🔴 میگن جلیلی بیاد بورس نابود میشه.
کیا؟ همونایی که بزرگترین کلاهبرداری و نوسانگیری تاریخ بورس جهان رو کردن و چند ده هزار میلیارد از پول ملت رو توی بورس سوزوندن.
• میگن جلیلی بیاد دلار گرون میشه.
کیا؟ همونا که توی دولتشون دلار ده برابر شد.
• میگن جلیلی بیاد زنها رو از اجتماع حذف میکنه.
کیا؟ همونا که وقتی احمدینژاد میخواست حضور زنها در استادیوم رو آزاد کنه، برا اینکه این اتفاق زمان احمدینژاد نیفته نامهنگاری میکردن و میگفتن و مینوشتن که این کار ضد دین و مذهبه!
• میگن جلیلی بیاد گشت ارشاد رو زیاد میکنه.
کیا؟ همونایی که سال نود وقتی نماینده بودن به احمدینژاد نامه زدن چرا قانون عفاف و حجاب رو اجرا نمیکنی!
• میگن جلیلی بیاد بنزین رو گرون میکنه.
کیا؟ همونا که توی دولتشون یه شبه بنزین رو سه برابر کردن و بعد رییسشون اومد خندید به ریش ملت و گفت من خودم صبح جمعه فهمیدم و باعث عصبانیت مردم شد و بعدش زد چند ده نفر رو کشت! الان هم نامزدشون کسیه که سه سال پیش گفته بنزین باید بشه 25 هزار تومن!
• میگن جلیلی بیاد به مردم احترام نمیذاره.
کیا؟ همونا که وقتی بنزین رو اونجوری گرون کردن و اونجوری مردم رو کشتن، توی روزنامه شون تیتر زدن «هزینه جراحی» و اینطوری به ناراحتی و داغ مردم خندیدن.
• میگن جلیلی بیاد اوضاع مسکن و اجارهخونه بدتر میشه.
کیا؟ همونایی که وزیر مسکنشون با افتخار میگفت من یدونه هم خونه نساختم و الان هم رییس ستادشون کسیه که میگفت زندگی توی تهران باید گرون بشه.
• میگن جلیلی بیاد فضای اجتماعی بستهتر میشه.
کیا؟ همونایی که تندروهایی که روی پیشونی زن کمحجاب پونز میزدن و دست مرد آستینکوتاهپوش رو رنگ میکردن الان طرفدار اونان.
• میگن جلیلی بیاد ویاودیها رو میبنده.
کیا؟ همونایی که صاحب جمله «ویدئو جرم است، چه سخنرانی امام توی آن باشد چه فیلم بد» الان براشون تکرار میکنه!
• میگن جلیلی بیاد ارتباطمون با جهان کم میشه.
کیا؟ همونایی که توی دولتشون رابطهمون با کشورهای همسایه هم قطع شد و حتی جیبوتی هم برای ما شاخ و شونه میکشید و رابطهش رو با ما قطع کرد.
• میگن جلیلی بیاد تحریمها بیشتر میشه.
کیا؟ همونایی که توی دولتشون تعداد تحریمها دوبرابر شد و حتی به هواپیمای وزیر خارجه پرمدعاشون توی آلمان بنزین نمیدادن که بتونه برگرده ایران!
• میگن جلیلی بیاد نهادهای بینالمللی با ایران همکاری نمیکنن.
کیا؟ همونایی که وقتی نماینده برای سازمان ملل معرفی کردن، آمریکا بهش ویزا نداد و اینا بعد از چند ماه مجبور شدن یه نفر دیگه رو برای نمایندگی ایران به سازمان ملل معرفی کنن.
• میگن جلیلی بیاد کارشناس نداره و کارها کارشناسی پیش نمیره.
کیا؟ همونایی که آمریکاییها گولشون زدن و یه مجسمه ای به اسم «شیردال» رو بعنوان یه شیء باستانی به اینا هدیه دادن و اینا هم با افتخار اون رو آوردن ایران و جشن گرفتن بعد معلوم شد که این مجسمه بیست سال قبل ساخته شده و اصلا باستانی نیست و هیچ ارزشی نداره و آمریکاییها سرکارشون گذاشتن.
• میگن جلیلی بیاد به حقوق خانمها ارزش نمیذاره.
کیا؟ همونا که وزیر و شهردار و رییس دانشگاهشون زد زنش رو با گلوله کشت و اینها نه تنها رفتن با پول و تهدید از خانواده اون بیچاره رضایت گرفتن بلکه کلی تهمت هم به مقتول بنده خدا زدن.
• میگن جلیلی بیاد کرامت انسانی ایرانیها لکهدار میشه.
کیا؟ همونا که یه سبد غذایی رو جوری توزیع کردن که براش صف درست شد و دو نفر توی صف فوت شن و عکسا و فیلمای این صف آبروی مردم ایران رو برد تا جایی که تلویزیون کویت فیلم و عکساش رو نشون داد و به مردمش گفت خدا رو شکر کنید غذا دارید بخورید و مثل مردم ایران نیستید!
• میگن جلیلی بیاد عمر و جوونی ایرانیها نابود میشه.
کیا؟ همونایی که وقتی دو تا قطار توی سمنان به هم خوردن و کلی آدم سوختند و کشته شدند، اومد گفت جای نگرانی نیست، مسافرا بیمه بودند!
• میگن جلیلی بیاد حال و اوضاع مستضعفا بدتر میشه.
کیا؟ همونا که وقتی یه پیرمرد مستضعف به وزیر بهداتشون گفت باید فیزیوتراپی بشم ولی گرونه، گفت خودت بمال!
• میگن جلیلی بیاد سایه جنگ بر سر ایران گسترده میشه.
کیا؟ همونا که بیشترین تهدید نظامی ایران زمان همونا بوده و دوبار هم توی دولتهاشون ایران رو تا لب جنگ بردن. یه بارش زمان جنگ اول خلیج فارس بود که میگفتن ایران باید به حمایت از عراق وارد جنگ با آمریکا بشه.
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هیچ توضیحی نمیخواد.. فقط،ببینید با کیا طرفیم...
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ جلیلی درباره جایگاه زنان در پیشرفت و اینکه چرا خانواده اش را در تبلیغات انتخاباتی استفاده نکرده است.
«چون نقش آقازادگی رواج پیدا کرده و نباید از جایگاه سو استفاده کرد»
🔻حتما ببینید و ببینانید
#سعید_جلیلی
#یک_جهان_فرصت
#یک_ایران_جهش
#انتخابات
🗳 #روایت_دیدار | کمتر از ۲۰ دقیقه
👈 روایتی از حضور اول وقت رهبر انقلاب اسلامی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری (بخش دوم)
🔹️مثل آب
🔹️بعدش هم مسابقه برای مستقر شدن روی سکوی سهپله بزرگی است که با فاصله و درست روبروی صندوق سیار شماره ۱۱۰ قرار گرفته. رقابت اصلی بین عکاسان و تصویربرداران برای کسب جایگاه استراتژیکتر است که بتوانند قابهای بینقصتری ثبت کنند.
🔹️تعدادی از مسئولان برگزاری مراسم کنار سکو ایستادهاند و به اهالی رسانه خوشآمد میگویند. هجوم بچههای رسانه به سمت سکو به مانند جریان آبی است که به یکباره، مانع از جلویش برداشته شده. یکباره کف حسینیه جریان پیدا میکند و جاری میشود. این وسط خیالجمعترینها، تصویربرداران صداوسیمایند که با دوربینهای غولپیکرشان از قبل مستقر شدهاند برای پخش زندهی مراسم و بعدش هم بیانات رهبر انقلاب.
🔹️مسئولان صداوسیما برای اجرای برنامه زنده و گفتوگو با رهبر انقلاب، مهدی خسروی را انتخاب کردهاند. مجری برنامهی مناظرات تلویزیونی نامزدهای ریاست جمهوری که در اجرای متعادل و عادلانه مناظرات عملکرد قابل قبولی داشت. درباره مناظرات و بازخوردهای نامزدها میپرسم. میگوید برنامه مناظرات شاید به لحاظ برنامه تلویزیونی و کار اجرا، پیچیدگی چندانی نداشته باشد اما بهدلیل حساسیتهای بسیار بالایی که دارد آن را بارز میکند؛ چرا که میتواند سبد رأی نامزدها را جابجا کند.
🔹️لابلای صحبتها به مردم هم اشاره میکند که توقع داشتند قدری داغتر و چالشیتر برگزار شود اما به هر دلیلی نامزدها بیشتر ترجیح دادند در فضای آرامتری مباحث خودشان را جلو ببرند و حرفها در پسزمینهی نسبتا آرام و اخلاقی جلو رود.
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/56848
🗳 #روایت_دیدار | کمتر از ۲۰ دقیقه
👈 روایتی از حضور اول وقت رهبر انقلاب اسلامی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری (بخش سوم)
🔹️روی آنتن
🔹️تا گپ و گفت ما با خسروی تمام شود، عقربهها هم به ساعت ۷ و ۵۵ دقیقه نزدیک میشوند. آنتن زنده در پیش است و خسروی هم میرود پشت تریبون. سلام و احوالپرسی با بینندگان و بعد هم توضیحاتی دربارهی این دورهی انتخابات ریاست جمهوری و خبرنگاران و تصویربرداران و عکاسانی که چند متر آن طرفتر از او همچنان مشغول کشمکش برای کسب جایگاهی بهترند و آمارهایی از تعداد صندوقها و شرایط شرکت در انتخابات.
🔹️در میان همین توضیحات هم هست که آقا وارد حسینیه میشوند. با حرکتی چریکی خودم را از جلوی قاب زنده تلویزیون خارج میکنم تا تصویربردار بتواند با چرخش افقی، لحظهی ورود را بگیرد. صدای شاترها اوج میگیرد و در ادامه هم متناسب با واکنشهای آقا فراز و فرود پیدا میکنند.
🔹️مراحل قانونی ثبت تعرفه آقا انجام میشود و در نهایت هم انداختن برگه رأی به صندوق که در همان لحظه بهدلیل جابجا شدن دوربین غولپیکر پخش زندهی صداوسیما و خالی شدن عرصه، فرصت را مغتنم میشمارم و پلاتو میگویم. بیانات هم که شروع میشود، دوربین و دفتر و دستک را جمع میکنیم و با تصویربردار، خودمان را میرسانیم پشت جایگاه خبرنگاران. از قبل هماهنگ کردهام که بعد از اتمام مراسم با چند خبرنگار خارجی گفتگو کنم.
🔹️آقا برگه رأی را به صندوق میاندازند. در ادامه و در پاسخ به سؤال خسروی، بیانات کوتاه ۲۶۶ کلمهای دارند در باب اهمیت انتخابات. مثل اکثر بیانات دو سال اخیر، همچنان کلیدواژهی مردم، کانون مرکزی بیانات است: «کلمهی جمهوری در جمهوری اسلامی حاکی از این است که در ذات این نظام، حضور مردم لحاظ شده؛ بنابراین دوام جمهوری اسلامی و قوام جمهوری اسلامی و عزّت جمهوری اسلامی و آبروی جمهوری اسلامی در دنیا متوقّف به حضور مردم است.» ۱۴۰۳/۰۴/۰۸
🔹️دوام و قوام و عزت و آبروی جمهوری اسلامی گره میخورد با مردم. با همین نگاه است که ملاحظهی جدّی و اولویت اصلی حضرت آیتالله خامنهای در انتخابات نه به رأیآوری فلان و بهمان نامزد بلکه به مشارکت مردم گره میخورد.
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/56848
🗳 #روایت_دیدار | کمتر از ۲۰ دقیقه
👈 روایتی از حضور اول وقت رهبر انقلاب اسلامی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری (بخش آخر)
🔹️اعترافات فرنگی
🔹️خبرنگار سیانان در تحلیل نگاه آقا به انتخابات، نبض این محور اصلی را خوب گرفته بود. وقتی بعد از مراسم داشتیم با هم گفتوگو میکردیم حرفهای قابل تأملی زد: «می دانم که مشارکت در اینجا همیشه یک امری کلیدی است. این چیزی است که ما بسیار دقیق به آن نگاه میکنیم. من فکر میکنم همه رسانهها همین کار را خواهند کرد، چرا که رهبر عالی ایران گفتهاند که برای ایشان مشارکت امری بسیار مهم است، بنابراین این چیزی است که ما هم آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.» سراغ چند خبرنگار دیگر غربی هم میرویم. محتاطانه ترجیح میدهند حرفی نزنند درست نقطهی مقابل و برخلاف مدعای گفتوگو و آزادی بیان. حتی همین چند نفری که با آنها گفتوگو کردیم هم خیلی خودشان را در چارچوب رسمی نگاهداشته بودند.
🔹️نمونهاش همین خانم آلیسایِ ابتدای متن وقتی که حس میکنم بعد از بیان تجربه مثبتش از حضور در ایران موقعیت خوبی گیر آوردهام که گفتوگو را به نوع پوشش رسانههای آمریکایی از رویدادهای سیاسی این بکشانم، عذرخواهی میکند و جواب منفی میدهد: «I can’t say that». فلیتأمل المتأملون!
🔹️فردریک پلایتجین هم وقتی میخواهد در باب علت اهمیت پوشش این رویداد برای رسانهی متبوع خودش توضیح دهد با همه رسمی و دیپلماتیک بودنش اما اعترافات جالبی بر زبان جاری میکند: «هر کسی رئیس جمهور ایران باشد، اقدامات ایران را شکل میدهد. اقداماتی که تأثیرات جهانی دارند. اقداماتی که در منطقهی خاورمیانه بزرگ و در روابط ایران با آمریکا نیز اهمیت دارد. از آنجا که برای مدت بسیار طولانی، روابط بین ایالات متحده و ایران دشوار و پر از مشکلات بوده است، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده است. این روابط در خاورمیانه و جهان مهم بوده و هستند.»
🔹️خبرنگار آساهی شیمبون ژاپن با شمارگان ۱۰ میلیون نسخهای در روز که دومین روزنامهی پرتیراژ جهان محسوب میشود هم دیدگاه مشابهی دربارهی انتخابات ایران و اهمیت و ارزش خبری آن برای این روزنامه ۱۵۰ سالهی سرزمین آفتاب تابان دارد. انگاری که نبض شرق هم در غرب آسیا میزند. جملاتی که سه روز قبل در همین حسینیه شنیدم را با خودم مرور میکنم: «شما اگر شجاعت ملّی داشته باشید، استقلال ملّی داشته باشید، ملّت ایران شخصیّت خود، توانایی خود، استقلال خود، قدرت پیشرفت خود را به دنیا نشان بدهد، احترامش در دنیا بسیار بیشتر و بالاتر خواهد شد؛ کمااینکه بحمدالله همینجور هم شده است.» ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
🔹️آقا که میروند، جمع داخل حسینیه هم از جوش و خروش میافتد. سکوی خبرنگاران و عکاسان که تا نیمساعت قبل یکی از متراکمترین نقاط روی کرهی زمین بود حالا خالی از جمعیت شده. ماراتن خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران بعد از ثبت رویداد حالا ناظر به سرعت انتشار و توزیع آن است. عقربههای ساعت به ۸ و ۲۰ دقیقه صبح نزدیک شده. کار که اول وقت و سر زمان خودش انجام شود لاجرم زود هم جمع و جور میشود؛ در کار خیر حاجت استخاره نبوده که کار در کمتر از ۲۰ دقیقه جمع شد. کنش سیاسی ۲۰ دقیقهای که تا ساعتی دیگر قرار است سرخط رسانههای شرق و غرب شود.
🔍 متن کامل را بخوانید:
khl.ink/f/56848
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سوال یکی از بانوان از جلیلی: آقای جلیلی شما چه دیدگاهی درباره حقوق و جایگاه زنان دارید؟
🔹سعید جلیلی: متاسفانه بخشی از زنان ما اصلا دیده نمیشوند و در بحثهایی که درباره حقوق زنان میشود، جای زنان خانهدار، زنان سرپرست خانوار، زنان بدسرپرست و بسیاری دیگر خالی است.
🔹بخش مهمی از پیشرفت کشور در عرصههای علمی، صنعتی و .. توسط خانمها انجام میشود.