🔴 انتخابات فرانسه و دوگانگی رسانههای نظام سلطه
🔹فرانسه در حالی انتخابات منطقهای بعنوان پیش زمینه انتخابات ریاست جمهوری سال آینده را برگزار کرد که نتایج آن تا حدود زیادی سرنوشت مکرون را مشخص خواهد کرد.
🔹عدم مشارکت ۶۸ درصد از واجدین شرایط و ناکامی حزب مکرون با قرار گرفتن در رده پنجم از مهمترین اتفاقات این انتخابات بود.
🔹مهمترین عوامل بروز این نتایج را میتوان ناتوانی دولت در حل بحرانهای اقتصادی و کرونا و عدم استقلال در سیاست خارجی دانست که احتمالا مکرون را نیز مانند اولاند و سارکوزی تک دورهای خواهد کرد.
🔹واکنش رسانههای غربی به آرای پایین مشارکت در انتخابات فرانسه جالب بود، چنانچه آنها این عدم مشارکت را نوعی انتخاب و برگرفته از آزادی فردی و بخشی از دموکراسی عنوان کردهاند!
🔹این از موارد بروز استانداردهای دوگانه و رفتارهای غیرحرفهای و متناقض این رسانههاست، چنانچه کاهش نسبی مشارکت مردم ایران در انتخابات را عدم مشروعیت نظام تفسیر کرده، اما یک سوم شدن مشارکت مردم فرانسه را تجلی دموکراسی و آزادی تعبیر میکنند!
زاکانی: نظارت مردم بر امور مسئولان باید نهادینه شود
🔹رئیس مرکز پژوهشهای مجلس: ما آزادی داریم، آزادی ما الگو و نمونه است اما آزادی نظارت مردم جهت شفافیت امور مربوط بر مسئولان و پاسخگویی آنها به مردم، نیاز به نهادینه شدن دارد.
🔹با وجود بیکفایتی برخی مسئولان، مردم افتخار بزرگی را در این دوران سخت در ۲۸ خرداد ثبت کردند.
آمریکا سایت شبکه «امام حسین»(ع) را هم مسدود کرد
🔹 وزارت دادگستری آمریکا شامگاه سهشنبه اقدام به مسدود کردن سایت شبکه کربلاء، وابسته به حرم امام حسین علیه السلام کرد.
🔹این شبکه اقدام به پخش زنده مراسمهایی میکند که در حرم امام حسین علیه السلام برگزار می شود.
🚨تخت روانچی، نماینده ایران در سازمان ملل:
🔸منطقه و جهان توان موج جدید احتمالی خشونت در افغانستان را ندارد.
🔹 با خروج کامل نیروهای خارجی، افغانستان میتواند به مسیر صلح برود و به چند دهه خونریزی پایان دهد.
🔹مسیر صلح پایدار با مشارکت همه افغانستانیها از تمام گروههای سیاسی، قومی و مذهبی (طالبان و ...) حاصل میشود.
30.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صهیونیستها، برجام و دولت رئیسی
🔊دکتر کوشکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شیطنت دوباره «ظریف»❗️
🔹ظریف در گفتگوی خبری آنتالیلا تلویحا انتخابات ایران و پیروزی آیت الله رئیسی را زیر سوال برد!
🔴 وزارت کشور آمار جدید اعلام کرد!/ عبور رای رئیسی از ۱۸ میلیون رای
♦️با وصول تمامی صورتجلسات صندوق های اخذ رأی انتخابات ریاست جمهوری و همچنین انطباق صورتجلسات هیأت های اجرائی و نظارت بخش ها و شهرستان های سراسر کشور، و اعمال جملگی آنها در سامانه جامع انتخابات، نتایج تکمیلی شمارش آرای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، مورد جمع بندی قرار گرفت:
۱. کل تعرفه های مصرفی ( تحویل شده به مراجعه کنندگان شعب) : ۲۸.۹۸۹.۵۲۹ برگ
۲. آرای داخل صندوق های اخذ رای: ۲۸.۷۵۰.۷۳۶ برگ
۳. آرای باطله غیر مأخوذه درون صندوق: ۱۰۰.۲۳۱ برگ
۴. آرای مأخوذه: ۲۸.۶۵۰.۵۰۵ رأی
۵. آرای باطله مأخوذه: ۳.۷۴۰.۶۸۸ رأی
۶. آرای صحیح: ۲۴.۹۰۹.۸۱۷ رأی
♦️آرای هر یک از نامزدها:
آقای سید ابراهیم رییسی ۱۸.۰۲۱.۹۴۵ رأی
آقای محسن رضایی میرقائد ۳.۴۴۰.۸۳۵ رأی
آقای عبدالناصر همتی ۲.۴۴۳.۳۸۷ رأی
آقای سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی ۱.۰۰۳.۶۵۰ رأی
#تکمیلی
🔴اقدام خرابکارانه بر علیه یکی از ساختمانهای سازمان انرژی اتمی با شکست روبرو شد
♦️بامداد چهارشنبه دوم تیرماه اقدام خرابکارانه بر علیه یکی از ساختمانهای سازمان انرژی اتمی در اطراف کرج با شکست روبرو شد وهیچگونه خسارت مالی و جانی نیز بدنبال نداشت.
♦️با توجه به تمهدیدات پیش بینی شده در خصوص حفاظت از اماکن متعلق به سازمان انرژی اتمی ، اقدام بامداد امروز پیش از آن که صدمه ای به ساختمان وارد کند، خنثی شد و خرابکاران در پیگیری برنامه خود با شکست روبرو شدند
♦️هشیاری نهادها و سازمانهای حفاظتی و امنیتی در زمینه شناسایی، کشف و مقابله با اقدامات خرابکارانه برای ضربه زدن به فعالیتهای هسته ای صلح آمیز ایران نتوانسته خللی در تداوم برنامه های ایران در حوزه هسته ای ایجاد کند
♦️چگونگی این رخداد و همچنین شناسایی عوامل آن از سوی مراجع مسئول در دست بررسی و پیگیری است
سوء مدیریت و تورم 43 درصد
چگونه به مشارکت مردم آسیب زد؟
🔹آقای روحانی ضمن انکار تاثیر سوء مدیریت دولت در کاهش میزان مشارکت انتخاباتی گفت: " دلیل مشارکت 48 درصدی از نظر من روشن است. بیخودی نگوئیم بخاطر معیشت، مردم نیامدند. من علت را می دانم، اما نمی خواهم اشاره کنم.".
♦️این اظهارات عجیب "آقای تورم ساز" در حالی است که بنابر اعلام مرکز آمار، نرخ تورم سالانه خرداد ماه، به 43 درصد رسید. این رقم، یک رکورد بی سابقه در دو دهه گذشته است و نسبت به همین ماه قبل، 2 درصد افزایش نشان میدهد. نرخ تورم نقطهای هم در خرداد ماه به عدد 47/6 درصد رسید.
🔹مرور نتایج نظرسنجی های مراکز دولتی هم ادعای روحانی را رد می کند. بر اساس نظرسنجی "ایسپا" که اواخر شهریور 99 منتشر شد، "69 درصد مردم معتقد بودند وضع اقتصادی، پنج سال قبل (پیش از برجام) بهتر بود و وضع زندگی در این مدت بدتر شده. فقط 12 درصد گفته بودند وضع شان بهتر شده است".
♦️"87 درصد مردم خواستار نظارت دولت بر قیمتها بودند"؛ چیزی که خلاف آن در این 9 ماه اتفاق افتاد و دولت در سه ماه گذشته استارت زننده چند باره گرانی ها در اقلام اساسی بود .
🔹در همان نظرسنجی، 53 درصد مردم، علت اصلی مشکلات را ناکارآمدی برخی مدیران و 22 درصد هم تحریمها عنوان کرده، و 25 درصد هم دلایل دیگر را برشمرده بودند. 55 درصد معتقد بودند دولت توانمندیهای زیادی در کمک به بهبود وضع زندگی مردم دارد. همچنین 80 درصد معتقدند دولت باید در حد زیاد برای رونق کسب و کار دخالت و نظارت کند».
♦️همچنین بر اساس نتایج نظرسنجی اواخر اردیبهشت ماه امسال که توسط خبرگزاری دولتی ایرنا انجام شد و آقای رئیسی، در میان 13 نامزد محتمل، محبوبترین فرد بود، مردم «مهمترین ویژگیهای رئیسجمهور آینده» را به ترتیب، «مردمی بودن، داشتن سابقه اجرایی قوی، داشتن برنامه و داشتن روحیه ضدفساد» دانستند . بیشترین تعداد شرکتکنندگان در نظرسنجی، از رئیسجمهور آینده انتظار داشتند وضعیت اقتصادی و معیشتی را بهبود بخشد.
🔹متاسفانه دولت ظرف سه ماه گذشته به جای این که به بازار ثبات بخشد و نشاط و امید و میل به مشارکت را در مردم را افزایش دهد، به تزریق سیستماتیک گرانی به بازار و تشدید دومینوی نورم اصرار داشت و همزمان، آقای روحانی با ادبیاتی که اعصاب مردم را بیشتر خورد می کرد، دستور می داد دستگاه های دولتی دیگر تا پایان دولت، کالایی را گران نکنند!
#محمد_ایمانی