.
امروز 25 اردیبهشت روز جهانی
بزرگداشت فردوسیه ☺️📖
.
حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر
بزرگ ایرانی و خالق شاهنامه ✌️🏻
#فردوسی
فردوسی بعد از نگارش حماسه ی شاهنامه، نه تنها زبان و
ادبیات فارسی رو احیا کرد، بلکه
موفق شد فرهنگ و تاریخ ایران رو
هم برای نسل های آینده حفظ کنه 🎓
#شاهنامه
16.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
🌷 شادم که از رقیبان، دامنکشان گذشتی
گو مشتِ خاکِ ما هم بر باد رفته باشد
👆 روایت رهبر انقلاب در دیدار اخیر شاعران درباره کششدار بودن #زبان_فارسی
🗓 ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت حکیم #ابوالقاسم_فردوسی و پاسداشت زبان فارسی
1.58M
🎙 پادکست نظم تحصیلی
✅قدماول
🔰 چهطور در مقابل درس نخوندن
نوجوون ارامش خودم رو حفظ کنم⁉️
#استاد_رحیمه_قربانی
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
خدا، مرده است و خدای دستساز، تکنیک، گوگل، هوش مصنوعی، گوشی هوشمند... و آنچه که ما را از تفکر، ریاضت، خلوت و ذکر در محضر یک حقیقت متعالی بینیاز کرده، به خود میخواند... ما با آن خو گرفتهایم(ذکر) و به آن گوش میسپاریم(عبادت) و با آن آرام میشویم(ایمان) و به آن اتکا میکنیم(توکل) و از قدرت و سرعت و دقتش به وجد میآییم و تحسینش میکنیم(تسبیح)... ساینس و تکنولوژی پروردگار بشر جدید است. ما را در دامان خود میپرورد و ما با آن انس میگیریم و از نبودنش به وحشت میافتیم.
آرام آرام در جانمان واگویهای صدایش را بلند میکند که خدای قرآن، آنکه خلقت آسمانها را بر ستونهای نامرئی میداند، سخن علمی و دقیقی گفته یا آنچه تلسکوپهای غولپیکر ماژلان و هابی-ابرلی گزارش میکنند...
و آیا الگوریتمهای پیچیده در پس و پشت پلتفرمها و شبکههای اجتماعی در کشف تمایلات و نیازهای ما باهوشتر از ملائکهی رقیب و عتید نیستند؟
و آیا پاسخهای خیرهکننده هوش مصنوعی از مکاشفات و معاینات اهل معنا در کشف علل حوادث و چرایی امور عالَم، اطمینانبخشتر نیست؟
و اساساً چه نیازی هست که انسان، معنا و بنیاد ارزشمندی و معناداری امور را در جایی بیرون از خودش جستجو کند؟
ما احترام خدا را نگه میداریم ولی در جانمان چندان به او و دستگاه غیرعلمیاش اطمینان نداریم. همه ما فرزندان کوجیتوی دکارتیم.
#وحید_یامین_پور
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
راضی به رضای تو_15.mp3
7.22M
#راضی_به_رضای_تو ۱۵
فقط چند روز فرصت داری ؛
که بهشت رو در درونت بسازی!
معیارِ ورود تو به بهشت؛
میزان ثوابها و عباداتت نیست!
معیـــار؛ فقـــط خودتی‼️
میزان آرامش، رضایت، و نشاط درونت!
💸من ثروتمندم💸
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
..
حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) میفرمایند: «پیران مایه خیر و برکت زندگی بوده و وجودشان در میان جمع و خانواده، همچون پیامبری در میان امت است.»
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
☑️ پیران در خشت خام می بینند
قديم گفتهاند آنچه جوان در آئينه ميبيند پير در خشت خام ميبيند. اين جمله را بارها و بارها از دهان بزرگترها و اطرافيانمان شنيدهايم كه وقتي در برههاي حساس از زندگي قرار گرفتيم به ما گوشزد ميكنند.
در واقع ضربالمثل«ما اين موهايمان را در آسياب سفيد نكرديم» بر همه اين ترديدها و دودليها پايان ميدهد و در واقع به ما ميفهمانند تصميمي كه ميگيرند يا پيشنهادي كه ميدهند مطمئن است و مو لاي درزش نميرود. با شنيدن اين حرف كل نگرانيهايمان برطرف ميشود و با دلي قرص قدم برميداريم.
هميشه از مادر و مادربزرگ، پدر و پدربزرگهايمان ميشنويم كه بايد در هر حال «احترام موي سپيدشان را نگه داريم» و حرمت بزرگتر و كوچكتري را حفظ كنيم. نسل ما و نسلهاي قبل از ما در اين مورد حرف گوشكن بودند و كمتر ميبينيم كه عكس اين جمله و اتفاقات رخ دهد. هر وقت به مشكلي برميخوريم به اولين گزينهاي كه فكر ميكنيم مشورت با بزرگترهاست و آنها را واسطه قرار ميدهيم.
نسلهاي پيش از ما خيلي بيشتر از ما هواي بزرگترها و ريشسفيدان را داشتند و در برخي مواقع بدون اجازه آنها آب هم نميخوردند.
در واقع به پشتوانه تجربهاي كه اين افراد داشتند و دارند در زندگي قدم بر ميداريم و هميشه اين حرف به ما ثابت شده كه سپيدي اين موها الكي نيست و بهاي گزافي در زندگيشان پرداختند تا به اين مرحله برسند. برخي از ما خيالمان راحت است و هر اتفاقي كه ميافتد با اطمينان ميدانيم كه بزرگترهايمان با تجربه گرانبهايي كه دارند ما را تنها نميگذارند و هوايمان را دارند.
✍فرزانه فريدوني
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده