💥 بر شما واجب است که در برابر دشمن مقتدر باشید!
💠 حضرت آیتالله جوادی آملی:
⚠️ مسئولین ما یک وظیفهای دارند که حتما باید جامعه را به خوبی اداره کنند، مردم هم اگر اعتراضی دارند عاقلانه و عالمانه بیان کنند، اما آن ضلع سومی که خدای ناکرده فساد را راه میاندازد، کشور را ناامن میکند و آشوب ایجاد میکند این وابسته به بیگانه است و قرآن در خصوص برخورد با دشمنان فرمود: «و لیجدوا فیکم غلظه»
‼️ یعنی حتما دشمنان باید در شما غلظت و ستبری را احساس کنند! این امر حاضر به ما است اینکه فرمود: «و لیجدوا» یعنی حتما بر شما واجب است که دشمنان در شما قدرت را احساس کنند یعنی مقتدر باشید، طرزی باید که نتوانند در شما نفوذ کنند، حالا چه جنگ نرم و چه جنگ سخت، این امر الهی است.
#سیاست
#دیپلماسی_علوی
#دیپلماسی_ذلت
#ظریف
#شماره_42
🆔 @farhang_puya
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ اتحادیه اروپا ایران جواد #ظریف نیست!!
💪 ایران یعنی سید علی خامنهای (حفظهالله)
🎙 استاد حسن عباسی
#سیاست
#دیپلماسی_علوی
#دیپلماسی_ذلت
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💢 گامهای نظری برای اسلامیسازی علوم انسانی از دیدگاه علامه مصباحیزدی (قدس سره) (بخش چهارم) 3
💢 گامهای نظری برای اسلامیسازی علوم انسانی از دیدگاه علامه مصباحیزدی (قدس سره)
(بخش پنجم)
4⃣ آسیبشناسی درونی علوم جدید
↙️ یعنی باید دید نتیجهای که حاصل شده و نظریاتی که مطرح شده با روش تجربی مورد قبول علوم تجربی، این تایج درست هستند یا خیر.
🔹 علامه مصباحیزدی (ره) در این زمینه میفرمایند: «سادهترین و روبناییترین شکل برخورد با علوم موجود آن است که نتایج تحقیقات آنها با همان متد تجربلی خودشان، و بر اساس اصول موضوعهای که در آنها پذیرش عام یافتهاند، مورد بررسی نقادانه قرار گیرد تا روشن شود آیا به اصول و روشهای خود پایبند بودهاند یا خیر. این اولین گام برای خروج از تقلید کو کورانه بوده است.»
🔸 ایشان در ادامه میفرمایند «چنانکه دانشمندان غربی چنین حقی دارند که نظریه دیگران را مورد نقد و بررسی قرار دهند و یا حتی به اقتضای جایگاهشان وظیفه دارند که نقد و بررسی کنند، یک دانشمند مسلمان نیز، هم حق و هم وظیفه دارد که نظریات و دیدگاههای علمی را به صورت درونی مورد نقد و بررسی قرار دهد. ایشان دانشمندانی را که چنین رویهای ندارند را خود کمبین و دارای عقده حقارت میدانند که حاصل صدها سال تحقیر علمی و فرهنگی ملت مسلمان است!».
📚 گردآوری: عیسی معلم؛ کتاب: رابطه علم و دین ص 238
#علوم_انسانی
#شماره_45
🆔 @farhang_puya
💠 آیتالله مصباح (ره) ویژگیهای شخصیتی داشت که همین امر موجب شد تا کسانیکه از نزدیک او را میشناختند، ارادتی ویژه به ایشان داشته باشند:
✍ تنظیم: هادی قطبی
🔆 شیفتگی به نماز، انس با قرآن و اهل بیت (ع)، توسل به معصومین (ع) بهویژه امام زمان (عج)، توجه به کانون خانواده و اهتمام به تربیت فرزندان صالح، تقوا و پارسایی، خلوص، تواضع و صداقت، علم و حکمت، اخلاق و معنویت، نظم و برنامهریزی، صبوری، استواری و شکیبایی و پرهیز از بیحوصلگی و شتابزدگی، فکر و بیان منسجم، نوآوریهای علمی و پزوهشی، روحیهی تحقیق و پزوهش، جدیت و پشتکار و مجاهدت خستگیناپذیر، شجاعت علمی در نقد اندیشههای نو، دقت و وسواس علمی در نقد اندیشهها.
✳️ آگاهی از علوم روز و افکار و اندیشههای نو، دقت و وسواس علمی و تفکر و تامل در گفتار و نوشتار، بیطرفی و انصاف در قضاوتهای علمی، رعایت ادب در نقد اندیشهها، ذهن ساختارمند و منطقی در بیان و بنان، داشتن منطق قوی و گفتری روان و دلنشین، صراحت و شجاعت در اظهار حق و عقیده.
#شماره_45
#علامه_مصباح
🆔 @farhang_puya
💢 مشارکت سیاسی در اندیشه امام (ره)
✍ محسن مومنی:
✔️ یکی از مهمترین مظاهر جمهوریت در اندیشهی سیاسی امام (ره)، تاکید بر لزوم مشارکت سیاسی مردم و حق نظارت آنهاست. اصل مشارکت که از بنیادیترین اصول اجتماعی مردمسالاری در نزد امام (ره) بود، حقی است مبتنی بر اعتقاد به برابری و ازادی همه قشرهای جامعه.
🔚 مشارکت سیاسی در اندیشه امام (ره)، هم حق است و هم تکلیف به این معنا که از یک سو حق اولیهی هر فرد است که خودش سرنوشت خود را در جامعه انتخاب کند و اظهار کند. از سویی دیگر تکلیفی شرعی است برای مسلمان که از سرنوشت خود و جاممعهی خود غافل نباشند و سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود را انتخاب کنند.
#امامین_انقلاب
#شماره_42
🆔 @farhang_puya
💠 ایمان قوی، لازمه شهادت
💢 بیتردید هرگز کسی به این جایگاه نمیرسد که جان خود را در کف گرفته و بدون هیچگونه دغدغهای آن را فدای حقیقت کند مگر با داشتن یک ایمان بسیار قوی و استوار.
📌 درواقع با معرفی روحیه شهادتطلبی بهعنوان یک سلاح، باید ایمان را نیز کارخانه ساخت آن بدانیم، ایمانی که موجب آسان نمودن تحمل هرگونه سختی در مقابل احیا حقایق میشود.
✍ محمدرضا اسدی
#شماره_13
#شهادت
#معارف
#مرد_میدان
🆔 @farhang_puya
💠 شهادتطلبی، نقطه مقابل پوچگرایی
📌 در تفکرات مرگطلبانه و پوچانگارانه، نیستی و پوچی حرف اول را میزند. این روحیه ریشه در فلسفه نهلیسم دارد. در این تفکر فرد مرگطلب همه چیز را پوچ میبیند و چون به یک منشا قدرتمند معنوی چون ایمان و پروردگاری مقتدر اعتقاد ندارد همه چیز را در دنیا خلاصه میکند.
🔰 مرگطلبها در پی این هدف به حرکتهایی دست میزنند و شرایطی را میآفرینند که احیانا در آن هم خود و هم عدهای از افراد بیگناه را بهکام مرگ میکشانند.
❇️ نقطه مقابل این معادله شهادتطلب ها هستند این افراد در ترسیم و تعیین اندیشههای خود زندگی عزتمندانه برای خود در نظر گرفته و تمام افراد جامعه را در راس اندیشهها جای داده و مبنای تمام حرکات خود را رسیدن به یک زندگی آرمانی قرار دادهاند.
✍ فاطمه حیدری
#شماره_13
#شهادت
#جامعه
#مرد_میدان
🆔 @farhang_puya
💢 فتنه در گفتار امام خمینی (ره)
🔰 به اسلام برگردید
♨️ من باز به همه این آقایانی که میخواهند نطق کنند و اعلامیه بدهند و نامه سرگشاده بفرستند و از این مزخرفات، به همه اینها اعلام میکنم که برگردید به اسلام، برگردید به قانون، برگردید به قرآن کریم، بهانه درست نکنید که اسباب این بشود که شما همه به انزوا کشیده شوید.
📌 من به بسیاری از شما علاقه دارم و میل دارم که همه به قانون عمل کنند و همه در جای خود باشند و چنانچه اینطور نباشد، مسئله طور دیگر خواهد شد.
📖 بیانات حضرت امام (ره)، صحیفه امام، ج 14، ص 418
#شماره_15
#امامین_انقلاب
#فتنه
🆔 @farhang_puya
💡 سبقت بندگان خدا در میدان مسابقه #ماه_رمضان
🔆 إنَّ اللهَ جَعَلَ شَهْرَ رَمَضانَ مِضْمارا لِخَلْقِهِ، فَیَسْتَبِقُونَ فیهِ بِطاعَتِهِ إِلی مَرْضاتِهِ، فَسَبَقَ قَوْمٌ فَفَازُوا، وَقَصَّرَ آخَرُونَ فَخابُوا.
💠 کریم اهلبیت حضرت امام حسن مجتبی (عليهالسلام):
🔆 خداوند متعال ماه رمضان را برای بندگان خود میدان مسابقه قرار داد.
پس عدّهای در آن ماه با اطاعت و عبادت به سعادت و خوشنودی الهی از یکدیگر #سبقت خواهند گرفت و گروهی از روی بیتوجّهی و سهلانگاری خسارت و ضرر می نمایند.
📚 تحفالعقول، ص ۲۳۴
#حدیث
#کریم_اهلبیت
🆔 @farhang_puya
32.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام ای ثمره کوثر خدای علی
سلام ای جلبات خدا نمای علی
سلام ای پاسخ شیرین ربنای علی
یا کریم اهلبیت! خوش اومدی ما همه گداتیم
🎙 حاج مهدی رسولی
#مناسبتی
#کریم_اهلبیت
🆔 @farhang_puya