هدایت شده از فداییان بانوی دمشق
☆طــرح استغـاثہ جمعی منتظران☆
🌹🍃مهدی یاوران عـزیـز🍃🌹
👌هر شب راس ساعت۲۳ بصورت همزمان دعـای فـرج رو قرائت می کنیم.
✨اللهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَـرَج✨
@fadayiane_banoye_damshgh
🔘
#خدا_باهات_حرف_داره
📎 آیه ۵۷ سوره ی یونس به ذکر صفاتی برای قرآن پرداخته و بعنوان يك پيام همگانى و جهانى ،تمام انسانها را مخاطب ساخته است.
🍃مى گويد: اى مردم از سوى پروردگارتان ، موعظه و اندرزى براى شما آمد و كلامى كه مايه شفاء بيمارى دلها است و چيزى كه مايه هدايت و راهنمائى است و رحمت براى مؤمنان است .
👈 در اینجا چهار صفت براى قرآن بيان شده است :
🔸موعظه عبارت از تذكر دادن نيكيها است كه توأم با رقت قلب باشد، در واقع هرگونه اندرزى كه در مخاطب تأثير بگذارد، او را از بديها بترساند و يا قلب او را متوجه نيكيها گرداند، وعظ و موعظه ناميده مى شود.
🔹منظور از شفا دادن بيمارى دلها و يا به تعبير قرآن شفاى چيزى كه در سينه ها است ، همان آلودگيهاى معنوى است مانند بخل و حسد و شرك و...که همه از بيماريهاى روحى است .
🔸هدايت همان راهيابى به سوى مقصود، يعنى تكامل و پيشرفت انسان در تمام جنبه هاى مثبت است .
🔹رحمت همان نعمتهاى مادى و معنوى الهى است كه شامل حال انسانهاى شايسته مى شود
☝️در واقع آيه فوق چهار مرحله از مراحل تربيت و تكامل انسان را در سايه قرآن شرح میدهد.
◀️ مرحله اول (موعظه و اندرز) است .
◀️ مرحله دوم پاكسازى روح انسان از انواع رذائل اخلاقى است .
◀️ مرحله سوم هدايت است كه پس از پاكسازى انجام مى گيرد.
◀️ مرحله چهارم مرحله اى است كه انسان لياقت آن را پيدا كرده است كه مشمول رحمت و نعمت پروردگار شود.
🍃على (ع) : از قرآن براى بيماريهاى خود شفا بطلبيد، و براى حل مشكلاتتان استعانت بجوئيد، چه اينكه در قرآن شفاى بزرگترين دردها است كه آن درد كفر و نفاق و گمراهى و ضلالت است.
👈قرآن نسخه اى است براى بهبودى فرد و جامعه از انواع بيماريهاى اخلاقى و اجتماعى و اين حقيقتى است كه مسلمانان آن را بدست فراموشى سپرده و به جاى اينكه از اين داروى شفا بخش بهره گيرند درمان خود را در مكتبهاى ديگر جستجو مى كنند.
💠پیام صفحه ۲۱۵ قرآن
@fadayiane_banoye_damshgh