eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
در محضر آیت‌الله میرباقری: 🔻در زیارت اربعین، یک تجلی از سيدالشهداء(ع) دیده می‌شود و شما جلوه‌ای از اخلاق امام حسين(ع) را در آن مهماندارها و زائران می‌بینید. ✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری: «زيارت اربعين يك تجلی از امام حسين(ع) است و آن تجلی است که ما را به آنجا می‌كشاند. برای همین، مردم يك سال به زیارت اربعین می‌روند و سال بعد هم دلشان می‌خواهد بروند. آن طعام و غذا جای دیگر هم فراهم است، اما آن تجلی، كه از سيدالشهداء(ع) در آن فضا دیده می‌شود و شما بوی اخلاق امام حسين(ع) را از اين مهماندارها می‌شنويد، جاذبه دارد. يك تجلی از امام در اربعين هست و به‌خاطرِ آن جاذبه است كه، با همه سختی‌هايش، مردم باز هم می‌روند؛ جا گيرشان نمی‌آيد و خواب و خوراك درستی ندارند، اما در عين حال دوباره می‌روند. يعنی زيارت اربعين بيش از جاذبه زيارت‌های ديگر جذب می‌كند؛ چون تجلی خاصی از امام حسين(ع) در آن فضا هست؛ آن كه شما از مهمانداران می‌بينيد به این دلیل است که مردم بزرگوار عراق واقعاً بعضی‌هايشان يك سال زحمت می‌كشند كه ده روز همه را پذيرايی كنند، سخاوتمندانه هم هزينه می‌کنند. البته همان‌طور كه در میزبان بايد صفات الهی وجود داشته باشد و صاحب كرم و جود و اخلاق و محبت باشد و تواضع كند _ كه اينها در اربعين اين كار را انجام می‌دهند _ مهمان هم بايد ادب را رعايت كند. گاهی ما رعايت نمی‌كنيم. باید ياد بگيريم. مثلا اگر دیدید میزبان يك خانه كوچك دارد و زن و بچه‌اش را در آشپزخانه نگه می‌دارد، وقتی خستگی‌تان به در كرديد، نبايد بيش‌تر بمانيد و درضمن، شما هم برايِشان دعا كنيد و به‌شکلی برخورد كنيد كه آن‌ها بگويند عجب مهمان‌هايی! همان طور كه ما می‌گوييم عجب صاحب‌خانه‌هایی! آداب مهمان بودن خودش چيز‌ی غير از آداب صاحب خانه بودن است.»
درحالی امروز همه امکانات #وزارت_کار برای کسب رأی اعتماد #شریعتمداری بسیج شده که او تنها وزیری است که شخص جناب روحانی از حوزه مسئولیتش به دستگاه قضا شکایت برده است!!
⚠️ فعالیت سه روزه اخیر استیون منوخین وزیر خزانه داری ایالات متحده در آستانه ۱۳ آبان 🏷 📸 http://b2n.ir/73935 🔲 در ادامه روند جهانگردی‌های مسئولین وزارت خزانه‌داری آمریکا، استیون وزیر خزانه‌داری این کشور در سه روزه اخیر بر حجم سفرهای خارجی خود برای ساماندهی اتحاد مالی علیه ایران افزوده است. 🔲 او در این سه روز به چندین کشور عربی غرب آسیا سفر کرده تا پیگیر اجرای دستورات علیه ایران شود. 🔲 ایجاد اجماع بین‌المللی به گونه‌ای است که شخص وزیر خزانه‌داری و معاونین این وزارت‌خانه به تک‌تک کشورهای تحت نفوذ خود سفر می‌کنند و آن‌ها را برای اجرای طرح خود علیه ایران توجیه می‌کنند. 🔲 شاید در ظاهر اینگونه به نظر برسد که کشوری مثل آمریکا جزو ابرقدرت‌های اقتصادی و نظامی جهان امروز است نیازی به پیگیری کشور به کشور توسط شخص وزیر نداشته باشد و با دستور از راه دور آن‌ کشورها خود گوش به فرمان می‌شوند. و از طرفی باید وزیر اقتصاد ما شروع به جهانگردی و شکستن این اتحاد مالی علیه ایران کند تا استراتژی دشمن نتواند شکل بگیرد اما این موضوع متاسفانه کاملا وارونه است. 🔲 اینکه دشمن پیگیر اهداف و سیاست‌های خود است اصلا عجیب نیست چرا که از دشمن به جز دشمنی انتظار نمی‌رود ولی ناراحتی از این موضوع است که این حربه باید در دست وزرای اقتصادی ما می‌بود و نه دشمن... 🔲 فقط کار وزارت خارجه نیست، وزارت اقتصاد نقش اصلی را در این نوع از دیپلماسی ایفا می‌کند ولی متاسفانه نه تنها ما از حربه استفاده نمی‌کنیم بلکه اصلا وزارت اقتصاد وزیر ندارد... ⁉️ کدام بخش وزارت اقتصاد ما متولی این امر باید باشد!؟
‼️حتما لازم نیست شیطان شما را به یک سایت شیطانی و مستهجن وارد کند برای او همین که نماز اول وقتتان را پشت تلویزیون ، موبایل و... از شما بگیرد ، کافیست. التماس دعا
حمله صهیونیست‌ها به اهدافی در غزه و تخریب کامل یک ساختمان ۴ طبقه؛ ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد طی ۲۴ ساعت اخیر حدود ۸۰ هدف را در نوار غزه هدف قرار داده است.
تقدیم به مادران شهدا کوچه شهادت وطن امروز؛ ۵ آبان ۱۳۹۷ امیراکبر شهیدی: هر وقت بغض «کوچه شهادت» باز می‌شود و باران می‌بارد، یاد روز اعزام «عبدالمجید» می‌افتم به منطقه! بسیجی ۱۷ ساله‌ای که پنجشنبه‌ای از پنجشنبه‌های دهه‌ ۶۰ جلوی در خانه‌ای جنوب‌شهری، منتظر دوستانش بود تا بیایند دنبالش و با هم بروند اروند! نام قرار عاشقان «والفجر ۸» بود! زمستان ۶۴ بود! عبدالمجید بر سکوی جلوی در خانه، منتظر همرزمانش نشسته بود که ناگهان باران می‌بارد! مادر دوباره می‌آید دم در! برای خداحافظی بار چندم، نمی‌دانم اما خوب می‌دانم این بار آخری، دستش یک بارانی سرمه‌ای بود: «مگر باران ببارد، بفهمم چی را برداشتی، چی را جا گذاشتی، عبدالمجید! این را ولی در ساک نگذار! همینجا، زیر باران، جلوی چشم خودم بپوش! آخ که چقدر خوشگل می‌شی توی این بارونی!» از آن‌روز به بعد، هر وقت «کوچه‌ شهادت» باران می‌بارد، عزیز می‌آید جلوی در... می‌آید جلوی در و از قطره‌های باران، سراغ پسرش را می‌گیرد؛ همچین ملتمسانه‌ها! ۳۳ سال است! ۳۳ سال است از همسنگران مجید، خبر شهادت مجید را شنیده، بی‌آنکه آن قد و بالای رعنا را فقط یک‌بار دیگر درون آن بارانی سرمه‌ای ببیند! عبدالمجید را، امواج خروشان اروند، در حالی تا دم در بهشت مشایعت کردند که یک بارانی سرمه‌ای، تنش بود! اما خب! مادر است دیگر! ۳۳ سال است هر وقت «کوچه‌ شهادت» باران می‌‌بارد، عزیز می‌آید جلوی در... می‌آید جلوی در، مگر باز هم پسرش را، زیر همان باران، درون همان بارانی سرمه‌ای ببیند: «آخ که چقدر خوشگل می‌شی توی این بارونی!» قسم به مردمک چشمان عزیز، شرح عکس «کوچه‌ شهادت» را همان به‌ که «باران» بنویسد...
فقط گندهای متعدد اصلاح طلبان رو ببینید.اون از آخوندی، این از شریعتمداری، اون از پارتی بازیشون برای شهردار تهران. این از تر زدن نمایندگان مجلس و شوراشون. بعد وقتی دفعه بعد رای نمیارن، مظلوم نمایی میکنن که ما سانسور شدیم و تایید صلاحیت نشدیم! نه عزیزم قدرت دستت بود، بغایت گند زدی! * zahrahb*
آقای شریعت چگونه بعداز وزارت صمت به وزارت کار می رود و نمایندگان مجلس به او رأی اعتماد میدهند؟ بی آنکه معلوم شود مسبب هک شدن و ناپدید شدن هزار خودرو لوکس وارداتی و یا خرابکاری هایی از جنس نایاب شدن پوشک درماههای قبل و صفر شدن واردات نساجی درست سه ماه قبل از لباس شب عید کیست؟ *هانی هاشمی- Hani Hashami*
اقدام جناب #لاریجانی جهت ارسال لوایح مرتبط با #FATF به مجمع تشخیص مصلحت بدون درنظر گرفتن رای مجلس اعم از اصلاح نظر یا اصرار به رای قبلی، خلاف قانون و آیین نامه داخلی مجلس است!
خلاصه دولت تدبیر و امید: ادعا: + امنیت + مبارزه با فساد + فهم زبان دنیا + کنترل تورم + اشتغال‌زایی اجرا: - بیشترین جاسوس - بیشترین مفسد اقتصادی - بیشترین تحقیر ایران - بيشترين افزایش قیمت - بيشترين بیکاری فکر کنم به روحانی نقش دیبی پیشنهاد شده، که رد کرده و شده رئیس جمهور
علیرضا پناهیان: جهان در حال ولایی شدن است و #اربعین طلیعه آن است