🔻تعریف جدید ساختارشکنی از مدیرمسئول خبرگزاری نزدیک به خاندان لاریجانی!
🔹محمد مهاجری، مدیر مسئول خبرگزاری خبرآنلاین طی مصاحبهای با واکنش به تذکر لسانی و حضور ماموران نیروی انتظامی در جهت اجرای قانون، وضع حجاب و هنجارشکنی را در حد معمول عنوان کرد و ساختارشکن ندانست!
نکته :
از فتنه های آخرالزمان نترسید زیرا منافقان را رسوا می کند.
مهاجری
نصیری و ...
📡@faj_rasadgar
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️خطر بیخ گوش ماست!
۲٠سال آینده جامعه و افراد آن ، ارتباط مستقیمی با تصمیم امروز آنها برای #فرزندآوری دارد!
📡@faj_rasadgar
یکی از تفاوت های اساسی جواد ظریف با حسین امیرعبداللهیان این است که آقا جواد حاضر به مذاکره با امارات درباره جزایر ایرانی بود، اما امیرعبداللهیان حتی صحبت از مذاکره را نیز توهین، و دست اندازی به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران میداند. قدرت و ضعف در سیاست خارجی همین چیزها است!
📡@faj_rasadgar
﴿1﴾ اللَّهُمَّ اسْقِنَا الْغَيْثَ ، وَ انْشُرْ عَلَيْنَا رَحْمَتَكَ بِغَيْثِكَ الْمُغْدِقِ مِنَ السَّحَابِ الْمُنْسَاقِ لِنَبَاتِ أَرْضِكَ الْمُونِقِ فِي جَمِيعِ الْافَاقِ .
(1) خدایا! ما را به باران سیراب کن و رحمتت را به باران پُر آب و فراوان بر ما گسترش بخش؛ از ابری که برای گیاه زیبای زمینت در تمام ناحیهها و اطراف سوق داده شده
#صحیفه_سجادیه دعای ۱۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ السلام عَلَیْکَ یا بَقِیَّةَ اللّهِ فی اَرْضِه
❤️السلام علیک حین تقرا و تبیّن
❤️السلام علیک حین تصلّی و تقنت
❤️السلام علیک حین ترکع و تسجد
❤️السلام علیک حین تهلّل و تکبّر
❤️السلام علیک حین تحمد و تستغفر
12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اسلام معاویه ای: دوقطبی ایجاد نکنید!
♦️رحیم پور ازغدی:جریان مُرجئه که توسط معاویه حمایت میشد به این معتقد بود که همه خوب اند و بهشتی اند و فرقی بین مذهبی ها نیست، چه با حجاب و بی حجاب، چه رشوه خوار و چه آدم سالم، چه مشروب خور و چه مشروب نخور
♦️میگفتند دو قطبی ایجاد نکنید
📡@faj_rasadgar
💥حکم دادگاه کیفری برای لیلا بلوکات
💥مهدی کوهیان، از اعضای کمیته پیگیری وضعیت بازیگران و هنرمندان بازداشتی در پیامی توئیتی خبر از صدور حکم برای لیلا بلوکات داد.
💥او نوشت: حکم یک سال زندان برای لیلا بلوکات، بازیگر صادر شده است. پیشرفت شعبه 1088 دادگاه کیفری دو، در صدور احکام سنگین و خارج از عرف قضایی به دلیل استفاده از پوشش کلاه، مثال زدنی است.
💥در حکم محکومیت لیلا بلوکات با تغییری جزیی، علاوه بر محکومیتهای احکام مشابه قبلی، تحمل حبس تعزیری در یکی از زندانهای استان سمنان نیز اضافه شده است.
👏👏
📡@faj_rasadgar
▫️حضرت فاطمه(سلام الله علیها) : فَرَضَ اللّه ُ . . . الأمرَ بِالمَعُروفِ مَصلَحَةً لِلعامَّةِ؛
▫️خداوند امر به معروف را براى اصلاح مردم قرار داد.
📚 بحار الأنوار، ج ۶، ص ۱۰۷
#احادیث
📡@faj_rasadgar
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤باز هم شیر حلالِ مادران تاثیر کرد..
فرا رسیدن ماه #محرم امام عزای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) تسلیت باد.
#امام_حسین
📡@faj_rasadgar
🚨آخرین وضعیت پروندۀ متهمان اقتصادی
🔹سخنگوی قوه قضائیه: عباس ایروانی همراه ۸ نفر کارمند گمرک به اتهام اخلال در نظام اقتصادی محکوم و حکم صادر شده و در فرایند ابلاغ است.
🔹حسین هدایتی به ۱۲ سال حبس و شلاق تعزیری و رد مال به میزان ۴۸۰ میلیارد تومان و انفصال از خدمت محکوم شده است. او در ندامتگاه تهران بزرگ است. او ۲۴۲ میلیارد تومان رد مال کرده است.
🔹هادی رضوی از ۱۴ مرداد ۹۸ در حبس بوده و در تاریخ ۹ آبان سال ۱۴۰۰ اعادۀ دادرسی او پذیرفته شده و درحال رسیدگی است. فعلاً او آزاد است و منتظر نتیجۀ نهایی پرونده در شعبه همعرض هستیم. در خصوص رد مال هم مقادیری بهصورت نقد پرداخت شده و مقادیری از اموالش هم توقیف شده است.
🔹محمد امامی به اتهام اخلال در نظام اقتصادی محکوم به تحمل ۲۰ سال حبس، پرداخت ۷۲۵ میلیارد تومان، رد مال و انفصال از خدمت است. اکنون او در زندان به سر میبرد.
📡@faj_rasadgar