eitaa logo
فداییان بانوی دمشق
903 دنبال‌کننده
28هزار عکس
11.3هزار ویدیو
151 فایل
#شهدا_علمداران_سپاه_عشق با مطالب شهدایی، مهدویت، تحلیلی_بصیرتی و فرهنگی🌷 با ما همراه باشید 🌸ارتباط با خادم کانال🌸 @tasnim2060
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ای نامِ تو بهترین سرآغاز... +خدا باتوست ..هر لحظه بهش بگو: امیدت به اوست الهی به امید تو❤️
. 💠 با نور قرآن، شیطان را ذوب کنیم 🍃صفحه ۲۸۴ هدیه به 🌷 @fadayiane_banoye_damshgh
🦋 🔅 نکات آیه ۱۸ سوره اسرا ۱- دنيا زودگذر است. «الْعاجِلَةَ» ۲- انسان، با اراده خلق شده ودر انتخاب آزاد است، ولى اراده‌ى الهى اصل است. يُرِيدُ ... لِمَنْ نُرِيدُ ۳- آنچه زشت است، خصلت دنياگرايى است، نه اصل دنيا. «كانَ يُرِيدُ الْعاجِلَةَ» ۴- خواست انسان بى حدّ و حصر است، پس بايد در چهارچوب اراده‌ى الهى محدود شود. «ما نَشاءُ» ۵- همه‌ى دنياخواهان به دنيا نمى‌رسند. «لِمَنْ نُرِيدُ» ۶- دنياطلبان دو دسته‌اند: برخى دنيا و آخرت را مى‌بازند، «خَسِرَ الدُّنْيا وَ الْآخِرَةَ» بعضى به بخشى از خواسته‌هاى دنيايى‌شان مى‌رسند. «عَجَّلْنا لَهُ فِيها ما نَشاءُ» ۷- دنياطلبان و صاحبان اهداف مادّى، شايد به مقدارى از نام و نان برسند، ولى قيامتشان تباه است. «جَعَلْنا لَهُ جَهَنَّمَ» ۸- پايان دنياطلبى، پشيمانى و دوزخ است. «جَعَلْنا لَهُ جَهَنَّمَ» ۹- دنياطلبان، هم در آتش مى‌سوزند (عذاب جسمى)، هم تحقير مى‌شوند (عذاب روحى). «يَصْلاها مَذْمُوماً مَدْحُوراً» 💠 پیام صفحه ۲۸۴ قرآن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💚 چه شود فرصت ديدار به ما هم بدهند؟ فيض هم صحبتی يار به ما هم بدهند؟ آن قَدر بر در ايـن خانه گدا می مانيم لقب نوکرِ دربـار به ما هم بدهند ! صبحت بخیر همه‌ی هستی‌ام💚
🔰 کار فرهنگی سرجای خودش و کار غیر فرهنگی هم جای خودش ⏪چه کسانی به نظام فشار می‌آورند که آقا، فضا را امنیتی نکنید!!! 🔶حضرت نائب الامام بار دیگر روز گذشته شیطنت محافظه‌کاران را عیان کرده و فرمودند: حالا کسی بگوید که آقا‌ فضا را امنیتی نکنید بله ما هم موافقیم تا آنجایی که ممکن است فضای کشور نباید امنیتی بشود. اما کار فرهنگی در جای خودش، کار غیرفرهنگی هم در جای خودش، بایستی انجام بگیرد به اینها توجه بکنید. 🔷هنوز برخی با وقاحت تمام در مقابل فرامین ولایت امر مقاومت می‌کنند و هر کدام گوشه‌ای از جورچین سیاست یهود و نظام سلطه را تکمیل و پیش می‌برند. در آخرین افتضاح، به فرهنگ جهاد و شهادت و مکتب دفاع مقدس دست‌اندازی کردند و با تحریف و تهمت ناروا و سخیف خون به دل خانواده‌های شهداء کردند که قلم از نوشتن و زبان از تکرار آن شرم دارد. 🔸اگر مسئولان و فعالانی که در این ایام برای خوشایند فالوورها و حفظ مُشتی چوب و چرم صندلی قدرت اینقدر علیه تاختند؛ عُشری از این مقاومت را در جهت اصلاح امور و اجرای سیاست‌های کلی نظام و فرمایشات بر زمین مانده امام به کار می‌بستند امروز شاهد تحولات و شرایط بسیار متفاوت و بهتری بودیم و ای بسا همین آشوب‌های نقطه‌ای را هم شاهد نمی‌بودیم. 🔶آیا اندکی اندیشیده‌اید عواقب و هزینه‌های جبران‌ناپذیر تضعیف نیروهای انتظامی و امنیتی برای نظام اسلامی و مردم مظلوم چه خواهد بود؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠فتنه انگیزی شبکه سعودی وهابی «کلمه» در دعوت به اغتشاشات ۲۰ مهر 🔹شبکه سعودی وهابی «کلمه» در راستای رسالت براندازی خود و با انتشار فراخوان گسترده در کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی، از آشوبگران و مردم شهرهای مختلف کشور برای اغتشاش و آشوب در روز چهارشنبه ساعت ۱۲ ظهر در نقاط مشخصی حضور یابند. 🔹این شبکه معلوم الحال در این فراخوان، نکات اغتشاشگری و هدایت آشوبها را نیز آموزش داده است. 🔹با گسترش اغتشاشات به برخی مناطق سنی نشین کشور فعالیت این شبکه وهابی برای تداوم و گسترش آشوبها، افزایش چشمگیری داشته است.
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨ یاد حضرت در دقایق زندگی ✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨ 🔴 توسل دائم و روزانه به امام زمان (عج) 🔵 حجت الاسلام حاج شیخ جعفر ناصری: 🌕 چطور ما این قدر از توجه به امام زمان علیه السلام غافل شدیم؟! چطور این قدر دور شدیم و توانستیم بدون توسل به آن حضرت زندگی کنیم؟! آیا این سفره‌ای که برای ما پهن کرده‌اند، کم است؟ چه کسی بهره می‌برد؟ چطور روزگار ما را به غفلت انداخت و از این بخش غافل شدیم؟ 🔹 روزانه باید متوسل بود، گرچه افق این فکر خیلی بلند است و افق این ارتباط خیلی راقی است؛ اما دائم باید ملتزم به توسل بود. تجربه بین علما نشان داده است که توسل و توجه به حضرت بقیه الله ارواحنا فداه، خیر دنیا و آخرت می‌آورد که ثبات قدم و مراعات می‌خواهد، ادب و گذشت می‌خواهد، سحر می‌خواهد، نماز اول وقت و قرائت قرآن می‌خواهد. آن زمان است که انسان احساس می‌کند یک باب دیگر هم در زندگی او باز شد که نسل‌های آینده او هم بهره خواهند برد.
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥💠 نیروی امنیتی پشت سر شروین؟!!! 🔹 بعد از انتشار ویدئوی شروین حاجی‌پور، برخی رسانه‌های معاند به استناد فردی که پشت سر او نشسته بود، مدعی شدند که این صحبت تحت فشار امنیتی بوده است!
معترضان در برازجان به خیابان‌ها آمدند و... 😂😂
💠انتقاد سی‌ان‌ان از هشتگ‌سازی رباتیک 🔹️سی‌ان‌ان در مطلبی با تیتر «جنگ روایت‌ها درمورد ایران در شبکه‌های اجتماعی»، نقدهای جدی به موجودیت این ترند مطرح و آن را زیرسوال برد. 🔹️سی‌ان‌ان به قطعیت رسیده که موج هشتگی مهسا امینی در فضای توئیتر، مصنوعی و بات‌محور است و در اینجا به یک سوال اصلی رسیده: چه کسی پشت این همه فعالیت توئیتری برای هشتگ مهسا امینی است؟!