🔴📝چه کسی پاسخ این سوال را می داند:
برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بایدن است یا ترامپ؟
آمریکایی ها نمی دانند و اما ایرانی ها...
🔹 پاسخ به این سوال ،چالشی است که از ماه ها قبل و از زمان شروع فرایند رقابت های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، محافل علمی، سیاسی، آکادمیک ، افکارسنجی اقتصادی و رسانه ای و متخصصان کمپین های انتخاباتی آمریکا را درگیر خود کرده.
🔹 ده ها مرکز و موسسه افکارسنجی ماه هاست که مدام در حال تلاش برای سنجش افکار و نظرات مردم آمریکاهستند و مدام در حال تلاش برای یافتن راهی هستند که بتوانند خطاهای نتایج مطالعات خود را کاهش دهند و به الگوریتمی برای پیش بینی صحیح نتیجه نهایی دست یابند
🔹 کارشناسان سیاسی و تحلیلگران مدام در حال کلنجار رفتن با اطلاعات و فکت ها و آمارها و واقعیت های میدانی هستند تا بلکه به پاسخ نزدیک شوند
🔹 تحلیلگران کمپین های انتخاباتی مدام در حال ارزیابی و تحلیل روندها و شرایط جامعه و وضعیت نامزدهای انتخابات هستند و براساس این تحلیل ها مدام در حال بازنگری در استراتژی های تبلیغاتی و اجرای تبلیغات پرخرج انتخاباتی هستند.
🔹 خلاصه اگر از سال پیش تا الان که کمتر از 100 روز به انتخابات آمریکا باقی مانده، رسانه ها و مباحث محافل کارشناسی آمریکا را دنبال کنید متوجه خواهید شد که هیچکس یا هیچ گروه و موسسه ای در آمریکا نیست که بتواند الان با «قطعیت» بگوید پیروز انتخابات 2020 چه کسی است؟
هر چه هست تحلیل هایی همراه با «اما و اگر» است.
چرا که پاسخ به این سوال وابسته به متغیرهای متعددی(نظیر بحران کرونا، اعتراضات، رکود اقتصادی، اجاره خانه ها، بیکاری و...) است که می توانند همه ی محاسبات را در روز آخر بر هم زنند.
🔻وضعیت اما در ایران ما متفاوت است...
🔹 حال در چنین شرایطی ما در محیط تحلیلی و رسانه ای ایران، کارشناسانی داریم که از ماه ها قبل پاسخ این سوال را به راحتی و با «قطعیت» یافته اند و با استناد به چند گزاره ی کلی از پیروزی قطعی بایدن یا ترامپ صحبت می کنند و آینده سیاسی آمریکا را پیش بینی می کنند!
❗️عجیب نیست؟
🔺 به نظرتان این «قطعیت» و «اعتماد به نفس» در تحلیل و پاسخ دهی به چنین سوال پیچیده ای از کجا نشأت می گیرد؟
1️⃣ از دانش و شناخت بالاتر از دانش و شناخت کارشناسان و جامعه تحلیلی نخبگانی آمریکا نسبت به روندها و وضعیت سیاست، اقتصاد و جامعه ی آمریکا
یا
2️⃣از سندروم «احساس همه چیز فهمی » , «ساده سازی و ساده بینی پیچیده ترین مسایل سیاسی ، اجتماعی و بین المللی » و به عبارت دیگر « اساساً عدم فهم چیستی و ابعاد سوال»؟
از فهم است یا از نفهمیدن؟
به نظر شما کدام است؟
چگونه می شود که کارشناسانی که از پیش بینی تحولات آشکار سیاسی اجتماعی کشور خود عاجزند و مدام در موسم انتخابات از تحلیل ادراک و نظرات جامعه ی ایرانی حتی یک هفته قبل از برگزار انتخابات، باز می مانند و نهایتاً غافلگیر می شوند ، اکنون با چنین «قطعیتی» مهم ترین و پیچیده ترین واقعه ی سیاسی کشوری در هزاران کیلومتر آنطرف تر را را جلوتر از نخبگان و کارشناسان آن کشور پیش بینی می کنند؟
🔻 پاسخ به این سوال می تواند شروعی باشد برای ورود به مسأله «چرخه ی معیوب فهم مسائل داخلی و بین الملل »...
✍️ سیدهادی سید عسکری
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆
🔵 نظم نوین جهانی (شیطانی)
✡ سبک زندگی (فروپاشی خانواده) در غرب (۱)
1⃣ فردگرایی (Individualism) و اصالت بخشیدن به فرد، در فلسفه سیاسی و اقتصادی، با نظریات فیلسوفانی همچون «توماس هابز» و «آدام اسمیت» تبیین و شناخته شد، صنعت سینمای غرب و بالاخص سینمای #هالیوود به تبیین شاخصههای فردگرایی در جوامع لیبرال مبادرت ورزید.
2⃣ موضوع #تهاجم_فرهنگی و تحمیل #سبک_زندگی_غربی، منحصر به رسانهها و هالیوود نیست، بلکه به دیگر نهادسازیهای غرب نیز سرایت کرده است.
3⃣ محور این اقدامات، هرچه بیشتر مادی و زمینی کردنِ انسان از طریق توجه به «جسم» و ویران نمودنِ «بنیان خانواده» است.
4⃣ به موازات طرح مسألهٔ «اصالت فرد یا جامعه» و حذف #خانواده از این پرسش، موضوعِ «روابط نامشروع» و #فحشا در تمام زوایای زندگی بشر نفوذ داده شد.
5⃣نویسنده امریکایی کتاب سینمای موزیکال میگوید: ما ١٠٠سال با سینما «فرهنگ آمریکایی» را قوام بخشیدیم و به مردم دنیا آموختیم که چطور غذا بخورند و چطور لباس بپوشند و چطور موی سر خود را آرایش کنند و چطور عاشق شوند و چطور بمیرند! این همان تلقین «سبک زندگی آمریکایی» است!
6⃣ جهانگردی که تا پیش از این حرکتی تمدنسازی بود، وارد دوران «جهانگردی توده» شد که در طی آن انسانها گروه گروه بهویژه به سواحل دریاها هجوم بردند و در نهایت از خود چیزی جز آلودگی محیط زیست و فساد و فحشا باقی نگذاردند!
7⃣ شعار چهارگانه نامقدس (Sea, Sand, Sun & Sex) که عبارت بود از: دریا، ماسه، آفتاب و سکس، راهنمای عمل جهانگردان در این دوره بود. این الگو با جهتگیری کامل بهسمت «فحشا» به کشورهای شرقی آسیا صادر شد و در آنجا #جهانگردی_جنسی را بنیاد نهاد.
✍ دکتر محمدهادی همایون
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆
♨️ وضعیت اقتصادی در دوران رضاخان (1)
#هزینههای_نظامی
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆
فراجناحی
🔵 نظم نوین جهانی (شیطانی) ✡ سبک زندگی (فروپاشی خانواده) در غرب (۱) 1⃣ فردگرایی (Individualism) و ا
🔵 نظم نوین جهانی (شیطانی)
✡ #سبک_زندگی (فروپاشی خانواده) در غرب(۲)
1⃣ در عرصهٔ «مُد» نیز، #تنوعطلبیِ انسان بهخدمت گرفته شد تا ضمن بهحرکت درآوردنِ چرخهای #اقتصاد_غرب از طریق ایجاد نیاز کاذب و بالا بردن فروش، لباس و #حجاب نیز که از ابتدای زندگی بشر با وی بود، تبدیل به ابزاری برای #تحریک جنس مخالف شود.
2⃣ با راهاندازی سالنهای مد از سوی #یهودیان_صهیونیست، تمامی #هنر_مدرن در این راستا به خدمت گرفته شد. اشاره به وضعیت «پوشش زنان» در آخرالزمان در روایات، و اشاره به اینکه زنان در عین پوشیدگی برهنه هستند، نشان از اهمیت این امر دارد.
3⃣ همین گروه #یهودی با راهاندازی مسابقاتی بهنام #ملکه_زیبایی، دختران جوان را از سراسر جهان گرد آورده و آنان را چون بازیچهای در دست شیطان وادار به رقابت با یکدیگر میکنند.
4⃣ سرانجام نیز جایزهٔ زیباترین زن جهان با رویکردی #سیاسی نصیب کشوری میشود که توانسته باشد بیشترین خدمت را به #حزب_شیطان بنماید.
5⃣ ایران نیز یک بار در زمان محمدرضا شاه توانست این جایزه را نصیب خود کند. این مسابقات در ایران بهنام #دختر_شایسته برگزار میشد.!!!
6⃣ موضوعِ توجه به جسم، تنها به زنان محدود نشد و برای پسران نیز #بدنسازی با همین رویکرد جای ورزش را گرفت. استفاده از انواع داروها و تمرینات مرتبط با آن، برای جوانان تنها بدنی بهظاهر ورزیده فراهم میکند که در باطن آن هیچ آمادگی جسمانی وجود ندارد.
7⃣ نظام لیبرالی بهمنظور جلوگیری از تبعات ناامنی ناشی از عدم حضور و اعتماد به دیگران، اقدام به تجویزِ زیستن با «حیوانات» بهعنوان یکی از ارزشهای مطرح در «سبک زندگی آمریکایی» مینماید!!!
✅ نتیجه اینکه در غـرب، انـسان خود قانونگذار است و برای زندگی خویش چارچوب تعیین می کند؛ اینکه چگونه لباس بپوشد و بخورد، خوب و بد چیست و براساس پدیده ای به نام مد، یک توضیح المسائل ارائه می کند *(انسان محوری بجای خدا محوری )* سبک زندگی غربی، بـرحسب ظـاهر، آزادی کامل فردی از قیدوبند سنت ها و اصولی است که طی زنجیره ای طولانی، از نسلی به نسل بعد رسیده.
دکتر محمدهادی همایون
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نخستین بانوی #فیلسوف ایرانی درگذشت ...
✍️ خانم #طوبی_کرمانی یکی از شاگردان معاصر مکتب حضرت زهرا (س) با زحمات و تلاش زیادی که کشید به ما یادآوری کرد که زنان در اسلام علاوه بر نقش مهم تربیت فرزند، فعالیتهای مهم دیگری را برای تربیت اجتماع انجام میدهند و این نشان میدهد اسلام مخالف رشد و پیشرفت بانوان نیست 🧕
#حجاب #چادر #حقوق_زنان
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆
🔴 وزارت دادگستری آمریکا به دنبال هکر ایرانی
👈 رسانههای آمریکایی خبر از تحت تعقیب قرار گرفتن دو هکر توسط وزارت دادگستری آمریکا دادهاند. گفته میشود که یکی از این دو هکر، ایرانی و دیگری فلسطینی بوده است.
👈 نام این دو هکر بهزاد محمدزاده، ۱۹ ساله و مروان ابوسرور ۲۵ ساله است.
👈 اتهام ادعایی محمدزاده حمله به ۵۱ وبسایت آمریکا اعلام شده است.
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆
فراجناحی
♨️ وضعیت اقتصادی در دوران رضاخان (1) #هزینههای_نظامی Join👇 🆔 @farajenahi ❣کانال سیاسی، اعتقادی
♨️ وضعیت اقتصادی در دوران رضاخان (2)
#کشاورزی #دامداری
#مال_اندوزی
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا آخرین قطره خون پای جمهوری اسلامی ایران خواهیم ماند
#افشاگری
#خیانت
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆
فراجناحی
🔵 نظم نوین جهانی (شیطانی) ✡ #سبک_زندگی (فروپاشی خانواده) در غرب(۲) 1⃣ در عرصهٔ «مُد» نیز، #تنوعط
🔵 نظم نوین جهانی (شیطانی)
🔹 آزادی بیان عقیده در غرب(۱)
💥 به بهانهٔ انتشار مجدد کاریکاتورهای موهن درباره پیامبر اسلام
✡ پس از انتشار مجدد کاریکاتورهای موهن دربارهٔ پیامبر اسلام (ص) در نشریهٔ #شارلی_ابدو فرانسه، #امانوئل_مکرون نخستوزیر این کشور، چاپ این مطالب را بخشی از حق #آزادی_بیان و عقائد دانست. اما آیا این سخنِ نخستوزیر فرانسه که پیش از این نیز بارها از سوی مقامات غربی تکرار شده، واقعیت دارد؟! به نظر شاید بیان چند مثال بتواند چشمانداز بهتری از آزادی بیان و عقاید در غرب در برابرمان باز کند که این آزادی و دمکراسی برای چه کسانی است.!!!
🔯 اولین مثال از خود همین #فرانسه که نخستوزیرش، خود را مدعی دفاع از آزادی بیان و به قول خودش"کفرگویی" دانسته:
در شماره ماه ژانویه ٢٠١۶ مجلهٔ یوپی (Youpi) که برای کودکان ۵ تا ١٠ سال در فرانسه منتشر میشود، نوشته شد که از نظر برخی دولتها، اسرائیل "یک کشور واقعی" نیست.
این عبارت، واکنش "فرانسیس کالیفا" رئیس شورای نمایندگی نهادهای #یهودی فرانسه را برانگیخت. "آلیزا بن نون"، سفیر اسرائیل در فرانسه نیز مجلهٔ "یوپی" را به تدریس "دروغ" به کودکان متهم کرد. بهگفتهٔ وی عبارت منتشر شده در مجلهٔ یوپی تنها به #ضدیت_با_صهیونیسم میانجامد. سفیر اسرائیل در فرانسه در ادامه تاکید کرد که: ضدیت با صهیونیسم از #یهودیستیزی تفکیکپذیر نیست!
🔯 علیرغم عذرخواهی مؤسسه انتشاراتی "بایار" که این مجله را منتشر میکند اما در یک اقدام بیسابقه همهٔ شمارههای مجله از تمامی دکههای مطبوعاتی فرانسه جمعآوری شد!
🔯 وقتی در ١٨ مه ٢٠١١ #لارس_فون_تریه (Lars von Trier)، فیلمساز محبوب فرانسویها در کنفرانس خبری پس از نمایش فیلمش "مالیخولیا" (Melancholia) در جشنوارهٔ فیلم کن، شوخی کوچکی با #اسرائیل کرد، مسئولان این جشنواره با صدور بیانیهای اقدام به #اخراج وی از جشنوارهٔ کن کرده و بدون آنکه به عذرخواهی وی توجه کنند، در بیانیهٔ خود نوشتند:
هیئت مدیره جشنواره کن در بیانیهٔ خود ضمن محکوم کردن قاطعانهٔ سخنان فون تریه، وی را #عنصر_نامطلوب (persona non grata) اعلام کرد! این در حالی بود که پیش از آن لارس فون تریه ، ١۴ بار نامزد دریافت جوایز مختلف این جشنواره شده و ۶ جایزه از جمله نخل طلا (بالاترین جایزهٔ جشنواره کن)، جایزهٔ بزرگ و همچنین جایزهٔ ویژهٔ هیئت داوران را طی سالهای مختلف دریافت کرده بود!!!
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حتما ببینید/ #طنز
ماشینی که جهانگیری و دارو دستشون باهاش دلار رو سروسامون دادن...
حالا قراره قیمتها رو هم سروسامون بدن!!!!
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆