💬واکنش حاجی بابایی به نطق پروانه سلحشوری در مجلس
🔹صد بار به رهبری و نظام توهین شده اما لاریجانی جواب نداده است
🔹 چرا از نظام دفاع نمی کنید؟ این چه مجلسی است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سخنرانی آقای احمدی نژاد در اجتماع لیکک بهمئی اهواز بعد از ظهر امروز
⭕️ ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه در دیدار با رهبر انقلاب با ابراز تأسف از پایبند نبودن برخی طرفهای مقابل ایران در برجام به تعهداتشان، گفت: آمریکاییها با اقدامات نابجا، شرایط را خراب کردهاند و #اروپاییها نیز بهدلیل #وابستگی به آمریکا، در عمل تابع آنها هستند، اگرچه اعلام میکنند بهدنبال راههایی برای حفظ برجام نیز هستند. ۹۷/۶/۱۶
ذلت #شاه ایران!
در کنفرانس ۶ آذر ۱۳۲۲ هجری شمسی در #تهران چه گذشت و چطور برگزار شد ؟!
وقتی آمریکا شوروی و انگلیس در تهران اجلاس برگزار می کنند اما به شاه ایران وقت ملاقات نمیدهند
در روز ۶ آذر ۱۳۲۲ هجری شمسی و در میانۀ جنگ دوم جهانی، کنفرانس چهار روزۀ رهبران سه کشور عضو متفقین، فرانکلین روزولت رییسجمهور امریکا، وینستون چرچیل نخستوزیر انگلیس و ژوزف استالین رهبر اتحاد جماهیر
شوروی، در تهران آغاز به کار کرد.
حتی اجلاس رو در سفارت شوروی برگزار کردن!
کنفرانس تهران در محل سفارت شوروی برگزار شد و شاه نیز برای شرکت در کنفرانس ناگزیر بود به سفارت برود. در جریان کنفرانس، چرچیل و روزولت حاضر نشدند به دیدار شاه بروند و با وی تنها در محل سفارت دیدار کردند. دیدار استالین با شاه در کاخ مرمر نیز با تلاش و خواهش یکی از اطرافیان شاه به نام احمدعلی سپهر (مورخالدوله) از مسئولان سفارت شوروی صورت گرفت.
علاوه بر این با وجود آنکه واشنگتن و لندن، پیشنهاد مسکو را برای تشکیل اجلاس رهبران آمریکا، انگلیس و شوروی در تهران پذیرفته بودند ولی به هیچ وجه دولت ایران را در جریان تصمیم خود برای تشکیل کنفرانس در تهران قرار ندادند و حتی از مذاکرات خود در کنفرانس نیز خبری به مسئولان ایرانی داده نشد. تنها در روز ورود رهبران متفقین، علی سهیلی نخستوزیر وقت ایران در جریان سفر این سه قرار داده شد.
بدتر از همه اینکه خود دولت ایران خبر نداشته
. کنفرانس تهران که در دوره دوم کابینه علی سهیلی برگزار شد، از ابتدا تا انتها به صورت محرمانه و بدون انتشار اخبار آن ترتیب یافت. اولین خبر مربوط به این کنفرانس پس از عزیمت رهبران متفقین به کشورهایشان، توسط سهیلی در جلسه مشترک هیات دولت، نمایندگان مجلس و سران لشکری و کشوری در روز دهم آذر ۱۳۲۲ منتشر شد. سهیلی گفت: «ابتدا از طریق کاردار شوروی در تهران در جریان برگزاری این اجلاس در تهران قرار گرفتم.» روز دهم آذر رهبران هر سه کشور از ایران خارج شدند.
#چنین کشور #ذلیلی بودیم که شاه ما هم احترام نداشت
#حتی بدون اطلاع دولت ایران، در سفارت شوروی اجلاس برگزار کردند
منابع: سیاست خارجی ایران در دوران پهلوی، هوشنگ مهدوی، نشر البرز، ۱۳۷۵ ـ روابط خارجی ایران از ابتدای دوران صفویه تا پایان جنگ جهانی دوم جهانی، هوشنگ مهدوی، امیرکبیر، ۱۳۷۵ ـ ظهور و سقوط سلطنت پهلوی، موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی، ج اول
ـ فصلنامه تاریخ روابط خارجی، نشریه مرکز اسناد و تاریخ دیپلماسی وزارت امور خارجه، شمارههای ۷ و ۸
و اما امروزه با اقدار کشور ایران این کنفراس را برگذار میکند ✌️
#پهلوی
#ذلت_شاه_ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
karim shahi:
ماجرای جنازه خشگل یک شهید و دلیل ان از زبان حاج حسین یکتا
محرم نزدیکه حتما این سخنان زیبای حاج حسین یکتا را بشنوید
السلام علیک یااباعبدالله الحسین
هدایت شده از فدائیان رهبر
🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح
🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد
🌹اَلسلام علَی الْحسَیْن
🌹وعلی علی بْن الْحسین
🌹وعلی اولادالحسین
🌹وعلی اصحاب الحسین
🔴حدیث عبرت آموز/ شیعه واقعی امیرالمؤمنین علیه السلام کیست؟
♦️ امام موسی کاظم علیه السلام در گلایه از شیعیان فرمودند:
لَو مَيَّزتُ شِيعَتِی لَم أجِدهُمْ إلَّا وَاصِفَةٌ،
وَلَو اِمتَحَنْتُهُمْ لَما وَجَدتُهُمْ إِلَّا مُرتَدِّين،
وَ لَو تَمَحَّصْتُهُمْ لَما خَلَصَ مِنَ الْألفِ وَاحِد،
وَ لَو غَربَلْتُهُمْ غَربَلَةً لَم يَبقَ مِنْهُم إلَّا مَا كانَ لِی، إنَّهُمْ طَالَ مَا اتَّكَوا عَلى الْأرَائِِک، فَقَالُوا نَحنُ شِيعَةُ عَلِیّ (ع)، إنَّما شِيعَةُ عَلِیٍّ (ع) مَنْ صَدَّقَ قَولَهُ فِعْلُه.
♦️ اگر شيعيان خود را جدا و مشخص کنم، در میان آنان جز حراف نیابم.
♦️ اگر آنان را امتحان کنم،
همگی مرتد از کار در آیند.
♦️ اگر آنان را در بوته آزمایش گذارم، از هزار نفر يک نفر خالص پیدا نشود.
♦️ اگر آنان را غربال كنم،
جز آنچه نزد من است، در غربال نماند.
♦️ آنان مدتها ست، بر اریکهها لمیدهاند و میگویند، ما شيعه امیرالمؤمنین علیه السلام هستيم.
♦️درصورتی که شيعه امیرالمؤمنین علیه السلام فقط كسى است كه اعمال او گفتارش را تصديق كند.
📚 الكافی، ج ۸، ص ۲۲۸
مرآة العقول، ج ۲۶، ص ١٦١
تنبیه الخواطر، ج ۲، ص ۱۵۲
🔴امام خمینی(ره)
♦️بر روحانیون محترم و نویسندگان و گویندگان متعهد لازم است که به جبران تبلیغات مسمومی که از وسائل ارتباط جمعی وابسته به آمریکا و #اسرائیل، به شایعه افکنی و دروغپردازی بر ضد #اسلام و #جمهوری_اسلامی ایران اشتغال دارند، از اسلام و انقلاب اسلامی ایران دفاع نمایند.
♦️و دستاوردهای اسلامی را که با جهاد بیامان ملت متعهد ایران، با همه گرفتاریها و کارشکنیهای دشمنان اسلام در داخل و خارج، نصیب کشورشان شده است، یادآور شوند.
۲۹شهریور۶۱
🔴در تاریخ و پیشگاه الهی محاکمه خواهیم شد
♦️"روایت رهبری از سرزنش گذشتگان به جهت کمکاری و هشدار نسبت به سرزنش آیندگان"
♦️رهبرمعظم انقلاب:«برادران عزیز! از ما سوال خواهد شد. ما در دوجا محاکمه میشویم: یکی در تاریخ، که آینده درباره ما قضاوت خواهد کرد و دیگری در پیشگاه الهی.
♦️در آن سالهای اختناق، همیشه در جمعهای مبارزی و روشنفکری، آن کسانی را که در فاصلهی سالهای ۲۰ و ۳۲ کاری نکرده بودند، محاکمه میکردیم که در آن چند سالی که مقداری گشایش بود و میشد کاری کرد چرا کاری نکردند؟
♦️در آینده مردم کشور و مسلمانان، از ما سوال خواهند کرد که فرصت گرانبهایی در اختیار شما قرار گرفت، آیا به وظیفهی خود عمل کردید؟ اگر کوتاهی کرده باشیم زیر ذرهبینها مورد مواخذه قرار خواهد گرفت.
♦️همین سرزنش احتمالی تاریخ و نسل آینده خیلیها را به صحت عمل وا میدارد؛ اما بالاتر از این هم داریم و آن محاکمه در پیشگاه #الهی است؛ آن را چه کنیم؟!»
🔴 خاطره رهبرمعظم انقلاب از کشتار هفده شهریور
♦️آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز 14 یا 15شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و سیاست رژیم (مبنی بر تقسیم مبارزان و به تبع آن ملت ایران به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل) را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.
♦️روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفدهم شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطلع شدیم. من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیلهی مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود.
بیانات در دیدار جمعی از پرستاران ۱۳۷۶/۰۶/۱۹
🌹میدان ژاله ، غرقه درخون شد
♦️ ساعت نزدیک 30: 7 صبح 17 شهریور بود که جمعیت در میدان ژاله و خیابانهای منتهی به آن مستقر شدند.
♦️مدتی بعد یکی از فرماندهان نظامی با بلندگو به مردم اخطار کرد که حکومت نظامی است، چرا تجمع کردهاید؟
♦️ یکی از روحانیون مردم را به نشستن دعوت کرد. جمعیت روی زمین نشست، ولی ظواهر امر نشان میداد که نیروهای فرمانداری نظامی قصد متفرق کردن مردم را ندارند.
♦️راه عبور را از چهار طرف بر روی مردم بستند. ناگهان صدای رگبار از خیابانهای منتهی به میدان بلند شد و همین که جمعیت از چهار طرف به سوی میدان هجوم آوردند،
♦️نیروهای مستقر در میدان نیز از چند سو مردم را به رگبار مسلسل بستند. در مدت چند ثانیه صدها نفر در خاک و خون غلطیدند.
♦️مردم بیمحابا مجروحان و شهدا را بر روی دست به سوی بیمارستانها حمل میکردند. اطاقها، راهروها و حیات بیمارستانها مملو از مجروح و جنازه بود.
♦️مردم اطراف بیمارستانها خانههای خود را برای پذیرش مجروحان مهیا میکردند. هر کس هر چه از لوازم پزشکی، پنبه، پانسمان و ملافه داشت به بیمارستان میآورد.
♦️نفرت مردم به اوج خود رسیده بود. خبر قتلعام مردم در میدان ژاله در تهران پیچید و سرتاسر تهران به جنب و جوش درآمد.