⚠️ آغاز شکلگيری فراماسونری
✒️ محمد ملکزاده
✔️ در 1714 خانوادهای يهودی و مورد حمايت يهوديان به نام خاندان هاوس بورگ در انگليس روی کار آمدند. ژانتئوفيلدزا گوئلی که با جان لاک همراه و رفيق بود و با نيوتن ارتباطی عميق داشت، يکی از افرادی است که در روی کار آمدن خاندان هاوس بورگ در 1714 مؤثر بود.
⚫️ اينها به اين نتيجه میرسند که برای غلبه بر انگلستان که جامعهای با مذاهب و گروهها و گرايشهای متفاوت بود، بايد تشکيلاتی تأسيس کنند که بتواند همه را زير چتر خود جمع کند و تشکيلاتی را از در هم آميختن اين سه چهار جريان و با يک سری اصول به وجود بياورند.
✔️ اين اصول بايد طوری باشد که بتواند همه آدمها را علیرغم تفاوتهايی که با هم دارند؛ چه از جهت مذهب، چه از جهت نوع معيشت، درجه و طبقات درون آن تشکيلات جمع نمايد و آنها با يک فعاليت مشترک براي سلطه بر جهان يا فراهم کردن مقدمات سلطه بر جهان، دست بزنند.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_20
#جان_لاک
#انگلستان
#فراماسونری
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy025
هدایت شده از پایگاه صهیون پژوهی خیبر
اردوی علمی-آموزشی صهیونیسم شناسی موسسه بعثت برگزار می شود
فقط تا 15 تیرماه مهلت ثبت نام باقی است.
زمان اردو: 20-24 تیرماه
🆔 @kheybar_net
💠 امام باقر علیه السلام فرمود:
✅ الظُّلْمُ ثَلَاثَةٌ ظُلْمٌ يَغْفِرُهُ اللَّهُ وَ ظُلْمٌ لَا يَغْفِرُهُ اللَّهُ وَ ظُلْمٌ لَا يَدَعُهُ اللَّهُ فَأَمَّا الظُّلْمُ الَّذِى لَا يَغْفِرُهُ فَالشِّرْكُ وَ أَمَّا الظُّلْمُ الَّذِى يَغْفِرُهُ فَظُلْمُ الرَّجُلِ نَفْسَهُ فِیمَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اللَّهِ وَ أَمَّا الظُّلْمُ الَّذِى لَا يَدَعُهُ فَالْمُدَايَنَةُ بَيْنَ الْعِبَادِ
✅ ستم بر سه گونه است: ستمی که خدا بیامرزد، و ستمی که خدا از آن صرف نظر کند، اما آن ستمی که خداوند نیامرزد شرک است، و اما آن ستمی که خدا بیامرزد ستمى است که انسانى بخویشتن کند مایه خود و خداى خود، و اما ستمی که خدا صرف نظر نکند حقوقى است که مردم بیکدیگر دارند.
📚 اصول کافى، جلد ،4 صفحه:23
🆔 @farhang_puya
⚠️ تفرقه انداز و حکومت کن
⚫️ يکی از راهکارهای استعمارگران برای ايجاد تفرقه در جوامع اسلامی، مذهب تراشی و حمايت از جريانات و فرقههايی است که با ترويج ايدهها و آموزههای انحرافی در دين، زمينه اختلاف و شکاف در صفوف مسلمانان را فراهم مینمايند. فرقه بابيت و به دنبال آن بهاييت. از جمله فرقه هاي ضاله اي هستند که از ابتدا مورد حمايت استعمارگران قرار گرفت.
⚫️ بهاييت در حقيقت سياستی استعماری بود که پشت مظاهر دينی خود را پنهان میساخت. حتی بسياری از حاميان سرسخت اين جريان انحرافی، در ممالک مختلف غير مسلمانانی بودند که استعمار از آنها جهت ايجاد تفرقه ميان مسلمانان و تخريب چهره واقعی اسلام استفاده میکرد.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_23
#فرقه
#بهاييت
#استعمار
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy025
📽 امپریالیسم سینمایی
🖊 فائزه فلاطونی
🔴 بیتردید یکی از قدرتمندترین ابزارها برای امپریالیسم فرهنگی توسط غرب رسانههای آمریکایی با محوریت صنعت فیلمسازی هالیوود هستند. این موضوعی پذیرفته شده است که جهان بینی آمرکایی پیش از آنکه از هر طریق دیگری مطرح شود، از طریق هالیوود منتشر میشود.
🔵 اگر به تعبیر «پروفسور نوام چامسکی» نخستین کار کرد شرکتهای بزرگ روابط عمومی، تبلیغات، سینما و تلویزیون کنترل افکار است پس باید در هر تصویر و سخنی یک تز و ایدئولوژی نهفته باشد.
🔴 چامسکی این تله رسانههای غربی را چنین توضیح میدهد: «در پس ظاهر بیطرفانه مسائل اجتماعی از طریق گزارشهای تلویزیونی، تحلیلهای سیاسی یا اخبار و رادیو پیش فرضها و اصول ایدئولوژیکیای نهفته است که وقتی آنها را افشا میکنیم، فرو میریزند.»
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_29
#رسانه_های_غرب
#هالیوود
#نوام_چامسکی
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy025
💠 پیامبر اکرم (ص) میفرمایند:
✅ إنّ اللَّه تعالى كتب الغيرة على النّساء و الجهاد على الرّجال فمن صبر منهنّ إيمانا و احتسابا كان لها مثل أجر الشّهيد.
✅ خداوند رنج هوودارى را نصيب زنان و جنگ را قسمت مردان قرار داد هر زنى از روى ايمان و در انتظار پاداش خدا بر رنج هو و دارى صبر كند ثواب شهيد دارد.
📚 نهجالفصاحه، 710
🆔 @farhang_puya
⁉️ فتنه به معناي عذاب يا اسباب عذاب اخروی
🖊 محبوبه ابراهيمی
💢 در مورد استعمال فتنه به معنای عذاب و يا اسباب آن، چنين آمده است: «اگر فتنه در مورد ماده محسوس به کار رود، به معنای سوزاندن آتش (عذاب اخروی) است، چنان که نقره و طلا را برای جدا شدن خالصی از ناخالصی میسوزانند.» براين اساس در مواردی در آيات قرآن، فتنه در معنای عذاب اخروی به کار برده شده است.
⭕️ يوْمَ هُمْ عَلَى النّارِ يُفْتَنُونَ*ذُوقُوا فِتْنَتَكُمْ هذَا الَّذي كُنْتُمْ بِهِ تَسْتَعْجِلُونَ؛ روزی است که همين خراصان در آتش گداخته میشوند و به ايشان گفته میشود بچشيد آن عذابی را که میخواستيد در آمدنش عجله شود.
💢 و مِنْهُمْ مَنْ يَقُولُ ائْذَنْ لي وَ لا تَفْتِنّي أَلا فِي الْفِتْنَةِ سَقَطُوا وَ إِنَّ جَهَنَّمَ لَمُحيطَةٌ بِالْكافِرينَ؛ و از ايشان کسی هست که میگويد دستوری ده مرا و به فتنه ميفکن مرا. آگاه باشيد که در فتنه افتادند و دوزخ گرد برآمده است به کافران.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_15
#فتنه
#قرآن
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy025
⚠️ بزرگترین مشکل زنان مسلمان
⁉️ گفت وگوی پویا با جيتی روسيلا هادی
❓ پویا: زنان در ايجاد آرامش خانواده چه نقش و جايگاهی دارند؟
✅ جيتی روسيلا هادی: من فكر میكنم زنان امروز واقعاً بهاين نتيجه رسيدهاند كه بايد ياد بگيرند كه چطور يك زن موفق باشند و چطور از فرزندان و خانواده خود مراقبت كنند.
✳️ وی در ادامه گفت: در اندونزی زنان بسيار زيادی هستند كه میخواهند و آموزش هم میبينند و خودشان به دنبال اين هستند كه هم در اجتماع حضوری موفق داشته باشند و هم برای ساختن يك جامعه موفق حركت كنند و هم اينكه چطور از فرزندان و خانواده خود مراقبت كنند.
✅ روسیلا هادی تاکید کرد: اما بزرگترين مشكلی كه امروزه زنان مسلمان با آن مواجه هستند اين است كه برخی از بخشهای قرآن را رعايت و برخی ديگر را فراموش میكنند. بهنظر من برای رفع اين مشكل بايد بدانند موفقيت در پيروی كامل از تمامی دستورات قرآن است، نه اينكه تنها به بخشی از قرآن عمل كرده و بخش ديگر را به دست فراموشی بسپارند.
📑 نشریه فرهنگ پویا #شماره_18
#حجاب
#زنان_مسلمان
#اندونزی
#جيتی_روسيلا_هادی
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy025
🏛 جامعیت دین در فرهنگ غرب
🔰 علامهمصباحيزدی
🔵 در فرهنگ غربی، دين از جامعيّت برخوردار نيست و به گونهای تعريف میشود كه عرصههای مسائل اجتماعی و سياسی را در بر نمیگيرد و دين تنها بيانگر رابطه انسان با خدا و ترسيم كننده رابطه شخصی و فردی با خداوند است.
🔴 از اين منظر، مسائل اجتماعی و سياسي و بين المللی و روابط بين دولت و مردم و دولتها با يكديگر از حوزه رابطه انسان با خداوند خارج است و در نتيجه بيگانه با دين است.
🔵 اما از نگاه مسلمانان، دين از جامعيّت برخوردار است و همه مسائل فردی و اجتماعی انسان را در بر میگيرد و شامل روابط انسان با خدا و انسان با انسانهای ديگر و تمام عرصههای مسائل اجتماعی، سياسی و بين المللی میشود.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_10
#مسائل_اجتماعی
#فرهنگ_غربی
#غرب_شناسی
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy025
💠 امام باقر (ع) خطاب به ابو نعمان میفرمایند:
✳️ يا أَبَا النُّعْمَانِ لَا تَكْذِبْ عَلَيْنَا كَذِبَةً فَتُسْلَبَ الْحَنِیفِيَّةَ وَ لَا تَطْلُبَنَّ أَنْ تَكُونَ رَأْساً فَتَكُونَ ذَنَباً وَ لَا تَسْتَأْكِلِ النَّاسَ بِنَا فَتَفْتَقِرَ فَإِنَّكَ مَوْقُوفٌ لَا مَحَالَةَ وَ مَسْئُولٌ فَإِنْ صَدَقْتَ صَدَّقْنَاكَ وَ إِنْ كَذَبْتَ كَذَّبْنَاكَ
✳️ اى ابا نعمان بر ما دروغى مبند تا دین خود را بر باد دهى،و مبادا خواهیکه سر باشى (و جلو قرارگیرى) تا دم شوى (و عقب بمانى) و بوسیله ما مردم را مخور که فقیر گردى، زیرا بناچار ترا نگذارند و پرسش کنند، پس اگر راست گوئى ما تصدیقت کنیم و اگر دروغ گوئى ما ترا تکذیب کنیم.
📚 اصول کافى جلد 4 صفحه: 34
🆔 @farhang_puya
🔰بصيرت؛ پادزهری بر ضد انحراف
💢 آنچه امت موسی(ع) بدان گرفتار شدند و عامل انحراف آنان شد، بی بصيرتی و عدم شناخت درست از اوضاع و عدم درک صحيح از واقعيتها بود که موجب شد تا انحرافی به نام «گوساله سامری» در جامعه آن زمان ريشه بدواند و جامعه را به سمت انحطاط و سقوط سوق دهد. بصيرت به مثابه پادزهری در برابر زهر انحراف و انحطاط است.
💢 بصيرت موجب میشود تا جامعه در بزنگاههای مهم، از خطر سقوط در مهلکه انحراف برهد و به سمت تعالی رهنمون گردد. اگر امت موسی(ع) از بصيرت کافی برخوردار بودند، هيچ گاه فريفته يک حيوان مطلّای فريبنده که با زبردستی ساخته شده بود نمیشدند و اينگونه موجبات خشم و غضب موسی پيامبر و بالاتر از آن، خدای موسای پيامبر را فراهم نمیآوردند.
📑 نشریه فرهنگ پویا #شماره_23
#بصیرت
#گوساله_سامری
#فتنه
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy025