فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆چیزی نیست؛ جناب
عبدالحمید شاه داره میره خونش 😶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ نماینده مجلس ایرلند خطاب به سران اروپا؛ آیا در مورد جنایات اسرائیل اقدامی کردهایم؟!
🔹 «ریچارد بوید برت» نماینده مجلس ایرلند:
🔹 "سکوت اروپا در قبال پاکسازی قومی، محاصره غزه و 70 سال جنایت علیه فلسطینیان جای تعجب دارد؛ آیا ما اسرائیل را به خاطر جنایتهایش تحریم میکنیم؟!"
اذعان صهیونیستها به شکست پروژه اغتشاشات در ایران
ژنرال «آمیت صعر» تحلیلگر ارشد اطلاعاتی رژیم صهیونیستی:
🔹 حکومت روحانیون در ایران علیرغم اعتراضاتی که برای هفتهها کشور را فراگرفته به بقای خود ادامه خواهد داد.
🔹نظام ایران توانسته است تا با مدیریت اعتراضات اخیر بقای خود را تضمین کند. نظام ایران از ابزارهای بسیار بسیار قوی برای مواجهه با این اعتراضات به نحوی ساختارمند بهره برد.
🔴بگو بمیرن دیگه!
🔹پدرام سلطانی، از عناصر غربگرا و از حامیان اغتشاشات بوده، اما حالا که دیده بوی تعفن ماجرا بلند شده و به بیزاری مردم انجامیده، توییت زده:
🔹"دشنام دادن کاری زشت و غیراخلاقی است. اما زشتتر این که اغلب دشنامهای رایج در ایران زنستیزانه اند. عباراتی از قبیل: نامرد، خالهزنک، بی*اموس، مادر …، خواهر …، چندپدر، بیپدر، *رامزاده و… همگی زنان را هدف گرفتهاند. «برای #زن_زندگی_آزادی» زنستیزی را از زبان بزداییم".
🔸پدرام جان! بگو اشرار و اوباش اجاره ای بِرن بمیرن دیگه! اگر اینا رو حذف کنن که دیگه چیزی براشون باقی نمیمونه! جماعت مثلا برانداز (!) غیرِ فحاشی، بی ناموسی و بی غیرتی، حمله به نوامیس مردم، آتش زدن و آدم کشتن، کار دیگه ای بلد نیستن آخه!
✍ #محمد_ایمانی
شتر دیدی ندیدیم،،،
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا چهل روز دیگه دولت رئیسی سقوط میکنه ‼️
خزانه خالی
انبارهای استان ها خالی ...
#روحانی #رئیسی
#آینده_روشن
#دلایل ایجاد اغتشاش
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦استقرار ارتش عراق در منطقه کردستان این کشور
💬 برای تامین هزینه الواطی باید نقشه دیگری بکشند!
♦️یکی گفته بود در فلان فیلم بازی کرده بودم. پرسیده بودند "کجای فیلم؟ ما که هیچ اثری از تو در این فیلم ندیدیم". گفته بود: آن دیوار را که حوادث فیلم در مقابلش اتفاق می افتاد، یادتان هست؟ من پشت دیوار بودم (!)
🔹حالا حکایت این اعتصاب های زورکی و قزن قورتکی است که هزاران کیلومتر آن طرف تر از ایران طراحی می شود و سپس در روز موعود، شروع می کنند به توییت و ریتوییت و ترندینگ و انواع شعبده بازی های مجازی؛ که چه نشسته اید شهرها و خیابان های ایران شلوغ پلوغ است و انقلاب شده؛ و اِل بِل و جیمبِل!
♦️اما دریغ از چند تصویر و ویدئو، ولو با کادر بسته و در فضای تاریک و مبهم! پس، اعتصاب و اعتراض کجاست؟ لابد پشت دیوار، داخل دفتر بی بی سی و اینترنشال و صدای آمریکا و منوتو و رادیو فردا.
🔹طبیعی هم هست که کسی محل شان نگذارد. نمی شود مُشتی شارلاتان بی وطن، در لندن و پاریس و لس آنجلس سرگرم یلّلی تلّلی باشند، و این طرف، کسی توهم بزند کند که باید به زندگی و معیشت و کسب و کار خود آسیب بزند، تا آن طرف، پول کاباره گردی و بدمستی شارلاتان ها جور شود.
♦️حساب دو دو تا چهارتاست. اگر مدعیان لیدری، مطالبه مبارزه و هزینه دادن (بلکه ارتکاب خشونت و جنایت) دارند، چرا خودشان داخل کشور آفتابی نمی شوند تا معلوم شود چند مرده حلّاجند؟
🔹و اگر آنها حاضر نیستند کمترین هزینه ای بدهند، چرا دیگران باید هزینه اش را بپردازند تا آنها برای کارفرمایان انگلیسی و اسرائیلی و آمریکایی فاکتور کنند؟! مردم چرا باید زندگی خود را نابود کنند تا پول الواطی آنها تامین شود؟!
🔹عجالتا، هر چه جلوتر می رود و دست عروسک های خیمه شب بازی سیا و موساد و ام آی سیکس در فضای رسانه ای رو می شود، جنبش قلّابی، بیشتر سویه کُمدی و هجو می گیرد. بس که در این سه ماه دروغ گفتند، خالی بستند، دغلکاری کردند و مخاطب را شُل مغز پنداشتند.
♦️حالا هم با بی محلی و تحقیری که از مردم پس از هر فراخوان می بینند، باید فکر دیگری برای کاسبی شان (تیغ زدن سرویس های غربی) بکنند. ظاهرا دیگر این مدل کلّاشی جواب نمی دهد.
✍محمد ایمانی
♨️هشدار #حصر برای داییها و خالهها
📍با توهم محبوبیت و به پشتوانه فالورهای مجازی، خود را در برابر ملت حقیقی ایران قرار ندهید و برای نظاممقدسجمهوریاسلامی، #لات_بازی درنیاورید!
📍شماها نه مثل حسینعلیمنتظری سابقهی قائممقامیرهبری دارید، نه مثل میرحسینموسوی سابقهی نخستوزیری، نه مثل کاظمشریعتمداری سابقهی مرجعیتی!
✍محمد جوانی