eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم: اگر قرار بود دستور دهم كسی در برابر كسی سجده كند ، به زن دستور میدادم تا شوهرش را سجده كند بحارالأنوار،ج ۱۰۳ ،ص۲۴۶ 💕🧡💕
انسانها را از زیستن بشناس !! در گفتن همه آراستـــه اند ! در خفتن همه آرام ... در خوردن همه مهربان ... در بردن همه خنــــدان ... انسانها را در " زندگی " بشنـــاس !! 💕💛💕
25.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله استاد رائفی پور به آقای روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصل و فرع را قاطی نکنیم 🔻ای کاش اونایی که همش از خوبی های سردار میگن ،به اعمالش معتقدن و عکس سردار سلیمانی رو پروفایلهاشونه به توصیه ی سردار که بارها تاکید میکردن عمل کنن و پشتیبان رهبری باشن ان شاء الله💐
🔴جلیلی: رئیس‌جمهور درباره عملکرد ۳۸۲ شرکت دولتی به مردم گزارش دهد ♦️اینکه گفته شود در این شرکت‌ها فساد رخ نداده یا ضرردهی نبوده، کافی نیست؛ هنر آنست که گزارش عملکرد سوددهی و تحقق بهره‌وری مناسب آنها ارائه شود. ♦️برخی شرکت‌های دولتی فعالیت‎هایی خارج از ماموریت نظیر ایجاد مال‌های تجاری و رستوران لوکس انجام می‎دهند. عدم شفافیت آنها باعث شده تا بسیاری از کارویژه‌ ها متفاوت از اهداف کلی نظام و حتی دولت صورت بگیرد.
🔴عیدی امسال کارگران بین ۳.۸ تا ۵.۷ میلیون تومان است ♦️مطابق قانون کار حداقل عیدی کارگران برای یک سال کار حداقل معادل ۶۰ روز و حداکثر ۹۰ روز است، بر این اساس امسال حداقل عیدی پرداختی به کارگران بین سه میلیون و ۸۲۰ هزار تومان تا پنج میلیون و ۷۳۱ هزار تومان خواهد بود ♦️برای محاسبه حداقل عیدی باید دستمزد روزانه مصوب امسال را در ۶۰ روز ضرب کنیم. با توجه به اینکه دستمزد روزانه ۶۳ هزار و ۶۸۰ تومان است، حداقل عیدی که باید پرداخت شود سه میلیون و ۸۲۰ هزار تومان است ♦️برای افرادی که کمتر از یک سال کار کرده باشند هم براساس ۶۰ روز کار و نسبت ایام کارکرد محاسبه می‌شود. به این شکل که حداقل مزد ماهیانه در عدد ۲ ضرب و بر تعداد روزهای کاری تقسیم می‌شود. (حداقل مزد ضربدر ۲ تقسیم بر ۱۲ و ضربدر تعداد ماه کارکرد)
🔴 واکنش فرزند آیت الله مصباح یزدی به ادعای احمد توکلی در مورد غسال علامه مصباح یزدی ♦️حجت السلام علی مصباح یزدی فرزند مرحوم آیت الله مصباح یزدی به ادعای احمد توکلی نسبت به غسال آیت الله مصباح یزدی واکنش نشان داد. ♦️احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و حسین رجایی، معاون سازمان دیده بان شفافیت و عدالت در یادداشت مشترکی، مدعی شده اند که غسال آیت الله مصباح یزدی، یک ابَربدهکار بانکی است که جنازه های روحانیون سرشناس را به خانه خود می برد و غسل می دهد! ♦️حجت السلام علی مصباح یزدی فرزند مرحوم آیت الله مصباح یزدی در واکنش به این ادعا گفت: آقای توکلی اشتباه می کنند و این اطلاعات غلط است. بنده این موضوع را تایید نمی کنم. فردی که مدنظر ایشان و دیگران است غسال حاج آقا نبودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رهبرمعظم انقلاب در دیدار با خانواده دانشمند شهید فخری زاده: شهید فخری زاده کار را وقتی خالص برای رضای خدا انجام می‌دهد می‌شود این عظمت که برجستگان علمی، جوانان و عامه مردم نسبت به او نگاه دیگری پیدا می‌کنند بعد از شهادتش. ♦️خیلی ها در دلنوشته هایشان تاسف خوردند که چرا او را در زمان حیاتش نمی‌شناختند.
🔴 تجلیل رهبرمعظم انقلاب از برجستگی‌های علمی و فنی و اخلاص شهید فخری‌زاده ♦️خانواده دانشمند برجسته و ممتاز هسته‌ای و دفاعی کشور شهید محسن فخری‌زاده عصر امروز (دوشنبه) با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. 🔸حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار با تجلیل از برجستگی‌های علمی و فنی شهید فخری‌زاده و حضور سخت‌کوشانه آن دانشمند عالی‌مقام در میدان علم و عمل، گفتند: علوّ مقامی که خداوند با شهادت به آن بزرگوار عطاء کرد، مزد زحمات و اخلاص کم‌نظیر او بود و این مقام با هیچ‌یک از مقام‌های دنیوی قابل مقایسه نیست. 🔸رهبر انقلاب اسلامی، عظمت یافتن نام شهید فخری‌زاده در میان عموم مردم و ابراز تأسف بسیاری از جوانان از ناشناخته بودن او در زمان حیاتش را از دیگر آثار اخلاص شهید دانستند. 🔸ایشان همچنین گفتند: همسران شهدا در اجر آنها شریک هستند و از خداوند می‌خواهیم که صبر و آرامش خود را بر دلهای شما نازل فرماید و به توفیق الهی بتوانید حرکت خود را متناسب با شأن شهید ادامه دهید. 🔸در این دیدار، همسر و فرزندان شهید فخری‌زاده با قدردانی از پیام محبت‌آمیز و روشنگر رهبر انقلاب اسلامی پس از ترور شهید فخری‌زاده، تبیین جریان فکریِ شهدای جهاد علمی و الگوسازی از آنان را مورد تأکید قرار دادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بازنشر/فیلمی از درگیری لفظی شدید وزیر بهداشت با فرماندار بدره ایلام: «اگه گذاشتم یه روز بمونی اینجا؛ بی‌شعور!» ♦️جهت استحضار جریان اصلاحات که الان با ادب شده اند وبعنوان دفاع از سرباز راهو شانتاژ می کنند البته قصدمان پاک نمودن صورت مسئله نماینده سبزوار نبوده و نیست هر کس و ناکس در هر لباس و منصبی از هر باند و جناح باشد باید خود را نوکر مردم بداند چرا که مردم ولی نعمتان این انقلاب بوده و هستند.