رضاخان اگر غیرت داشت، وقتی انگلیسیها گفتند برو، نمیرفت
روحیه انقلابی ملت بود که حکومت پهلوی را سرنگون کرد
رهبر انقلاب، در دیدار معلمان و فرهنگیان:سند تحول در آموزش و پرورش یک ریلگذاری است که میتواند آموزش و پرورش را به سرمنزل موردنظر برساند؛ اما فقط ابلاغ آن کافی نیست، باید کاری کنیم که انجام شود و بدنهی آموزش و پرورش این سند را بخواند و بداند و به آن عمل کند. این سند خوبی است که دنبالگیری میخواهد.
اولین چیزی که لازم است، روحیهی انقلابی است. خداوند نخواهد گذشت از کسانی که با قلمشان روحیهی انقلابی را تضعیف میکنند.
این انقلاب بهوسیلهی جانهای مردم محقق شد و کشور را از زیر سلطهی بیگانگان خارج کرد. حکومت پهلوی دو پادشاه داشت: رضا و محمدرضا؛ رضاخان را انگلیسیها و محمدرضا را انگلیس و آمریکا سرِ کار آوردند.
رضاخان بهوسیلهی انگلیسیها سرِ کار آمد، بعد در دوران جنگ بهخاطر هیاهوی هیتلر به او گرایش پیدا کرد و انگلیسیها عصبانی شدند و به او گفتند برو و او رفت! خب اگر یک جو غیرت داری بگو نمیروم، بگذار تو را بکشند.
انقلاب آمد این حکومت را سرنگون کرد. روحیهی انقلابی، جان و روح این ملت است. آنوقت خدا آن قلمی که روحیهی انقلابی را تضعیف و تشکیک کند، خواهد بخشید؟ ۹۸/۲/۱۱
@Khamenei_ir
ولی هیچکس به فکر من نیست!
آیتالله بهجت (ره)زمانی مرحوم شیخ ابراهیم حائری در مسجد کوفه معتکف بود، حضرت غائب علیهالسلام را در خواب دید، حضرت به او فرمود: اینها که در اینجا معتکفند، از خوبان و صلحا هستند، ولی هر کدام حاجتی دارد: مال، عیال، خانه، قضای دین، رفع کسالت و مرض و…، ولی هیچکس به فکر من نیست و برای ظهور و فرج من بهطور جدی دعا نمیکند!
در محضر بهجت، ج٣، ص٢۴٨
🔰 اگر وضع آموزش و پرورش مطلوب باشد، آیندهای که آرزو داریم محقق میشود
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار معلمان و فرهنگیان:
🔹آن وضع مطلوبی که میخواهیم این است: آموزش و پرورش، تربیتکنندهی انسانهای دانا، توانا، خردورز، پارسا، پرهیزکار، پاکدامن، کارآمد، مبتکر، شجاع و اهلِ اقدام باشد؛ کسانی که از دشمن نترسند و اهل خوابزدگی و غفلت نباشند.
🔺اگر این شد، کشور به آنچه من آرزو کردم و وعده دادم میرسد؛ اینکه ۵۰ سال دیگر، هرکسی بخواهد مرزهای جدید علم را یاد بگیرد مجبور باشد فارسی یاد بگیرد. تربیت چنین جوانهایی پایهی اصلی ایران فرداست. ۹۸/۲/۱۱
@Khamenei_ir
🔰 بدون تعارف میگویم: معلم، پایهریز تمدن نوین است
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار معلمان و فرهنگیان:
🔹مهمترین موضوع تمدنی ما تعلیم و تربیت است. برای یک کشور و تمدن، از همهی سرمایهها مهمتر، سرمایهی انسانی است. یعنی اگر پول داشته باشید ولی سرمایهی انسانی نداشته باشید به جایی نمیرسید؛ مثل این کشورهای پولدار که جیبهای گشادشان را در اختیار خائنین به بشریت قرار میدهند چون نیروی انسانی ندارند.
🔸[مثال دیگر اینکه] کشور ما روی دریایی از نفت خوابیده بود؛ ما نه خبر داشتیم و نه بلد بودیم [استخراج کنیم]. آنهایی که بلد بودند، نفت ما را بردند و برای خود کارخانه ساختند و در جهت جنگهایشان استفاده کردند و در دورهی طاغوت چیز مختصری به ما دادند. این نتیجهی سرمایهگذاری نکردن بر روی منابع انسانی است.
🔹بنده اهل تعارف نیستم و آنچه در این سالهای متمادی دربارهی معلم ابراز کردم برخاسته از این باور است که معلم، پایهریز تمدن نوین است؛ چون اگر نیروی انسانی شایسته نباشد تمدن نیست.
🔺شما جهادگرانی در میدان مبارزه با جهل و بیسوادی هستید. ۹۸/۲/۱۱
@Khamenei_ir
🚨رهبر انقلاب: میخواهند با اجرای سند ۲۰۳۰ برای آمریکا و انگلیس، سرباز و رعیت درست کنند
🔻حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز در دیدار معلمان و فرهنگیان:
🔹️شما معلمان در واقع هویتسازی فرهنگی میکنید تا جامعه احساس هویت کند.
تمدن، متکی به فرهنگ است. اگر فرهنگ قوی و غنی نباشد تمدن بهوجود نمیآید. اینجاست که اهمیت سند ۲۰۳۰ معلوم میشود؛ لُب کلام این سند این است که نظام آموزشی ما باید سبک زندگی و فلسفهی حیات را بر اساس مبانی غربی به کودک بیاموزد. یعنی شما معلمان در کلاس درستان برای غرب، سرباز درست کنید.
🔸️دلیل اینکه روی سند ۲۰۳۰ آنقدر کار میکنند، چون در این سند دستورات و توصیهها این است که آموزش و پرورش، مناسبات فکری شاگردان را جوری تنظیم کند که اساس زندگیشان طبق تفکر غربی باشد. یعنی شما سرباز درست کنید برای انگلیس و آمریکا و بقیهی این وحشیهای کراواتزده و ادکلنزده؛ همینهایی که آدم میکُشند و به آدمکش کمک میکنند، بدون اینکه خم به ابرو بیاورند. میگویند چون به پولش نیاز داریم کمکشان میکنیم. حالا میخواهند ما در کشورهای مسلمان برای اینها #سرباز و رعیت تربیت کنیم. ۲۰۳۰ این است. ۹۸/۲/۱۱
@Khamenei_ir
karim shahi:
حواستان به خانواده هست؟ -۱
👇مردم، عائله مدیران کشور هستند. معیشت و جان و مال و ناموس و ایمان و اعتقادات مردم باید غیرتمندانه صیانت شود. رهبر انقلاب دقیقا سه سال قبل (11 اردیبهشت ۹۵) در جلسه آسیبهای اجتماعی، خطاب به مسئولان فرمودند:
🔹«اهمیت کار را، بزرگی مسئولیت را، خطرات ناشی از آن را آدم توجه بکند، آن وقت میفهمد که چه قدر باید در این زمینه تلاش کرد و شب و روز نشناخت. چگونه یک مسئول یا یک عنصر مؤمن و انقلابی میتواند این کار بلندمدت را شبانهروزی و با تمام وجود پی بگیرد و خسته نشود؟ وقتی که حس کند خود او، جزئی از آن خانواده است و مشکل مردم، مشکل اوست. ما مردم را باید عائله خودمان بدانیم. ما مسئولین کشوریم دیگر... این ملت، این کشور، این مرزها، این فضای زندگی، عائله ما است... ما در واقع باید اهتماممان به وضعیت مردم، مثل اهتماممان به داخل خانواده خودمان باشد.».
♦️آیتالله جوادی آملی در تبیین دوگانه «غیرت- دیاثت» فرمودند «در فرهنگ قرآنی، غیرت را سه عنصر معرفت، هویت و غیرزدایی تشکیل میدهند؛ غیرزدایی به این معنا است که اجازه ندهیم بیگانه به حریم ما نفوذ کند. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیرشدن با غیرت سازگار نیست... کسانی که راه نفوذ بیگانگان را در فضای اقتصادی و یا سیاسی به روی کشور میگشایند از غیرت اقتصادی و یا سیاسی برخوردار نیستند».
🔹کم نیستند مسئولانی که غیرتمندانه مدیریت میکنند و نسبت به تعدی کنندگان حریم حقوق عمومی و خصوصی حساسند. اما برای شکستن یک سد، لازم نیست همه آن را یکجا منهدم کنند، اگر رخنهای در گوشهای پدید آید و بهموقع مسدود نگردد، میتواند به شکاف و فروریزی سد منتهی شود. از کسانی که بهعنوان مدیر، لباس امانتداری مردم را میپوشند، حتما توقع هست در مقابل اخلالگران بازار، رانتخواران و محتکران، و متعرضان به امنیت و اخلاقی عمومی حساس باشند.
♦️در این چند خبر تامل کنید؛
🔸- معاون اول قوه قضائیه: «بهدلیل دستگیری معاون ارزی بانک مرکزی و مدیران کل و مسئول حراست بانک مرکزی، تحت فشار هستیم. مسئول حراست بانک مرکزی را که نیروی وزارت اطلاعات است، دستگیر کردهایم و فشارهای زیادی هم تحمل میکنیم». (مدیر حراستی که برای فلان رانتخواران سندسازی میکند تا او بتواند چند صد میلیون دلار دریافت کند، بیآنکه وارداتی داشته باشد، سزاوار مجازات است یا حمایت؟!).
🔸- معاون اول قوه قضائیه: « کسانی گفتند اگر فلان کس (فریدون) را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ میکنیم» ولی ما تسلیم نشدیم. برخی که خودشان قائل بودند که باید افراد علنی مجازات شوند، امروز حرفهای دیگری را مطرح میکنند»
🔸-رئیس سازمان بازرسی : «علی صدقی (مدیر نجومی بانک رفاه کارگران با حقوق و پاداش 730 میلیون تومانی) با اصرار فریدون رئیس بانک رفاه شد. زمانی که صدقی رئیس بانک ملی بود، پرونده سنگینی داشت که هنوز هم در دادسرا مفتوح است. ولی متاسفانه با اصرار و لابی مستقیم فریدون، وی رئیس بانک رفاه شد».
🔸- همزمان با انتشار فیش حقوقی چند مدیر بانکی، حراست یکی از این بانکها بهجای کشف و گزارش جرم، دنبال زدن رد کسانی بود که فیشها را منتشر کرده بودند! چرا؟ (البته در این میان انصافا نباید از خدمات مهم قاطبه حراستها در زمینه تامین سلامت دستگاهها قدرشناسی نکرد).
♦️ادامه دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی تازه از نبرد سردار سلیمانی با داعش و ورود ایران به عراق➕ تصاویر دیدهنشده بههمراه زیرنویس فارسی
هشدار سرلشکر رشید به آمریکا برای ایجاد توطئه در منطقه
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا(ص) :
🔹 امیدواریم با درایت، توطئه آمریکاو رژیم صهیونیستی برای جنگ در منطقه با شکست همراه شود، در غیر این صورت منطقه درگردابی از حوادث مخاطره آمیز فرو خواهد رفت
🔹 اگر قدرت نداشته باشیم مورد تهاجم قرار میگیریم بنابر این ما از موجودیت منافع مردممان قدرتمندانه دفاع خواهیم کرد تا تداوم زندگی عزتمندانه برای ملت عزیز ایران فراهم شود.
🔴 عصبانی سازی مردم یا اصلاح ساختارهای اقتصادی؟!
هرچند موضوع #قاچاق و هدر رفتِ منابع (به دلیل افزایش بیرویه مصرف) آسیب مهمی بشمار میرود و #سهمیهبندی میتواند راه را بر آن ببندد اما وقتی #دولت پارسال و بهنگام بررسی بودجه ۹۸ با پیشنهادات درباره سهمیه بندیِ بنزین و اختصاص آن به همه #مردم که اتفاقاً به #عدالت بسیار نزدیکتر بود ( در قالب شارژ رفاه کارت) مخالفت میکند و امروز به یکباره تصمیم به افزایش قیمت و سهمیه بندی (نسبت به ماشینها) میگیرد، مردم حق دارند احساس کنند که هدف صرفاً جبران کسری هاست (آنهم از جیب ضعیف ترین قشر جامعه) تا اصلاح ساختارهای اقتصادی !!
➕ فقط خدا کند این تصمیم، به عاقبتِ #دلار_جهانگیری دچار نشود که تاکنون کسی حاضر نشده مسئولیت زایشِ آن را برعهده بگیرد!!
#تدبیرم_آرزوست
🔰 خداوند از کسانی که با قلمشان روحیهی انقلابی را تضعیف میکنند، نمیگذرد
👈روحیه انقلابی ملت بود که حکومت پهلوی را سرنگون کرد
⚠️ رضاخان اگر غیرت داشت، وقتی انگلیسیها گفتند برو، نمیرفت
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار معلمان و فرهنگیان:
🔸سند تحول در آموزش و پرورش یک ریلگذاری است که میتواند آموزش و پرورش را به سرمنزل موردنظر برساند؛ اما فقط ابلاغ آن کافی نیست، باید کاری کنیم که انجام شود و بدنهی آموزش و پرورش این سند را بخواند و بداند و به آن عمل کند. این سند خوبی است که دنبالگیری میخواهد.
اولین چیزی که لازم است، روحیهی انقلابی است. خداوند نخواهد گذشت از کسانی که با قلمشان روحیهی انقلابی را تضعیف میکنند.
🔹این انقلاب بهوسیلهی جانهای مردم محقق شد و کشور را از زیر سلطهی بیگانگان خارج کرد. حکومت پهلوی دو پادشاه داشت: رضا و محمدرضا؛ رضاخان را انگلیسیها و محمدرضا را انگلیس و آمریکا سرِ کار آوردند.
رضاخان بهوسیلهی انگلیسیها سرِ کار آمد، بعد در دوران جنگ بهخاطر هیاهوی هیتلر به او گرایش پیدا کرد و انگلیسیها عصبانی شدند و به او گفتند برو و او رفت! خب اگر یک جو غیرت داری بگو نمیروم، بگذار تو را بکشند.
🔺انقلاب آمد این حکومت را سرنگون کرد. روحیهی انقلابی، جان و روح این ملت است. آنوقت خدا آن قلمی که روحیهی انقلابی را تضعیف و تشکیک کند، خواهد بخشید؟ ۹۸/۲/۱۱
@Khamenei_ir
⚠️ میخواهند آموزش و پرورش را به دلایل مختلف سیاسی، بی قدر و قیمت کنند؛ این بیانصافی است
🔰 نواقص و معایب هست که به تفضل الهی اینها را اصلاح خواهیم کرد
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار معلمان و فرهنگیان:
🔸جامعهی فرهنگیان در این ۴۰ سال کارهای بزرگی کردند. عدهای میخواهند آموزش و پرورش را به دلایل مختلف سیاسی، بی قدر و قیمت کنند؛ این بیانصافی است.
🔹بنده البته نواقص را میدانم، اما فاصلهی آموزش و پرورش با آن وضع اسفبار قبل انقلاب را هم میدانم. همین دانشمندان گوناگون که کشور را از نظر رتبهی نانو در جمع ۵ کشور اول جهان قرار دادند را شما تربیت کردید.
🔸همین نسل سوم و چهارم انقلاب که امام و شهدای هشتساله را ندیده و امروز مقابل دشمن میایستد و اصرار میکند که از حرم دفاع کند و شهید میشود، این را آموزش و پرورش تربیت کرده؛ آنهم در این دنیای اینترنت و ماهواره و مفاسد گوناگون.
جوانهایی که به اردوهای جهادی میروند را چه کسی تربیت میکند؟
اینهمه کار بزرگ علمی در کشور انجام شده؛ اینهمه مظاهر دینداری در کشور هست؛ اینهمه شهید دانشآموز و معلم؛ اینها را آموزش و پرورش تربیت کرده است. آموزش و پرورش دورهی انقلاب را دستکم نگیرید.
🔺البته نواقص و معایب هست که به تفضل الهی اینها را اصلاح خواهیم کرد. ۹۸/۲/۱۱
@Khamenei_ir
حواستان به خانواده هست؟ - ۲
🔹آیا وزارت ارتباطات و اطلاعات و ارشاد و اقتصاد و صنعت و این قبیل، پاسدار مرزهای ما محسوب نمیشوند؟ اگر جاهایی «نقشه دشمن» برای به هم ریختن ثبات اقتصادی یا امنیت اجتماعی و اخلاقی، با تحرکات «گروهکها» برای سربازگیری و جذب میلیشیای چشم و گوش بسته، و تمایلات فزونخواهانه و هنجارشکن «طیف اشرافیتطلب» به هم نزدیک شد، آیا نباید ترمینالهای تلاقی و هم افزایی آنها را ناامن کرد؟
♦️همچنان مدیران ذیربط، بروز برخی خسارتهای بزرگ اجتماعی و اقتصادی و اخلاقی و امنیتی را به عوامل دیگر نسبت داده و اهتمام کافی برای تامین شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات به خرج نمیدهند.
🔹برخی مسئولان نمیتوانند در پیشگاه الهی، به سادگی، خود را از داشتن مسئولیت در قربانی شدن امثال چند روحانی و غیرروحانی به شهادت رسیده در تهران و همدان، یا ستایش قریشی کودک معصوم ششساله، و یا فروپاشی برخی خانوادهها و نابودی انبوه استعدادهای جوان تبرئه کنند.
♦️برخی نشریات و سیاستپیشگان، که بلافاصله برای فلان اتفاق ناگوار در پاریس و لندن، پیام تسلیت و محکومیت صادر کردند یا عزادار شدند، حتی از ابراز تاسف و ناراحتی نسبت به شهادت مظلومانه یک روحانی سادهزیست در همدان و انزجار نسبت به شرور و جنایتکار سابقهدار استنکاف کردند. کمترین حد امر به معروف و نهی از منکر، که نشانه حیات انسانی میباشد، برآشفتگی روحی و تلخکامی ناشی از مشاهده ارتکاب منکر است.
♦️امیر مومنان(ع) کسانی را که جاذبه و دافعه نسبت به معروف و منکر نداشته باشند، «میّت بین الاحیاء» (مردهای میان زندگان) و انسان زیر و رو شدهای که سفلگی شخصیت بر او حاکم شده، مینامد.«من لم یعرف بقلبه معروف و لم ینکر منکرا، قُلِبَ فَجُعِلَ اعلاهُ اسفله و اسفله اعلاه.» (حکمت 375 نهجالبلاغه).
🔹اگر در علم حقوق، از میزان مسئولیت مباشران و معاونان و مسببان جرم سخن به میان میآید، در سنت الهی، سهم رضایت به جرم و جنایت و خیانت، کمتر از اصل ارتکاب آن نیست. امیر مومنان در خطبه 201 نهجالبلاغه فرمود «أَیُّهَا النَّاسُ، إِنَّمَا یَجْمَعُ النَّاسَ الرِّضَى وَ السُّخْطُ... اى مردم! همانا مردمان را رضایت و نارضایتى (نسبت به رفتارها) گرد هم جمع میکند. همانا ناقه ثمود را تنها یک نفر پى کرد؛ امّا کیفر و عذاب الهى آن، همه قوم ثمود را فرا گرفت، زیرا همگى به عمل آن یک نفر راضى بودند...».
♦️دقیقا با همین منطق است که در زیارت عاشورا ضمن لعن قتله کربلا و تامینکنندگان آنها، میگوییم «وَ لَعَنَ اللهُ اُمَّهًْ سَمِعَتْ بِذلِکَ فَرَضِیَتْ بِه. خداوند لعنت کند گروهى را که جنایات در کربلا را شنیدند و به آن رضایت دادند».
🔹از حضرت امام رضا علیهالسلام نقل شده که فرمود «لَوْ أنَّ رَجُلا قُتِلَ بِالْمَشْرِقِ فَرَضِىَ بِقَتْلِهِ رَجُلٌ بِالْمَغْرِبِ لَکانَ الرّاضِى عِنْدَ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ شَریکُ الْقاتِلِ. اگر کسى در شرق عالم قتلى انجام دهد و دیگرى در غرب جهان راضى به آن قتل باشد، در پیشگاه خداوند، شریک قاتل خواهد بود».
متن یادداشت کیهان را اینجا بخوانید:
http://kayhan.ir/fa/news/159291/
حواستان-به-خانواده-هست-یادداشت-روز
#محمد_ایمانی
🚨آرایش دشمن، آرایش جنگی است
☝️ملت و مسئولان خود را آماده کنند و وارد میدان شوند
⚠️علیالظاهر آرایش جنگ نظامی ندارند؛ البته نیروهای ما حواسشان جمع است
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار معلمان و فرهنگیان:
🔹️امروز دشمن از همهی اطراف مشغول تهاجم است؛ از لحاظ اقتصادی، سیاسی، نفوذ اطلاعاتی و ضربه زدن در فضای مجازی؛ مخصوص این دولت فعلی آمریکا هم نیست؛ کمک این شخصی که در آمریکا سرِ کار است این است که آمریکا را عریان نشان میدهد. قبلیها همین کارها را با دستکش مخملین انجام میدادند اما رئیسجمهور فعلی آمریکا این دستکش را درآورده و همه، آن چدن پنهان در زیر دستکش آمریکاییها را میبینند.
🔸️آحاد مردم و مسئولین باید در مقابل این تهاجم، خود را آماده کنند و در هر زمینهای که مشغول کارند، احساس مسئولیت کنند و وارد میدان شوند.
🚩آرایش دشمن، آرایش جنگی است؛ در میدانهای سیاسی، اقتصادی و فضای مجازی. علیالظاهر از لحاظ نظامی، آرایش جنگی ندارند که البته نظامیهای ما حواسشان جمع است.
🔔در مقابل این آرایش جنگی، ملت هم باید آرایش جنگی بگیرد و مهمترین کار، حفظ اتحاد و وحدت کلمه است. همه مراقب باشند بهخاطر اختلاف سلیقههای کوچک مقابل هم قرار نگیرند چون قدرت این ملت و آن چیزی که به این کشور اقتدار میبخشد، اتحاد است. ۹۸/۲/۱۱
@Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹بیانات علامه طباطبایی در خصوص استاد شهید مطهری
♦️گرامیباد12 اردیبهشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری وروز معلم
🔴سخنانی کمتر شنیده شده از شهید مطهری درباره حجاب وتفکیک جنسیتی
♦️"بنكدار به جاى اينكه بكوشد جنس بهتر و مرغوبتر براى مشتريان خود تهيه كند، يك مانكن را به عنوان فروشنده میآورد، نيروى زنانگى و سرمايه عصمت و عفاف او را استخدام مىكند و وسيله پول درآوردن و خالى كردن جيبها قرار می دهد... يك دختر خوشگل فروشنده با ادا و اطوار و ژستهاى زنانه و در معرض قراردادن جاذبه جنسى خود مشترى را جلب می كند. بسيارى از افراد كه اصلًا مشترى نيستند براى اينكه چند دقيقه با او حرف بزنند يك چيزى هم میخرند.آيا اين فعاليت اجتماعى است؟ آيا اين تجارت است يا كلاهبردارى و رذالت؟"
.
♦️"مى گويند زن را توى كيسه سياه نپيچيد.ما نمى گوييم زن خود را در كيسه سياه بپيچيد ولى آيا بايد طورى لباس بپوشد و در اجتماع عمومى ظاهر شود كه برجستگى بدنش را هم به مردان شهوتران و چشم چران نشان بدهد و از آنطور كه هست بهتر و جاذبتر براى آنها جلوه دهد؟ از وسائل مصنوعى در زير لباس استفاده كند تا چاقى و زيبايى مصنوعى را هم براى فريفتن و دل ربودن مردان بيگانه به مدد بگيرد؟... اين كفشهاى پاشنه بلند براى چيست؟ آيا لباسهايى كه نازك كاریها و برجستگيهاى بدن را نشان میدهد جز براى تهييج مردان و براى صيادى است؟ عملًا غالب خانمهايى كه از اين نوع كفشها و لباسها و آرايشها استفاده مىكنند تنها مردى را كه در نظر نمى گيرند شوهران خودشان است...
♦️غريزه خودآرايى و شكارچىگرى در زن غريزه عجيبى است.اگر دختران در اجتماعات عمومى لباس ساده بپوشند، كفش ساده به پا كنند، با چادر يا با پالتو و روسرى كامل به مدرسه و دانشگاه بروند، آيا در چنين شرايطى بهتر درس مى خوانند يا با وضعى كه مشاهده مىكنيم؟ اصولًا اگر التذاذهاى جنسى و منظورهاى شهوانى در كار نيست چه اصرارى است كه بيرون رفتن زن به اين شكل باشد؟ چرا اصرار مى ورزند كه دبيرستانهاى مختلط به وجود آورند؟
♦️من شنيده ام در پاكستان معمول بوده است كه در كلاسهاى دانشگاه بخش پسران و دختران به وسيله پرده اى از يكديگر جدا باشد و فقط استادى كه پشت تريبون قرار مى گيرد مشرف بر هر دو باشد. آيا بدين طريق درس خواندن چه اشكالى دارد؟"
📚استاد مطهری. مجموعه آثار. جلد 19 ص 453
دولت #روحانی تحت فشارها از طرح #سهمیه_بندی بنزین عقب نشینی کرد؛ اما کلید زدن طرحی برای #گرانی بنزین، درست در هفته ای که همه منتظرند #بنزین در #آمریکا گران شود، (به تاوان تحریم نفتی ایران) با چه هدفی صورت میگیرد؟ جز #عصبی تر کردن مردم و شروع شورش از پمپ بنزینها، توسط جریان #غربگرا که از هم اینک خود را بازنده #انتخابات98 میداند. هوشیار باشیم.
🔴فضای مجازی رها شده بلای جان اقتصاد مملکت /چه کسی پاسخگوست؟
◀️ سوء استفاده گروه دلالان از شیپور و دیوار برای افزایش قیمت خودروها
▪️بر اساس شنیدهها چندین گروه تلگرامی مختلف برای هماهنگی جهت دستکاری قیمت خودرو وجود دارد. معمولاً هر کدام از این گروهها به شکل متمرکز روی یک خودروی نسبتاً کمیاب و یا محصولات یک گروه خودروسازی غیر ایرانی فعالیت میکنند.
▪️به عنوان نمونه نیمی از اعضای فعال گروه حدود 400 نفره که مخصوص ماشین jac است بعد از نظرخواهی در گروهشان برای قیمت مشغول به کار میشوند و آگهیهایی با قیمت جدید را در سایتهای دیوار، شیپور و باما قرار میدهند.
▪️این البته تنها اقدام نیست. برای اینکه قیمت جدید تبدیل به یک قیمت نرمال شود، نه تنها در نقش فروشنده، بلکه در نقش خریدار هم ظاهر میشوند و عدهای وظیفه دارند تا به عنوان خریدار هم آگهی ثبت کنند. اگر تصمیم بر این شده که قیمت جدید 350 میلیون تومان برای خودروی خاص باشد، پس آگهیهای ثبت شده به عنوان خریدار هم حدود 330 میلیون تومان هستند و با این قیمت درخواست خرید خودرو را انجام میدهند./دیجیاتو
🔻آیا دولت روحانی فقط "بی لیاقت" است یا باید به آن مشکوک هم بود؟!
درست چند روز بعد از تحریم های جدید امریکا و به طور ویژه تلاش خاص این کشور برای «کم کردن فروش نفت ایران» اخباری درباره سهمیه بندی بنزین و افزایش قیمت آن منتشر شد. هرچند زمان اجرای این تصمیم تکذیب شد اما ظاهرا اصل این کار قطعی است.
البته معتقدم اصل «سهمیه بندی بنزین» برای جلوگیری از قاچاق تصمیم قابل دفاعی است و در شرایط عادی و وجود ثبات اقتصادی می توان قیمت بنزین را نیز به تدریج افزایش داد تا افرادی که به واسطه ثروت بیشتر از بنزین بیشتری استفاده می کنند، یارانه بیشتری دریافت نکنند اما "شرایط اقتصادی فعلی" نشان میدهد این تصمیم اگر نامش خیانت نباشد در بهترین حالت مصداق «بی تدبیری» است.
در این باره ریچارد نفیو معمار تحریم های امریکا علیه ایران در کتابی با عنوان «هنر تحریم ها» که سال گذشته توسط مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی نیز ترجمه شد، نکته مهمی را مطرح کرده که بعید است جناب روحانی و سایر دولتمردان محترم که در شرایط کنونی به دنبال افزایش قیمت بنزین هستند از آن بی خبر باشند.
نفیو در اواسط این کتاب ضمن تشریح اهمیت «فشار روانی و اجتماعی» تحریم ها علیه مردم ایران نتیجه می گیرد که آنچه تحریم های امریکا علیه ایران را موثر ساخت، «احساس دردی» بود که به لحاظ اجتماعی و روانی مردم ایران آن را لمس کردند و گاهی اوقات این احساس درد واقعی نبود و ارتباطی با آن تحریم ها نیز نداشت! یعنی امریکا در حوزه هایی که علیه ایران تحریم اعمال کرده بود نتیجه لازم را نگرفت اما در برخی حوزه ها که تحریم هایی را نیز علیه ایران اعمال نکرده بود یک باره به واسطه سوءتدبیر و بی لیاقتی برخی مسئولان داخلی، مردم احساس کردند این فشارها ناشی از همان تحریم های امریکاست و بدین ترتیب «احساس درد» کردند و در نهایت نیز در انتخابات سال 92 با انتخاب حسن روحانی مسیر حرکت کشور دقیقا روی همان ریلی افتاد که امریکایی ها برای آن لحظه شماری می کردند.
نفیو در توضیح این موضوع در صفحه 70 کتاب ابتدا تصریح میکند که وقتی در دهه 80 واردات بنزین به ایران را تحریم کردیم تصور می کردیم ایران را از پای در می آوریم اما ایران در نهایت با ساخت پالایشگاه و خودکفایی در بنزین این اقدام امریکا را دور زد، در بحث تحریم بانک مرکزی و نفت ایران نیز که بعد از آن صورت گرفت امریکا به هدف اصلی خود نرسید اما افزایش ناگهانی قیمت مرغ در سال 91 باعث شد تا مردم احساس کنند تحریم ها اثرگذاری لازم را داشته است در حالی که هیچگاه امریکا هيچگونه تحریمی عليه واردات مرغ ایران وضع نكرده بود!
خلاصه آنکه در شرایطی که تنها چند روز از تحریم های جدید نفتی امریکا علیه ایران می گذرد و از طرف دیگر ایران سالهاست در تولید بنزین خودکفا شده و در صورت عدم ورود حتی یک قطره بنزین به کشور هیچ مشکلی در داخل بوجود نخواهد آمد، آیا افزایش قیمت بنزین در این شرایط باعث نمی شود تا مردم تصور کنند این فشار جدید به خاطر تحریم های جدید امریکاست؟ به بیان دیگر «احساس درد» جدیدی که قرار است با این کار انجام شود، بهترین پاس گل از سوی دولت روحانی به امریکا برای موفق نشان دادن تحریم ها علیه ایران نخواهد بود؟ آیا این بدیهیات را شخص رییس جمهور و هیات دولت نمی دانند؟ آیا میشود به این دولت مشکوک نبود؟
#امیرحسین_ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هفت معلم گمنام اما فراموش نشدنی ایران
از معلمی که جان دانش آموزان را در اتش نجات داد اما خود بر اثر سوختگی درگذشت تا معلمی که با اهدای عضو بدنش جان 6 نفر را نجات داد...
روز معلم رو بر همه معلمانِ تربیتکنندهی سربازانِ اسلام مبارک باد
دادستان کل کشور:
🔹ارزهای دولتی سال گذشته در اختیار ۲۵۰۰ شرکت یا نفر بود.
🔹انتظار ما این است که مسؤولان مربوطه نظارت کافی داشته باشند و منشاء سوءاستفادهها را بگیرند.
🔹دولت برای تأمین گوشت مردم ارز اختصاص میدهد؛ اما عدهای با رانت وارد می شوند و گوشت را وارد می کنند و در بندر نگه می دارند و با قیمت دلخواه خودشان میفروشند.
جناب با فریاد دزد دزد کردن کاری پیش نمیره اقدام فوری و بدون رودربایستی لازم است.