17.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 سالروز رحلت شهادتگونه اُختالرضا، بنت موسیابنجعفر علیهماالسلام، حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها، تسلیت باد 🏴
🎥 کلیپ تصویری: «بهشت، نتیجه شفاعت حضرت معصومه سلاماللهعلیها»
#ویژه_شهادت_حضرت_معصومه(س)
🆔 @farhang_puya
📌 کودکان قربانی امپراطوری رسانه
🔸 «من دراکولا را دوست دارم؛ چون خون زن ها را می میمکد.» این جمله را یک پسر ۱۱ ساله به زبان آورده است! ۹۰ درصد
از دانش آموزان ۱۲ ساله سراسر جهان با جنگ شخصیتهای خشینی چون «ویرانگر» و «رمیو» آشنایی دارند. هر پنج دقیقه یکبار یک کودک آمریکایی به دلیل ارتکاب جرم خشونت بار دستگیر میشود.
🔹 بیشترین تأثیر تماشای برنامههای خشن، حساسیتزدایی و ترسآفرینی در کودکان است. تماشای مکرر خشونت در برنامههای تلویزیونی، خلق و خوی بیرحمانهای در کودکان به وجود میآورد. آنها با مشاهده برنامههای خشن، از دنیای واقعی میترسند و همواره این ترس را دارند که ممکن است مورد حملهای خشونت بار واقع شوند.
🔸 یک آمار مهم درباره محتوای برنامههای تلویزیونی آمریکا، نشان میدهد که ۳۰ درصد از محتوای این برنامهها، خشونت محض است و سهم برنامههای آموزشی و معمایی فقط ۴ درصد است و بقیه را کمدیها و برنامه های تخیلی که البته گاهی هم حاوی خشونت هستند تشکیل میدهند.
✍ مریم صدرا
#استکبار_ستیزی
#شماره۸
🆔 @farhang_puya
📌 حتی اروپاییان هم از یهودیان متنفرند!
🔹خودبرتربينی، نژادپرستی، تجارت در عرصه فحشــا، تجــارت بــرده، انحصار معامــلات طــلا و نقــره، تحريف كتابهای آسمانی، رباخــواری، مافيا رشــوه، جاسوسی و...، اينهــاويژگیهای ناپسندی بودند كه نفرت اروپائيان را از يهود برانگيخت.
🔸 به حدی كه مردم اروپا برای نشان دادن نفرت خــود، يهوديان را به موش تشــبيه كردند؛ حيوانـی كه عامل اصلی بيمــاری طاعون به شــمار میآيــد و ورودش به هر مكانی با آلودگــی و بيماری همراه اســت.
🔻 نمود عينی اين تنفر، درتئاتر تاجر و نيزی، نوشته شكسپير مشهود است. اين تئاتر شخصيت تاجر يهودی طماعی را به تصويرميكشد كه جامع تمام رذايل اخلاقی اســت. پــس از نفــوذ يهود در دســتگاه دولتی انگليس، ديگر كسی اين نمايشنامه را به روی هيچ یک از صحنههای تئاتر انگلستان نديد.
✍ زهرا حاجی پور
#شماره۸
🆔 @farhang_puya
27.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| نماهنگ جدید«ضربه قاضیه»
🎙 با نوای حاج مهدی رسولی
🆔 @farhang_puya
💢 مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر نجف لکزایی پیرامون موضوع علوم انسانی
📌 نشریه فرهنگ پویا: اهداف علوم انسانی اسلامی را بیان کنید و بفرمایید که ما از علوم انسانی چه اهدافی را تعقیب میکنیم؟
🖇 دکتر لکزایی: در این حوزه اهداف ما باید کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت باشد. اینها مطالبی مسلّم است، منتها من فقط به آن علت العلل و علت غائی اشاره میکنم. مهمترین تمایز علوم انسانی اسلامی با علوم انسانی غیر اسلامی در همین غایت است.
🔸 غایتی که ما در علوم انسانی اسلامی تعقیب میکنیم این است که این علوم بتواند زمینه تقرب تک تک انسانها را به خداوند متعال [ فراهم سازد ] خداوند متعال در قرآن کریم میفرمایند: «ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إلا ليعبدون». يعنی هدف از آفرینش این است که انسان از طریق عبادت خداوند متعال کمال پیدا کند. اسم این کمال همان قرب به خداست.
🔹 سؤال این است که این علوم انسانی ما، الان چقدر نسل جدید ما را به خدا نزدیک میکند؟ نتایج کار میدانی در دانشگاههای ایران نشان داده است که به هنگام ورود به دانشگاه، ایمان جوانها بیشتر است تا موقعی که فارغ التحصیل میشوند؛ یعنی ورودیها از خروجیها باحجاب ترند. ورودیها از فارغ التحصیلان بیشتر در نماز جماعت شرکت میکنند.
#شماره۱۶
#علوم_انسانی
🆔 @farhang_puya
هدایت شده از قوه۵۹
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبجمعه💔
«لبیک یاحسین»
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
🏴↶【به ما بپیوندید 】↷
#طوفان_الاقصی
#قوه۵۹
🆔@eitaaGhove59👈عضویت با
✍ امام على عليه السلام:
شما به انجامِ درست و صحيح كارها نيازمندتريد تا درست و فصيح ادا كردن سخنان
📚 غررالحكم حدیث۳۸۲۸
#حدیث
🆔 @farhang_puya
💢 زمینهها و اهداف سیاسی که در تفسیر اطلاعات از جانب رسانهها تأثیرگذار است
🔹در عصر همگرایی و تقارب جهانی رسانههای گروهی، این رسانههای داخلی و ملی نیستند که به تنهایی مخاطبان مورد نظر را تحت تأثیر قرار میدهند. رسانههای ملی، وقایع را طبق زمینههای تاریخی، سیاسی و فرهنگی خود تفسیر میکنند؛ در صورتی که اگر همان پیامها از رسانههای خارجی فرستاده شود، متفاوت از ویژگیهایی فرهنگی و زمینههای سیاسی، ملی و داخلی تفسیر میشوند.
🔸 البته در این زمینه فهم اهداف سیاسی و فرهنگی ارسال کنندگان مهم بین المللی اساسی است. شکل گیری فضای اطلاعاتی برای هماهنگی اقدامات اجتماعی و نظامی صحنه جنگ اساسی است. در این زمینه رسانههای گروهی در شرایط بحرانی بسیج میشوند.
🔚 با استفاده از رسانههای گروهی در جنگ، پیامدها و نتایج درگیریها به گونهای به تصویر کشیده میشود که از
روشهای جزم اندیشانه نظامی جنگ عقبنشینی میشود.
#سیاست
#شماره۵
🆔 @farhang_puya
📌 انتظار سازنده
🔹 دیدگاه دیگر در مورد انتظار، عقیده گروهی است که قرائتی دیگر از انتظار دارند و برای آن ماهیت انقلابی قائل میباشند. این انتظار سازنده و بالنده که مبنای آن در آیات قرآن و روایات اسلامی ریشه دارد، دعوت به نپذیرفتن باطل می کند.
🔸 در این دیدگاه تحرکآفرین و تعهدبخش _خلاف نظریه پیشین که برای انسان تکلیفی قائل نبود _ فرد منتظر بایستی با برخورداری از اعمال پاک، شهامت و آگاهی، خود و جامعه را مهیای ظهور منتظر نماید.
🔸ایستایی، بی تفاوتی و همنوایی با وضع موجود و صرفا منتظر ظهور موعود نشستن در این نگرش کاملاً مطرود است؛ چرا که دولت ایده آل عصر ظهور را محصول سیر استکمالی جامعه انسانی میداند نه از نوع انفجار تاریخی.
🔸 انقلاب جهانی مهدی موعود وسيع ترين و اساسیترین انقلاب بشری است و انتظار راستین چنان تکاملی در انسان پدید میآورد که آمادگی شرکت در این انقلاب را کسب میکند.
✍ حبیب زمانی
#مهدویت
#انقلاب_اسلامی
#شماره۵
🆔 @farhang_puya
💢 محورهای اساسی گفتمان مهدویت، عامل تأثیرپذیری حزبالله از این گفتمان است
🔹 از محورهای اساسی گفتمان مهدویت، تحقق عدالت و مقابله با حکومت ظلم و جور و نامشروع دانستن همکاری و همراهی با آنهاست. بر همین اساس معتقدان به مهدویت در عصر انتظار سعی میکنند در راه پیاده شدن عدل و قسط در جامعه و مبارزه با ظلم و بیداد قدم بردارند و از این طریق جامعه را برای ظهور بزرگ
پرچمدار عدالت مهیا سازند.
🔸پایداری بر اصل تأييد شده مقاومت و ایستادگی در برابر ظالم از بارزترین مؤلفه های تأثیرپذیری حزب الله از گفتمان مهدویت میباشد. جنبش حزب الله با تأسی به این اندیشه، سلطه ظالمین اشغالگر را نپذیرفته، تلاش میکند ریشهٔ
دشمن تجاوزگر خود را برکند.
🔹اندیشه ظلمستیزی و مقاومت در لبنان که با اقدامات امام موسی صدر و شهید دکتر مصطفی چمران تحولی شگرف یافته بود، پس از شکلگیری حزب الله وارد مرحلهای نوین شده و در بین عامه مردم این منطقه فراگیر شده است.
✍ حبیب زمانی
#مهدویت
#ظلم_ستیزی
🆔 @farhang_puya