#قرآن_نور_است.
💠 با نور قرآن، شیطان را ذوب کنیم
🍃صفحه ۴۷۰ هدیه به
✨#شهید_محمد_طحان🌷
@fadayiane_banoye_damshgh
🦋 #در_محضر_قرآن
🔅 نکات آیات ۳٠_۳۱ سوره غافر
۱- به خاطر سخنان مخالفان، از تبلیغ و ارشاد دست برندارید. «قال فرعون... قال الذّى آمن»
۲- تنها بودن، در ترک امر به معروف و نهى از منکر عذر نیست. «قال الذّى آمن»
۳- تبلیغ از ضروریات ایمان است. «قال الذّى آمن یا قوم»
۴- مبلّغ باید سوز داشته باشد. «یا قوم»
۵ - مبلغ باید از تاریخ آگاه باشد. «مثل یوم الاحزاب»
۶- در شیوه تبلیغ گاهى باید کلى سخن گفت و گاهى باید نمونه ها و مصادیق آن را بیان کرد. «مثل یوم الاحزاب مثل دأب قوم نوح و...»
۷- خطر بزرگ آن است که انکار حقّ در انسان، به صورت یک عادت و خصلت در آید. «دأب»
۸ - قهر خداوند، مخصوص قیامت نیست؛ امّتهایى در همین دنیا عذاب شده اند. «مثل دأب قوم نوح و عاد و ثمود»
۹- از سنّتهاى خداوند، نابود کردن طاغیان است. «قوم نوح و عاد و ثمود و الذّین من بعدهم»
۱۰- در شیوه تبلیغ، هر کجا کیفرى مطرح مى شود براى این که به خشونت متّهم نشوید، دلیل کیفر را بیان کنید. «نوح و عاد و ثمود... و ما اللّه یرید ظلماً للعباد» نابودى آنان بر اساس عدل بوده است.
۱۱- قهر خداوند به خاطر عملکرد خود ما و بر اساس عدل و حکمت است. «و ما اللّه یُرید ظلماً للعباد»
۱۲- خداوند حتّى اراده ظلم نسبت به بندگانش نمى کند. «ما اللّه یُرید ظلماً للعباد»
۱۳- بدترین ظلم آن است که انسان به زیر دست خود ظلم کند. «ظلماً للعباد»
💠 پیام صفحه ۴۷٠ قرآن
🎥 تبریک عید سعید فطر توسط رهبر انقلاب به مسلمانان جهان و مردم ایران و همچنین تقدیر رهبر انقلاب از حضور مردم در راهپیمایی روز قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: راهبرد مهم امروز تمرکز بر حل مسائل و هماهنگی میان مسئولان است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قوای سهگانه باید همافزایی کنند
امام خامنهای:
🔹 یک راهبرد بسیار مهم و اساسی همکاری مسئولان کشور در قوای سهگانه است.
🔹قوای سهگانه باید همکاری، همافزایی و همدلی کنند. اگر چنانچه سه قوه با هم همکاری کنند کارها بههیچوجه گره نمیخورد. قوا مانع هم نشوند و راه را برای هم باز کنند.
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
یاد حضرت در دقایق زندگی
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
🔴 ارتباط عید فطر و امام زمان علیه السلام
1⃣ یکی از سفارشات ائمه(ع) قرائت دعای ندبه در روز عیدفطر است که نشان از توجه خاص به امام زمان(عج) دارد.
2⃣ همچنین دعاییکه هنگام خروج برای نماز عید فطر وارد شده و آن بدین شرح است:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی وَلِیِّکَ الْمُنْتَظِرِ أَمْرَکَ الْمُنْتَظَرِ لِفَرَجِ أَوْلِیَائِکَ اللَّهُمَّ اشْعَبْ بِهِ الصَّدْعَ وَ ارْتُقْ بِهِ الْفَتْقَ وَ أَمِتْ بِهِ الْجَوْرَ وَ أَظْهِرْ بِهِ الْعَدْلَ وَ زَیِّنْ بِطُولِ بَقَائِهِ الْأَرْضَ وَ أَیِّدْهُ بِنَصْرِکَ وَ انْصُرْهُ بِالرُّعْبِ وَ قَوِّ نَاصِرَهُمْ وَ اخْذُلْ خَاذِلَهُمْ وَ دَمْدِمْ عَلَی مَنْ نَصَبَ لَهُمْ وَ دَمِّرْ عَلَی مَنْ غَشَّهُمْ وَ اقْصِمْ بِهِمْ رُءُوسَ الضَّلَالَهِ وَشَارِعَهَ الْبِدَعِ وَ مُمِیتَهَ السُّنَّهِ وَ الْمُتَعَزِّزِینَ بِالْبَاطِلِ وَ أَعِزَّ بِهِمُ الْمُۆْمِنِینَ وَ أَذِلَّ بِهِمُ الْکَافِرِینَ وَ الْمُنَافِقِینَ وَ جَمِیعَ الْمُلْحِدِینَ وَ الْمُخَالِفِینَ فِی مَشَارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغَارِبِهَا یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَی جَمِیعِ الْمُرْسَلِینَ وَ النَّبِیِّینَ الَّذِینَ بَلَّغُوا عَنْکَ الْهُدَی وَ اعْتَقَدُوا لَکَ الْمَوَاثِیقَ بِالطَّاعَهِ وَ دَعَوُا الْعِبَادَ إِلَیْکَ بِالنَّصِیحَهِ وَ صَبَرُوا عَلَی مَا لَقُوا مِنَ الْأَذَی وَ التَّکْذِیبِ فِی جَنْبِکَ اللَّهُمَّ وَ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ عَلَیْهِمْ وَ عَلَی ذَرَارِیِّهِمْ وَ أَهْلِ بُیُوتَاتِهِمْ وَ أَزْوَاجِهِمْ الطَّاهِرَاتِ وَ جَمِیعِ أَشْیَاعِهِمْ وَ أَتْبَاعِهِمْ مِنَ الْمُۆْمِنِینَ وَ الْمُۆْمِنَاتِ وَ الْمُسْلِمِینَ وَ الْمُسْلِمَاتِ الْأَحْیَاءِ مِنْهُمْ وَ الْأَمْوَاتِ وَ السَّلَامُ عَلَیْهِمْ جَمِیعاً فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی هَذَا الْیَوْمِ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ اللَّهُمَّ اخْصُصْ أَهْلَ بَیْتِ نَبِیِّنَا مُحَمَّدٍ الْمُبَارَکِینَ السَّامِعِینَ الْمُطِیعِینَ لَکَ الَّذِینَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِیراً بِأَفْضَلِ صَلَوَاتِکَ وَ نَوَامِی بَرَکَاتِکَ وَ السَّلَامُ عَلَیْهِ وَ عَلَیْهِمْ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُه.(۱)
3⃣ روز عید فطر و دعا برای فرج
در بخشی از دعای روز عید فطر امام سجاد(علیه السلام )میخوانیم:
🔹 «وَاَعِنّی عَلی جِهادِ عَدُوِّکَ فی سَبیلِکَ مَعَ وَلیکَ کما قُلْتَ جَلَّ قَولُکَ اِنَّ اللّهَ اشْتَری مِنَ الْمُۆمنینَ اَنْفُسَهُمْ وَ اَموالَهُمْ بِاَنَّ لَهُمُ الْجَنَّهَ یقاتِلونَ فی سبیل اللَّهِ (۲) …
🔺 خدایا مرا بر جهاد با دشمنت در راه خودت همراه با ولیت امام زمان یاری کن، چنان که خود فرمودی و بزرگ است سخن تو که «خداوند از مۆمنان، جانها و اموالشان راا خریداری کرده که در برابرش بهشت برای آنان باشد، به این صورت که در راه خدا پیکار کنند..»
🔹 اللَّهُمَّ فَاَرِنی ذلِکَ السَّبیلَ حَتَّی اُقاتِلَ فیهِ بِنَفْسی وَ مالی طَلَبَ رِضاکَ فَاَکُونَ مِنَ الْفائِزینَ (۳) ؛
🔺 خدایا پس این راه جهادت را به من نشان بده تا با جان و مال برای رضای تو در آن بجنگم، پس به شهادت رسیده از رستگاران باشم.»
4⃣ دعای نورانی امام مهدی (عج) بعد از نماز صبح روز عید فطر این است:
اَللّهُمَّ إنّی اَتَوَجَّهُ إلِیکَ بِمُحَمَّدٍ (صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّم) اَمامِی وَ بِعَلِیِّ (عَلَیهِ الصَّلاهُ وَالسَّلام) عَنْ یَمینِی وَ خَلفِی وَ بِاَئِمَّتِی عَنْ یَسارِیْ اَستَتِرُوا بِهِمْ مِنْ عَذابِکْ.........(۴)
🔵 گویا عید فطر یک نوع شکرانه به درگاه خداوند متعال، جهت نعمت ولایت و امامت است. عیدفطر شکرگزاری پیوند با امام است و منتظران در این عید اعلام می کنند که تمام توفیقات من به خاطر وجود امام زمانم است. بزرگداشت عید فطر به این معنی است که زندگی من در سایه امام عصر(عج) معنی پیدا می کند. چراکه در ادعیه و اعمال ماه مبارک رمضان دائما از امام یاد می کنیم و نوعی طی طریق به سوی الی الله است.
📚 منابع:
۱- بحار الانوار، ج۸۸، ص۱۷.
۲- توبه/۱۱۱.
۳-بحار الانوار، ج۸۸، ص۹.
۴- تهذیب الأحکام (تحقیق خرسان)،ج۳ ص۱۴۰
#مهدویت
⭕️ در جمهوری اسلامی چه رفراندوم هایی برگزار شده است؟
🔻انواع رفراندم را به ۳ دسته می توان تقسیم کرد:
1⃣ نوع اول؛ رفراندوم برای تعیین نوع حکومت.
این نوع رفراندوم در سال ۵۷ در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و در هیچ جای دیگر از دنیا تاکنون برگزار نشده است. لازم به ذکر است که رفراندوم سال ۵۷، در حالت گذار قدرت برگزار شد. یعنی جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به قدرت، این رفراندوم را برگزار کرد نه بعد از آن. زیرا هیچ حکومتی نیست که وقتی در قدرت است، خود را به رفراندم بگذارد و این کار به طور منطقی و عملی، محال است.
2⃣ نوع دوم؛ رفراندوم برای قانون اساسی
در این رفراندوم قانون اساسی و اصلاحات آن به آراء عمومی گذاشته میشود که در جمهوری اسلامی ایران، یک بار سال ۵۸ خود قانون اساسی و یک بار سال ۶۸، اصلاحات آن به رفراندوم گذاشته شد.
3⃣ نوع سوم؛ رفراندوم بر اساس قانون اساسی
این نوع رفراندوم درون کشورها منطبق بر اصول قانون اساسی خاص هر کشور، برگزار میشود. طبق اصل ۵۹ قانون اساسی، «در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.» بر اساس ماده ۳۶ این اصل، روند و شرایط برگزاری رفراندوم مشخص شده است. طبق این ماده، «رفراندوم با پیشنهاد رئیس جمهور یا صد نفر از نمایندگان مجلس و با تصویب دو سوم نمایندگان، قابل برگزاری است.» حسن روحانی هم در دوران ریاست جمهوری و هم در روزهای اخیر، مسئله رفراندوم را مطرح کرده است. سوال این است که چرا در طول ۸ سالی که رئیس جمهور بود، حتی یک بارهم درخواست رفراندوم را به طور رسمی ارائه نداده است؟ چرا فقط آن را در تریبون اعلام کرده و صرفا مانور سیاسی داده است؟
➕ نکته دیگر این است که: رفراندوم در مواردی قابل برگزاری است که خلاف قانون اساسی نباشد.
مثلا اگر بخواهیم در موضوع حجاب رفراندوم برگزار کنیم، جدای از آنکه رای بیاورد یا نه، این کار خلاف قانون اساسی است. زیرا طبق اصل چهارم قانون اساسی «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزائی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها، باید براساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است». اگر قرار باشد قانون اساسی رعایت نشود، دیگر سنگ روی سنگ بند نیست و جامعه مدنی تبدیل به قانون جنگل میشود!
➕ نکته دیگر این است که اگر قرار باشد برای تمام مسائل، رفراندوم برگزار شود؛ پس تکلیف قوانین چه میشود؟
نقش پارلمان در تصمیم گیری کجای کار است؟ رئیس جمهور چه نقشی دارد؟ مگر میشود برای هر موضوعی به آراء عمومی مراجعه کرد؟ در این صورت یک کشوری خواهیم بود که هر روز فقط انتخابات برگزار میکنیم و اصلا فرصت به اجرا نمیرسد. چه کسی پاسخگوی دو قطبیهای شدید بر اثر هر رفراندوم است؟ نکته مهمتر اینکه حد رفراندومها کجاست؟ چه کسی قرار است تعیین کند که تا کجا رفراندوم برگزار کنیم؟ چه تضمینی است که امروز یک رفراندوم برگزار شود و فردا دوباره خلاف آن از سوی عدهای دیگر درخواست نشود؟ در کجای دنیا کدام کشور اینگونه اداره میشود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آقای پوتین رئیس جمهور روسیه چی گفته که آقای ولایتی ناراحت شد؟
🔺برسه به گوش همه تحلیلگرانی که گمان می کنند می شود از سخنان رهبری سوءاستفاده کرد و علنا می نویسند مأموم نباید حرف امام را تکرار کند !! تکلیف امام و مأموم دوتاست !! به خواب رفته ها و خود را به خواب زده ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 #نماهنگ ویژه #عید_فطر
💐دعوتم کردی و من دل سپردم یاالله
💐دعوتم کردی و من دلدل نکردم
🎙 #صابر_خراسانی
👌فوق زیبا
مداحی آنلاین - خطبه حضرت علی ع در روز عید فطر - استاد رفیعی.mp3
1.68M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 کارنامه درخشان سپاه، نمایشگر تجربه یک ملت
🍃🌹🍃
🔻انقلابی زیستن و انقلابی ماندن؛ یکی از مهمترین بخش های کارنامه #سپاه
🗓 ۲ اردیبهشت سالروز تشکیل سپاه پاسداران گرامی باد🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اوج #زن_زندگی_آزادی
❌بعد از سگ شدن و در توالت آب خوردن حالا نوبت بوسیدن کفش مردان رسیده است!! این نمونه حرکت ها در دوران بردگی هم کمتر دیده می شد!
🔊به نظر میرسه وقتشه کمپین حمایت از حقوق زنان غربی توسط زنان ایرانی راه بیفته
#پویش_حجاب_فاطمے
🌸 🌱هرچند که هست
عالم از خوبان پر،
شیرازی و کازرونی و
دشتی و لر،
مولای منست
آن عربیزادهٔ حر،
کاخر به دهانِ حُلو
میگوید مُرّ...🌱 🌸
#سعدی
💫 یکشنبه 💫
☀️ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ شمسی
🌙 ۳ شوال ۱۴۴۴ قمری
🌲 ۲۳ آوریل ۲۰۲۳ میلادی
📿 «یا ذالجلال و الاکرام » 💯 مرتبه🌹
#قرآن_نور_است.
💠 با نور قرآن، شیطان را ذوب کنیم
🍃صفحه ۴۷۱ هدیه به
✨#شهید_محمدحسین_حمزه🌷
@fadayiane_banoye_damshgh
🦋 #در_محضر_قرآن
🔅 نکات آیه ۳۵ سوره غافر
۱- جدال از سر جهل و بى فکرى و بى دلیلى، سبب تردید و تشکیک و محروم شدن از هدایت الهى مى گردد. «یضل اللّه من هو مسرف مرتاب الذّین یجادلون»
۲- جدال نیز شیوه و اخلاق مخصوص به خود دارد و جدال بى دلیل مردود است. «یجادلون فى ایات اللّه بغیر سلطان...»
۳- انبیا دلایل روشن دارند، «جاءکم بالبینات» ولى مخالفان دلیل ندارند. «بغیر سلطان»
۴- دلیل و برهان موجب نوعى سلطه وحکومت بر دیگران مى شود. «بغیر سلطان»
۵ - ستیزه گران بى دلیل، از محبوبیّت نزد خدا و مردم، محروم هستند. «مقتاً عنداللّه و عند الذّین آمنوا»
۶- قهر خداوند، قانونمند است. «کذلک»
۷- تکبّر نابجا انسان را از دریافت الطاف الهى محروم مى کند. «یطبع اللّه على کل قلب متکبّر جبّار»
۸ - در نظامى که حاکمش فرعونِ متکبّر و جبّار است، در ارشاد مردم باید کلماتى آورده شود که آنان مصداقش را پیدا کنند. «یطبع اللّه على کل قلب متکبّر جبّار»
۹- دلیل انکار رسالتِ حضرت موسى (که در آیه قبل آمده بود) به خاطر روحیه تکبّر بود. «متکبّر جبّار»
۱۰- مؤمنان باید در برابر ستیزه جویان و مجادله گران بى منطق موضع گیرى کنند و از آنان برائت جویند و خشم خودشان را اعلام نمایند. «یجادلون... بغیر سلطان اتاهم کبر مقتاً... عند الذّین آمنوا»
💠 پیام صفحه ۴۷۱ قرآن
امام مهربانم . . .
بِنَفْسي أنْتَ مِنْ تِلادِ نِعَمٍ لا تُضاهی
ای نعمت خاصّ خدا سلام ؛
به قَلبَت سلام ؛
به چَشمَت سلام ؛
به رنج و به بغض و به صبرت سلام
اللّهُمّ عَجّلْ لِوَلیّکَ الفَرج
#سلام_امام_مهربانم
صبحت بخیر
#نهج_البلاغه
⚪️وَابْتَذِلْ نَفْسَکَ فِيمَا افْتَرَضَ اللهُ عَلَيْکَ، رَاجِياً ثَوَابَهُ، وَمُتَخَوِّفاً عِقَابَهُ
🔶نفس خويش را در راه انجام آنچه خدا بر تو واجب کرده است به اميد ثوابش و ترس از کيفرش تسليم و خاضع کن»
📘 نامه ۵۹