال بعد،وارثان هاشمی، همان مسیر را به دقت و وسواس مثال زدنی دنبال می کنند،منتها کمی بعد از تیر ماه! انگار تابستان آنها باید داغ تر باشد! . 🔴چند سال است که آشکارا شاهد گره های عمدی در کشور هستیم. فشارها روز به روز به مردم مستضعف بیشتر و بیشتر می شود. غارت و دزدی و رانت خواری در بدنه دولتی که وزرای چند هزار میلیاردی دارد،نقل هر محفل و مجلسی شده است. 🔴🔴و از همه مهمتر ،تصمیمات سیاسی و اقتصادی دولتی است که دروغگو ترین دولت تاریخ ایران است، زنجیره های فروپاشی اقتصادی را کامل می کند! این فشارها قرار است به کجا منتهی شود؟ به جام زهری دیگر!؟ به تسلیم در برابر آمریکا!؟ به گمانم دولت دقیقا همین راه را در پیش گرفته است . 🔴🔴ساده لوحی است اگر کسی فکر کند روحانی انقلابی شده و به فکر اقتصاد مقاومتی و ایستادگی در برابر آمریکاست! آنها که چنین تصوری دارند، با الفبای سیاست و تاریخ بیگانه اند. 🔴روحانی همین حالا آرزوی دیدار با ترامپ و فروختن همه دستاوردهای جهل ساله انقلاب به او را دارد، اما جراتش را ندارد! او از بدنه مردم(که بخش مهمی از آن، رای دهندگان به خود او هستند)می ترسد! پس چکار باید بکند!؟ کاری که در سال پایانی جنگ شد. 🔴آن روز ها در جبهه ها عملیات بزرگی نمی شد، امام می فرمود جنگ در راس همه امور است،اما پولی به جبهه ها تزریق نمی شد!در سایه این.بی عملی،عراق جسورانه و پی در پی به ما حمله می کرد و تلفات می گرفت و... . 🔴حالا دلار به ده-دوازده هزار تومان رسیده ،سکه چهار -پنج میلیون تومان، بلافاصله دارو کمیاب و گران شده،دولت بجای اقدام عاقلانه،حدود سی میلیارد دلار از ذخایر حیاتی کشور را به یک سوم قیمت به برخی پیشکش می کند! بوی گند رانت خواری دولت در همین یک فقره خون مردم را به جوش می آورد، در غیاب یک برنامه یک صفحه ای عاقلانه برای کنترل بازار، صحبت از دلار بیست هزارتومانی می‌شود!و.... همه اینها می شود تا ... تا رخ داد تیر 67 تکرار شود! همه علائم ، آن هدف شوم را نشان می دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام آقای رئیس جمهور خسته نباشید! 😁 یا رد شو برو یا...
🔴وندی شرمن: ایرانی نمی شود 🔺«وندی شرمن» معاون سابق وزیر خارجه آمریکا و سرپرست تیم مذاکره کننده هسته‌ای این کشور با ایران از روند رفتاری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا انتقاد کرد و گفت: " ترامپ متوجه نیست که ایران فرهنگ دارد که کوتاه آمدن در برابر آن تهدیدهای علنی را تسلیم تلقی می‌کند و تسلیم نمی‌شود"
روزی چند بار به این خود فروش ها باید بگی که صنایع جنگی دست سپاهه و صنایع کارتی دست دولت تکرار شما این میتونه و اون نمیتونه چون خودتون خواستید این دولت ناتوان را #پاکسازی_نظام
تاجزاده(۹۵/۱۲/۲۱): اگر دولت #احمدی‌نژاد ادامه پیدا میکرد #دلار ۱۲هزار و #سکه ۴میلیون تومان میشد ✍ یعنی الان هنوز هم احمدی نژاد رئیس جمهور است ؟؟ بیشرف.
🔸فقط وقتی روز قبلش قیمت دلار و سکه را سانسور کرده باشی می تونی از پیشنهاد گفتگوی "بدون پیش شرط" ترامپ ذوق زده بشی! #پاکسازی_نظام !
چطور روت میشه هنوزم از مذاکره با آمریکا حرف بزنی #پاکسازی_نظام
حامیان روحانی بخاطر آینده یک نفر ( فرزند رئیسی) آینده ۸۰ میلیون نفر را خراب کردند #پاکسازی_نظام
مهمترین سال 🔹گرانی دیروز و امروز ارز و سکه توطئه کثیف دولت حسن روحانی و حرکتی کاملا هماهنگ با سخنان امروز مبنی بر آمادگی مذاکره با روحانی بدون پیش شرط بوده است! حسن روحانی قصد دارد با سیاست تزویر مسائل و مشکلات اقتصادی که ناکارآمدی و تنبلی او و دولتش و تصاحب پست های کلیدی توسط مختلسان و نفوذی ها بوجود آورده است را تماما به افکار و سخنان و عملکرد ترامپ و دولت آمریکا پیوند بزند