eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نه ببین تو قرآن اصلا هیچ جا به حجاب و پوشش اشاره نشده..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک بلاگر آمریکایی خطاب به شهروندان آمریکا : ⚠️اگر فیلتر شد و قصد داشتید از فیلترشکن استفاده کنید خوب فکر کنید! چرا که ۱میلیون دلار جریمه یا ۲۰ سال حبس در انتظار شماست! 😏واقعا ما در چه دنیایی زندگی می‌کنیم؟ 📍پ.ن ‌: یادمان نرود بهشت غربگراها و لیبرال ها یعنی آمریکا ، این جریمه‌ی وحشتناک را برای استفاده از فیلتر شکن وضع کرده و به طور مستقیم و آشکارا نظریه [این شعار توخالی] را به زباله دان پرتاب کرده است! آری با 1⃣جریمه‌های سنگین برای استفاده‌ از فیلترشکن و 2⃣یا افزایش ۱۰۰۰ برابری استفاده از ترافیک اینترنت با فیلترشکن و 3⃣توزیع فیلترشکن قانونی برای افرادی که متناسب با کارشان نیاز به سایت ها و برنامه‌های فیلترشده دارند [مانند خبرنگارها ، برخی برنامه نویس ها ، برخی دانشجوها و...] میتوان جلوی استفاده از فیلترشکن ها نزد مردم عادی را گرفت. ✍میلاد خورسندی
دلیل آغاز درگیری امروز آذربایجان و ارمنستان مشخص شد 🔹رسانه‌های ارمنستان می‌گویند معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ارمنستان پس از نزدیک شدن به نیروهای باکو در منطقه تغ برای مذاکره با آن‌ها به گلوله بسته و کشته شده است. این رفتار باعث شروع درگیری بوده و تنش‌ها همچنان ادامه دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلیساشون وحشی‌ترن یا سگاشون؟🔞 حالا اگه این تو ایران بود تیتر اول تمام رسانه‌های جهان و همچنین رسانه‌ها و روزنامه های اصلاح‌طلب داخلی بود !
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹دوربین مخفی در فرودگاه؛ اول باید حجابتون رو رعایت کنید تا من بتونم بهتون خدمات بدم 🌙
18.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻بهشت اونور آب/دیدن این کلیپ خالی از لطف نیست! خیلی جالبه👆👆👆
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️چگونگی ترور شهید صیاد شیرازی از زبان مهدی صیادشیرازی، فرزند شهیدصیاد شیرازی ترور پدر ناجوانمردانه بود. 🔹تمام گلوله‌ها به مغز ایشان اصابت کرد و ایشان درجا شهید شدند. 🔹از این ویژگی که شهید رابطه صمیمی با مردم داشتند، در ترور ایشان سواستفاده شد.
17.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخش شده از صدا و سیما :مقلوبه غذایی که صهیونیسم ها از ان می ترسند بانوان برازجانی در این پویش با تهیه این غذا انزجار خود را از رژیم کودک کش به نمایش گذاشتند
🔴 مدعیان فرهنگسازی؛ بسم الله! از اینجا شروع کنید. 🔰آن افرادی که مدام فرهنگسازی فرهنگسازی می کردند و مدام با این کلید واژه قصد داشتند جلوی اقدامات قانونی علیه هنجارشکنان بایستند، برای اینکه به ما ثابت کنند واقعاً دلشان برای فرهنگ و دین مردم می سوزد و شب ها خوابشان نمی برد، بسم الله❗️ 🔻 از همین امروز شروع کنید و یله و رها که تبدیل به یک منبع بزرگ تولید و ضد ارزش شده است را اصلاح کنید! 🔻جلوی تربیت سرباز برای دشمن را بگیرید! نمی شود که من و شما در پستویی مشغول کار فرهنگی باشیم، آنگاه دشمن از طریق فضای مجازی غیر استاندارد و با جنگ افزارهای مجازی خود، فرهنگ ما را بمباران کند. 🔻بسم الله! جلوی فیلترشکن ها و VPNها بایستید! جلوی ها بایستید! جلوی اقدامات مخرب و شبکه بایستید! 👈 منظور ما از فرهنگسازی، فقط بنر زدن و سخنان کلیشه ای در سخنرانی ها بیان کردن نیست؛ بیایید وسط میدان ببینید که فضای مجازی چه بلایی بر سر آن فرهنگی آورده که شما ادعای کار برای آن دارید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حرم امیرالمومنین از نگاه ماهوارۀ خیام این تصویر از ارتفاع حدود ۵۰۰ کیلومتری زمین گرفته شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اوضاع امنیت و آزادی تو غرب اینقدر خوبه که تو خیابونا مردا نه زناشون با دزدا درگیر میشن و یه جنگ خیابونی راه میندازن !