eitaa logo
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▪️حالا که اینترنت جهانی قطعه میتونید از لینک ها و امکانات زیر برای رفع بعضی نیازتون استفاده کنید: ۱. موتورهای جستجو (سرچ): 🔻پارسی‌جو parsijoo.ir 🔻یوز yooz.ir 🔻پارسیک parseek.ir ۲. مسیریاب: 🔻نشان nshn.ir 🔻بلد balad.ir 🔻دال daal.ir ۳. ایمیل: 🔻النون elenoon.ir 🔻چاپار chmail.ir 🔻میهن‌میل mihanmail.ir ۴. اینستاگرام ایرانی: 🔻هورسا hoorsa.ir 🔻لنزور lenzor.ir 🔻نزدیکا nazdika.ir 📲 @fajazy_va_din
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📢 گروه "فضای مجازی و دین " برگزار می کند 👤سخنران : حجت الاسلام و المسلمین جناب دکتر امامی 📡 موضوع : #فقه_رسانه ♦️قسمت ۵ 🗓زمان: دوشنبه۹۸/۹/۴ 🕰 ساعت ۲۲ دوستانتان را به گروه دعوت فرمایید. http://eitaa.com/joinchat/3449094157C0fd39ba7ae
سلام علیکم نشست پنجم فقه رسانه به نام خدا
اثبات حرمت اینستا و توئیتر و نیز از آن 1️⃣ قانون مصوب مجلس در ۱۲/۲/۶۹ و مؤید ش. نگهبان در ۱۹/۲/۶۹: 👈 «ماده هشتم: هر نوع اقتصادی و تجاری و با کمپانی‌ها و موسسات و شرکت‌های به صهیونیست‌ها در سطح جهان ممنوع می‌باشد.» 2️⃣ قانون واحده اسلامی مصوب ۲۹/۶/۷۱ در مجلس با تأیید ش. نگهبان در ۵/۷/۷۱: 👈«ماده ۱- عقد چه مستقیم و چه از طریق واسطه با شرکتها یا اشخاص مقیم اسرائیل یا با افراد تبعه اسرائیل یا افرادی که برای اسرائیل کار می‌کنند، صرف نظر از محل اقامت آنان، برای کلیه افراد یا ، ممنوع می‌باشد و ...» 👈«ماده ۲. هرگونه کالا و اجناسی که در تولید آن، حتی از محصولات اسرائیلی به کار رود، صرف نظر از نوع و میزان مصرف آن ...، به عنوان یک محسوب می‌گردد» 👈«ماده ۶- عرضه کالاها و محصولات منظور در ماده دو، یا فروش، خرید و این گونه کالاها ممنوع می‌باشد، به صورت یا ممنوع است. به صورت هبه یا ، در اجرای مفاد این ماده، به عنوان 👈 می‌گردد.» امام خامنه ای: «بر آحاد مسلمين واجب است که از خريد و از کالاهايى که منفعت توليد و خريد آنها عائد صهيونيستها که محارب با اسلام و مسلمين هستند، مىشود، اجتناب کنند.». اجوبة الاستفتائات، سوال ۱۳۵۳. 🌻مرجع ابرفقه
نمودار بررسی راه خروج از حرمت شرعی و جرم قانونی حضور در شبکه های صهیونیستی
باز هوای وطنم آرزوست
🌕 آ. حکم ثانوی ✅ حکم اولی یعنی وضعیت مساله در حالت طبیعی آن و حکم ثانوی یعنی حکمی که برای حالت اضطرار درونی یا اکراه برونی، وجود دارد؛ مثلا نوشیدن شراب حرام است، اما اگر اسلحه روی سر شما بگذارند و بگویند یا شراب بنوش یا تو را می کشیم، در این جا نوشیدن شراب به حکم اکراه، جایز می شود. اگر فردی در حالت تشنگی شدید رو به مرگ باشد و راهی جز نوشیدن کمی شراب برای دفع مرگ نداشته باشد، در این جا نیز به حکم اضطرار، می توان شراب نوشید. در بحث شبکه های اسرائیلی، اگر عسر و حرج برای نوع افراد جامعه و عموم شرایط پیش آید، حکومت موظف به رفع آن است و اگر امری شخصی باشد، معنایش این است که عدم استفاده از اینستاگرام، سبب تحقق عسر و حرج (نه فقط دشواری) در یک شرایط خاص و استثنائی برای کسی می شود که طبعاً نمی تواند امر ماندگاری باشد. گفتیم که حکم ثانوی برای وضعیت استثنائی است و این که شش هفت سال اکثریت کاربران کشور را در حالت استثنائی (اکراه و اضطرار) بدانیم و در عین حال تلاش درخوری برای خروج از این اکراه یا اضطرار هم مشاهده نکنیم، امری غیر قابل پذیرش است. ✅ راه تلاش برای خروج از این حالت دشوار (نه اکراهی یا اضطراری) مطالبه سرسختانه از دولت و شورای عالی فضای مجازی و به ویژه وزارت ارتباطات و قوه قضائیه و وزارت اطلاعات و مجمع تشخیص مصلحت و مجلس و مراجع معظم تقلید و تجمعات قانونی و شکایت در قوه قضائیه یا دیوان عدالت اداری و آگاه سازی مسوولین میانی و ائمه جمعه و جماعات و عموم مردم در مساله است. بی تردید بدانیم که سلطه دشمن بر ما، خلاف دین است و تکیه و رکون به ظالمین نیز خلاف دین و خلاف عقل است و سرنوشتی جز خفت و ذلت ندارد.
🌕ب. حکم حکومتی ✅اما حکم حکومتی، به معنای حکم ثانوی نیست و طبق بررسی های بسیار دقیق انجام شده و نیز فرمایش صریح امام خمینی، حکم حکومتی، حکم اولی است که بر مبنای تشخیص مصلحت کاری، از سوی ولیّ امر مشروعیت می یابد. حکم حکومتی باید مشخص و مستند باشد و دلالت آن بر رفع حرمت نیز روشن باشد.
جواد جهرمی! مراقب باش
3️⃣توضیح امام خامنه ای در ادامه سخنان منقول از ایشان درباره بخش مربوط به افراد و نهادهایی که مسوولیت مستقیم قانونی ندارند: «از من سوال می شود که به شبکه های اجتماعی و مجازی کنونی که متعلق به دشمن است وارد بشویم یا نه؟ به نظر ما ورود هوشمندانه خوب است ولی افرادی بروند و کار دسته جمعی کنند و بنیه داشته باشند که خودشان غرق نشوند ... ورود تهاجمی لازم است و گرفتن میدان از دست دشمن. اثرگذار باشید نه اثرپذیر.