eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رقم باورنکردنی در ایران ♦️"خاندوزی" نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: بین ۸۰ تا ۱۰۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم.
🔴شرکت انگلیسی (G4S) در پرونده ترور شهیدان سلیمانی و المهندس متهم شناخته شد ♦️کمیته تحقیق تشکیل شده از سوی وزارت کشور عراق امروز سه‌شنبه شرکت انگلیسی (G4S) مسئول حفاظت امنیتی از فرودگاه بین‌المللی بغداد را در پرونده ترور فرماندهان شهید متهم اعلام کرد
🔴مرگ دو شهروند نروژی پس از تزریق واکسن کرونا ♦️آژانس دارویی نروژ و انستیتو ملی بهداشت نروژ امروز، سه شنبه، پیامی را دریافت کردند مبنی بر اینکه دو نفر از افراد ساکن خانه سالمندان پس از چند روز از تزریق واکسن فایزر جان خود را از دست دادند. ♦️بنابر این گزارش، پرونده تحقیقاتی در خصوص این حادثه باز شده؛ همچنانکه کارشناسان این مرکز در حال تحقیق هستند که آیا این دو مرگ با تزریق این واکسن‌ها مرتبط بوده است یا خیر.
🛫پهپادهای انتحاری ارتش ۴۰۰۰ کیلومتری شدند ♦️در اجرای مرحله اصلی تمرین بزرگ رزم پهپادی ارتش، پهپادهای انتحاری برد بلند با طی مسافت ۱۴۰۰ کیلومتر از سواحل مکران هدف پیش‌بینی شده در منطقه تمرین را با موفقیت منهدم کردند. ♦️امیر دریادار موسوی: با تلاش جهادگران ارتش مداومت پروازی پهپادهای انتحاری ارتش به صوررت مستمر تا ۲۰۰۰ کیلومتر و با تهمیداتی ۴۰۰۰ کیلومتر افزایش یافته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛫دومین روز رزمایش بزرگ پهپادی ارتش ایران ♦️موفقیت پهپادهای رهگیر، انتحاری و بمب‌افکن ارتش در رزمایش بزرگ پهپادی ارتش عملیاتی شدن موشک‌های آذرخش و الماس
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مأموریت کارشناس اینترنشنال در شبکه های اسرائیلی؛ تودهنی کارشناس عرب به وطن فروشی عوامل اینترنشنال! ♦️ "موسی شریفی" از عوامل اینترنشنال علی رغم اینکه خود اصالتا ایرانی است با حضور در شبکه های اسرائیلی و سعودی مأموریت پروپاگاندا علیه ایران را بر عهده دارد؛ مسأله ای که باعث شد تا کارشناس عرب در پخش زنده شبکه i24 به وطن فروشی های این ایرانی پاسخی محکم دهد!
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کلیپ ویژه سایت رهبرمعظم انقلاب همزمان با آغاز مجدد غنی‌سازی ۲۰ درصد در فردو ♦ماجرای شیرین غنی سازی 🕹حتما ببینید
🔴سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با گرامیداشت ۱۸ دیماه سالروز شهادت جمعی از هموطنان عزیز در حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی، از صبر، نجابت و شکیبایی خانواده‌های معظم آنان قدردانی و تاکید کرد: ملت ما با درک و تحمل سختی‌های ناشی از دشمنی‌ها و توطئه‌های نظام سلطه و استکبار، مصمم‌تر از گذشته در پی کنار زدن دشمنان از مسیر پرافتخار و آینده درخشان فراروی بوده و انتقام سخت از آنان نیز دستور کار پاسداران انقلاب و مجاهدان مومن امت اسلامی خواهد بود. ♦️در بخشی از این بیانیه آمده است: با گذشت یک سال از حادثه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی که پس از ماجراجویی و جنایت تروریستی آمریکا و متعاقب آن ضربه موشکی به پایگاه تروریست‌ها در عین الاسد و شرایط جنگی منطقه رخ داد؛ همچنان فراق فرزندان عزیز ملت ایران غم و اندوهی عمیق را در دل‌های همگان گذاشته است. ♦️در این بیانیه با تاکید بر اینکه پاسداران انقلاب اسلامی، طی چهار دهه اخیر همواره در میدان‌های مبارزه با ظالمین و مستکبرین در دفاع از امنیت و منافع ملی و صیانت از آرامش و سلامت مردم حضور شجاعانه و فداکارانه داشته و جان خود را سپر بلای ملت ایران کرده‌اند،آمده است: بار سنگین فراق فرزندان عزیز ایران بسیار سخت و اندوهبار است و این اتفاق تلخ که در پی ماجراجویی‌های ضد انسانی و اقدامات تروریستی امریکا در منطقه به وقوع پیوست؛ بار دیگر اوج خباثت و کینه‌توزی استکبار جهانی علیه جمهوری اسلامی و ملت ایران را به اثبات رساند و قلب‌های مردم شهید پرور ایران را جریحه دار و اندوهگین کرد. ♦️در این بیانیه با ابراز تاسف و تاثر عمیق آحاد فرماندهان، مسئولین و کارکنان پاسداران انقلاب اسلامی نسبت به وقوع این حادثه دردناک و ابراز همدردی مجدد با خانواده‌های معظم شهدا و تاکید بر بهره گیری از گزارش‌های کمیته‌های تخصصی بررسی حادثه و رفع کاستی‌ها و معایب برای جلوگیری از حوادث و وقایع مشابه،آمده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی برخاسته از بطن مردم و خادم، پیشمرگ، هم درد و شریک غم و شادی هموطنان در تمامی صحنه‌ها بوده وخواهد بود و ملت شریف و فهیم ایران نیز با درک و تحمل سختی‌های ناشی از دشمنی‌ها و توطئه‌های نظام سلطه و استکبار، مصمم‌تر از گذشته در پی کنار زدن دشمنان از مسیر پرافتخار و آینده درخشان فراروی بوده و انتقام سخت از آنان نیز دستور کار پاسداران انقلاب و مجاهدان مومن امت اسلامی خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رسانه‌های امریکا گزارش داده‌اند همزمان با درگیری طرفداران ترامپ با پلیس، دو ساختمان کنگره آمریکا تخلیه شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خطاب آیت الله مصباح (ره)، به دولت روحانی: متاسفیم که شما آمریکا را نشناحتید..!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 خر برفت و خر برفت خر برفت! 🔺 محمود امجد با انتشار یک متن به دست خط خود نشان داد همچنان بر حماقت خود پابرجاست: انا النذير العريان به حول و قوه حضرت حق، بنا دارم در تأسی به حضرت ختمی مرتبت (ص) شفاف و عریان به جهاد اکبر، "احقاق حق و ابطال باطل،" قیام کنم! علیه این حوزه فاسد و مفسد و همه عمامه به سرهای بی دین و وجدان خواهم شورید. هر چه بادا باد! زنده باد دوست مرگ بر هر چه غير "هو" است.