eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 سناتور آمریکایی: ۳۱ تریلیون دلار بدهی بزرگترین تهدید است نه ایران، روسیه و چین 🔹راجر مارشال، سناتور جمهوری‌ خواه آمریکایی: ایران، روسیه، چین یا کره شمالی بزرگ تین تهدید برای آمریکا نیستند بلکه بدهی ۳۱ تریلیون دلاری دولت بزرگ ترین تهدید برای آمریکا است. 🔹 تو چند روز گذشته 3 بانک آمریکایی ورشکست شدن و ده بانک دیگه هم در آستانه ورشکستگی هستن. اقتصاد آمریکا در ضعیف ترین حالت ممکن است.
آغاز رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی از امشب 🔷رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۳ با حضور ایران، چین و روسیه و ناظرانی از قزاقستان و پاکستان از امشب در شمال اقیانوس هند آغاز می‌شود. 🔹سخنگوی رزمایش: در این رزمایش علاوه بر یگان‌های سطحی و پروازی نیروی دریایی ارتش و سپاه، یگان‌های شناوری چین و روسیه نیز حضور خواهند داشت. 🔹از اهداف این رزمایش می‌توان به تقویت امنیت تجارت دریایی بین‌المللی، مقابله با دزدی و تروریسم دریایی، تبادل اطلاعات در حوزه امداد و نجات دریایی و تبادل تجربیات عملیاتی و تاکتیکی اشاره کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تظاهرات، راه‌بندان و درگیری مخالفان نتانیاهو با پلیس 🔹درگیری‌هایی بین نیروهای پلیس رژیم‌صهیونیستی و تظاهرات‌کنندگان مخالف تصمیمات کابینه نتانیاهو در منطقه بنی‌براک در نزدیک شهر تل‌آویو روی داده است. 🔹طیف مخالفان با لایحه کابینه نتانیاهو موسوم به «اصلاحات قضایی» مخالف هستند و آن را «کودتا» می‌خوانند.
ابراز آمادگی چین برای حل مسئله یمن 🔹معاون نماینده دائم چین در سازمان ملل چهارشنبه از آمادگی پکن برای حل مسئله یمن خبر داد و ابراز امیدواری کرد که توافق ریاض و تهران برای از سرگیری روابط بتواند به کاهش تنش‌ها در یمن کمک کند. 🔹گنگ شوآنگ در جلسه شورای امنیت سازمان ملل در خصوص توافق ایران و عربستان گفت: این (توافق) عنصر مثبتی را به صلح، ثبات و همبستگی و چشم‌انداز همکاری در منطقه تزریق می‌کند. امیدواریم که شرایطی نیز برای بهبود وضعیت یمن ایجاد شود. 🔹این مقام چینی تصریح کرد: گفت‌وگو و مذاکره تنها راه واقع‌بینانه برای حل مسئله یمن است. چین از همه طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهد از هدف اصلی حل‌وفصل سیاسی حمایت کنند، منافع مردم یمن را در اولویت قرار دهند و اراده سیاسی خود را به طور کامل نشان دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ اتاق ضد گلوله در یکی از مدارس آمریکا برای محافظت از دانش آموزان و معلم در مقابل تیراندازی! 🔹اینا خودشون امنیت جانی ندارن و جون بچه هاشون در خطره اونوقت واسه دانش آموزان ایرانی ابراز نگرانی میکنن و حرف مفت میزنن. 🔹شما مراقب دانش آموزای خودتون باشین که هر لحظه ممکنه مرگ با گلوله سراغشون بیاد.
💠غیرت سنج را برای این افراد، فعال کنید 🔰شکی وجود ندارد که بخشی از مردان جامعه ما بی غیرت شده اند که امروز برخی از زنان و دختران با این وضعیت و در جامعه می گردند؛ اما فقط آن مردان بی غیرت نشده اند❗️ 👈 غیرت سنج را برای برخی مسئولین هم فعال کنیم؛ ببینیم که چند درصد از آنها در برابر ای که علیه یک حکم شرعی و یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب صورت می گیرد و می خواهد چهره ظاهری جمهوری اسلامی را تغییر دهد، سکوت می کنند، مماشات می کنند و یا در مسیر فعالیت کسانی که می خواهند در این زمینه کاری انجام دهند، سنگ اندازی می کنند⁉️
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️دستور رئیسی برای تسهیل امور بیماران سرطانی 🔺رئیس‌جمهور در افتتاح مرکز جامع سرطان: 🔹باید تلاش شود تا فرد مبتلا به سرطان تا جای ممکن دغدغه کمتری در حوزه درمان داشته باشد. 🔹افتتاح مرکز جامع درمان سرطان جای تقدیر دارد. همچنین باید اقداماتی جهت کاهش دغدغه‌های خانواده‌های مبتلا به سرطان انجام داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این فیلم حاصل یک درخواست احمقانه ، و کاملا واقعی است!!! ❓به کجا شکایت کنیم؟ ❓به کجا ببریم گله مندی خود از جاهل های رسانه‌ای را؟ ❓به چه کسی بگوییم این تولیدات رسانه‌ای مایه‌ی ننگ نظام جمهوری اسلامی است؟ ❓چه می‌شود در این اوضاع نامساعد اقتصادی که مردم اعصاب و روانشان درگیر است ‌، سریالی با مضمون و جنایاتِ عجیب و غریب ساخته می‌شود و مجوز پخش می‌گیرد و با روح و روان مردم بازی میکند و در یکی از قسمت های خون‌بارِ ، این سریال از مردم میخواهد از عکس العمل و شوکه شدن خود فیلم بگیرند و برای سازندگان سریال بفرستند؟ ♦️اُف بر این فضاحت رسانه‌ای ♦️اُف بر این کج سلیقگی ❓متصدی امور سینما و سینمای خانگی در این مملکت کیست؟ ❓چه کسی باید این فضاحت رسانه‌ای را پیگیری کند؟ ✍ میلاد خورسندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افتتاح مرکز جامع سرطان برکت با حضور رئیس‌جمهور 🔹در این مرکز خدمات غربالگری، تشخیص و درمان تمامی انواع سرطان‌ها انجام می‌شود.
🔴صدور قطع‌نامه علیه ایران / تقلای پارلمان اروپا علیه سپاه/ صدور قطعنامه به بهانه مسمومیت دانش‌آموزان ایرانی ♦️پارلمان اروپا در تداوم تلاش‌های نافرجام برای افزودن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نهاد رسمی نظامی ایران در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی اروپا، قطعنامه‌ای مداخله‌جویانه را در خصوص مسمومیت دختران دانش‌آموز ایرانی تصویب و به این بهانه درخواست خود علیه سپاه را تکرار کرد.
📍گفته می‌شود با سفر علی شمخانی به ابوظبی یک توافق اقتصادی غیرمنتظره تا ساعتی دیگر رونمایی می‌شود.