🦋 #در_محضر_قرآن
🔅 نکات آیه ۶ سوره صف
۱- تاریخ زندگانى حضرت عیسى (ع) قابل توجّه و به یاد ماندنى است «و اذ قال عیسى»
۲- عیسى، رسول خدا است، او را خدا ندانید. «انّى رسول اللّه»
۳- در تربیت الهى، کلاسهاى متعدّدى وجود دارد که هر کلاس، مقدّمه کلاس بعدى و هر استاد تصدیق کننده استاد قبلى است. «و مصدّقاً لما بین یدىّ من التوراة و مبشّراً برسول...»
۴- اسلام، کاملترین ادیان است، زیرا بشارت، در مورد چیز بهتر و کاملتر است. «و مبشّراً برسول»
۵- در نزد اولیاى خدا، به جاى حسادت، بشارت است. «مبشّراً برسول من بعدى»
۶- عیسى هم مبشَّر است، هم مبشِّر. او به آمدن پیامبر اسلام بشارت مى دهد «مبشّراً برسول...» و خداوند از وجود او بشارت مى دهد. «یا مریم ان اللّه یبشّرک بکلمة منه اسمه المسیح»
۷- در دعوتها، هم به گذشته توجّه کنید «مصدقاً...»، هم زمان خود را در نظر بگیرید، «انّى رسول اللّه الیکم» و هم آینده را در نظر داشته باشید. «... من بعدى اسمه احمد»
۸- در معرفى افراد آن گونه عمل کنید که هیچ ابهامى باقى نماند. «... اسمه احمد»
۹- لجاجت، عنصرى است که باعث مى شود، نه بشارتهاى قبلى کارساز باشد و نه نشانه هاى موجود. «فلمّا جاءهم بالبیّنات قالوا هذا سحرٌ مبین»
💠 پیام صفحه ۵۵۲ قرآن
#نهج_البلاغه
📿وَ یَخْشَى الْخَلْقَ فِی غَیْرِ رَبِّهِ، وَلاَ یَخْشَى رَبَّهُ فِی خَلْقِهِ
🟤(از کسانى مباش که) از خلق خدا از آنچه معصیت خدا نیست مى ترسد ولى خودش از خدا (در مورد ستم کردن) درباره مخلوقش پروا ندارد.
✍آرى چون پاى کارهایى که بر خلاف میل مردم است در میان مى آید از مردم مى ترسند و حساب مى برند و آن را رها مى کنند; اما هنگامى که زمینه ها براى نافرمانى خداوند به وجود مى آید از خدا نمى ترسند و آلوده آن مى شوند.
کار به جایى مى رسد که گاه از انجام اعمالى در برابر کودکى چند ساله ترس یا شرم دارند ولى در خلوت از انجام معاصى کبیره در برابر خداوند بزرگ که در همه جا حاضر و ناظر است نه ترسى دارند و نه شرمى.
📘حکمت ۱۵٠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 نظر امام خامنه ای درباره دولت آقای رئیسی
🎙 استاد راجی
#دولت_سیزدهم
#دولت_انقلابی
آمادهسازی مرز شلمچه در آستانه اربعین حسینی
📷 گزارش تصویری تسنیم را اینجا (https://tn.ai/2944206) ببینید
#اربعین۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کانادا خبرخوانی در شبکههای اجتماعی را فیلتر کرده است
44.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سلاح ورزی برای چه کسانی شهید متوسلیان است؟!!
▪️این تیتر ناظر به تیتر روزنامه سازندگی انتخاب شده. از اینکه این دو نام را کنار هم آورده ایم از شما پوزش می طلبیم.
🔴بعد از ۴۴سال از انقلاب اسلامی ما هنوز انجمن زنانه حمایت از کالای ایرانی نداریم در حالی که زنان مشروطه پیشگام اجرای اقتصاد مقاومتی بوده اند
🔻تاسیس انجمن عفاف
انجمن عفاف زنانه اولین انجمن زنان در ایران پس از برقراری مشروطه بود. این انجمن را همسر میرزا حسن رشدیه در 1326هـ . ق در محل ساختمان مدرسه پرورش دختران که در خانه استیجاری محسن خان نطنزی ملقب به معاون دیوان بود، مجاور سقاخانه نوروزخان، تاسیس کرد.
🔻اهداف انجمن عفاف
اهداف ذکرشده برای انجمن، پرورش دختران دبستانی و ایجاد زمینه برای مشارکت بیشتر زنان در امور اجتماعی و سیاسی بوده و در این زمینه، فعالیتهایی چون، ایجاد مدرسه دخترانه، ترویج استفاده از البسه وطنی، تحریم کالاهای خارجی به منظور مقابله با نفوذ بیگانگان در ایران و تبلیغ مشروطیت.... را سرلوحه کارهای خود قرار می داد.
🔻اهتمام به اقتصاد مقاومتی بانوان فعال سیاسی
انجمن عفاف همانند انجمن علیا مخدره خرید کالای ایرانی ،تحریم استفاده از کالای خارجی برای مقابله با استعمار را جزو اهداف مهم تشکیلاتی خود میدانستند.
متاسفانه انجمن عفاف بعد ها به خاطر فاصله گرفتن از اهداف خود توسط ماموران دولتی منحل گردید.
منابع :
سایت موسسه مطالعات تاریخ معاصر، نشریه الکترونیکی زنان ، شماره ۴
✍عالیه سادات
🔴 سخنان ٤٩ سال پیش رهبر انقلاب در خصوص کنگره جهانی اربعین
🔻چهل و نه سال پیش، یعنی زمانی که هنوز مراسم اربعین، به شکوه امروز شکل نگرفته بود، حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۲ مصادف با روز جمعه ۲۰ صفر سال ۱۳۹۴ هجری قمری در جریان سلسله جلساتی در مسجد امام حسن (ع) در مشهد مقدس که به شرح و تفسیر خطبههای نهجالبلاغه اختصاص داشت، بهمناسبت تقارن با شب اربعین حسینی، تحلیلی تاریخی و جامع از چرایی اهمیت زیارت اربعین ارائه دادند. این بیانات را به شرح زیر میخوانیم:
🔹میدانید یکی از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است، اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همین است که من گمان کردهام، واقعش هم این است که احتمال میدهم معنایش یکی از شقوق و احتمالات دیگری باشد که در این زمینه بیان میشود؛ امّا اگر این احتمال هم که من میگویم باشد، مؤیّد فراوانی دارد؛ «زیارة الاربعین».
🔸شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزا متشتت در جریان بود.
🔹مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضا فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
🔸همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه (ع).
🔹این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
🔸بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
🔹اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی (ع) به ما ارائه دادند.
🔻سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی (ع) / مشهد ۲۴ اسفند ۱۳۵۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحنههای به یادگار مانده از روز تولد استوار یکم احسان شفیعی که بهمراه ستوان سوم امیر حسین زاده طی درگیری با قاچاقچی مسلح در اصفهان به درجه رفیع شهادت نائل گردیدند...
😭😭
با سیدالشهدا محشور باشند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ ماشاء الله به حاج مهدی رسولی عزیز
حرف دل زدی برادر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ غیرقابل اعتماد بودن آمریکا حتی برای سینه چاکانش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اعتراف بزرگ | کودتای ۲۸ مرداد، با همکاری سازمان جاسوسی انگلیس و امریکا انجام شد
🔺سخنان شگفت #جک_استراو وزیر اسبق امورخارجه بریتانیا در گفتگو با BBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ درگیری بر سر کودتای ٢٨ مرداد میان پژوهشگر تاریخ و یک سلطنت طلب؛ چرا شاه بعد از کنار زدن مصدق دست به کشتار، اعدام و بستن روزنامهها زد!
🔻آرش عزیزی کارشناس ضد ایرانی و پژوهشگر تاریخ در دانشگاه نیویورک:
▫️اتفاق ٢٨ مرداد کودتایی بود که دوران آزاد سیاسی را پایان داد؛ در میان تمام تاریخ دانان آمریکایی و ایرانی با هر ایده سیاسی هیچ شکی وجود ندارد که کودتا رخ داده است. آیا ما به دنبال حکومت قانون(حکومت زمان شاه) یعنی ساواک هستیم! حکومتی که شاه و دیگران به شکنجههای ساواک اذعان کردهاند.
▫️علیرضا کیانی سلطنت طلب: اتفاق 28 مرداد قطعا کودتا نبود؛ اگر بخواهیم از لفظ کودتا استفاده کنیم باید بگویم که مصدق علیه پادشاه پهلوی کودتا به راه انداخت!!!
#یا_رقیه💔
من گرفتـــارم ولی یارم گـــره وا میکنـد
یک رقیه گویم و صد مشکلم حل میشود
#حاج_مهدی_رسولی
#شهادت_حضرت_رقیه(س)🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿°•
📌 چند روایت معتبر، این قسمت فرزندان شهدا
🔺با حضور حاج مهدی رسولی
#حاج_مهدی_رسولی
#اربعین
سرفصلهای #مقام_محمود۴
۱• تفاوت علوم انسانی (معرفت نفس) با دیگر علوم
۲• روند بلوغ انسان در مقامخواهیهای بلند انسانی
رسانه رسمی #استاد_محمد_شجاعی
مقام محمود 4.mp3
10.08M
#مقام_محمود ۴
※ و أسئلهُ أن یُبَلّغنی المقامَ المَحمود لکم عندالله.
#استاد_شجاعی
#حجهالاسلام_قرائتی
درک این حجم از خواستنها و آرزوهای بلند در ادعیه، واقعاً برای من ممکن نیست!
چرا من نمیتوانم صادقانه از ته قلبم مقاماتی مثل:
أن یثبت لی قدم صدق
أن یبلغنی المقام المحمود
أن یرزقنی طلب ثاری
و ..... را بخواهم و برایشان بیتاب باشم؟
منبع : کارگاه مقام محمود