eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.8هزار عکس
38.3هزار ویدیو
206 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺خودپردازها در فرودگاه امام(ره) برای اولین بار اسکناس ارز می‌دهند مدیر پروژه سامانه مرکز مبادله ارز و طلای ایران: 🔹باجه ها و خودپردازهایی در فرودگاه امام مستقر شده‌اند و  برای اولین بار در کشور این خودپردازها به جای اسکناس ریال، ارز مورد نیاز مسافران را پرداخت می کنند. 🔹این خودپردازها نصب شده و از امروز آماده استفاده است./مهر
🔺️پوتین: این غربی‌ها بودند که جنگ را به راه انداختند رئیس جمهور روسیه: 🔹مسکو تمام تلاش خود را برای حل مسالمت آمیز مساله انجام داد. 🔹ما صبر و تحمل زیادی از خود نشان دادیم اما سناریوی دیگری پشت پرده و در خفا در حال شکل‌گیری بود. 🔹ما باید از تهدید نئونازی‌ها در اوکراین خلاص شویم و به همین دلیل عملیات نظامی ویژه را آغاز کردیم. 🔹غرب در حال آماده سازی اوکراین برای یک جنگ بزرگ بود و امروز آنها این را اعتراف می‌کنند. 🔹این غربی‌ها بودند که جنگ را راه انداختند و روسیه فقط برای مهار آن متوسل به زور شد.
🔺️بهادری جهرمی: خرید و فروش خارج از مرکز مبادله ارز، حکم قاچاق دارد سخنگوی دولت: 🔹با اجرای بسته جدید، هرگونه نیاز واقعی ارزی در مسیر قانونی و مشخص پاسخ می‌گیرد و خرید و فروش خارج از مرکز مبادله و یا بانک‌ها و کارگزاری‌های رسمی در حکم قاچاق ارز و طلا بوده و با آن برخورد جدی صورت خواهد گرفت. 🔹آرایش جدید در حوزه ارز با بهره‌گیری از تجارب گذشته و دستاوردهای ضد تحریمی طراحی شده است.
🔴کشته‎شدن بیش‎از ۵۰۰ نظامی اوکراینی در ۲۴ساعت ♦️وزارت دفاع روسیه اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته، بیش از ۵۰۰ نظامی اوکراینی کشته شدند. ♦️این وزارتخانه همچنین از پیشروی نظامیان روس در تمام محورها خبر داد.
وزارت دفاع بلاروس: نیروهای ارتش اوکراین در مرز ما تجمع کرده‌اند و این امنیت ما را تهدید می‌کند.
📸 چطور از مرکز مبادله ارز بگیریم