#توبه
💢 خدا نمیگوید: تا حالا کجا بودی؟
✅ #استاد_فاطمی_نیا:
درقاموس خدا واهل بيت (ع) ،
"تاحالا كجابودي؟" وجودندارد!
هرزمان #توبه كنيم و بازگرديم، ما را راه ميدهند.
پيغمبراكرم (ص) سوگندي يادكرده است كه اين #سوگند در منطقه اسم اعظم است؛هرموقع عبارت "الله لا اله الا هو" آمد، يعني منطقه ي #اسم_اعظم است، اگر مطلب به اين سادگي بود كه حضرت #قسم به اين بزرگي نميخوردند!
پيامبراكرم(ص) فرمودند:" ولله الذي لا اله الا هو، هر بنده اي كه #گمانش را به خدا نيكو كند، خداوند طبق همان گمان با او رفتار ميكند."
#حسن_ظن داشته باشيد به خدا!
يقين بدانيد وقتي #توبه ميكنيد، خداوند
شما را می بخشد.
🍃
💕💕💕
🔴فاصله شهرهای مرتبط با پیاده روی اربعین
#مرز_مهران
مهران تا کوت: 82
مهران تا دیوانیه : 227
مهران تا حله : 238
مهران تا بغداد : 255
مهران تا نجف : 303
مهران تا کربلا:279
مهران تا کاظمین: 283
مهران تا سامراء : 444
مهران تا سید محمد: 409
مهران تا طفلان مسلم : 272
#مرز_خسروی
خسروی تا کوت : 341
خسروی تا دیوانیه : 395
خسروی تا حله : 305
خسروی تا بغداد : 190
خسروی تا نجف : 380
خسروی تا خانقین : 10
خسروی تا مقدادیه : 102
خسروی تا بعقوبه : 130
خسروی تا کربلا: 315
خسروی تا کاظمین : 203
خسروی تا سامراء: 326
خسروی تا سید محمد:291
خسروی تا طفلان مسلم : 281
#مرز_شلمچه
شلمچه تا بصره : 20
شلمچه تا نجف 460
شلمچه تا کربلاء 549
شلمچه تا کاظمین دارای دو مسیر 575 و 621 کیلومتر
#مسیر_نجف_تا
نجف تا کربلا: 78
نجف تا بغداد : 161
نجف تا بصره : 467
نجف تا حله : 61
نجف تا رمادی :271
نجف تا بعقوبه : 227
نجف تا دیوانیه : 75
نجف تا کاظمین : 180
نجف تا سامراء: 287
نجف تاسید محمد: 249
نجف تا طفلان مسلم : 116
#مسیر_کربلا_تا
کربلا تا بغداد : 108
کربلا تاکوت :197
کربلا تا حله :42
کربلا تا رمادی : 218
کربلا تا بعقوبه : 184
کربلا تا دیوانیه :144
کربلا تا بصره : 524
کربلا تا کاظمین : 115
کربلا تا سامراء: 220
کربلا تا سید محمد:184
کربلا تا طفلان مسلم :38
#اربعین
#پیاده_روی_اربعین
🔴نخست وزیر عراق: کشته های تظاهرات شهید هستند/ بیکاری و ضعف زیرساختها کتمان نشدنی است
عادل عبدالمهدی در پیام تلویزیونی که از اغلب شبکه های مهم عربی به طور زنده پخش شد:
🔸اقدامات امنیتی فعلی، برای حفظ سلامت شهروندان است و موقت خواهد بود
🔸باید برای بازگرداندن شرایط عادی به همه استانها تلاش کنیم
🔸کشته های تظاهرات اخیر "شهید" به شمار می آیند
🔸متاسفانه عده ای معدود توانستند تظاهرات را از حالت مسالمت آمیز خارج کنند
🔸بیکاری و ضعف زیرساختها، واقعیتی است که از گذشته به جا مانده و دولت کنونی در آن نقش ندارد
🔸نقاط ضعف را می شناسیم و برای رفع آن برنامه داریم.
✍نکته: اعتراض به اوضاع اقتصادی و معیشتی مساله ای عادی در عراق است که بصورت فصلی در برخی مناطق شکل میگیرد .اما در اعتراضات اخیر عراق با دخالت محور آمریکایی سعودی و اسرائیلی و حرکت میدانی بعثی ها ،عنصر خشونت و تخریبگری به میان معترضین وارد شد و اعتراضات از مسیر اصلی خودش خارج شد.
🔴ادعای جدید درباره حمله به #آرامکو: قطر متهم شد!
♦️ فرماندهان نظامی شورای همکاری #خلیجفارس بعد از تشکیل یک جلسه با صدور بیانیه ای استفاده از آسمان یکی از کشورهای عضو این شورا (به احتمال زیاد #قطر) را برای حمله تاسیسات نفنی آرامکو توسط #حوثی ها محکوم کرد.
🏴بزرگترین امر سیاسی در دنیا
▪️امام خمینی (ره):این هماهنگی که در تمام ملت ما در قصه کربلا هست، این بزرگترین امر سیاسی است در دنیا. و بزرگترین امر روانی است در دنیا. تمام قلوب با هم متحد میشوند. اگر خوب راهش ببریم، ما برای این هماهنگی پیروز هستیم. و قدر این را باید بدانیم و جوان های ما توجه به این مسائل داشته باشند.
📚صحیفه نور،جلد 10،صفحه 218
🏴اوضاع اینگونه نمیماند
▪️امام خامنه ای:«همان عصر عاشورا بنا به نقل بعضى از روايات، زينب به برادرزادهى خودش علىبنالحسين عليهالصلاةوالسلام گفت، اى برادزادهى من، اوضاع اينجورى نمىماند ...
▪️اين قبرها آباد خواهد شد، اين پرچم برافراشته خواهد شد، مردم و ملتها و نسلها گروه گروه مىآيند از اينجا درس مىگيرند و برمىگردند. اينجا مدرس آزاديخواهان عالم خواهد شد، و شد.»
🔵 آرامکو و نوید پایان جنگ یمن🔵
می گویند «سیاست که تمام می شود، جنگ آغاز می شود.» این روزها باید گفت «با تهاجم متقابل، صلح آغاز می شود».
🔰اوضاع کنونی #یمن بی شباهت به روزهای آخر جنگ 33 روزه نیست. حمله موشکی به #آرامکو (مهمترین تاسیسات نفتی جهان) و سپس عملیات زمینی یمنی ها به نجران و اسیرگیری 2000 نفری از عربستان، یادآور انهدام ناو اسرائیلی و تانکهای مرکاوا در جنگ 33 روزه لبنان است.
🔰 پس از حدود 5 سال بمباران مداوم یمن، اینک #عربستان، #آمریکا و #اسرائیل به خوبی فهمیده اند توان نظامی یمنی ها به نقطه بی بازگشت و تهاجمی رسیده و امکان حملات دردناک تری وجود دارد. توان نظامی که تا یک سال پیش انکار و حتی تمسخر می شد، اینک باعث خسارات فراوانی به سعودی ها شده است. کاهش بی سابقه تولید نفت عربستان تا 50 درصد و افزایش سریع قیمت نفت و تحقیر توان نظامی عربستان و البته سلاح های گران قیمت آمریکایی از تبعات این دو اقدام استراتژیک یمنی ها بود. ✅پیام اصلی این دو عملیات آن بود که اولا "توان جبهه مقاومت قابل حدس و وزن کشی نیست و به نقطه تهاجمی و بدون بازگشت رسیده" و ثانیا "اگر نفت ما صادر نشود، نفت شما هم صادر نخواهد شد"! سعودی ها چنان خود را تحقیرشده یافتند که حتی با اتهام زنی به #ایران و تقلا برای جلب جامعه جهانی و بردن پرونده ایران به شورای امنیت نتوانستند کاری کنند و با عملیات زمینی "نصر من الله" و اسیر شدن تعداد کثیری از نیروهایشان دریافتند نمی توانند با متهم کردن ایران، از معرکه بگریزند. آنان چنان دچار سردرگمی و ضعف شدند که پس از دو هفته هنوز نفهمیده اند موشک های اصابت شده به آرامکو از چه نقطه ای شلیک شده است. این یعنی در صورت ادامه جنگ، آنها با #غافلگیری های بزرگتری مواجه خواهند شد و نخواهند فهمید از کجا خورده اند..
🔰بدتر آنکه ضربات عرصه میدانی چنان آسیب زننده بوده که پشتوانه سیاسی سعودی ها یعنی آمریکا هم جاخالی داده است. درست بعد از سقوط گلوبال هاوک و انفعال و خودداری آمریکا از پاسخ بود که اول اماراتی ها و سپس سعودی ها متوجه شدند #لویاتان دیگر نمی تواند از آنها محافظت کند و در رویارویی با ایران تقریبا تنها شده اند و به نحوی آلت دست اسرائیل قرار گرفته اند.
🔰با این وصف، درست پس از این رویدادها بود که پالس های #صلح و آتش بس آغاز شد. لحن بعضی از شخصیت های عربستانی ملایم تر شد و برای نخستین بار بن سلمان در مصاحبه با یک آمریکایی با رد گزینه جنگ، اعلام کرد گزینه سیاسی را ترجیح می دهد. فورا پس از آن عربستان با درخواست از کشورهای منطقه ( #عراق و #پاکستان ) برای میانجی گری با ایران اقدام کرد. گرچه لحن مقامات سعودی در این میان سینوسی است و همچنان شاهد اتهام زنی به ایران هستیم، اما این مواضع بیانگر آن است که عربستان به دنبال راه حل آبرومندانه برای خروج از باتلاق یمن است. و بعید نیست برای دست بالا داشتن در مذاکرات صلح، به یک اقدام تهاجمی قابل توجه دیگر دست زند. 👌
🔰اما آنچه واضح است جنگ یمن پس از حدود 4 سال (از مارس 2015) اینک به ایستگاه پایانی خود رسیده است و ان شاالله در ماههای آتی شاهد پایان جنگ در یمن خواهیم بود. چیزی که یک سال پیش در سوریه و عراق با زنگ پایان داعش شاهد بودیم.
پایان جنگ یمن نه تنها شکست آمریکا و عربستان و امارات که پایان رویای اسرائیل نیز خواهد بود. تنها طرفی که مایل به ادامه جنگ در منطقه (برای در امان ماندن خود) است و البته با اخراج جان بولتون و منزوی تر شدن صهیونیست های دوآتشه و عدم تمایل شخص #ترامپ به جنگ جدید، دیگر تیغ آنها نیز کند شده است.
✍️متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در پارس نیوز: https://www.parsnews.com/fa/tiny/news-605124
🏴🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
👆👆👆👆
آشوب های عراق
«تا این ظلم و بلا رفع نشود، راهی به کربلا نیست»
کمتر از بیست روز به اربعین، این شعار گویا ترین گزارش از ناآرامی های چند روز اخیر عراق است و مستقیما راهپیمایی اربعین را نشانه گرفته و از موضوع اصلی پرده بر می دارد
چند روزی است عراق دستخوش نا آرامی شده و حوادثی شبیه فتنه 88 ایران رخ می دهد.
تا اینجا می توان چند نکته را برای داشتن تحلیل بهتر مورد توجه قرار داد:
1- همزمان با ناآرامی ها، در سفارت های آمریکا و انگلیس شاهد افزایش بی سابقه آمد و شد ها و تحرکات هستیم.
2- مدل آشوب ها با سیستم جدید انقلاب های رنگی منطبق است. جنبش هایی که رهبری اجتماعی ندارند و در عوض با عملیات روانی -رسانه ای در فضای مجازی هدایت می شود
3-در استان های کرد نشین و سنی نشین خبری نیست و حوادث مناطق شیعه نشین را نشانه رفته است.
4اطلاعات اولیه گویای برنامه ریزی آمریکایی و سرمایه گذاری عربستانی دارد.
5-سمت و سوی ضد ایرانی بسیاری از شعارها یا موضعگیری ها از چیزهای مهمی خبر می دهد.
6-آشوب ها و حوادث تا این لحظه، در کار موکب ها در کل عراق و حرکت مردم بسوی قبله گاه عشق تاثیری نداشته است.این برنامه ریزان آشوب را خشمگین خواهد کرد.
7-فعلا اینترنت در عراق قطع و شبکه های اجتماعی فیلتر شده است.
8-رسانه های محور عبری-عربی-غربی دائما با انتشار گزارش های مغرضانه و فتنه انگیز مردم را تحریک به شورش می کنند
9-مثل حوادث ایران، پروژه کشته سازی به شدت جریان دارد.
10-دیشب فرودگاه بغداد در ساعاتی بدست آشوب گران افتاد و مسیرهای منتهی به آن مسدود شد.
11-در استان هایی مثل بغداد، ناصریه ، بابل ،بصره و ... آشوب ها دامنه دار شده است. در بغداد و برخی مناطق دیگر ،حکومت نظامی اعلام شده .
12-مرز چذابه مدت کوتاهی بسته شد،اما حالا باز است. مرز خسروی اما فعلا مسدود است. طرف عراقی خواهان این انسداد بوده است.
13-بزرگ نمایی رسانه ای با نام گذاری هایی مثل«انقلاب اکتبر»گویای برنامه ریزی حساب شده دشمنان عراق است.
14-بنظر می رسد هرچه به اربعین حسینی نزدیکتر می شویم، تقابل این آشوب ها با حرکت مردم بسوی کربلا شدیدتر شده و در نهایت اربعین، مثل عاشورای88 بساط فتنه گران را جمع کند.
15-از ارتباط پیروزی های گسترده محور مقاومت و شکست های سنگین آمریکا و عربستان یادآوری های عراق بعنوان یک انتقام کور و تلاش مذبوحانه غافل نشوید.
16-عراق اکنون در کانون خبری رسانه ای قرار گرفته و می توان از این فرصت برای شکستن بایکوت خبری اربعین استفاده کرد.
تا پای جان پای ارباب و اربعینش می مانیم
این عهد ازلی و ابدی ماست
#عراق
#اربعین
#فتنه
#حسین_شمسیان
👆👆👆👆
بردگان زامبی ساز
✍️ایران یا عراق و مصر، فرقی نمی کند. سلبریتی، سلبریتی است. به کمک رسانه ها به ویژه رسانه های جدید، باد می شود و به چشم می آید. پر هیاهو است؛ اما غالبا فاقد سواد اجتماعی و سیاسی و اقتصادی.
🔹با این وجود، چون دیده می شود، اغلب دارای غرور هم هست و سر پر بادی دارد. کم نیستند سلبریتی هایی که مورد طمع سیاست بازان قرار می گیرند.
♦️به خدمت گرفته می شوند و سر بزنگاه، افکار عمومی را به میل خریداران سیاسی و امنیتی، خط و جهت می دهند. کمترینش انتخابات است. وعده ها را پر طمطراق می کنند، بلکه مخاطب را چنان سرگرم می کنند که از کفایت نامزدها یا صدق و کذب وعده های آنها نپرسد.
🔹شش ماه بعد هم غیب شان می زند؛ مردم می مانند و وعده های سر خرمن! این البته یک کارویژه آنها در پوپولیسم و عوام فریبی است.
♦️کارکرد بدتر، در خدمت دشمنان ملت هاست، وقتی که بخواهند فضا را غبار آلود، و تشخیص را دشوار کنند، تا آنها بتوانند از آب گل آلود ناآرامی، ماهی خود را بگیرند.
🔹مردم ما، بالغ بر دو دهه، تجارب تلخی را از قِبَل همین عوام فریبی سلبریتی ها، چه در حوزه انتخابات و چه در زمینه آشوب و بی ثباتی کشور، از سر گذراندند تا به تدریج بتوانند در برابر این بیماری خطرناک، واکسینه شوند.
♦️این روزها، برخی سلبریتی های عراقی و مصری و کویتی و بحرینی و ...، در خدمت فتنه انگیزی و دشوار کردن تشخیص برای بخشی از مردم عراق فعال شده اند؛ جماعتی که دست کم بی سوادند. http://fi9.ir/u7dfxn
🔹بردگانی که به سادگی در خدمت خیانتکاران به ملت های منطقه قرار می گیرند تا زامبی هایی چشم و گوش بسته برای به هم ریختن آرامش و ثبات بسازند. کاش تجربه و عبرت مردم ما در این باره، به مردم عراق منتقل شود.
♦️کاش این عبرت منتقل می شد که سلبریتی ها با مشارکت در فتنه 88، نه تنها کشور را آباد نکردند، بلکه دشمن را برای تحریم و هدف گرفتن سفره مردم به هوس انداختند. خیانتی که صدها میلیارد دلار خسارت روی دست مردم گذاشت و هنوز هم به پایان نرسیده است.
#محمد_ایمانی
👆👆👆👆
آشوب های عراق
«تا این ظلم و بلا رفع نشود، راهی به کربلا نیست»
کمتر از بیست روز به اربعین، این شعار گویا ترین گزارش از ناآرامی های چند روز اخیر عراق است و مستقیما راهپیمایی اربعین را نشانه گرفته و از موضوع اصلی پرده بر می دارد
چند روزی است عراق دستخوش نا آرامی شده و حوادثی شبیه فتنه 88 ایران رخ می دهد.
تا اینجا می توان چند نکته را برای داشتن تحلیل بهتر مورد توجه قرار داد:
1- همزمان با ناآرامی ها، در سفارت های آمریکا و انگلیس شاهد افزایش بی سابقه آمد و شد ها و تحرکات هستیم.
2- مدل آشوب ها با سیستم جدید انقلاب های رنگی منطبق است. جنبش هایی که رهبری اجتماعی ندارند و در عوض با عملیات روانی -رسانه ای در فضای مجازی هدایت می شود
3-در استان های کرد نشین و سنی نشین خبری نیست و حوادث مناطق شیعه نشین را نشانه رفته است.
4اطلاعات اولیه گویای برنامه ریزی آمریکایی و سرمایه گذاری عربستانی دارد.
5-سمت و سوی ضد ایرانی بسیاری از شعارها یا موضعگیری ها از چیزهای مهمی خبر می دهد.
6-آشوب ها و حوادث تا این لحظه، در کار موکب ها در کل عراق و حرکت مردم بسوی قبله گاه عشق تاثیری نداشته است.این برنامه ریزان آشوب را خشمگین خواهد کرد.
7-فعلا اینترنت در عراق قطع و شبکه های اجتماعی فیلتر شده است.
8-رسانه های محور عبری-عربی-غربی دائما با انتشار گزارش های مغرضانه و فتنه انگیز مردم را تحریک به شورش می کنند
9-مثل حوادث ایران، پروژه کشته سازی به شدت جریان دارد.
10-دیشب فرودگاه بغداد در ساعاتی بدست آشوب گران افتاد و مسیرهای منتهی به آن مسدود شد.
11-در استان هایی مثل بغداد، ناصریه ، بابل ،بصره و ... آشوب ها دامنه دار شده است. در بغداد و برخی مناطق دیگر ،حکومت نظامی اعلام شده .
12-مرز چذابه مدت کوتاهی بسته شد،اما حالا باز است. مرز خسروی اما فعلا مسدود است. طرف عراقی خواهان این انسداد بوده است.
13-بزرگ نمایی رسانه ای با نام گذاری هایی مثل«انقلاب اکتبر»گویای برنامه ریزی حساب شده دشمنان عراق است.
14-بنظر می رسد هرچه به اربعین حسینی نزدیکتر می شویم، تقابل این آشوب ها با حرکت مردم بسوی کربلا شدیدتر شده و در نهایت اربعین، مثل عاشورای88 بساط فتنه گران را جمع کند.
15-از ارتباط پیروزی های گسترده محور مقاومت و شکست های سنگین آمریکا و عربستان یادآوری های عراق بعنوان یک انتقام کور و تلاش مذبوحانه غافل نشوید.
16-عراق اکنون در کانون خبری رسانه ای قرار گرفته و می توان از این فرصت برای شکستن بایکوت خبری اربعین استفاده کرد.
تا پای جان پای ارباب و اربعینش می مانیم
این عهد ازلی و ابدی ماست
#عراق
#اربعین
#فتنه
#حسین_شمسیان
🔴دولت عراق، اعتبار ۳ ماهه گذرنامهها را قبول نکرد
♦️دبیر ستاد مرکزی اربعین: در ستاد اربعین اعتبار گذرنامه ۳ ماه مصوب شد اما اخیرا دولت عراق مدت اعتبار گذرنامههای زائران اربعین را حداقل ۶ ماه اعلام کرد.
♦️از تمام زائران میخواهیم با داشتن گذرنامه معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار به مرزها مراجعه کنند.
🔴 ابر قدرتی به نام حزب کارگزاران در کرمان
♦️امام جمعه جیرفت در خطبه های این هفته نماز جمعه جیرفت گفت: در استان کرمان، در سال ۶۶ یک موسسه خیریه شکل می گیرد به نام *موسسهی خیریه مولی الموحدین*. ظاهر این موسسه، موسسهی خیریه است به اسم خیریه از مالیات فرار می کند، به اسم خیریه کمک های مردمی را جذب میکند، به اسم خیریه کمک های دولتی را هم جذب می کند.
♦️دو سه مورد از این کمک ها را من خدمتتان عرض کنم؛ در همین مسیر احداث جادهی هفت باغ حدود ۳۱۸ هکتار زمین را رایگان دریافت می کند. حدود ۷۰۰ هکتار زمین را به قیمت هر متری ۱۶ تومان (۱۶۰ ریال) یعنی به اندازه پول دو سه تا دونه نان سنگک آن زمان، که یک جوان مومن و متدین اگر بخواهد یک متر زمین بگیرد اگر چلو کباب بختیاری هم پهن بکند آن یک متر زمین را نمی تواند بگیرد، اما با پول دو سه تا نان سنگک می آیند ۷۰۰ هکتار زمین را می گیرند.
♦️این وضعیت ادامه پیدا می کند کارهای اقتصادی، توسعه، اخذ وامهای با درصد پایین، سرانجام سرمایهی این موسسه امروز بیش از ۱۰۰۰ میلیارد هست.
♦️سرمایهی این موسسه مجموعاً حدود ۲۰ شرکت میشود، ۱۰۰ درصد هواپیمایی ماهان، حدود ۵۰ درصد سهام کرمان خودرو، پروژههای سرمایه گذاری در ارگ جدید، منطقه اقتصادی سیرجان، کارخانهجات مدرن قطعات خودرو، هتل، مراکز خدماتی و الی آخر.
♦️خوب تا اینجا کار اقتصادی بنام موسسه خیریه، خیلی خوب؛ اما ببینید این پولها کجا خرج می شود؟
♦️طبق اساسنامه این موسسه خیریه، ۴۵ درصد درآمد این موسسه باید هزینه بشود برای ایجاد اشتغال برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و هلال احمر، کجا این پولها خرج اشتغالزایی برای این افراد شد؟
♦️حدود ۱۰ درصد درآمد آن برای فعالیتهای فرهنگی و هنری مثل توسعه و تجهیز کتابخانههاست و جالب اینه حدود ۱۰ درصد درآمد این موسسات برای حمایت و کمک به حوزهای علمیه سراسر استان کرمان است. که بنده به عنوان یک طلبه این سوال می پرسم این کمک به حوزههای علمیه در طی این چند سال کجا رفته؟
♦️شما حساب کنید این اَبَرقدرت اقتصادی در استان کرمان چقدر درآمد دارد و این درصد این سودها کجا میرود؟ کجا این پولها هزینه می شود؟
♦️این پولها خرج فعالیتهای سیاسی در حوزه استان، خرج حمایت از حزب کارگزاران، خرج انتخابات، خرج پولهای انتخاباتی برای نامزدها و کاندیدهای مورد حمایت خودشان می شود، تا چه برسد به اینکه متاسفانه تعدیل نیروهایی که اتفاق میافتد، دپوی خودروهایی که اتفاق میافتد، دپوی قطعاتی که اتفاق می افتد و در بازار آزاد به فروش می رسد، تا چه رسیم به اینکه برخی افراد این حزب کارگزاران در حوزهی گردشگری معتقد هستند که ما برای گردشگران بایستی پوشش را آزاد بگذاریم، مشروبات را هم آزاد بگذاریم، فضای فساد و فحشا را هم برای آنها آزاد بگذاریم!
♦️حزب کارگزارانی که در واقع سخنگویش میگوید ما معتقد به ایجاد یک تفکر لیبرال در جامعه هستیم، معتقد به تغییر سیاسی در ساختار نظام هستیم، اعتقاد دارند به این که حوزه اختیارات ولی فقیه بایستی کاهش پیدا بکند، ولی فقیه یک جنبه تشریفاتی پیدا بکند، همهی اختیارات در اختیارات رئیس جمهور قرار بگیرد.
♦️مومنین عزیز؛ امروز این حزب کارگزاران در قالب این موسسه خیریه به بهانه اشتغال، به بهانه توسعه اقتصادی دنبال نفوذ سیاسی در جنوب استان و در شهرستان جیرفت است و متاسفانه برخی از نمایندگان مجلس هم جاده صافکُن اینها شدند.
پول کثیف
🔴آماری از میزان استفاده مردم از تلویزیون
♦️مرکز تحقیقات صداوسیما:۸۱ درصد از مردم بیننده فیلم و سریال از تلویزیون جمهوری اسلامی یا سایر رسانهها هستند.
♦️۵۰.۱ درصد مردم هم، فقط فیلم و سریال را از سیمای جمهوری اسلامی دنبال میکنند.
♦️میانگین تماشای فیلم و سریال از سیمای جمهوری اسلامی ایران در شبانهروز یک ساعت و ۴۷ دقیقه است.
♦️در میان شبکههای مختلف تلویزیونی مردم سریال را بیشتر از شبکههای سه، یک، آی فیلم، دو و شبکه استانی دنبال میکنند.
🔻زائرین اربعین از خدمات رومینگ استفاده نکنند
وزیر ارتباطات:
🔹رومینگ سرویس گرانی است و به دلیل بالا بودن نرخ خدمات رومینگ در عراق توصیه میشود مردم از سیمکارت عراقی استفاده کنند.
🔹شرکت های عراقی برای برخی موکب های بزرگ در مسیر راه که اطلاع رسانی می شود اینترنت رایگان در نظر گرفتند.
🔹لیست اپراتورهای عراقی، نرخ مکالمه از عراق به ایران، قیمت ها، بسته های مختلف و سیم کارت های آن ها تا فردا ارائه می شود
🔹زائران سیم کارت های عراقی را از داخل ایران تهیه نکنند زیرا این سیم کارت ها در داخل عراق با قیمت ارزان تر موجود است.
🔹اینترنت رایگان در نقاط مرزی وجود دارد و مجموعه های ما موکب هایی در نقاط مرزی دایر کردند.
#اربعین
تحلیلگر آمریکایی: سردار سلیمانی موفقترین چهره نظامی ضدتروریسم است
«کوین بارت»:
🔹 «سرلشکر قاسم سلیمانی موفقترین چهره نظامی دنیا در زمینه مبارزه با تروریسم است. مبارزه سردار سلیمانی با داعش مبارزهای متعهدانه است، بر خلاف مبارزه دو چهره آمریکا با داعش که همزمان حمایت مخفیانه از تروریستهایی که با آنها مبارزه میکند را هم شامل میشود.»
🔹«سردار سلیمانی بر خلاف آمریکاییها هدایت نیروهایی را به عهده گرفته که بومی همان منطقه هستند. نیروهای او به شکست داعش تعهد راستین دارند و فقط برای دریافت حقوق دنبال انجام این کار نیستند. در حالی که برخی از نیروهای تحت فرماندهی آمریکا - اگر نگوییم خود آمریکاییها هم همینطور هستند- صرفاً نیروهای مزدبگیر هستند.
🔹 نیروهای سردار سلیمانی مثل نیروهای انصارالله در یمن شجاعانه و با مهارت علیه مزدوارن تحت استخدام خائنان جنگیدهاند.»
🔹«همین الان، دنیا غرب میپرسد که عربستان سعودی با بودجه نظامی 67 میلیارد دلاری چگونه میتواند در برابر نیروهای کمبضاعت انصارالله جنگ را ببازد. پاسخ اینجا است که نیروهای سعودی از بالا تا پایین فاسد هستند. آنها با صهیونیستم و امپریالیسم همبستر شدهاند و غیر از جیبهای پولشان، رهبری، اصول و مکتبی ندارند.»
امید دادن یا نا امید کردن مردم؟!
✍️ فکر می کنید اگر از مادران، زنان و دختران جوان نظرسنجی شود که "به نظر شما، اولویت ها کدام است؟"، چند درصد پاسخ می دهند "اشتغال، ازدواج جوانان و تامین مسکن"؟ و از هر چند ده هزار نفر، ممکن است یکی بگوید اولویت من، "بردن زنان به ورزشگاه است"؟!
🔹اگر اولویت 95 درصد مردم روشن است، چرا برخی دولت مردان و دولت زنان اصرار دارند هیجان بی محتوای حضور زنان در ورزشگاه را به پیکره افکار عمومی بدمند؟ آیا همبازی شدن با سیاست بازی برخی فدراسیون های جهانی که در قبضه زرمداران و زورداران دنیا هستد، اتفاقی است؟
♦️قرار است با این روند فرصت سوزی واشیه سازی که حالا وارد هفتمین سال شده، به کدام اولویت ها و نیازهای مشروع جوانان دهن کجی شود؟ جوانان بدین ترتیب، شاد می شوند یا نا امید و عصبانی و عاصی؟
🔹آیا این رفتارها، ارتباطی هم به کارنامه خالی از خدمت اما پر خسارت برخی مدیران دارد؟ به انتخابات چطور؟ و یا سناریوی بدخواهان برای ایجاد دوقطبی های دروغین و درگیری و تنش سیاسی؟!
👆👆👆👆
آشوب در عراق
یا واشنگتن، ریاض و تل آویو؟!
✍️ بر اساس اطلاعات موثق، اکانت ها و کاربرانی از عربستان، به مراتب، بیش از خود مخالفان عراقی، در اغتشاش دو سه روز اخیر در عراق فعال بوده اند.
🔹یعنی غیر از شبکه هایی مانند العربیه و الحرّه و ده ها شبکه ماهواره غربی که کوشیدند به التهاب و توهم جنبش در عراق دامن بزنند، حجمی از توییت های تحریک آمیز، از مبدا عربستان و برخی مراکز صهیونیستی در فلسطین اشغالی مشغول داغ کردن آشوب بودند!
♦️در همین چند روز، ۵۸ هزار اکانت سعودی، در ترند کردن هشتگ آشوبهای عراق مشارکت کرده و ۲۰۰ ربات، ۱۳هزار توئیت را برای ترند کردن استفاده کردهاند. گفته شد ۷۹درصد هشتگ آشوبها در عراق، از عربستان سعودی توئیت شده و فقط ۶درصد، از داخل از عراق بود!
🔹صهیونیست ها نیز تلاش مشابهی را به کار بستند، بلکه آنها بودند که اتاق عملیات روانی سعودی ها را فرماندهی می کردند. به گفته فهمی هویدی روزنامه نگار مصری، 10 سال قبل هم منشا هزاران توییت برای تحریک به آشوب و القای جنبش در ایران، اسرائیل (فلسطین اشغالی) بود.
♦️این که چرا سعودی ها و صهیونیست ها در کنار سفارت آمریکا در بغداد، این قدر در تحریک و بزرگ نمایی موجی که ظرف دو روز فروکش کرد، دچار بیش فعالی شده بودند، علل مختلفی می تواند داشته باشد.
🔹طبعا عراق به عنوان حلقه اتصال سوریه و لبنان به ایران و تکمیل محور مقاومت، جایگاه ویژه ای دارد. اما علت را باید در موضوع آنی تری جست و جو کرد. جنجال در عراق باید روند سلسله اتفاقات مهم در منطقه را از ذهن ناظران دور می ساخت.
♦️یک هدف مهم و آنی، این بود که ضربات راهبردی و تحقیر آمیز جبهه مقاومت به آمریکا و اسرائیل و عربستان ظرف چند ماه اخیر را که در کانون تحلیل های مهم جهانی قرار گرفت، تحت الشعاع قرار دهند.
🔹حمله به آرامکو آن قدر پیچیده و مهیب بود که روزنامه صهیونیستی هاآرتص نوشت "تحلیل گران در اسرائیل، نگران تکرار عملیات به آرامکو، علیه رآکتور اتمی دیمونا هستند". http://fi9.ir/f1v53k
♦️این حمله نه تنها رژیم عربستان را بی حیثیت کرد، بلکه توان شناسایی و بازدارندگی سیستم های نظامی آمریکا را هم به چالش کشید. حتی گفته شد امکان حملات پهپادی ناگهانی از انحصار آمریکا بیرون آمده و این آغاز دورانی تازه است.
🔹آشوب در عراق باید چنان پر هیاهو می بود که بتواند ماجرای حمله برق آسا و بدون رد پا به تاسیسات نفتی شرکت آرامکو را بشوید و ببرد. همچنین ضربات اخیر حزب الله و مقاومت فلسطین به اسرائیل را که موجب زلزله سیاسی در تل آویو شد؛ وزیر دفاع را کله پا کرد و نتانیاهو را بر لبه سقوط قرار داد.
♦️و از همه مهم تر، سرنگونی پهپاد جاسوسی گلوبال هاوک آمریکا و توقیف تحقیر آمیز نفتکش انگلیسی از سوی جمهوری اسلامی ایران که از چند ماه قبل اعلام کرد بر صبر راهبردی یک سال گذشته، نقطه پایان می گذارد و وارد فاز اقدام متقابل می شود. ایران گفت و به تهدیدش عمل کرد هر چند که برخلاف آمریکا، هنوز فشارش را حداکثری نکرده است.
🔹ترسیم کاریکاتور پر سر و صدای آشوب در عراق قرار بود پرونده تحلیل روند این حوادث مهم را ببندد؛ روندی که تحلیلگران ارشد در رسانه های معتبر غربی، از آن به عنوان سند خدشه ناپذیر "پایان نظم 74 ساله پس از جنگ جهانی دوم" و آغاز نظم و جهان "پسا غرب" یاد می کنند.
♦️اما آشوب "مجازی بنیان"، دروغ تر و بی فروغ تر از آن بود که بتواند زلزله در نظم پیشین جهانی و شروع نظم و نظام تازه را تحت الشعاع قرار دهد.