فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☠ الهه مرگ
#یاسی_اشکی یا بدل #مریم_رجوی #تروریست
🔴در برنامه ماه عسل⁉️
#واکسن_گارداسیل عقیم کننده زنان
#قاتل_زنان_ایران
🔸دانستن و سلامتی حق شماست
#نشردهید👆
@fadayiane_banoye_damshgh
هدایت شده از تجلی ظهور
💠✨💠✨💠✨💠
💠 #در_محضر_بزرگان
✨ امام خمینی (ره)
🔸 منتظران مصلح خود باید صالح باشند.
🔸انسان منتظر باید همرنگ، همنوا، هماهنگ با امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و متصف به صفات حضرت باشد بگونه ای که هرکس با او در تماس است بطور مشهود این را حس کند.
💠✨💠
@tanha_bahar
🔘
#خدا_باهات_حرف_داره
📎 آیات ۱۱۸ تا ۱۲۰ به منافقین و بیگانگان اشاره دارد و به مؤمنان هشدار مىدهد:
🍃 «اى کسانى که ایمان آورده اید! غیر از هم مسلکان براى خود، دوست و همرازى انتخاب نکنید، و بیگانگان را از اسرار درونى خود باخبر نسازید»
سابقه رفاقت شما هم نمیتواند مانع شود که آرزوی رنج و زحمت شما را نداشته باشند.
☝️شما اى مسلمانان!
آنان را از روى خویشاوندى و یا همجوارى و... دوست مىدارید، ولی آنها شما را دوست نمىدارند، در حالى که شما به تمام کتب آسمانی (اعم از کتاب خودتان و کتابهاى آسمانى آنها) ایمان دارید، ولى آنان به کتاب آسمانى شما ایمان ندارند»
👈 این دسته از اهل کتاب منافق هستند، وقتی شما را می بینند، مىگویند ما ایمان داریم و آیین شما را تصدیق مىکنیم، ولى چون تنها شوند، از شدت کینه و عداوت و خشم سر انگشتان خود را به دندان مىگیرند
☝️اى پیامبر!
«بگو: با همین خشمى که دارید، بمیرید»
یکى از نشانه هاى دشمنی آنها این است که اگر پیروز شوید، آنها ناراحت مىشوند، و چنانچه حادثه ناگوارى براى شما رخ دهد خوشحال مىشوند.
☝️اما اگر در برابر کینه توزیهاى آنها استقامت کنید و پرهیزکار باشید، آنان نمىتوانند به شما لطمه اى وارد کنند، زیرا خداوند به آنچه مىکنید کاملا احاطه دارد.
💠پیام صفحه ۶۵ قرآن
@fadayiane_banoye_damshgh