🌺
#خدا_باهات_حرف_داره
💠 آیه ۵۴ سوره یونس به فدیه پرداخته است.
✨اگر براى هر کس که ستم کرده، آنچه در زمین است مى بود، قطعاً همه ى آن را (براى نجات از قهر الهى و باز خرید خود) مى داد. آنان با دیدن عذاب، پشیمانى خود را پنهان مى کنند (تا شماتت نشوند) و میانشان به عدالت داورى مى شود و بر آنان ستم نرود.✨
♻️فدیه دادن براى نجات از عذاب، در آیات دیگر هم مطرح شده است. از جمله آیه ى «ما فى الارض جمیعاً و مثله معه لافتدوا به» حتّى اگر دو برابر آنچه در زمین است بدهند، از عذاب خدا نجات نمى یابند.
♻️همچنین در سوره ى معارج مى فرماید: مجرم دوست دارد آن روز، همه ى فرزندان، همسر، برادر و فامیل و آنچه را در زمین است فدیه دهد تا نجات یابد، امّا پذیرفته نمى شود.
📝پیام ها
۱- در قیامت، براى مجرم راه نجاتى نیست و کسى یا مالى فداى دیگرى نمى شود. «و لو...»
۲- حبّ نفس، قوى ترین غریزه در انسان است. زیرا حاضر است همه ى هستى را براى نجات خود فدا کند. «ما فى الارض لافتدت به»
۳- مجرمان براى آنکه گرفتار شماتت نشوند، پشیمانى خود را در دل پنهان نگاه مى دارند. «اسرّوا النّدامة»
۴- در قیامت، برخى پشیمانى خود را با گفتنِ اى کاش... آشکار مى کنند، برخى دست خود را مى گزند و برخى هم با سکوت و کتمان آن را پنهان مى کنند. «اسرّوا النّدامة»
۵ - رهبران شرک، در قیامت پشیمانى خود را پنهان مى کنند تا از زیردستان خجالت نکشند. «اسرّوا النّدامة»
۶- در دادگاه عدل الهى، نه قدرت کارساز است، «ما انتم بمعجزین» و نه ثروت. «ما فى الأرض...»
۷- در دنیا ممکن است به خاطر اشتباه قاضى به کسى ستم شود، امّا در قیامت خطایى نیست و به کسى ستمى نمى شود. «قضى بینهم بالقسط وهم لایظلمون»
۸ - با ظالم هم به ظلم رفتار نکنیم. «ظلمت ، لایظلمون»
💠 پیام صفحه ۲۱۵ قرآن
❣️#سلام_امام_زمانم❣️
☀️خورشید من ٺـــویے و بے حضور ٺو
صبحم بخیر نمےشود اے آفٺاب من
🌤گرچهره رابرون نڪنے از نقاب خود
صبحے دمیده نگردد بہ خواب من🥀🍂
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌸🍃
#نهج_البلاغه
♻️ #پرهيز_از_ستمگرى
🍁و الله لأن ابيتُ على حسك السعدان مسهّدا، او اَجرّ فى الاغلال مصفّدا، احبّ الىّ من أن القى الله و رسوله يوم القيامه ظالما لبعض العباد، و غاصبا لشىء من الحطام، و كيف اظلم احدا لنفس يسرع الى البلى قفولها، و يطول فى الثرى حلولها؟!
💎سوگند به خدا، اگر شب را در حال بيدارى روى خار سعدان به صبح برسانم، يا بسته در زنجيرهاى آهنين و سنگين بار كشيده شوم، براى من بهتر از آن است كه خدا و رسول او را در روز قيامت ملاقات كنم، در حالى كه بر بعضى از بندگان ظلم روا داشته ام و چيز بى ارزشى از دنيا را غصب نموده باشم. چگونه ظلم روا بدارم به كسى، به خاطر نفسى كه برگشت آن به سرعت براى پوسيدن است و قرار گرفتنش در خاك طولانى است.
✨ #علی_شناسی
📚 #خطبه ۲۲۴
🔰 امریکا رسماً تبدیل به انبار باروت شده است
🔹افزایش سرعت خرید اسلحه توسط سیاه پوستان امریکایی!
👈ترجیح می دهیم یک پلیس را بکشیم و به دادگاه برویم تا اینکه مستقیم (با شلیک پلیس) راهی قبرستان شویم.
#افول_آمریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️سردار سلامي:
جنگ منتفي است اما دشمن درپی نفوذ اقتصادی و روانی است
مداحی_آنلاین_برای_رهایی_از_بلا_چه_کنیم؟_آیت_الله_مجتهدی_تهرانی.mp3
3.96M
⁉️برای رهایی از بلا چه کنیم؟!
👌 سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤 #آیت_الله_مجتهدی_تهرانی
🍃🌹🍃🌹
@fadayiane_banoye_damshgh
🔰 شعار خاتمی و موسوی خوئینیها از نئولیبرالیسم به عدالت و معیشت رسید!
🔹 عضو شورای سیاستگذاری (منحل شده) اصلاحطلبان لو داد که خاتمی و موسوی خوئینیها میخواهند شعار عدالت اجتماعی را بهانه فعالیتهای سیاسی و انتخاباتی در آینده بکنند.
🔹 درز این مطلب از سوی علی صوفی در حالی است که اولاً اصلاحطلبان با تأکید بر روی شعار توسعه سیاسی و مجادلاتی از این دست، ظرف دو دهه گذشته تأکید وافری داشتند تا شعار عدالت اجتماعی را به تمسخر بگیرند و آن را تاریخ گذشته (مربوط به اوائل انقلاب) جابزنند.
🔹 ثانیاً همین طیف چه در دولت سازندگی و چه در دولتهای مدعی اصلاحات و اعتدال، پایهگذار رویکردهای ضد عدالت اجتماعی بودهاند. شخصاً در ۶-۷ سال گذشته، سران مجمع روحانیون و حزب مشارکت و کارگزاران با هماهنگی خاتمی، پایهگذار دولت و مجلس ائتلافیای بودند که غالباً ضد سیاستهای عدالت اجتماعی قدم برداشت.
🔹 علی صوفی در گفتوگو با خبرآنلاین و درباره بیانیه اخیر موسوی خوئینیها گفت: اصلاحطلبان باید در عرصه انتخابات ۱۴۰۰ ظاهر شوند.
🔸 بیشتر بخوانید:
▫️ raheshalamche.com/p/25523
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 #اگر_با_من_نبودش_هیچ_میلی
این #اربعین یک ایران و یک ملت در غم فراق ارباب بسوزد تا شاید این سوختن ما را برساند به #بزم_محبت
ما را برساند به #فصل_وصال
✨این سوختن اگر از عمق جان باشد حتما که سرانجامش رستگاری دنیا
کربلایی شدن جهان تشیع و #بوسه_بر_جای_قدمهای_آقازاده_ارباب_مهدی_فاطمه_عج_است
✨این سوختن باید که ما را از پیله رها سازد و جای جای کره ی خاکی شاهد پروانگی امتی خواهد شد که امامشان منتظر حضور آنهاست
🎤 #استاد_پناهیان
✨سهم امروزمون از یاد مولای غریب
💫💫💫💫💫
🔰اضطرار به امام
◽️استاد فوادیان
🔷 بر اساس آیه 71 سوره اسرا، ما در برابر امام زمانمان مسئولیم. «یوم ندعوا کل اناس بامامهم»
در زیارت جامعه کبیره نیز می خوانیم:
روزی فرا می رسد که ما باید پاسخگوی امام زمان باشیم.
از کربلا بیاموزیم که همه افراد حتی امامزاده هایی مانند حضرت علی اکبر، قمر بنی هاشم، تمام هستی شان را فدای امام زمانشان کردند و همه خواسته ها در برابر خواسته حجت خدا، رنگ باخت.
🔶 همه می دانند مهم ترین خواسته امام زمان زمینه سازی برای ظهور است.
⁉️ما در زندگیمان چقدر به این آیه توجه می کنیم؟ "یوم ندعوا کل اناس بامامهم "
روزی فرا می رسد که ما را به امام زمان خودمان می خوانند.
از امام حسین سوال کردند که معنای این آیه چیست ؟ حضرت فرمود: «ما دو تا امام داریم: امام هدایت و امام ضلالت،
هر کسی دعوت امام هدایت را اجابت کند به بهشت و هر کسی امام ضلالت را لبیک بگوید به جهنم رهسپار می شود» به همین خاطر خداوند در قرآن می فرماید: «ما دو تا راه داریم و این دو تا راه هر کدام امام دارد». فریق فی الجنه و فریق فی السعیر.
ما تحت بیرق کدام یک از این دو امام هستیم؟ در سایه کدام امام زندگی می کنیم؟ باید مد نظر داشته باشیم که امامت یک فرصتی را برای ما تعیین می کند، اگر از این فرصت استفاده نکنیم دچار خسارت می شویم.
🔴 ما می توانیم کربلا را الگوی خود قرار دهیم. همین جایی که ایستاده ایم کربلاست و همین لحظه عاشورا است. «کل ارض کربلا، کل یوم عاشورا»✨
🔵 تکلیفمان را باید مشخص کنیم، می خواهیم در اردوگاه سیدالشهدا باشیم، یا در سپاه عمر بن سعد؟!
ما با کارهای خودمان مشخص می کنیم که در کدام اردوگاه ثبت نام کرده ایم، در زمره یاران امام زمانمان هستیم یا جزو دشمنان امام؟
🔹دو مسیر برای ما وجود دارد:
عقل و جهل، خیر و شر، هابیل و قابیل،
برای هر مسیری امامی وجود دارد، با لبیک گفتن به امام حق و امام نور می توانیم زندگی خود را سراسر نور بکنیم و با لبیک به امام ظلمت و نار خودمان را بدبخت کنیم و از زندگی در دنیا و آخرت هیچ بهره ای نداشته باشیم.
سعی کنیم با توانمندی که خدا به ما داده خودمان را با شناخت امام نور و بیعت با او از همه بدبختی ها و گرفتاری ها نجات دهیم. سنت الهی این است که هر کسی از شناخت امام زمان و بیعت با او سرباز زند، اسیر و گرفتار امام نار می شود.
☘امیداوریم که ما در سایه امام عصر (ع) با الگو هایی که از محرم و عاشورا گرفته ایم همواره سعادتمند باشیم.
#مهدویت