✅ روحانیت یار دیرینه و مهربان امت است
🔻 ملت مسلمان، روحانیت نمیگوید که در کارش هیچ گونه نقص و کمبود نیست معصوم نیست؛ هم نقص دارد و هم کم بود. روحانیت نمیگوید که در لباس روحانیت عناصر ناصالح وجود ندارد؛ چنین عناصری وجود دارد و باید بدست روحانیت حساب اینها روشن شود و کنار گذاشته شوند. روحانیت میگوید من همان نهاد دیرینه و همان یار مهربان امتم.
🔺 ما همان خادمان بیتوقع از شما ملت، همان حافظان ما نوامیس اسلام و امت و همان پاسدار استقلال جامعه در برابر نفوذهای مرئی و نامرئی ابرقدرتها و قدرتهای درجه دوم جهانی میخواهیم بمانیم نه اینکه بگوییم دیگران چنین نقشی ندارند دروغ است روحانیت انحصارطلب نیست این هم از آن دروغهای شاخدار است. ما قلبمان دوست دارد همان طلبه باشیم که هستیم.
📝 شهید آیتالله بهشتی
#شماره_26و27
#حوزه_علمیه
🆔 @farhang_puya
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز
(قسمت اول)
❌ دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران که در ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ برگزار شد. فردا اعلام نتایج و آشکار شدن وضعیت کاندیدا پیروز کشور آبستن حوادث تلخ شد که در تاریخ انقلاب کمسابقه یا بیسابقه بود کشاندن اعتراضها به خیابانها، آشوبهای سیاسی-امنیتی و... کام شیرین مشارکت ۸۵ درصدی را به کام ملت تلخ کرد. برای تحلیل جامعتر ناگزیریم به زمینههای شکلگیری جریان دوم خرداد بپردازیم.
✖️جریان دوم خرداد محصول مشترک از تکنوکراسی و اشرافیگری دوره سازندگی و برخی دیدگاههای جریان راست بود که بر محور سیدمحمد خاتمی در انتخابات هفتم ۱۳۷۶ گردهم آمده بودند. این جریان احزاب و گروههای متعدد با ماهیت متفاوت و در مواردی متضاد را درون خود جای داده و به گروههای با گرایش لیبرال و سکولار و التقاطی و رفتار افراطی و رفتارهای معاندانه علیه نظام را در بر میگرفت.
📝 م.تهرانی
#شماره_24
#سیاست
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز (قسمت اول) ❌ دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران که در ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ برگز
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز
(قسمت دوم)
✖️در یک تحلیل کلی چهار طیف را می توان در جریان اصلاحات و دوم خرداد مشاهده کرد
1⃣ حزب مشارکت، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و مجمع روحانیون مبارز
💢 طیف اول صفحه بندی جریان دوم خرداد را تشکیل میدهند گروه اول در آن زمان ابتدا بر نامزدی سیدمحمد خاتمی تمرکز کردند اما با اعلام حضور میرحسین موسوی و انصراف خاتمی هر یک با صدور بیانیهای میرحسین موسوی را بهترین گزینه برای تحقق برنامههای خود دانستند و از او حمایت کردند. در مجمع روحانیون برخی متمایل به کروبی بودند ولی اکثریت اعضا همراه دو حزب مذکور از موسوی حمایت کردند.
📝 م.تهرانی
#شماره_24
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز (قسمت دوم) ✖️در یک تحلیل کلی چهار طیف را می توان در جریان اصلاحات و دوم خرداد
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز
(قسمت سوم)
2⃣ حزب اعتماد ملی
⭕️ این حزب به عنوان دومین طیف جریان دوم خرداد در انتخابات دهم محصول انشعاب از همان طیف اول است. حزب اعتماد ملی در آستانه انتخابات نهم ریاست جمهوری و با هدف حضور مستقل در انتخابات به ریاست مهدی کروبی تشکیل شد. کروبی که از منتقدان جدی جریان اصولگرا نیز محسوب میشد در انتخابات نهم با فاصله کمی از احمدینژاد باز مانده بود و از همین رو در این دوره با امید بیشتری وارد عرصه رقابت شد و هرگز حاضر به کناره گیری به نفع موسوی نشد.
📝 م.تهرانی
#شماره_24
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز (قسمت سوم) 2⃣ حزب اعتماد ملی ⭕️ این حزب به عنوان دومین طیف جریان دوم خرداد
♻️تحلیلی بر فتنه سبز
(قسمت پنجم)
🔘 بعد از بررسی زمینهسازان فتنه بخوانید (پدران فتنه) به بررسی سناریوی چندمرحلهای جریان دوم خرداد میپردازیم.
1⃣ سیاه نمایی و بحرانی نشان دادن کشور
🔽 در این مرحله تلاش میشد تا از طریق تبلیغات گسترده و عملیات روانی وضعیت سیاسی-اقتصادی کشور سیاه و خطرناک جلوه داده شود. موضوعاتی چون تورم، بیکاری، تحریمها و تهدیدهای خارجی بیش از حد بزرگ نمایی شد و دولت نهم در نوک پیکان حمله قرار گرفت. اعضای این جریان همگی از ضرورت وجود منجی سخن میگفتند که هر کسی به جز احمدی نژاد میتوانست باشد. البته در عمل همه این فضاسازیها و سیاه نماییها از ظهور منجی به اجماع بر سر میرحسین موسوی در آستانه انتخابات دهم منتهی شد.
2⃣ القای شبهه در سلامت انتخابات
🔼 تشکیک در سلامت انتخابات همواره به عنوان یکی از موضوعهای اساسی در آستانه انتخابات در طول سالیان گذشته مطرح بوده است. اساس این سناریو همواره از سوی معاندان و دشمنان نظام جمهوری اسلامی هدایت شده ولی گروههایی از درون نظام نیز خواسته یا ناخواسته با آن همراهی کردند برای نمونه در جریان انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در راستای تشکیک در سلامت انتخابات و ضرورت نظارت بین المللی بر انتخابات تاکید شد! در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دهم نیز مواضع برخی اشخاص، گروهها و جریانها در همین راستا و با شدت بیشتری مطرح شد.
📝 محمد ملک زاده
#شماره_24
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
♻️تحلیلی بر فتنه سبز (قسمت پنجم) 🔘 بعد از بررسی زمینهسازان فتنه بخوانید (پدران فتنه) به بررسی سنار
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز
(قسمت ششم)
⛔️ مهدی کروبی در یکی از سخنرانیهای خود در آستانه برگزاری انتخابات گفت این روزها نشانههایی دیده میشود که حرکتهای خودسرانه انجام میگیرد. این را تاکید میکنم و میگویم اینبار بعد از نماز صبح نخواهم خوابید و از اول صبح با گزارشگیری از تمامی ستادها سطح کشور اوضاع را دنبال میکنیم. چنانچه تا ساعت ۱۱ صبح خبرهایی از تقلب در آرا بدهند آن وقت میدانیم که چه اقدامات مقتضی را در برابر تقلبهای انتخاباتی انجام دهیم و نخواهیم گذاشت این موضوع به ساعات بعد از ظهر کشیده شود. (سایت آفتاب ۸۸/۳/۱۸)
⚠️ اینگونه سخنانش شبههافکنانه بارها از سوی جریان دوم خرداد شنیده شد تا باورها به سلامت انتخابات تضعیف شود و درباره این موضوع تردید جدی وجود آید. این جریان با ارائه نظریه دروغ بزرگ در آستانه برگزاری انتخابات دهم بیش از پیش به این تردید دامن زدند.
💠 رهبر معظم انقلاب در روز اول فروردین سال ۸۸ در حرم امام رضا (ع) خطاب به نامزدهای انتخابات دهم فرمودند مبادا نامزدها در اثنای فعالیتهای انتخاباتی خودشان جوری رفتار کنند و حرف بزنند که دشمن را به طمع بیاندازد... انتخابات به فضل الهی و به حول قوه الهی انتخابات سالمی است و میبینم بعضیها در انتخاباتی که دو سه ماه دیگر انجام خواهد گرفت از حالا شروع کردند به خدشه کردن این چه منطقی است؟! این چه فکری است؟! این چه انصافی است؟! چرا بیخود خدشه میکنید؟ مردم را متزلزل میکنید؟ تردید ایجاد می کنید؟
📝 محمد ملک زاده
#شماره_24
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز (قسمت ششم) ⛔️ مهدی کروبی در یکی از سخنرانیهای خود در آستانه برگزاری انتخابات
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز
(قسمت هفتم)
🔛 جریان دوم خرداد با توجه به تذکرات بسیار رهبر انقلاب که توصیه کردند از هرگونه جوسازی پرهیز کنند همچنان بر طبل تقلب میکوبیدند. برای مثال خانم عفت مرعشی همسر هاشمی رفسنجانی در روز برگزاری انتخابات با تشکیک در سلامت انتخابات و اعلام اینکه من به «میرحسین موسوی رای دادم» به خبرنگاران گفت امیدوارم تقلبی صورت نگیرد که اگر این اتفاق بگذرد در پل صراط از آنها نخواهم گذشت. وی افزود «اگر تقلب شود از مردم میخواهم با حضور در خیابانها واکنش نشان دهند اما در صورتی که تقلب انجام نشود مطمئن هستم که میرحسین موسوی رای خواهد آورد.» (روزنامه ایران،۸۸/۳/۲۳)
3⃣ رفتارشناسی نامزدها در رسانه ملی
📺 ساعت ۱۰:۳۰ شب ۱۳ خرداد ۸۸ اولین مناظره تلویزیونی نامزدهای انتخاباتی در رسانه ملی برگزار شد. موسوی در مناظره با احمدی نژاد بسیار عصبانی شد و احمدینژاد با نشان دادن تصویر مدرک تحصیلی زهرا رهنورد همسر موسوی و ایراد گرفتن از وی بر شدت عصبانیت او افزود. از نخستین پیامدهایی مناظره نامهای بود که هاشمی در آستانه انتخابات برای رهبر معظم انقلاب نوشت و البته پاسخی دریافت نکرد. پیامد دیگر این بود که موسوی در مصاحبه با خبرنگاران خارجی نشان داد درصدد است تا به هر قیمتی شده مردم را به خیابانها بکشد و بالاخره نمایش قدرت رقبا در خیابانها پس از اعلام نتایج انتخابات.
📝 محمد ملک زاده
#شماره_24
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز (قسمت هفتم) 🔛 جریان دوم خرداد با توجه به تذکرات بسیار رهبر انقلاب که توصیه کر
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز
(قسمت هشتم)
📊 اتهام تقلب و تشکیک در سلامت انتخابات که مدتها قبل از برگزاری انتخابات در دستور کار جریان دوم خرداد قرار گرفته بود در بسیاری از مصاحبهها و سخنرانیها تبلور مییافت و جوری وانمود کردند که گویا فقط در صورتی انتخابات سالم است که کاندیدای مورد نظر جبهه دوم خرداد پیروز انتخابات اعلام شود و در غیر اینصورت تقلب صورت گرفته است.
✖️ در این راستا حتی میرحسین موسوی پیشاپیش خود را پیروز انتخابات دانست و در جمعه شب ۲۲ خرداد پیروزی خود را به ملت اعلام کرد. اما اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی دکتر احمدینژاد با رای ۲۴/۵میلیون با اختلاف ۱۱ میلیونی با میرحسین موسوی، نشان داد که محاسبات جریان دوم خرداد با واقعیتها فاصله بسیار داشته است.
♦️ با این حال جریان مذکور نمیخواست نتیجهها را بپذیرد و از همین رو پروژه نافرمانی را کلید کرد. اولین بیانیه موسوی در اعتراض به نتایج اعلام شده ظهر روز شنبه ۲۳ خرداد ۸۸ صادر شد در این بیانیه که سرآغاز آشوبهای چند روزه در کشور بود مسئولان انتخاباتی، شعبدهبازانی نام گرفتند که امانتدار نبودند و برای حاکمیت دروغ و استبداد تلاش میکنند. وی در ادامه تاکید کرد که تسلیم این صحنه آرایی نخواهد شد.
📝 محمد ملک زاده
#شماره_24
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز (قسمت هشتم) 📊 اتهام تقلب و تشکیک در سلامت انتخابات که مدتها قبل از برگزاری ا
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز
(قسمت نهم)
📈 تسلیم نشدن موسوی در برابر حقیقت باعث ضررهای سهمگین مالی و جانی شد. بر اساس گزارش منابع رسمی و شاهدان موجود علاوه بر خسارتهای میلیاردی بر مکانهای عمومی و خصوصی و به آتش کشیده شدن مسجد لولاگر در تهران، تعدادی از شهروندان به ضرب گلوله کشته و صدها نفر نیز زخمی شدند این در حالی بود که جانشین نیروی انتظامی اعلام کرد این نیرو به هیچ وجه از سلاح گرم استفاده نکرده است.
🔳 در ۱۸ تیر ۸۸ که یادآور اغتشاشات ۱۸ تیر ۷۸ بود تلاش شده اغتشاشهایی برپا گردد در این روز جمعهای کوچک ۱۵ تا ۲۰ نفره به سمت دانشگاه تهران حرکت کردند و با سر دادن شعارهای اهانتآمیز به پرتاب سنگ و آتشزدن لاستیک و سطحهای زباله پرداختند.
📝 محمد ملک زاده
#شماره_24
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز (قسمت نهم) 📈 تسلیم نشدن موسوی در برابر حقیقت باعث ضررهای سهمگین مالی و جانی
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز
(قسمت آخر)
🔙 در وسط فتنه خبر رسید خطیب نمازجمعه ۲۶ تیرماه ۸۸ آقای هاشمی خواهد بود. در اینجا فرصتی دیگر برای کاندیداهای معترض فراهم آمد و اعلام شد که موسوی، کروبی و سید محمد خاتمی به همراه طرفداران خود در نماز جمعه شرکت خواهند کرد. این نماز جمعه حال و هوای خاصی داشت زیرا بسیاری برای نخستین بار در آن شرکت میکردند.
❌ کسانی که از ظاهرشان مشخص بود اهل نماز و دیانت نیستند ولی برای ایجاد اغتشاش به دعوت موسوی به نمازجمعه آمدند. حتی برخی چهرههای سیاسی که مدتهای طولانی با نماز جمعه قهر کرده و حاضر به شرکت در این مراسم عبادی-سیاسی نبودند اعلام کردند در نماز جمعه روز ۲۶ تیرماه شرکت خواهند کرد تا نشان دهنده که به فصل الخطاب بودن سخنان رهبر و ولی فقیه اعتقاد ندارند.
📝 محمد ملک زاده
#شماره_24
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
💢 بهمناسبت نزدیک شدن به یومالله ۹ دی، بخشی از فتنه ۸۸ را بررسی میکنیم.
(بخش اول)
◾️ یکی از بحرانهای گستردهای که هزینههای زیادی بر نظام تحمیل کرد، حوادث مربوط به فتنه سال ۸۸ بود.
🔹 ظاهر این رویداد تاریخی، اعتراض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری با ادعاهای واهی تقلب بدون هیچگونه دلیل و مدرک محکمهپسند بود که با استفاده از روشهای غیرقانونی و کشاندن اعتراضات به سطح خیابانها به وقوع پیوست.
🔸 از ویژگیهای خاص این پروژه فتنهآمیز آن بود که متاسفانه صحنه گردانان این حوادث، کسانی بودند که در درون نظام قرار داشتند و سالها در مسئولیت مهم و کلیدی خدمت نموده و قانونگرایی و احترام به قانون را سرلوحه شعارهای خود ساخته بودند.
🔻 این افراد با اصرار بر پیمودن مسیرهای غیرقانونی - با وجود راههای قانونی برای پیگیری - امنیت و آرامش جامعه را بههم ریختند و عملا در مسیر براندازی نظام و مقابله با جمهوری اسلامی حرکت کردند.
ادامه دارد...
✂️ برشی از یادداشت محمد ملکزاده در نشریه فرهنگ پویا #شماره_22
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya