eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.8هزار عکس
38.4هزار ویدیو
206 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
اعدام ۲ عضو گروهک تروریستی جیش‌الظلم در زاهدان 🔹روز گذشته ۲ نفر از اعضای گروهک تروریستی جیش‌الظلم «راشد بلوچ و اسحاق آسکانی» به جرم انجام اقدامات تروریستی، ایجاد ناامنی و تیراندازی به نیروهای انتظامی که به شهادت ۴ نفر از نیروهای مرزبانی و مجروح شدن تعدادی دیگر از پرسنل فراجا منجر شده بود اعدام شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ جزئیات حمله هوایی به تانکرهای حامل سوخت ایران 🔹بنابرگفته نیروهای نظامی سوریه یک پهپاد آمریکایی در حدود ۲۰۰ متری مرز عراق و سوریه ۲ تانکر را مورد هدف قرار می‌دهد. 🔹ورود و خروج این تانکرهای حامل سوخت کاملا به طور رسمی بوده و بنا به توافق‌های از پیش تعیین شده و رسمی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای عراق، سوریه و لبنان بوده است.
آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): اگر اهل ➖نماز اول وقت➖ نیستی ، پس چگونه از خداوند طلب توفیق داری ، در حالی که حق او را به درستی ادا نمی کنی⁉️ میرویم تا آماده شویم از برای نماز اول وقت ،التماس دعا از برای تعجیل در فرج آقامون حضرت مهدی صاحب الزمان عج ،و سلامتی و طول عمر امام خامنه ای و نابودی منافقین داخلی و خارجی ،،،
همکاری با رسانه‌های تروریستی جرم است وزیر فرهنگ و ارشاد: 🔹همکاری با رسانه‌های تروریستی حتماً در قانون با محرومیت و مجازات روبرو است. 🔹ما این شبکه‌ها را رسانه‌ای نمی‌دانیم و شبکه‌های تروریستی رسانه‌ای هستند. 🔹در گفتگوهایی که توسط برخی از این رسانه‌ها پخش شد نشان داده شد که این‌ها به دنبال ایجاد ناامنی و تفرقه و از بین بردن وحدت سرزمینی هستند.