🛑 خداوند متعال فرمود: ای فرزند آدم!خودت را محو بندگی من کن تا قلبت را پر از بی نیازی کنم…
📚 الکافي، ج ۲، ص ۸۳
#حدیث
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
📌 رسانه انقلاب اسلامی (بخش اول) 🔹 انقلاب اسلامی، آغاز دنیای دیداری تازهای بود. در جریان انقلاب،
📌 رسانه انقلاب اسلامی (بخش دوم)
📎 یورش تانکها و هواپیماهای جنگی عراق به ایران در پایان شهریور ١٣٥٩ آغاز شد و تمام توجه مستندسازان بر یک موضوع تمرکز یافت. سید مرتضی آوینی همان سالهای نخست جنگ، با ساخت مستند «فتح خون» که پیش از سقوط خرمشهر بود، پا در عرصه مستندسازی جنگ گذاشت؛ او مجموعهٔ ده قسمتی «حقیقت» را ساخت که به وقایع دو سال آغاز جنگ در آبادان، سوسنگرد و دزفول میپرداخت.
📎 سال ٦١ مجموعه «روایت فتح» در جهاد سازندگی شکل گرفت و سیدمرتضی در آن به ساخت مستند ادامه داد؛ تا آنجا که فیلمهای مستند و ماندگار روایت «فتح» را با عنوانهای «شهری در آسمان» «شب عاشورایی»، «پاتک چهارم»، «دستۀ ایمان»، «پیران توپخانه»، «بر ستیغ جبال فتح»، «مرثیههای جبهه در آتش و جوش» را تهیه کرد. به
حق میتوان او را از جمله تأثیر گذاران بر عرصه مستندسازی جنگ و هنر مبارزه دانست.
✍ امین بابازاده
#شماره۸و۹
#هنر
🆔 @farhang_puya
💢 تحریف تاریخ غرب
🔹 به رغم حماسهها و داستانهایی که غربیان درباره علل تحول غرب جدید گفته و نوشتهاند، مطالعات انتقادی محققین منصف تاریخ، کارنامهی متفاوتی با حماسهسرایی تاریخ نگاری رسمی غرب نشان میدهد.
‼️ «تاریخ اروپا و آمریکا از بردهداری شرمسار است. از ستم بر رنگینپوستان و غیر مسیحیان، خجالتزده است. از خونریزیهایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان یا به اسم ملیت و قومیت در جنگهای اول و دوم جهانی صورت گرفته، عمیقا ابراز سرافکندگی میکند.»!!!!!
📌 دستاندازی و غارتگری اروپای قرن شانزدهم و هفدهم، هیچ قارهای را در دنیا از قلم نینداخت و چندی نگذشت که چنگال استعمار اروپائی، تمامی سواحل شرقی قاره آمریکا از شمال تا جنوب سراسر مناطق ساحلی قاره آسیا، قاره اقیانوسیه و جزایر اقیانوسهای آرام هند و اطلس را مجروح ساخت.
🔚 اگر چه دزدی و تجارت برده، همگام با ناوگان دریایی استعمار، در تمامی مناطق فوق پاگذاشت، اما تاریخ هرگز رنجی دردآورتر از مسئله سیاهان آفریقا به خود ندیده است.
✍ محمد محمدی نیا
#استکبار_ستیزی
#شماره۳۰
🆔 @farhang_puya
💢 انقلاب اسلامی، بیداری ملتها (بخش اول)
🔸 من وقتی نوشتههای دانشمندان و حتی دشمنان
انقلاب را میخوانم، میبینم آنها خوب متوجه شدند که این انقلاب چه انقلاب سرنوشتسازی است.
🔹 میشل فوکو که در زمان انقلاب به ایران آمد، میگوید: این انقلاب، ماهیت و محتوای تاریخ بشریت را تغییر داد.» او در کتاب انقلابی به نام خدا مینویسد: نیچه گفت خدا مرد و دنیا به سمت مدرنیسم و مدرنیته میرود؛ اما اکنون فردی آمده که میگوید خدا زنده است! خدا با ما است، خرمشهر را هم خدا آزاد کرد و حتی آن شنهایروان که ماشین نظامی پیچیده آمریکا را ساقط کرد، مأمور خدا بودند.
🎙 منوچهر محمدی
#شماره۲۴
#پیچ_تاریخی
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐💐 نشریه فرهنگ پویا، سالروز ورود حضرت امام خمینی رحمة الله علیه را خدمت مردم ولایتمدار و انقلابی مسلمان، تبریک عرض مینماید.
#انقلاب_اسلامی
#مناسبتی
🆔 @farhang_puya
30.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَبا عَبْدِاللّهِ علیه السلام
🎤 حجت الاسلام استاد میرزامحمدی
#روضه
#شب_جمعه
🆔 @farhang_puya
🛑 امام على عليه السلام:
براى آنچه از دست رفته است اندوه به دلت راه مده، كه تو را از آنچه مى آيد باز مى دارد.
📒 غرر الحكم حدیث ۱۰۴۳۴
#حدیث
🆔 @farhang_puya
📌 توطئهای به نام «جبهه ملی» و مواجه امام(ره) (بخش اول)
🔹 با شكلگيري مقدمات نهضت، جبهه ملي نيز كه گاهي مواضع تندي عليه شاه و سلطنت داشت، درصدد برقراري ارتباط با انقلابيون برآمد. رهبران جبهه ملي خواهان مواجهه با اصل سلطنت شاه نبودند، بلكه هدف خود را مقابله با استبداد البته در چارچوب ساختار حاكم معرفي ميكردند.
🔸 اين رويكرد تا ملاقات كريم سنجابي با امام در پاريس در آبان ۵۷ ادامه يافت. بعد از اين ملاقات، جبهه ملي با صدور بيانيهاي سه مادهاي نظام پادشاهي را غيرقانوني اعلام كرد. در اين بازه زماني البته امام از اينكه راه جبهه ملي با انقلابيون متفاوت است، سخناني به ميان آوردند و تأكيد كردند: ...
✍ حیدر معصومی
#شماره۱۷
#سیاست
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
📌 توطئهای به نام «جبهه ملی» و مواجه امام(ره) (بخش اول) 🔹 با شكلگيري مقدمات نهضت، جبهه ملي نيز كه
📌 توطئهای به نام «جبهه ملی» و مواجه امام(ره) (بخش دوم)
📎 «اينجانب نميتوانم از جبههايها و نه از بزرگشان اسمي ببرم و ترويجي بكنم؛ راه آنها با ما مختلف است.» با اوجگيري نهضت، مواضع جبهه ملي در مواجهه با اسلام مكتبي و فقاهتي كمكم آشكارتر شد. با اين همه امام ميكوشيد تا با مدارا از حذف اين جريان جلوگيري كند. امام خميني (ره) آذر ۱۳۵۷ در پاسخ به اين سؤال كه «آيا جبهه ملي را با كليه اجزاي متشكلهاش حفظ خواهيد كرد؟»، پاسخ دادند:
▫️ «هر فرد يا گروه و دستهاي كه بتواند خود را با خواستههاي نهضت اسلامي موجود در ايران كه عموم ملت در آن شركت دارند، هماهنگ سازد، ميتواند در ادامه كار، وظيفه خود را انجام دهد. در غير اين صورت در ميان مردم جايي ندارد و ملت ايران هوشيارانه اين مسائل را تعقيب ميكنند.»
✍ حیدر معصومی
#شماره۱۷
#سیاست
🆔 @farhang_puya
💢 هویت جوان از منظر رهبر انقلاب (بخش اول)
🧷 رهبر انقلاب با ترسيم صفات زيباي جوان به تابلويي زيبا، اين مَنْظر و منظره را اميدبخش و كليدي براي ورود به دنياي متعالي و گذر از مشكلات بر میخوانند و ميفرمايند: «جوان حق را آسان ميپذيرد... جوان راحت و صادقانه اعتراض ميكند و بيدغدغه و بدون هيچگونه گرفتاري دروني اقدام ميكند... پذيرش آسان، اعتراض صادقانه و اقدام بيدغدغه را شما كنار هم بگذاريد، ببينيد چه حقيقت زيبايي به وجود ميآيد و چه كليدي براي حل مشكلات است.»
✍ سید احمد رهنمایی
#شماره۸و۹
#جامعه
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💢 هویت جوان از منظر رهبر انقلاب (بخش اول) 🧷 رهبر انقلاب با ترسيم صفات زيباي جوان به تابلويي زيبا،
💢 هویت جوان از منظر رهبر انقلاب (بخش دوم)
🧷 بيشك اين صفا و صميميت و حس زيباپرستي كه رهبر انقلاب از آن به عنوان فرصتهايي براي تعالي جوان و پيشبرد انقلاب جوان به دست جوانان ترسيم ميكنند، امروز توسط «رسانه»های جمعي جهان و شبكههاي ماهوارهاي، مورد هجوم قرار گرفته تا با تغيير ذائقه زيباشناختي و زيباپرستي، جوان را از «هويت ديني» جدا سازند و آن را به تهديدي جدي براي انقلاب مبدل كنند.
▫️ از اينرو رهبري، شناساندن زيبايي حقيقي از زورقهاي زيبايي كه در مغز آن زهر كشنده پيچيده شده است را وظيفهاي خطير برشمرده و هشدار ميدهند: «انسان به خصوص جوان، از زيبايي و زيباسازي خوشش ميآيد و دلش ميخواهد كه خودش هم زيبا باشد و اين عيبي هم ندارد؛ يك چيز طبيعي و قهري است؛ در اسلام هم منع نشده است، آن چيزي كه منع شده فتنه و فساد است.»
✍ سید احمد رهنمایی
#شماره۸و۹
#جامعه
🆔 @farhang_puya