eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴عبور کشور از قله خیز چهارم کرونا/ روند بستری در اکثر استانهای کشور نزولی شد 🔸البته هنوز آمار ابتلا بسیار بالا است و هرگونه کم توجهی و کاهش مراقبت می‌تواند مجددا روند را صعودی کند. 🔸روند بستری در کهگیلویه و بویراحمد به طرز نگران کننده‌ای همچنان صعودی است و همچنین روند بیماری در استان‌های آذربایجان غربی، البرز، بوشهر، خراسان جنوبی، خوزستان، کردستان، کرمان و هرمزگان هنوز نزولی نشده‌ است. 🔸در صورت ادامه روند کاهشی انتظار داریم از تعداد شهرستانهای قرمز در هفته‌ی آینده کاسته شود. 🔸قله مرگ در اثر کرونا حدود ۱۲ روز پس از قله بستری رخ می‌دهد. لذا انتظار می‌رود روند مرگ مبتلایان تا حدود ۱۱ یا ۱۲ اردیبهشت افزایشی و سپس به تدریج کاهشی شود. توضیح نمودار بالایی: 🔸روند بستری قطعی (منحنی قرمز) و کل موارد قطعی و محتمل (منحنی مشکی) از اسفند ۹۸ تاکنون. توضیح نمودارهای پایینی: 🔸روند بستری کل کشور و هریک از استانها در سی روز اخیر. عدد قرمز هر نمودار، حداکثر میزان افزایش نرخ بستری روزانه به ازای هر صدهزار نفر جمعیت را طی یک ماه اخیر نشان می‌دهد.
🔴 رونمایی از اولین اسپری ضد کرونای ایرانی ♦️رئیس ستاد ملی مقابله با کرونای تهران ضمن تاکید بر اینکه همچنان استفاده از ماسک در سطح دنیا بهترین راه جلوگیری از ابتلا به ویروس کروناست، گفت: عملکرد اسپری ضد کرونا که امروز به مرحله رونمایی رسید به گونه‌ای است که پس از آغشته شدن بر روی سطح ماسک یا لباس، ویروس کرونا به صورت اختصاصی شناسائی شده و غیر فعال می‌شود.
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دیپلماسی پرتقالی! ♦️روایت محمد جواد ظریف از الهام بخش ترین داستان زندگی اش و نقد حجه الاسلام پناهیان به سخنان وی
🔴کیهان: برجام خسارت محض بود روزنامه کیهان نوشت: 🔹اقدامات عوامل نفوذ، بخشی از خسارت برجام را رقم زد و بخش دیگر این خسارت نیز ناشی از سهل‌اندیشی تیم مذاکره‌کننده و برخی مقامات ارشد دولتی در مواجهه با طرف عهدشکن غربی بود 🔹متن منتشر شده ظریف در واکنش به فایل صوتی، در حقیقت عذر بدتر از گناه است. وزیر امور خارجه در این متن، بدون عذرخواهی از مردم ایران، با طلبکاری، صرفا به ماله‌کشی درباره اقدام تأسف‌برانگیز خود پرداخته است.
🔴 ان شاالله که دروغ است ! اسفند۹۸ وقتی شمخانی دوماه پس از شهادت به عراق رفت در اقدامی بسیار عجیب با مصطفی الکاظمی که آن موقع رئیس دستگاه اطلاعاتی عراق و یکی از متهمین به دست داشتن در ترور حاج قاسم(و دارای سابقه همکاری با سیا) بود دیدار کرد که نتیجه اش به نخست وزیری مصطفی الکاظمی (گزینه ای که نخست وزیر شدنش بسیار دور از ذهن به نظر می رسید) و در پی آن دور شدن دولت عراق از ایران و نزدیک شدنش به آمریکا و سعودی و اعمال فشارهای بسیار زیاد بر مقاومت در عراق ختم شد. اگر این خبر دیدار جدید شمخانی با رئیس سیا در بغداد واقعیت داشته باشد باید منتظر عواقب آن باشیم. ان شاالله که دروغ است ... ✍️ قاسم اکبری
‏میدونستین سهم ایران از بازار سوریه سه درصده؟! دیپلماسی و اقتصاد دست مردان میدان نبوده که وضع این شده! ✍ هاردی
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مرد میدان انتخابات 🔹مردم بار‌ها فریاد زدند که کاندیدایی می‌خواهند مثل حاج قاسم ، مگر حاج قاسم چه داشت که حاضر بودید به او رای دهید.
🔹خیال کردند دست قلم شده حاج قاسم، از دار دنیا کوتاه است، بنابراین نقشه کشیدند تا این بار، شخصیت و خدمات او را ترور کنند. خیال کردند با این کار، جمهوری اسلامی و منطق انقلابی مقاومت را زمین می زنند. خیال کردند این، یک تیر و چند نشان است. ♦️اما دست قلم شده علمدار مقاومت -همان دست بزن او- همچنان کار می کند. قدرتمند تر از قبل هم کار می کند. قهرمان مظلوم داستان ما، که می خواستند با فایل صوتی مسموم، دوباره ترورش کنند، تا همین جای داستان هم، پرده از سیمای نفاق "مدیریت بی کفایت و غربگرا" کنار زده است. 🔹شاید در گذر زمان معلوم شود نقش غربگرایان، در تشجیع دشمن به ترور سردار -بلکه دادن گرای ترور او- چه بوده است؟ اما او تا بود، به اعتبار ساده زیستی و پاکبازی و تدبیر و درایت و شجاعت و انقلابیگری پیروزش، آینه دقّ "اشرافیت لیبرال، بی کفایت و مغرور" بود. ♦️حالا هم که بر حسب ظاهر نیست، دو چندان نقش آفرینی می کند. او حالا از شخص، تبدیل به "شخصیت"، "مکتب" و "تراز مدیریتی" برای سنجش مدیران شده و محبوب تر از قبل از شهادت، مردم را راهنمایی و مشت خیانتکاران را به اراده خودشان باز می کند. این مکر الهی است با منافقینی که بخواهند با خدا و خلق خدا خدعه کنند. https://b2n.ir/a37636 🔹راست گفت کریس مورفی، سناتور آمریکایی که یک روز پس از ترور سردار سلیمانی به CNN گفت «ژنرال سلیمانی به عنوان یک شهید، می‌‌ تواند برای آمریکا به مراتب خطرناک‌تر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناک‌ تر بود یا الان که کشته شده؟". ♦️همین حکم درباره غربگرایان خائن به وطن هم صدق می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری نبویان از خیانت دولت روحانی و مجلس لاریجانی صحبت‌های دکتر نبویان چند ماه قبل از شهادت حاج قاسم: دولت روحانی تعهد داده بود 23 نفر از افرادی که تحت تحریم آمریکا هستن رو تحویل بده. در ردیف هفتم این لیست یک اسم چشم‌ها رو به خودش خیره می‌کنه؛ قاسم سلیمانی! مجلس لاریجانی هم این تعهد رو تصویب کرد! کمتر از 6 ماه پس از این سخنرانی، حاج قاسم به شهادت رسید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غم وقتی به آدم غلبه می‌کنه که حاج قاسم خودش رو فدای مردم کرد و آنهایی که همه نگاهشان به دست غرب بود سعی در تحریف مکتبش دارند..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️اگر میدان و نبود چه می‌شد؟! 🗡گوشه‌ای از جنایات دلخراش داعش و خطری که از بیخ گوش ایران گذشت
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دفاع تمام قد مردم از حق حاج قاسم