eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
ارتش یمن: امارات با یک عملیات ما به شدت پشیمان خواهد شد سخنگوی نیروهای مسلح یمن: 🔹نیروهای ما قادر به ساخت و تولید پهپاد در کوتاه‌ترین زمان ممکن هستند. 🔹هدف قرار دادن تاسیسات نفتی آرامکو پس از رصد دقیق هوایی صورت گرفت. 🔹خسارت‌‌های وارده به آرامکو خیلی بزرگتر از آن چیزی است که مقامات سعودی آن را عنوان کردند. 🔹اسناد و مدارک مربوط به این عملیات را امروز برای اولین بار رونمایی خواهیم کرد. 🔹در پاسخ فوری به تجاوزات دشمن درنگ نخواهیم کرد. 🔹به امارات می‌گوییم که فقط انجام یک عملیات ما، هزینه سنگینی را برای شما به همراه خواهد داشت و از آن به شدت پشیمان خواهید شد. 🔹برای نخستین بار اعلام می‌کنیم، برای حمله به امارات به خصوص دبی و ابوظبی، ده‌ها هدف در بانک اهدافی خود در اختیار داریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹قالَ الإمام الْحُسَيْنُ [عليه السلام]: يَابْنَ آدَمَ تَفَكَّرْ وَقُلْ اَيْنَ مُلُوكُ الدُّنْيا وَاَرْبابُهَا الَّذينَ عَمَرُوا وَاحْتَفَرُوا أَنْهارَها وَغَرَسُوا أَشْجارَها وَمَدَنُوا مَدائِنَها، فارَقُوها وَهُمْ كارِهُونَ. ♦️امام حسين [عليه السلام] فرمود: اى فرزندآدم! انديشه كن وبگو: كجايند پادشاهان جهان و صاحبان دنيا كه آن را آباد كردند و نهرها كندند و درختان را كاشتند و شهرها را بنا كردند و بعد با ناخرسندى از آنها جدا شدند. 📚ارشاد القلوب، ج 1، ص 29.
🔴امام خمینی (ره) ♦️اساسا اسلام براي سازندگي آمده است . و نظر اسلام به ساختن انسان است . جهادبراي سازندگي . سازندگي انسان خودش را، مقدم بر همه جهادهاست . اين است كه رسول اكرم جهاد اكبر فرموده اند. جهادي بس بزرگ است و مشكل . و همه فضيلتهادنبال آن جهاد است . ♦️جهاد اكبر است ؛ جهادي است كه با نفس طاغوتي خودش انسان انجام مي دهد. شما جوانها از حالا بايد شروع كنيد به اين جهاد. نگذاريد كه قواي جواني از دستتان برود. هرچه قواي جواني از دست برود ريشه هاي اخلاق فاسد در انسان زيادترمي شود و مشكلتر، جهاد مشكلتر. جوان زود مي تواند در اين جهاد پيروز بشود؛ پير به اين زوديها نمي تواند. نگذاريد اصلاح حال خودتان از زمان جواني به زمان پيري بيفتد. 📚صحیفه امام خمینی(ره) جلد 8 ص 300
🔴 اگر کسانی راه خدا را ترک کنند ♦️امام خامنه ای: اگر کسانی برای حفظ جانشان، راه خدا را ترک کنند و آن‌جا که باید حق بگویند، نگویند، چون جانشان به خطر می‌افتد، یا برای مقامشان یا برای شغلشان یا برای پولشان یا محبّت به اولاد، خانواده و نزدیکان و دوستانشان، راه خدا را رها کنند، آن وقت حسین‌بن‌علی‌ها به مسلخ کربلا خواهند رفت و به قتلگاه کشیده خواهند شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻قصد داریم در آینده از عملیات بزرگی خبر دهیم / کارخانه‌های ما روزانه ۶ پهپاد تولید می‌کنند یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در گفتگو با رأی الیوم: 🔹 ۱۰ پهپادی که تأسیسات نفتی «بقیق» و «خریص» عربستان را هدف قرار دادند، ساخت یمن بودند و از خاک یمن برخاستند. 🔹 این پهپاد‌ها مجهز به موتور‌های جت هستند و از موادی ساخته شده‌اند که رادار‌های پیشرفته سعودی قادر به رهگیری آن‌ها نباشند. 🔹 ما اهل دروغ نیستیم و شجاعت بیان کامل حقیقت را داریم. 🔹 قصد داریم در آینده از عملیات بزرگی خبر دهیم که طی آن ۵۰۰ کیلومتر مربع از خاک عربستان را تحت کنترل خود درآوریم و هزاران نفر را اسیر کنیم. 🔹وقتی می‌گوییم از داخل عربستان به ما کمک می‌کنند، منظورمان صرفاً برادران شیعه نیست. متحدان شریف ما از همه اقشار و حتی از داخل حکومت عربستان هستند. 🔹کارخانه‌های ما روزانه ۶ پهپاد تولید می‌کنند و به پیشرفته‌ترین فناوری‌ها مجهز هستند.
نتانیاهو، آینه عبرت ترامپ شد گفته می شد تحرکات نظامی نتانیاهو ظرف چند ماه اخیر علیه سوریه و لبنان و غزه، برای قدرت نمایی و جلب افکار عمومی صهیونیست ها در آستانه انتخابات است. اما طبق نتایج اولیه انتخابات اسرائیل، موقعیت حزب او به شدت افت کرده و در معرض شکست قرار گرفته است. به نظر می رسد ضربات غافلگیر کننده حزب الله و حماس و جهاد اسلامی در نه ماه گذشته، تاثیر مهمی در سقوط موقعیت نتانیاهو داشته است. خبرگزاری آسوشیتدپرس ساعتی پیش نوشت "آینده سیاسی نتانیاهو با تردید رو به رو شد نخست‌وزیر اسرائیل و متحدان تندروی او موفق به کسب اکثریت پارلمان نشدند". همچنین خبرگزاری اردن به نقل از یک کارشناس عرب اسراییلی تاکید کرد "دوره نتانیاهو به سر آمد و توافق قرن هم با او به پایان رسیده است". اگر شکست نتانیاهو قطعی شود، خانه بعدی او زندان است. ترامپ هم در آمریکا در حالی به استقبال انتخابات می رود که بهتر از هر کس می داند کمترین درگیری نظامی می تواند به چاه ویلی بی انتها و باتلاقی مهلک برای او تبدیل شود. بنابراین مرتکب چنان حماقت پر ریسکی که جمع کردن آن با آمریکا نیست، نخواهد شد، مگر این که قصد خودکشی به سرش زده باشد و او مرد این کار هم نیست. اکنون جنگ طلبی دیگر موجب دوپینگ انتخاباتی در اسرائیل و آمریکا نمی شود. بلکه قربانی می گیرد. نظم جهانی تازه ای آغاز شده است. مقاومت، ورق را برگردانده است. به تعبیر کاندولیزا رایس، وزیر خارجه اسبق آمریکا در گفت‌وگو با فرید زکریا در شبکه جی پی اس، نشانه‌های فروپاشی نظام جهانی مورد حمایت آمریکا پس از جنگ جهانی دوم مشاهده می شود: "ایالات متحده از دوره اوباما و سپس ترامپ، دیگر از این نظم، آن‌چنان که شاید و باید حمایت نمی‌کند. این نظم در لحظه از هم گسیختگی قرار گرفته است".
جای جنس چینی، آمریکایی می خریدند خب! ✍️ مقامات آمریکایی به سی‌بی‌اس گفته‌اند مبدا دقیق حملات به تاسیسات نفتی عربستان سعودی را شناسایی کرده‌ ایم. مبدا شلیک موشک‌های کروز و پرواز پهپادها در جنوب ایران و در منتهی‌الیه شمالی خلیج فارس بوده است. 🔹به گفته این مقامات "دفاع هوایی عربستان به این دلیل که برای مقابله با حملات از سوی یمن، به طرف جنوب این کشور نشانه گیری شده بود، نتوانسته این حملات را دفع کند". ♦️این سخنان، یک دروغ فاحش و آبرو ریزی یی بزرگ تر از آبروریزی اول است. آمریکایی ها چگونه ادعا می کنند رد حملات اخیر را زده اند، در حالی که هنگام حمله، متوجه آن نشده اند؟! مگر سامانه های قوی راداری در پایگاه های خود در عربستان و قطر و بحرین (رو به ایران) ندارند؟ 🔹اگر قادر به رصد و ردگیری بودند که سیستم پیشرفته و پر خرج پاتریوت باید مانع حمله پهپادها یا اصابت موشک ها به تاسیسات حیاتی آرامکو در بقیق و خریص می شدند و برای نصف شدن صادرات نفت عربستان عزا نمی گرفتند. ♦️مسخره تر این است که گفته اند دفاع عربستان به طرف جنوب نشانه گیری کرده بود! اگر ادعای شلیک و حمله از شمال راست هم بود، باید پاسخ می دادند این چه سیستم راداری و دفاعی است که از کل مرزهای عربستان، فقط یک هشتم یا یک نهم آن را پوشش می دهد؟! 🔹اما اگر حمله یمنی ها از جنوب بوده، چرا همین سیستم سکته زده و هیچ کاری نتوانسته بکند؟ نه که کاری نکرده، بلکه وقتی هم که باید پهپاد ها و موشک ها را ردگیری می کرده، ناتوان مطلق بوده است؟ ♦️خب، آل سعود که فقط در همین یکی دو سال اخیر، بالغ بر 100 میلیارد دلار خرج نظامی کرده اند؛ لا اقل به جای جنس چینی و روسی (!؟) جنس آمریکایی می خریدند و نصب می کردند که در این گونه مواقع، گرفتار تحقیر و سرشکستگی نشوند.😉 🔹اجمالا این که آمریکایی ها رویشان را سمت دیگری گرفته و سوت می زنند، یعنی که اصلا مخاطب ضربت مهیب مقاومت یمن نبوده اند و گرنه کاری می کردند! ♦️درباره خط دفاعی عربستان هم که می گویند رویشان سمت دیگری بود و گلی که خورده اند، قبول نیست؛ چون نا غافل و از سمت دیگری شوت شده است. مگر عربستان این سیستم را خودش ساخته یا از خانه پدرش آورده؟ MADE IN USA است، خب! 🔹آمریکا و عربستان بهتر از هر کسی می دانند که اگر بنا باشد، ایران به عربستان حمله کند، آرامکو نیمه تعطیل نمی شود، حکومت سعودی فرو می ریزد.