من از حُسینُ مِنّی پِیغَمبر خدا
فهمیدم این حسین جنس غمش فرق میکند
🔸 آغاز اسلام نبوی و بقای آن حسینی. امام حسین (ع) که مظهر تفکر شیعی است، آموزگار اسلام ناب است؛ اسلام ظلمستیز؛ اسلام «هَیهات مِنّا الذِّلَّه»؛ اسلام «لا أرَی الموتَ إلاَّ سعادة و الحَیاة مَعَ الظالمین إلاَّ بَرَماً»
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family
واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
🔰 سید حسن نصرالله در سخنرانی شامگاه چهارشنبه، 20 مرداد 1400، در شورای مرکزی عاشورا که توسط حزب الله لبنان برگزار شده بود با اشاره به آشفتگی اوضاع لبنان و تاکید بر جنگ روانی و رسانهای دشمن بر علیه مقاومت نکات قابل تاملی را بیان کردند که در ادامه آورده شده است:
🔹 امروزه صداهای زیادی در ایالات متحده برای کنترل شبکههای اجتماعی وجود دارد زیرا در گسترش نفرت، خشونت و جنایت نقش دارند.
🔸 امروز ما در لبنان یک جنگ حساس و طولانی داریم به همین خاطر جبهه مقاومت و اعضای آن باید تیزبین و با نگرش انقلابی و دارای مسئولیت سطح بالا باشند.
🔹 چون موضوع عامه مردم و مبارزه آنان، فقط دست رهبران مقاومت نیست بلکه مسئله شبکههای جتماعی برای همه است و ما از حکومت درخواست توقف شبکههای اجتماعی را نمی کنیم و به هیچ وجه این مسئولیت را به گردن هیچک از مسئولین سیاسی نمی توانیم بیاندازیم چون عامه از این شبکهها استفاده میکنند.
🔸 این امر از ما جلوتر است پس همه ما مسئولیم و باید توجیه باشیم و در مقابل این مسئله نباید بیتفاوت باشیم زیرا تاثیر آنچه در رسانههای اجتماعی نوشته میشود بر محیط و جامعه واقعی خواهد بود.
🔹 ایشان تاکید کردند که اگر حادثهای پیش آمد، از کلیه مردم انتظار داریم که منتظر نظرات فرماندهی حزب الله و علمای اعلام باشند چون گاهی مصلحت آن است که درباره یک موضوعی سکوت اختیار شود و جوابی داده نشود.
🔸 وقتی پاسخ میدهیم لازم نیست عداوت شخصی داشته باشیم، بلکه روی موضع گیریهای طرف مقابل باید موضع گرفت و در صورتی که بین ما و طرف مقابل مناقشهای باشد از ورود به آن ابایی نداریم فرقی هم نمیکند که طرف مقابل چه کسی باشد چه شیخ، چه مفتی، چه کشیش، چه مرجع فکری که از سیاست حرف می زند. این حق مردم است که از موضع گیریهای سیاسی او انتقاد کنند و موافق و یا مخالف باشند.
🔹 البته هیچکس حق ندارد به دیگری اهانت کند و یا دشمنام دهد و یا شخصیت او را منکوب کند دیگران حق ندارند با ما اینگونه کنند و ما نیز این حق را نداریم و اگر چنین کردند ما نباید مقابله به مثل کنیم زیرا از کوزه همان برون تراود که در اوست.
🔸 دشنام دادن نشانه قدرت نیست بلکه قدرت از آن کسی است که نظرات مختلف را بشنود و روی آن ها بحث کند. چند روز گذشته افرادی نسبت به نظرات اسقف اعظم موضع گرفتند و این به معنای حمله به شخصیت او نیست. ایشان تاکید کردند هر شخصی که دارای موقعیت سیاسی رسمی و یا دینی است، اگر از جایگاه خویش عدول کند مقامش محفوظ است.
🔹 ایشان گوشزد کردند که برخی از موضع گیریها ممکن است ابعاد طایفهای، سیاسی و غیره داشته باشد که موجب ازیاد دشمنی و بدبینی دوستان و همپیمانان ما شود. موضوع رسانه جزیی اساسی از جنگ امروزی بر علیه مقاومت است همچنان که در واقعه کربلا اینگونه بود.
ترجمه شده از سایت المنار
#قسمت_دوم
#نشر_فقط_با_ذکر_منبع
#حق_ترجمه_با_کانال_فجازی_پاک_برای_خانواده
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فجازی پاک برای خانواده
⭕️آقای مخبر، معاون اول محترم آقای رئیسی که میلیونها چشم بدان دوخته شده، صفحه توییتر خود را فعال کرد.
📝 ارتباطی بیواسطه (؟) با مردم
🔸 اینکه یک مقام حکومتی بدون واسطه و طی کردن بوروکراسی اداری در دسترس باشد و پای درد و دل مردم بنشیند بسیار هم عالی است. حال این ارتباطِ مستقیم یا در دنیای واقعی است یا فضای سایبر.
🔹 این ارتباط در ظاهر بیواسطه در فضای سایبر، در حقیقت بیواسطه هم نیست بلکه واسطه یا کانال ارتباطی آن بستری است که فرد در آن حساب کاربری ایجاد کرده. پس این ارتباط سه بخش دارد: مردم، سکو (بعنوان بستر ارتباطی)، مقام حکومتی.
🔸 گاهی مردم و سران در یک کشور هستند اما سکو (یا همان واسطه) برای کشوری دیگر است و تابع قوانین و حافظ منافع و امنیت ملی آن کشور. هر چه بالادستیهایش بگویند او مطیع است. مثلا امروزه که مردم و سران ایران در یک سکوی امریکایی مثل توییتر یا اینستاگرام هستند مانند این است که مقام دولتی ایران برای ارتباط بیواسطه با مردم یک اتاق در امریکا برایش مهیا شده باشد و منطقاً این اتاق براساس قوانین امریکا و به نفع منافع او مدیریت میشود.
⁉️ حال سوال این است که آیا مردم حاضر نیستند برای ارتباط مستقیم با مسئولان به جایی بروند که آنها هستند؟
✅ یکی از این بسترهای داخلی پارلمان مجازی ایران است که برای ارتباط مستقیم مردم با نمایندگان مجلس و مشارکت در فرآیند تصویب قوانین ایجاد شده است. نمونه اینگونه بسترها و البته ارتقای قابلیتهای آنان میتواند ابزار مناسبی برای ارتباط مستقیم مردم و مسئولان قوای سهگانه باشد.
#کُلُّکُم_راع
#حمایت_از_بسترهای_داخلی
#استقلال_در_فضای_مجازی
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فجازی پاک برای خانواده
⁉️در کارگاه نوجوان، کودک نیست چه گذشت؟🤔
#تربیت
#تربیت_نوجوان
⭕️ نوجوانی از چه سنی آغاز میشود؟
شروع نوجوانی سن مشخصی ندارد و به اقلیم، شرایط فیزیکی و خانوادگی بستگی دارد. ولی معمولا آنچه که روانشناسان بر آن توافق دارند، از سن 12تا18سالگی را دوره نوجوانی میگویند
⭕️عواملی که سن نوجوانی را مشخص میکند:
🔸سن
🔸مهارتهای اجتماعی و...
🔸انواع بلوغ جنسی فکری عاطفی و اجتماعی
⭕️ کودکی و نوجوانی به 5دسته تقسیم میشود:
🔸2تا5سال پیش از دبستان
🔸6تا8 سال کودکان خردسال
🔸9تا12سال کودکان بزرگسال
🔸13تا15سال نوجوانان کوچکتر
🔸16تا18سال نوجوانان بزرگتر
⭕️ ویژگی های 2تا5سال:
🔹کمتر میتوانند قصه را درک کنند. انیمیشن ها و بازیهایی را دوست دارند که داستانی ندارد و اتفاق را دوست دارند. مانند پت و مت و تام و جری و.... در حقیقت با اتفاق تحت تاثیر قرار میگیرند.
🔹 به شدت کلیشه ای با رسانه برخورد میکنند. یعنی مثلا یک فرد عینکی👓 ترسناک را در فیلم یا انیمیشنی ببینند تا مدتها از هر فرد عینکی در هر انیمیشنی میترسند
🔹و مهمترین ویژگی اینکه نمیتواند بین واقعیت و بازنمایی تفاوتی قائل شود. یعنی اگر در انیمیشنی آدمی را ببینند که پر در بیاورد و پرواز کند، فکر میکنند در واقعیت هم میشود همچین اتفاقی بیفتد.
🔹 خیلی نمیتواند بین تبلیغات و برنامه های دیگر ، تفاوت قائل شود و تحت تاثیر فضای تبلیغات قرار میگیرد
پینوشت1 📌:در این تقسیم بندی کودک زیر دوسال وجود ندارد، زیرا طبق تعریف جهانی استفاده از رسانه های دیجیتال برای این گروه سنی مطلقا ممنوع است.
پی نوشت2 📌:در این کارگاه کتاب کودکان و نوجوانان نسل هزاره ، به نویسندگی رز ام کندانیز و مترجمی خانم فرزانه نزاکتی معرفی شد
#قسمت_دوم
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ الان شرایط طوری است که انگار آچمز شدیم از یک طرف یک جمعیت کثیری در سکوهای امریکایی زیست میکنند و از اون طرف کاملا مطابق با قوانین امریکا و به نفع امنیت ملی آن، این فضا مدیریت میشود. هر چه را صلاح بدانند سانسور میکنند و دست ما بسته است.
🔹 آیا راه گریزی هست؟
🔸 آیا ارزش کاربران برای این سکوها به اندازهای هست که زیر بار قوانین کشور روند؟
🔹 علت ارائه این خدمات رایگان که هزینههای هنگفتی برای پشتیبانی و توسعه آنها خرج میشود چیست؟!
📌پینوشت: کلیپ ارسالی حاوی نکته مفیدی از دکتر بیژن پیروز است.
#استعمار_دیجیتال
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
🔴 ابلاغ بخشنامه مالیات بر اینفلوئنسرها
🔹رئیس سازمان امور مالیاتی💰 در بخشنامهای، دستورالعمل اخذ مالیات از اینفلوئنسرهای دارای بیش از ۵۰۰ هزار فالوور را ابلاغ کرد.
🔹 مالیات فقط موضوعی اقتصادی نیست ؛ در بسیاری از کشورهای جهان از مالیات و بهکارگیری معافیتهای مالیاتی برای جهتدهی به فعالیتهای اقتصادی و حتی اجتماعی بهرهبرداری میشود.
🔹بررسیهای انجام شده در مراکز متعدد رصد فضای ایرانیها از وجود حدود ۳۰۰ اینفلوئنسر ایرانی با بیش از یک میلیون دنبال کننده حکایت دارد.
🔹بر اساس برخی از تخمینها گردش مالی فعلی این بستر در کشور در حدود ده هزار میلیارد ریال است 💵که با توجه به رشد سالهای اخیر در حال افزایش است.
🔹در سالهای متمادی، وابستگی کشور به درآمدهای نفتی 🛢 و غفلت در شناخت پایههای مالیاتی برای پدیدههای اقتصادی جدید، سبب عقبماندگی کشور در عرصه درآمدهای مالیاتی شده است.
#مالیات
#ایفلوئنسرها
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
📝 مدیریتِ جذابیتِ سرگرمیها 🚲🎡📱🖥
🔸 من نمیخوام مثل برخی اساتید تربیت فرزند اونقدر فضایی صحبت کنم که انگار بچه ندارن یا مثل منِ مادر درگیر بچهها نیستن یا خیلی آرمانگرا هستن! بلکه میخوام از منظر مادری نظر بدم که خونهاش یه آپارتمان کوچیکه، فرزندش یکّه و تنهاست و هر دو دقیقه یکبار هم میاد میگه: «مامان حالا چیکار کنم؟!!» 😩🤦♀
🔹 بهعنوان یک مادر خیلی تلاش میکنم که شرایط سرگرمی طبیعی رو برای فرزندم مهیا کنم اما گاهی واقعا درمانده میشم اینجاست که شبکه پویا، انیمیشن و گوشی به دادم میرسند 😉 طبیعی است که تو شرایط زندگی الان اینها هستند که برای کودک جذابند اما ....
🔸 این جذابیت رو مدیریت کنیم! من قبلتر برای دختر ۳ سالهام کارتون توییرلیووها رو میذاشتم که مناسب همین رده سنی ۳ سال به پایین است اما این دفعه انیمشین جذاب «کارخونه هیولا» رو گذاشتم، که البته مال رده سنی ۷ سال به بالاست، نتیجه چه شد؟! جذابیت بالای اون موجب شد بقیه چیزها در نظرش رنگ ببازند! 😵 چه اون کارتونهای ساده مناسب این رده سنی، چه بازیهایی که با هم میکردیم و من مجبوررر شدم جذابیت بازیهام رو بالاتر ببرم و کارم سختتر شد ... و این خطای راهبردی من بود.
🔹 گاهی ما خودمون ذائقه کودکانمون رو تغییر میدیم. معلوم است بچهای که فلان بازی آنلاین رو انجام میده دیگه سمت یک قل دو قل نمیره! یا وقتی فلان بازی جذاب رو تو گوشی انجام میده دیگه گوشی رو ول نمیکنه... یا وقتی به جای دانلود یک کارتون، مجموعه اونو دانلود میکنیم تا پست سر هم پخش بشه و ساعتها کودک رو سرگرم کنه...
🔸 البته گاهی هم ما مقصر نیستیم و فرزند ما در تعامل با سایر بچهها با این جذابیتها مواجه میشه مثلا بچههای فامیل یا همسایه. خب در این شرایط کار چندانی از ما ساخته نیست مگر اینکه بقیه والدین رو هم توجیه کنیم 😬
⭕️ خلاصه حواسمون به مدیریت جذابیت سرگرمی بچههامون باشه حالا از هر راهی که بلدیم 😉
#جذابیت_سرگرمی_ها_را_کنترل_کنیم
#تربیت_در_عصر_رسانه
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
🔶 پیام تبریک جمعیت توسعه گران فضای مجازی پاک خطاب به جناب آقای دکتر عیسی زارع پور ، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات👇
✅بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکترعیسی زارع پور وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات سلام علیکم؛
⭕️ سنت عمومی بر آن است که در صورت کسب مقام یا جایگاهی توسط یک مسئول، به او تبریک میگویند و برای او آرزوی موفقیت میکنند، ما هم چنین میکنیم و ضمن آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری برای شما کسب چنین جایگاهی را با چنین رای بالایی از مجلس شورای اسلامی که به حق شایسته آن بودید، تبریک عرض میکنیم.
❎اما آنچه تمایز دلدادگان مکتب امام صادق علیه السلام با دیگرِ مردم است آزادی از بند کلیشه های تصنعی و مواجهه بی رودربایستی با حقایق امور است. چنان که آن بزرگوار در پاسخ یکی از یارانش که تصور میکرد اگر حکومت به امام و اطرافیانش رو کند ابتدای آسودگی و نعمت خواهد بود، فرمود «هَیْهَاتَ یَا مُعَلَّى. أَمَا وَ اللَّهِ أَنْ لَوْ کَانَ ذَاکَ مَا کَانَ إِلَّا سِیَاسَهَ اللَّیْلِ وَ سِیَاحَهَ النَّهَارِ وَ لُبْسَ الْخَشِنِ وَ أَکْلَ الْجَشِبِ» چنین نیست ای معلی. به خدا قسم که اگر کار دست ما بود براى ما جز برنامه ریزی شبانه و تلاش روزانه و پوشاک زبر و خوراک سخت، چیزى نبود.
🔶 حقیقت آن است که حوزه وزارت شما و موضوع فضای مجازی کشور با تمام تاثیرات عمیقی که بر دین و فرهنگ و اقتصاد و سیاست هشتاد میلیون ایرانی و حتی با نگاهی عمیق تر تاثیرات تمدنی ای که در وسعت جهان اسلام میتواند داشته باشد، مردی پولادین میخواهد که از امروز برای مدت چهار سال روز و شب از هم نشناسد و با کفشی آهنین به دنبال حل مسائل کشور باشد.
❇️دکتر زارع پور عزیز از باب «نصح لائمه المسلمین» و «تواصی به حق» چند مورد که به احتمال زیاد خود شما نیز متفطن به آنها هستید ذکر میکنیم :
۱- خدا ترسی مهمترین نیاز یک وزیر است و آفت آن تمایل به محبوبیت است. کسی که به دنبال رضایت مردم از راه نارضایتی خدا باشد، خداوند متعال ستایشگران او را تبدیل به مذمت کنندگان او میکند.
۲- رعایت انصاف در موضع گیری حول عملکرد پیشینیان از اهمیت بالایی برخوردار است.
۳- «ارتباط مستمر و بدون واسطه با عموم مردم» و «توجه ویژه به احوالات اقشار محروم جامعه» از وظایف مسئولان علوی است.
۴- توجه به بدنه کارشناسی-انقلابی کشور امری حیاتی است. کثیری از کارشناسان متعهد در این سال ها مورد بی توجهی بوده اند که اکنون و با تغییر دولت امیدوار شده اند
۵- فناوران و فعالان بخش خصوصی حوزه فناوری اطلاعات باید مورد تعظیم و تکریم ویژه دولت باشند.
۶- «تنگ نظری ها» و «ذوق زدگی ها» در مواجهه با فناوری، دو پرتگاه عمیق است. «محروم کردن مردم از پیشرفت به اسم صیانت» و «یلگی به اسم توسعه» هر دو مذموم و انحراف است.
۷- مشاوران ترسو و ملامت ملامتگران پاشنه آشیل بزرگمردان حوزه های اجرایی اند.
۸- شایسته است وزیر محترم بخشی از توان خود را به آگاه سازی مردم و آشنا کردن آنها با لوازم زندگی در عصر فضای مجازی قرار دهد. مردم نمیتوانند با نقشه راهی که توسط دولت جلوی پای آنها گذاشته شده اما نسبت به آن توجیه نیستند همراهی کنند. این در حالیست که همراهی و همدلی کاربران فضای مجازی کشور با اقدامات دولت در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است.
در پایان با عرض تبریک مجدد، موفقیت، سربلندی و عاقبت بخیری شما را از درگاه ایزد منان طلب میکنیم.
🌐famp.ir
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فجازی پاک برای خانواده
⁉️در کارگاه نوجوان، کودک نیست چه گذشت؟ 🤔
#تربیت
#تربیت_نوجوان
⭕️ ویژگی کودکان 6تا8سال (سن حساس در مواجهه با رسانه)
🔹بین بینایی👀 و شنوایی👂 ارتباط برقرار میکنند، یعنی اگر چیزی را برایش توضیح دهید و همزمان ببیند، خیلی بیشتر تحت تاثیر قرار میگیرد. بنابراین چندرسانهای ها📱💻 که هم صوت دارد و هم اکشن (مثل بازیهای کامپیوتری) به شدت برایش اثرگذار است.
🔹 در این سن تلاش میکند طرح داستان📘 را درک کند.
🔹بینامتنی بودن برایش مهم میشود ، یعنی اگر دختر کفشدوزکی ببیند هر ابزاری و لوازمی که طرح دختر کفشدوزکی داشته باشد میخواهد. الگوپذیری او از رسانه بیشتر میشود.
🔹 در این سن اثر پذیریش از تبلیغات کمتر میشود ولی اعتمادش بیشتر میشود. یعنی تفکر انتقادی او شکل نگرفته
⭕️ ویژگی کودکان 9تا12 سال
🔹محتوای اصلی را به خاطر میسپارند.
🔹 داستان را استنتاج میکنند. ذهنشان به آنچه ندیده فکر میکند. بحث زنای ذهنی مطرح میشود. به آنچه ندیده فکر میکند. فکر میکند قهرمان بعد از پایان داستان چه میکند و در ذهنش داستان پردازی میکند. الگو پردازی میکند.
🔹 در رسانه میتوانید با او در مورد محتوای سریال گفتگو کنید و او میتواند فکر کند و ذهنش🧐 درگیر شود. بچه ها در حین فیلم به فرایند حل مسئله توجه میکنند.
🔹 اونها میتونند فرق بین فیلم و تبلیغ را تشخیص دهند.
🔔 توجه
👈آنچه در رسانه دوره کودکی را از نوجوانی متمایز میکند عاملیت و استقلال بچه هاست از سن 12 سالگی به بعد نوجوان ما حتی اگر نذاریم، به لحاظ ذهنی مستقل از ابزارهای رسانه ای اطرافش استفاده میکند. البته الان به واسطه کرونا بچه های زیر 12سال هم ابزار شخصی مثل تبلت و موبایل📱 دارند، اما بالای 12سال هست که بچه ها مستقلانه از ابزار استفاده میکنند. اینجا به همان بحث واسطه که در #قسمت_اول توضیح دادیم، اشاره میکنیم، اون واسطه حتی از نظر ذهنی هم حذف میشود. نوجوان با خود میگوید چرا مادرم میگوید این چیز خوب است و این چیز بد است😒.... خودم میفهمم!! یعنی عاملیت دارد، هم در دسترسی، هم در نقد، هم در فهم و هم در بازدهی، خودش پسند(لایک) میکند و توییت میکند و ....
#قسمت_سوم
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فجازی پاک برای خانواده
⁉️در کارگاه نوجوان، کودک نیست چه گذاشت؟ 🤔
#تربیت
#تربیت_نوجوان
⭕️ گروه سنی13تا15سال
🔹نوجوانان کوچکتر، رسانه📱 را به عنوان یک منبع مهم اطلاعات لحاظ میکنند، در این دوره و زمانه، رسانه، والد دیگر است، والد سوم! یعنی پدر، مادر و رسانه.
رسانه حتی سر سفره ما نشسته. مثلا اگر قرار باشد به رستوران برویم اینکه به کدوم رستوران بریم؟ نوجوان میگه الان سرچ میکنم و.... البته لزوما بد نیست. گاهی فرصت است. الان داریم رسانه را تحلیل میکنیم. نگاه او به جهان همان طوری است که رسانه به جهان نگاه میکند. پس اگر منبع او رسانه ای باشد که خشونت به عنوان راه حل مسئله است فکر میکند در جهان واقعی ، راه حل مسائل خشونت است. مثل بازیهای کامپیوتری.🎮
🔹 نکته مهم: در رسانه پیامدهای رفتار نشان داده نمیشود ، مثلا اگر در سریالی همه به هم دروغ بگویند، نوجوان قابلیت این را دارد بدون اینکه به پیامدهای رفتارش توجه داشته باشد رفتار های هیجانی داشته باشد .
👈 دو آسیب در دوره 12-15هست
🔹اگر کودک زیر 12 سال بیش از حد در معرض خشونت و پرخاشگری قرار گرفته باشه، احتمال اینکه در این دوره سنی(13تا15سال) *از او پرخاشگری👿 ببینیم خیلی بیشتر میشود.*
🔹در این سن چون همزمان با بلوغ جنسی اوست به شدت از نظر پیامهای جنسی در معرض آسیب قرار میگیرد. زیر 12سال آسیب پذیری جنسی از رسانه کمتر است. چون خیلی اوقات تیکه های جنسی را در رسانه اصلا متوجه نمیشود ولی بالای 12سال متوجه میشود
🔹 نکته بسیار بسیار مهم ، شاید ما اولین پدر و مادرها👪 در طول تاریخ باشیم که بچه هامون بیشتر از ما در حوزه های مختلف علمی و جنسی و... میدانند. یعنی زیاد میداند ولی پختگی لازم را ندارد. و نوجوان در معرض آسیب است. دوره نوجوانی دوره آسیب پذیری است
#قسمت_چهارم
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
📝 رابطه من و بازارگردی
⭕️ قبلا یه بازار بزرگ تهران بود که مردم از این دالان به اون دالانش میرفتن 👣 الان که کار و بار بازارهای اینترنتی داغ شده مردم از این صفحه به اون صفحه میرن. 👀 اما من کلا اهل هیچکدومش نیستم. 🙃
🔹 خواهرم خیلی خرید اینترنتی داره و مثل من هم شاغل است. یکبار بهش گفتم: فلانی، چقدر خرت و پرت میخری آخه ؟!!!
⭕️ جواب این سوال رو وقتی ماجرای زیر اتفاق افتاد فهمیدم 👇
🔸 به خواهرم گفتم، میخوام برای دخترم کاپشن بخرم. گفت تو سلیقه نداری 😝 بذار من براش میخرم. 😉 اینستاگرام رو باز کرد و شروع کرد به بازارگردی . بعد چند تا صفحهی پوشاک کودک بهم نشون داد ... دیدم عجب رنگ و لعابی! 🤤 چه لباسهای خوشگلی. 🤩
⭕️ با خودم گفتم واقعا اگر چشم من این لباسها رو دیده بود دیگه لباسهای مغازه سر کوچهامون برام رنگی نداشت اصلا تو این همه تنوع دیگه انتخاب کردن برام سخت میشد. 🤷♀
🔸 من که اینستا ندارم 😎 برای خرید لباسهای دخترم هم یک مغازه سر کوچهامون هست هم قیمتاش خوبه، هم ایرانیه و هم طرح لباساش قشنگه (شاید در حد بعضی لباسهای ترکیهای نباشه اما کسی نمیگه لباساش زشته)
⭕️ با خودم گفتم دیدن این همه تنوعهای چشم پر کن با ما چه میکنه؟! من که ترجیح میدم نبینم. 😌
⭕️ یکی از عواقب بازارگردی، دامن زدن به تنوعطلبی انسان است از منظر اسلام هم بازارگردی نهی شده است. در مذمت تنوعطلبی همین بس که یکی از صفات قوم بنی اسرائیل تنوعطلبی و زیادهخواهیاشون بود! همون ابتدای کار، وقتی که از مصر فرار کردند به حضرت موسی گفتند:
«إِذْ قُلْتُمْ يَا مُوسَىٰ لَنْ نَصْبِرَ عَلَىٰ طَعَامٍ وَاحِدٍ»
#پیامبر_فرمودند_السُّوقُ_دارُ_سهو_و_غَفلة
#تقوای_بصری_و_عملی
#سبک_زندگی_اسلامی
#تنوع_طلبی_درد_کم_درمان
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فجازی پاک برای خانواده
📝 چند وقت پیش یک رصدی داشتم روی موتورهای جستجو و پالایشگرهای ایرانی که نتایجاش به شرح زیر است:
🔸 موتور جستجوی یوز که فعالیتش امسال متوقف شد😕
🔹 موتور جستجوی سلام که عملا کار نمیکند.
🔸 موتور جستجوی پارسیجو خیلی وقت است که بروز نشده و نتایجش جستجوی وب آن برای سالها قبل است.
🔹 موتور جستجوی جسجو که آن هم عملاً غیرفعال است.
🔸 موتور جستجوی گردو که عملاً پالایش کننده نتایج موتور جستجوهای خارجی است. بنظر میرسد پالایش محتوای آن تنها در حد safe search موتور گوگل است.
🔹 سراغ موتور جستجوی روسی یاندکس و موتور جستجوی چینی بایدو رفتم نتایج جستجوی فارسی آن اصلا قابل قبول نبود!🤦♀
خلاصه حسابی ناامید شده بودم😞 تا اینکه با یک پدیده آشنا شدم.... ذرهبین 😃
✅ ذرهبین یک موتور جستجوی ایرانی است که از اواسط اسفند سال گذشته کارش رو شروع کرده است. نتایج جستجوی آن شخصا، برای من بسیار کارآمد بود هم از محتوای مستهجن خبری نیست و هم به لحاظ فرهنگی و سیاسی نتایج بهتری ارائه میدهد. کارکرد آن در حدی هست که من مهندس کامپیوتر هم به جای گوگل از آن استفاده میکنم.
✅ بهعلت پالایش محتوا برای استفاده فرزندان توصیه میشود.
✅ در کلیپ ارسالی چگونگی پیش فرض کردن این موتور جستجو در مرورگر کروم آموزش داده شده است. برای اندروید نیز برنامک مجزایی ارائه دادن که توصیه میکنم خودتون نصب کنید و از امکاناتش استفاده کنید.
✅ درحال حاضر بسته هدیه ماهانهی ۲ گیگابایتی دیتا برای کاربران این مرورگر درنظر گرفته شده است.
#حمایت_از_تلاش_مهندسین_ایرانی
#ذرهبین
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family
واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فجازی پاک برای خانواده
⁉️در کارگاه نوجوان، کودک نیست چه گذشت؟🤔
#تربیت
#تربیت_نوجوان
⭕️ نوجوان همچون شترمرغ بلاتکلیف است؛ نه شتر است و نه مرغ، هم شتر است و هم مرغ... 🐔🐫
🔹 دوره نوجوانی ۲۴ ویژگی دارد. اگر نوجوان از ویژگیهای این دوره درست استفاده کند، و والدین نوجوان درست فهم کنند و واکنش درست نشان بدهند و رسانه ها مسئولیت پذیرانه در مقابل نوجوان برخورد کنند، نوجوان این گذار و این برزخ را با یک پایان بهشتی و شخصیت رشدیافته تجربه میکند.
🔺تعدادی از ویژگیهای دوره نوجوانی( که برخی از آنها علت و معلول هم هستند ) عبارت است از: انرژی زیاد🤾♂️🤸♂️، بی قرار، بی حوصله، تحریک پذیر، تمایل به تنهایی، روحیه انتقادی🗣️ و پرخاشگری.🤬
در طول دوره نوجوانی، گاهی این ویژگیها کم و زیاد میشود.
نحوه ی برخورد در برابر هر کدام از این ویژگیها بحث مفصلی است.
👈 و اما راهکارها:
راهکار، یک کلمه است. توجه به کلیدواژه تربیت رسانه ای .
پدرها و مادرهای عزیز! ما به دلیل اینکه بچه های جدید در عصر جدید داریم، باید تبدیل بشویم به والدین جدید.
🔹 در عصر جدید و نسل جدید، ما به دانش جدیدی برای والدگری نیاز داریم، که به آن تربیت رسانه ای می گویند.
🔹نکاتی درباره تربیت رسانه ای👇
۱- این تربیت رسانه ای زودپزی نیست. ❌ یعنی نمیشود بچه را در زودپز گذاشت و زیرش را زیاد کرد تا بچه تربیت شود.
۲- آمپولی نیست. 💉 یعنی با خواندن دو کتاب یا گوش دادن به چند سخنرانی تربیت نمیشود. طول میکشد و طولانی است. ⏰
🔵 نکته مهم: بدانیم که این نسل، یک نسل جدید است. نسل چهارم انقلاب اسلامی...
#قسمت_پنجم
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family
واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 ما از عصر اطلاعات وارد عصر بی اطلاعی شده ایم.
🔸 شبکه های اجتماعی در حال خراب کردن ساختار اجتماعی جامعه هستند.
🔸 دوقطبی های اجتماعی ایجاد شده، یکی از آسیب های شبکه های اجتماعی است.
🔸 باید تحولی در روند فعلی ایجاد شود.
این جملات بخشی از نظرات کسانی است که برای شرکت های بزرگ فناوری کار می کردند.
✅ مستند «معضل اجتماعی» با عنوان اصلی Social Dilemma، محصول سال ۲۰۲۰ شرکت نتفلیکس است و بر اساس مصاحبههایی از کارکنان ارشد شرکتهایی مثل توییتر، فیسبوک و اینستاگرام ساخته شده است. همه این افراد کسانی بودهاند که در شکل گیری شبکههای اجتماعی نقش موثری داشتهاند اما با گذشت زمان نسبت به آینده آنها نگران شدهاند و به منتقدانشان تبدیل شدهاند. در یک سری پست، به بخش هایی از این مستند خواهیم پرداخت.
✅قسمت اول: نگاه کلی به آسیب های شبکه های اجتماعی
#مستند_معضل_اجتماعی
#آسیب_های_فضای_مجازی
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
📚وَقالَ الرَّسولُ يا رَبِّ إِنَّ قَومِي اتَّخَذوا هٰذَا القُرآنَ مَهجورًا﴿۳۰﴾
سوره مبارکه الفرقان آیه ۳۰
✅و پیامبر عرضه داشت: «پروردگارا! قوم من قرآن را رها کردند».
👈 هَجر قرآن به این معناست که اسم قرآن وجود دارد و حاکمیت قرآن نیست. در عالم اسلام، هرجا که قرآن حاکم نیست، این خطاب نبیّ اکرم «یا رَبِّ اِنَّ قَومی اْتَّخَذوا هذَا القُرانَ مَهجوراً» صادق است. مقام معظم رهبری 73/6/4
📌 امروزه، زیست سایبری ساحت دیگری از زندگی انسان است از اینرو یک فرد مسلمان باید بدنبال تحقق حاکمیت قرآن در این فضا نیز باشد بدین جهت از فردا هر جمعه با شما خوبان هستیم با یک آیه قرآن و تطبیق آن با این زیست جدید. باشد که مورد رضایت حضرت حق قرار گیرد🙏
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
رابطه ما و فناوری
🔹 «قَالَ أَتَعْبُدُونَ مَا تَنْحِتُونَ» آیه ۹۵ صافات
🔸 ابراهیم گفت: آیا رواست که شما چیزی به دست خود بتراشید و آن را پرستش کنید؟
✅ حتما تعجب میکنید که چگونه انسان «أَتَعْبُدُونَ مَا تَنْحِتُونَ» میشود! مگر ما چه میکنیم؟ مگر جامعه را خودمان نتراشیدهایم؟ مگر جامعه تراشیده و ساخته ما انسانها نیست؟ بعد میآییم برای او یک منش و خط قائل میشویم. منِ انسان هستم که به جامعه خط میدهم، بعد میآیم او را اصل و زیربنا قرار میدهم و میخواهم خودم را در جهت او بسازم. این همان «أَتَعْبُدُونَ مَا تَنْحِتُونَ» است. مگر انسانها نبودند که دست به دست هم دادند و دور هم نشستند و از وجود آنها جامعه بهوجود آمده؟ مگر خود این انسانها سلولهای اولیه جامعه نبودند؟
✅ در حقیقت جامعه از انسان واز خصال انسان نشئت گرفته و جامعه تبلور و ظهور آنچه در انسان بوده، میباشد.
📚 برگرفته از کتاب مربی و تربیت آیت الله حائری شیرازی
⭕️ مگر فناوری تراشیدهی دست انسان نیست؟ رابطه با ما با فناوری چگونه است!
#إِنَّ_قَومِي_اتَّخَذُوا_هَذَا_القُرآنَ_مَهجُورًا
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فجازی پاک برای خانواده
⁉️در کارگاه نوجوان، کودک نیست چه گذشت؟🤔 #تربیت #تربیت_نوجوان ⭕️ نوجوان همچون شترمرغ بلاتکلیف است؛
⁉️ در کارگاه نوجوان،کودک نیست چه گذشت؟🤔
#تربیت
#تربیت_نوجوان
🔹 گام اول برای تحقق تربیت رسانه ای این است که پیش شنوایی خود را درباره این نسل دور بیندازیم ؛ یعنی تا میگویند نسل جدید، نگوییم آهان همین دهه هشتادی ها... 🤨همین ها که همه پورن دیده اند... 😱همین ها که اصلاً بلد نیستند حرف بزنند...😡 همین ها که ....
👈 باید پیش شنوایی را کنار بگذاریم و بپذیریم که این نسل بدتر از نسل ما نیست.
🔹 در مورد نسل جدید نگاهی به دیدگاه رهبری داشته باشیم. ایشان می فرمایند "نسل چهارم انقلاب اسلامی، سه ویژگی دارد: انرژی، امید، ابتکار"
⭕️ این سه ویژگی نه خوب است، نه بد.
🔸 انرژی یعنی من نشسته ام پشت یک BMW آخرین مدل که صفر تا صدش پنج ثانیه است.🏎 پا را هم گذاشتم روی گاز. این خوب است یا بد؟ 🤔
خوب است به شرطی که در مسیر درست باشم،✅ خیلی بد است اگر رانندگی یاد نگرفته باشم و اگر کج و کوله بروم.❌
امید و ابتکار هم همین است.
🔹این ها ویژگیهایی است که باید بدانیم از آنها چطور استفاده کنیم.
🔵 راه حل:
👈 تمرکز را بگذارید روی یک مفهوم، و آن سن هویت یابی و هویت نوجوان است.
⭕️ نوجوان مهمترین بحرانش (که اگر از آن سربلند بیرون بیاید بقیه زندگی اش تضمین شده است) هویت یابی است.
🔹 سن ۱۳ تا ۱۹ سالگی تمرکز نوجوان روی هویت یابی است.
#قسمت_ششم
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family
واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*معضل اجتماعی*
قسمت دوم: *اعمال نفوذ روی کاربران*
🔺سواستفاده از اطلاعات کاربران، اخبار جعلی، اعتیاد و دوقطبی سازی بخشی از مشکلات تکنولوژی است.
🔺مساله ی مهم تری وجود دارد، *اعمال نفوذ* . تمام رفتارهای ما توسط ابزارهای فوق پیشرفته نظارت، ردیابی و اندازه گیری میشود، تمام تصاویری که می بینیم و حتی زمانی که برای دیدن آن صرف می کنیم ثبت می شود. از مجموعه این اطلاعات، مدل رفتاری و علایق ما به دست می آید.
🔹رفتارهای ما مدام مورد بررسی و آزمایش قرار میگیرد ولی ما در این فرآیند مانند یک موش آزمایشگاهی که برای درمان سرطان مورد بررسی واقع میشود نیستیم، چون قرار نیست سودی از این بررسیها برای ما حاصل شود، ما فقط ابزاری برای کسب ثروت هستیم.
🔹این بررسیها و مدلسازیها تا جایی پیش میروند که می توانند *بدون تحریک آگاهی افراد،* *روی رفتار آنها تاثیرگذار باشند.*
این جملات بخشی از صحبت های افرادی است که در توسعه شبکه های اجتماعی نقش داشتند.
#مستند_معضل_اجتماعی
#اعمال_نفوذ
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
*حربه فرعونی*
🔹 «فَاسْتَخَفَّ قَوْمَهُ فَأَطاعُوهُ إِنَّهُمْ كانُوا قَوْماً فاسِقِينَ »
۵۴ زخرف
🔸 (فرعون) قوم خود را سبک شمرد، در نتیجه از او اطاعت کردند؛ آنان قومی فاسق بودند!
✅ *استخف* يعنى عقل و درك قوم را خفيف و سبك كرد. *حكومت حاكمان بر مردم در نظام باطل، بر اساس استخفاف و تحقير مردم است ولى اطاعت مردم در نظام حقّ، بر اساس انتخاب احسن است،* «يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ» آن هم همراه با محبّت، «لَوْ كُنْتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لَانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ» اگر تو خشن و سنگدل بودى، از تو دور مىشدند.
✅ *فسق* به معناى خارج شدن از مدار حقّ است. *جامعهاى كه از خط الهى خارج شد، خود را باور نمىكند و خفتپذير مىشود.*
✅ *خود باختگى و تهى شدن از هويّت سبب تسليم شدن در برابر طاغوتها است.* سرسپردگى و اطاعت كوركورانه، ريشه در فقر فرهنگى، كوته فكرى و سطحى نگرى انسانها دارد.
🔰 برگرفته از تفسیر نور
⭕️ آیتالله حائری نقل میکردند که یکی از دوستان من میگفت، یکسال روی این آیه فکر کردم و بسیاری از اصول جامعهشناسی را از این آیه فهمیدم. *امروزه که فضای مجازی در برخی ابعاد تحت حاکمیت طاغوت است، آیا بدنبال استخفاف ملتها نیست؟!*
#إِنَّ_قَومِي_اتَّخَذُوا_هَذَا_القُرآنَ_مَهجُورًا
#جمعه_های_قرآنی
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family
واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
📝 اگر بپرسند مهمترین و فوری ترین و اولیٰترین درس سوادرسانهای چیست؟
به فهم من، هوشیاری حین خواندن خبرست.
🔸 نسل ما خبر را با ساعت ۲۱ و ساعت۱۴ میشناسند. عزم خود را جزم می کردیم خبر ببینیم. حتی روزنامه کیهان و اطلاعات به قطع و سایزی منتشر میشد که هرجایی مثل اتوبوس و تاکسی قابل مطالعه نبود. انقدر بزرگ بود که حتما باید در مکان مشخص و با طمانینه و سر فرصت باز و مطالعه میشد. مهمترین ثمره آنروزها هوشیاری حین خواندن خبر بود.
🔹 اما با رسانه عصر شبکه، ماجرا بسیار متفاوت شد. خواندن خبر جزئی از سرگرمی ماست. در اوقات فراغت انگشت حرکت می کند و اخبار را بالا و پائین میکند. از هرجایی چه گروه خانوادگی و چه رسانه ضدانقلاب و انقلابی و کانال جوک و طنز و فیلم توامان و همزمان پیام دریافت میکنیم. بی آنکه قصد خواندن خبر داشته باشیم لابه لای عکس و فیلم و موسیقی و شعر و طنز و گپ و گفت خانوادگی خبر می رسد. آنقدر هم انبوه است که فرصت غربال آن نیست. انقدر هم متنوع است که دلیلی ندارد وقت بگذاریم و سره و ناسره کنیم. منبع خبر نیز در عصر شبکه از پیام جدا میشود. لذا انقدر هم وقت تنگ است، که فرصت نیست برای هر پیام وقت ویژه قرار دهیم. اینجاست که سیستم دریافت، پالایش و تفسیر خبر، به غیرِ خودمان سپرده میشود و رسانه بجای ذهن خبر را معنا می کند. وقتی چنین شود دریافت پیام روی ناخودآگاه ذهن می رود و از کنترل ما خارج می شود. مثل پیام تبلیغاتی
✅ مثال بزنم.
⭕️ شما هم ممکن است مثل من در محافل مختلف شنیده باشد که جمهوری اسلامی در خرید واکسن خارجی تعلل کرد. من همیشه در واکنش به این ادعا یک سوال ساده می پرسم. مطابق کدام دلیل؟ کدام خبر؟ کدام اظهار نظر مسوولین؟ سکوت می کنند. شاید در دل میگویند اینکه روشن است. همه همین را می گویند جلوتر می روم و می گویم هرکس دلیل موثر در این رابطه آورد جایزه دارد. بازهم سکوت می کنند. در نهایت می گویم اشکال ندارد. فرض که این ادعا درست باشد. حداقل برای من توضیح دهید با این گزاره چطور این اخبار رسمی را تحلیل میکنید.
ما دی ماه 17 میلیون کواکس خریدیم. اسفند ماه 2میلیون بهارات هند. مجدد بهمن یا اسفند 10 میلیون سینوفارم چین. فروردین 60 میلیون اسپوتنیک روسیه. یعنی حدود 90 میلیون خرید در انتهای 99 و 1400. دقت کنید کلا 120 میلیلون دوز می خواستیم. یعنی برکت هم تولید نمیکرد مشکلی نداشتیم. پیش از این تاریخ ها نیزامکان خرید وجود نداشت چون شرکت ها در دوره تست واکسن بودند. لذا اینکه برخی عزیزان گفتند چین قصد داشت به ما 18 میلیون دوز واکسن رایگان دهد، مربوط به دوران تست سینوفارم است که ما از اساس و منطقا قصد نداشتیم مردم را موش آزمایشگاهی دیگران کنیم. ولو رایگان.
⭕️ اینکه به ما دادند یا ندادند هم بحث ثانوی است. بله ندادند چون یا تحریم بودیم و یا نتیجه بدعهدی تولیدکننده ها بود. مهم خیز جمهوری اسلامی برای خرید بود که انجام شد. مثلا در خرید کواکس ما جز اولین ها بودیم که هم درخواست خرید دادیم و تنها کشوری بودیم که به گفته نماینده کواکس پولش را کامل دادیم. جالب اینکه درمواردی تا سه برابر پول دادیم چون تحریم، هزینه نقل و انتقال پول را بیشتر کرده بود.
⭕️ با این امار سکوت می کنند. اما آیا این آمار سری و محرمانه است؟ خیر. همه اش منتشر شده است. کافی است تیتر هرکدام را سرچ کنید. چرا ندیدم؟
🔸 هوشیار خبر بخوانید
نقل قول تلخیص شده از محسن مهدیان
@mahdian_mohsen
#هوشیاری_حین_خواندن
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معضل اجتماعی
قسمت سوم: ابزارهای وسوسه برانگیز
🔹شبکه های اجتماعی طوری طراحی می شوند که برایی کاربران وسوسه برانگیز باشند، چون هر چه قدر بتوانند کاربران را بیشتر سرگرم خود کنند، درآمد و ارزش سهام آن ها بیشتر می شود.
🔹کمپانی ها از هوش مصنوعی بهره می گیرند تا ما را سرگرم چیزهایی کنند که برای خودشان سود دارو و ما را از اهداف با ارزش زندگی دور کنند.
🔹در این فیلم برخی روش هایی که برای سرگرم کردن کاربران استفاده می شود را از زبان سازندگان این شبکه ها ببینید.
#معضل_اجتماعی
#ابزار_وسوسه
#رقابت_برای_جذابیت
#سرگرم_کردن_کاربران
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
📝 پسند و ما ادراک پسند؟
🔹 پسند(لایک)❤️ در دید اولیه بنظر قابلیتی مفید است حتی میتوان بهعنوان نمادی از بهرهگیری از خرد جمعی هم به اون نگاه کرد.
ذهن ما همیشه در تلاش است تا مسائل را جهت فهم خود سادهسازی کند. خب تعداد پسندها به شما چارچوب سادهای جهت شناخت میدهد. میببینم اگر اکثریت، خبر یا پستی را تایید کردند یعنی احتمالا درست است ...
🔸 اما این احتمال چند درصد است؟ آیا این تاییدها از سر آگاهی است یا برای داد و ستد است (چون من پست شما را پسند کردم یا زیر آن کامنت گذاشتم شما هم باید متقابلا اینکار را انجام دهید وگرررنه آنفالو میشوید یا گاهی از سر رودربایستی خانوادگی و رفاقتی)
🔹 دو سال پیش مدیر اینستاگرام خبر داد که قرار است ویژگی پسند در برخی نقاط ایالات متحده از دیدگان کاربران پنهان شود تا آنها به جای دیدن تعداد پسندها به محتوای عکس یا فیلم بارگذاری شده توجه کنند.
🔸 واقعیت امر این است که پیگیری حقیقت در یک محیط شفاف قابل تحقق است، محیطی که بنای آن بر اقناع فکری فرد و نه اغوای وی باشد، اما آیا محیط شبکههای اجتماعی اینگونه است؟
🔹 اصولاً در رسانههای اجتماعی تعداد پسند تولیدکننده سرمایه است و سرمایه هم ایجادکننده قدرت است. اگرچه سرمایهای که این قابلیت ایجاد میکند در وهله اول سرمایهای نمادین است ولی این سرمایه به مرور زمان به انواع دیگر سرمایهها تبدیل میشود. سرمایه نمادین در این مورد وقتی به سرمایه اقتصادی تبدیل میشود، منجر به ایجاد مفهوم اقتصاد توجه میشود.
🔸 اقتصاد توجه هم منجر به ایجاد کاسبان توجه میشود یعنی کسانی که از پسند و دنبال کردن شما منفعت مادی و اقتصادی میبرند از شرکتهای تبلیغاتی و لایک/فالوئر جمعکن گرفته تا دریافت هزینه بابت تبلیغات در صفحات پر بازدید تا چاپ کتاب فلان شاعر که دنبالکننده بیشتری دارد.
⭕️ این همه تاثیرات تنها به خاطر توجه و جلب توجه شماست.
#قابلیت_پسند
#کاسبان_توجه
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
🔴 اعلانهای مزاحم
🔶گاهی پیش میآید که اعلان برنامهها، مانند پیامهای دریافتی از پیامرسانها، غیرقابل تحمل میشوند. برای خلاصی از این اعلانها میتوانید به روش زیر آنها را غیرفعال کنید:
👈تنظیمات -» برنامهها -» انتخاب برنامه مورد نظر (مانند کروم) -» خاموش کردن قابلیت نمایش اعلان (یا حذف تیک آن)
🔶گاهی پیش میآید که اعلانهای نمایشی تبلیغات مرورگر کروم هستند که بعضا تصاویر آنها فاجعه است! برای برطرف کردن چنین مشکلاتی میتوانید علاوه بر روش مذکور به دو روش زیر نیز عمل کنید:
۱) ریست مرورگر کروم
👈تنظیمات -» برنامهها -» انتخاب برنامه مورد نظر (مانند کروم) -» حافظه -» مدیریت حافظه -» پاک کردن همه دادهها
نسخه اندرویدی مرورگر کروم مانند نسخه دسکتاپ آن امکان ریست تنظیمات را ندارد بلکه در نسخه اندروید آن لازم است که بمنظور ریست تمامی اطلاعاتی این برنامه را پاک کنیم تا به اصطلاح به تنظیمات اولیه برگردد و همه چیز آن پاک شود. گویی این برنامه را تازه نصب کردهاید.
۲)پاک کردن سابقه، کوکیهای سایتهای بازدید شده و غیره
👈 باز کردن کروم -» تنظیمات -» حریم خصوصی و امنیت -» پاک کردن دادههای مرور -» پاککردن دادهها
#غیرفعال_کردن_اعلان_برنامهها
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا eitaa.com/famp_for_family
سروش. sapp.ir/famp_for_family
واتساپ. chat.whatsapp.com/BMagptt56aJJHRK9d0xGPp