eitaa logo
فداییان بانوی دمشق
903 دنبال‌کننده
28هزار عکس
11.3هزار ویدیو
151 فایل
#شهدا_علمداران_سپاه_عشق با مطالب شهدایی، مهدویت، تحلیلی_بصیرتی و فرهنگی🌷 با ما همراه باشید 🌸ارتباط با خادم کانال🌸 @tasnim2060
مشاهده در ایتا
دانلود
💚 ✨ ای ڪه روشن شود 💫از نـور تو هر صبح جهان ✨روشنـــای دل من 💫حضرتـــ خورشـید سلام 🌤اللهـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚪️وسُئِلَ علیه السلام: کَیْفَ یُحاسِبُ اللهُ الْخَلْقَ عَلى کَثْرَتِهِمْ؟ کَمَا یَرْزُقُهُمْ عَلَى کَثْرَتِهِمْ؛ فَقِیلَ: کَیْفَ یُحاسِبُهُمْ وَلا یَرَوْنَهُ؟ فَقالَ علیه السلام: کَمَا یَرْزُقُهُمْ وَلاَ یَرَوْنَهُ. 💎از امام علیه السلام پرسیدند: خداوند چگونه حساب همه خلق را با آن فزونى که دارند مى رسد؟ امام علیه السلام فرمود : همانگونه که آنها را با آن فزونى که دارند روزى مى دهد. (بار دیگر) پرسیدند: چگونه به حساب آنها رسیدگى مى کند در حالى که او را نمى بینند؟ فرمود: همانگونه که به همه آنها روزى مى دهد در حالى که او را نمى بینند. 📚 حکمت ۳٠٠
💠 سخنگوی ستاد «امر به معروف»: 🔹 در طرح جدید مجلس، کارت ملی بی حجاب‌ها در سیستم «فریز» می‌شود و یک ماه به آن‌ها خدمات داده نمی‌شود 🔹 پلیس در بحث حجاب، هم اکنون طرح «ناظر ۲» برای اماکن تجاری، «ناظر ۳» برای معابر و «ناظر ۴» برای فضای مجازی را پیگیری می‌کند. انتخاب ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰دیدار رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب اسلامی در آستانه سفر به چین 🔹حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان در آستانه سفر به چین، امروز با رهبرانقلاب اسلامی دیدار کرد. 🔹رئیس جمهور در این دیدار گزارشی از برنامه‌های کاری این سفر و جلسات و ملاقات‌های درنظر گرفته شده بیان کرد. 🔹حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با ابراز خرسندی از برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، برای رئیس‌جمهور آرزوی موفقیت کردند.
📰 روزنامه اطلاعات - ۲۳ بهمن ۱۳۵۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس بانک مرکزی: از هیچ تلاشی برای کاهش نرخ ارز چشم‌پوشی نخواهیم کرد 🔹در ۳ روز اخیر کشور تعطیل بود اما جریان قیمت‌ساز با معاملات صوری نرخ درهم را افزایش داد. 🔹امروز هم بازار دبی تعطیل است؛ خب چگونه نرخ درهم افزایش پیدا کرد؟ این‌ها همچنان نرخ سازیِ غیرواقعی می‌کنند. نمی‌گذاریم جریان قیمت‌ساز در کارش موفق شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 حکیم: امام خامنه‌ای واقعیت‌های عراق را بهتر از بسیاری می‌دانند 🔻 سید عمار حکیم با بیان اینکه رهبر، توده‌های حامی و اصول یک انقلاب عوامل ارزش دهنده به آن انقلاب هستند، ادامه داد: رهبر انقلاب ایران یک مرجع فقیه آگاه به امور زمانه‌اش بود که با ابزارهای رهبری و تأثیرگذاری در سطح کلان و با شخصیت کاریزماتیک خود به یک عنصر اساسی در این انقلاب تبدیل شد. امام (ره) بینش و بصیرت و فهمی روشن داشت و کاملا می‌دانست که چه می‌خواهد. 🔻 امام (ره) از ملت خود اطمینان داشت و بر افکار عمومی مسلط بود و پیش از آنکه اذهان را خطاب قرار دهد دل‌ها را خطاب قرار می‌داد و برای همین سخنرانی‌هایش تأثیر فراوان در افکار عمومی ایران و جهان اسلام و حتی جهانی داشت. 🔻 در جمهوری اسلامی کسی را سراغ ندارم که به اندازه و عمق امام خامنه‌ای از مسائل عراق آگاه باشند و با قطعیت می‌گویم که ایشان با توجه به عمق و اهتمامش به دقت مسائل و جزئیات فراوان مربوط به عراق، واقعیت و پیچیدگی‌های وضعیت عراق را بهتر از بسیاری از عراقی‌ها می‌دانند.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگترین دزد جهان! جاوید شاه یا چاپید شاه؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا