40.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام جمعه خاش متاثر از عبدالحمید مردم را تحریک کرده بود / چرا باید از افتادن نقاب عبدالحمید خوشحال بود؟
#شبنامه / در روزهای گذشته شاهد ناآرامیهایی در شهر خاش بودیم / کمی بعد از این نا آرامیها حمید اسماعیل زهی بیانیه داده و برخورد با آشوبگران را محکوم کرده بود / حالا مشخص شده امام جمعه خاش تحت تاثیر حمید اسماعیل زهی حرفهای تحریک کنندهای را در خطبهها گفته است / ظاهرا عده ای زیر اسم #مسجد_مکی_زاهدان تصمیم گرفتهاند کمی در موج فتنهی اخیر شنا کنند / افتادن نقاب از چهره ی #حمید_اسماعیلزهی البته یک برد بسیار بزرگ محسوب شده و یک رخداد مثبت است / چرایی این مهم را در شبنامه بررسی خواهیم کرد / قسمت ۱۰۱۹
♦️ ️عبدالحمید رابطه نزدیکی با خاندان آل سعود دارد
🔹 خبرگزاری فارس: عبدالحمید در فتنه سال ۸۸ مواضع کاملا تحریک آمیزی در شعله ور کردن آتش فتنه داشت. مواضع وی عموما با هدف تحریک شیعه و سنی در ایران صورت می گیرد به طور مثال همین چند وقت پیش عامل شیوع کرونا در ایران را طلاب چینی جامعه المصطفی معرفی کرده بود. البته عبدالحمید شخصیت محافظه کاری دارد و بارها نشان داده از چرخش مواضعش ابایی ندارد.
🔹 نزدیکی عبدالحمید به سعودیها به قدری است که در یکی از این مراسمها به صورت علنی، هدیهای از جانب پادشاه عربستان سعودی به شخص عبدالحمید در زاهدان اعطا شد و شیخ عربستانی عبای سعودی را به تن عبدالحمید نشاند! استقبال از فرستاده پادشاه سعودی در مراسم زاهدان از سوی عبدالحمید به قدری گرم بود که زبان شیخ سعودی از تشکر قاصر بود.
🔹 کافی بود معکوس واقعه زاهدان ایران در قطیف عربستان رخ میداد و هدیهای از جانب یکی از مراجع تقلید به یکی از روحانیون شیعه عربستان اعطا میشد؛ همین یک فقره کافی بود تا آن فرد و خاندانش به جرم رابطه با ایران از سوی نیروهای امنیتی سعودی غارت شوند. هنوز روحانیون شیعه عربستانی اگر سفری به اماکن مذهبی ایران نظیر مشهد داشته باشند؛ به محض بازگشت، اتاق تعزیر استخبارات عربستان در انتظارشان خواهد بود.
🔹 امام جمعه سابق اهل سنت بندرعباس در رابطه با آزادی عمل اهل سنت میگوید: «هرچه دلمان بخواهد در خطبه میگوییم. هیچ مشکلی هم نداریم. به جرات میتوانم بگویم که از خیلی از کشورهای عربی که خطیبشان بالای منبر میرود، ما بهتر، قویتر و آزادتر هستیم»
🔹 پروژه تخریب و ساخت مجدد مسجد مکّی زاهدان نیز با تامین مالی اعراب خلیج فارس از سوی عبدالحمید در سال ۱۳۸۹ انجام شد. خانه و مغازههای منطقه مورد نظر در زاهدان با پول سعودی و امارات خریداری شد و زمین آن در اختیار ساخت مسجد مکی قرار گرفت. طرح ساخت نیز از عبرستان آمد. این سخن گزافه نیست که عبدالحمید در جنوب شرق کشور یک امارت اسلامی برای خود ایجاد کرده و در حال سلطنت است.
🔹 جمهوری اسلامی حتی پخش زیارت عاشورا از تلویوزیون را به دلیل جایگاه معاویه لعنتالله برای سنّیهای شرق کشور ممنوع کرده است و طی ۴دهه اخیر برای حفظ وحدت، چشم بر بسیاری از مسائل بست و سعی کرد برخی اخبار رسانهای نشود تا بهانهای به دست تفرقه افکنان شیعه و سنی نیفتد. برخی در واکنش به اظهارات عبدالحمید گفتند: اگر عبدالحمید واقعاً معتقد به آزادی است، از ارتباطات فوق العاده خود با سعودی استفاده کند و اجازه ساخت مقبره برای ائمه شیعه و برگزاری انتخابات با حضور شیعیان عربستان را از بن سلمان بگیرد.
این مسجد ضرار را باید بر سر این مزدور فتنه گر ویران نمود،،
🔴هدف ایران از شلیک موشک ۳ مرحله ای قائم چه بود؟
1️⃣ نیویورک و واشنگتن در صورت نیاز برای ایران در دهسترس هستند.
2️⃣ جمهوری اسلامی واقف گشته که شکست مذاکرات برجام حتمی است اما تهران با شلیک موشک ۳ مرحله ای قائم به طرف مقابل تفهیم کرد که در دوره پسابرجام ، حتی سخن از حمله نظامی به ایران هم دیگر نباید مطرح شود.
3️⃣ ایران در دوران جدید قصد موازنه قوا با آمریکا را دارد و بعید است امنیتش را برای توقف برخی تحریم ها ( که اکثریت آنها حتی در دوره اجرای برجام نیز برقرار بودند) معامله کند .
4️⃣ ایران نیک می داند با روی کار آمدن صهیونیست های افراطی در اسرائیل و پیروزی احتمالی جمهوری خواهان در کنگره ، بایدن شانس اندکی در انتخابات ریاست جمهوری آتی خواهد داشت و به فرض حتی اگر پیروز شود ، تعدیل سیاست های تحریمی ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی با موانع زیادی از جمله اکثریت جمهوری خواه کنگره ، لابی یهودی و راست گرای آیپک ، دولت راست گرای افراطی نتانیاهو و ... برخورد خواهد کرد .
📌درنتیجه تهران از اکنون اسب خود را برای دوره جدید و برقراری توازن وحشت با آمریکا و در نتیجه بازدارندگی و معادله تهران در برابر واشنگتن زین کرده است.
📌به دلایل فوق و البته روی کار آمدن نتانیاهوی جنگ طلب در تل آویو ، جمهوری اسلامی به هیچ وجه دستاوردهای هسته ای خود را برای برجامی که آینده اش نامشخص است به باد نخواهد داد .
🔺«فارس الخطیب»، «عمر سوما» و «عبدالباسط الساروت» سه فوتبالیست شورشی مشهور، با تفاوتهایی، علیه اسد بودند؛ اسد سقوط نکرد، فارس و سوما پس از پایان بحران سوریه، باز هم برای تیم فوتبال با همان پرچم سوریه اسد بازی کردند و عبدالباسط الساروت، مشهور به چگوارای سوریه در معرکه جنگ کشته شد!
✍ محمد رستم پور
🔹ورزشکارانی که با شادی نکردن بعد از گل زدن یا عبوس شدن بعد از برد یا قهرمانی، تظاهر به غمگین بودن میکنند، شارلاتانی بیش نیستند؛ جلوی دوربین، ریاکارانه ادای غمزدهها را درمیآورند و روزگار مردم را با استوری و توییت، سیاه میکنند، پشت صحنه و داخل رختکن اما بشکن میزنند از خوشحالی این منافقین را از تیم های ملی اخراج کنید،،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺والله هرکس تیر به سمت این نظام انداخت آواره شد..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆سعید پیرامون بازیکن تیم ملی فوتبال ساحلی بعد از گل زدن به طور نمادین موهاشو کوتاه کرد
🔹واکنش این بی شرف بی ناموس به شهادت شهروندان ایرانی در حرم شاه چراغ چی بود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت سید روحالله عجمیان در البرز
شادی روحش صلوات
🔴 مهمتر از بی شرفی این جماعت قاتل داعشی صفت ،حاشیه امنی هست که در داخل کشور دارند.....
دنیا وارونه شده . آقایون هم زمان با فتنه بدنبال پرونده سازی برای مدیران کانال های انقلابی و زمینگیر کردن آنها هستند و هم زمان برای ماشین جنگی دشمن در داخل حاشیه امن ایجاد کرده اند....
ادامه حیات این جریان کثیف در حاشیه امن ،خیزش و انقلاب جریانات مذهبی را بدنبال خواهد داشت. از ما گفتن بود...
🔴 اتاق مشترک
جنبش «بیسر» را «خودجوش» نپندارید!
این جنبشها را اتاق مشترک سرویسهای معاند برنامهریزی، و با اهرم رسانه، سلبریتی و عوامل میدانی مدیریت میکنند و تعمدا از معرفی یک رهبر پرهیز مینمایند تا:
۱. مردمی جلوه کند
۲. همه سلایق را جمع نمایند
۳. امکان بازداشت و رسوایی رهبر وجود نداشته باشد
تکلیف رسانه و عوامل میدانی مشخص است، وجه به خدمت گرفتن سلبریتیها را هم بدانید:
۱. پنهان کردن ماهیت امنیتی جنبشها، پشت نقاب هنر و ورزش
۲. استفاده از پایگاه اجتماعی و ظرفیت رسانهای سلبریتیها
۳. سهولت بینالمللی شدن جنبش به دلیل ماهیت جهانی هنر و ورزش
۴. همراه کردن زنان و جوانان
🖋 احمد قدیری