پایداری
۱۴ مردادماه، سالروز شهادت حسن آیت 🔺ایشان در سال ۱۳۶۰ هنگام عزیمت به محل کار، ترور شد و بشهادت🌷رسید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴۶۰ گلوله برای حذف عمار!
شهید حسن آیت که در خط مقدم مبارزه با لیبرالها و جبهه ملی بود، زودتر از دیگران فهمید که بنیصدر در خط امام نیست و روزی در برابر امام خواهد ایستاد!
وقتی نماینده مجلس شد، با اینکه چند روز بیمار بود، اما آن روز تمام اسنادش را جمع کرد تا به مجلس برود و علیه میرحسین موسوی سخنرانی کند، اما هرگز به مجلس نرسید! دکتر حسن آیت صبح ۱۴ مرداد ۱۳۶۰ جلوی درب منزلش به ضرب ۶۰ گلوله به شهادت رسید و آن اسناد هم توسط ضاربان دزدیده شدند و تا امروز هم خبری از ضاربین و اسناد پیدا نشده است!
شهید حسن آیت: ""اکنون اینان (لیبرالها) مشغول تدارک توطئه وسیعی برای واژگون ساختن جمهوری اسلامی ایران هستند."
8bac747f110611421e45274e4271dcbe787bd0c0.mp3
3.17M
🎧 #بشنوید
🔸انتشار مصاحبه تکان دهنده ابراهیم اسرافیلیان نماینده دور اول مجلس در رابطه با شهید حسن آیت و اختلافاتش با میرحسین موسوی در سالروز ترور آیت!
1_20843055.m4a
1.01M
🔥عملیات ترور
🔴جریان شناسی ترور شهید حسن آیت
#میرحسینموسوی_زهرارهنورد
#منافقین
#بنی_صدر
✅حتما حتما گوش کنید
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥میرحسین موسوی و اسرار ترور شهید آیت
🔺آیت وقتی میخواست اسراری از میرحسین موسوی در مجلس منتشر کند، همان روز «حسن آیت با ۶۰ گلوله ساکت شد»
به مناسبت شهادت دكتر "حسن آيت" نماينده مجلس شوراي اسلامي ۱۴ مرداد ۱۳۶۰
⚪️ گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
پایداری
چهاردهم مرداد 1368- سالروز شهادت مصطفی مازح اولین شهیدی که به قصد اجرای حکم تاریخی حضرت امام خمینی
14 مرداد سالروز شهادت انقلابی مجاهد شهید "مصطفی مازح" در راه اعدام سلمان رشدی
🌷🌷🌷🌷🌷
مصطفی مازح جوان انقلابی عضو حزباللَّه لبنان، پس از صدور فرمان تاریخی حضرت امام(ره) مبنی بر اعدام سلمان رشدی، نویسنده كتاب موهن آیات شیطانی، خود را به محل اقامت این نویسنده مرتد در لندن رساند و در حالی كه با خود مقادیر زیادی مواد منفجره حمل میكرد در ساختمان وی جای گرفت.
هرچند در این انفجار به سلمان رشدی آسیبی نرسید و مصطفی به شهادت رسید، ولی پیام رسای امام خمینی(ره) در گوش جهانیان به صدا درآمد كه پیروان حضرتش، سلمان رشدی را رها نخواهند كرد.
🆔 @salam_423
🌚👈 سلمان رشدی مرتد کیست؟؟
«آیات شیطانی» (ترجمه عبارت انگلیسی Satanic Verses) رمانی است در 547 صفحه (نسخه انگلیسی در چاپ اول) که در تاریخ 4/7/1367 (26 سپتامبر 1988) توسط انتشارات «وایکینگ» (جزو گروه انتشاراتی «پنگوئن») منتشر شد.
نویسنده این کتاب، «سلمان رشدی» مسلمان هندی تباری بود که تبعه «بریتانیای کبیر» محسوب می شد و «آیات شیطانی» پنجمین رمان این نویسنده 41 ساله بود.
«سلمان رشدی» عضو «انجمن سلطنتی ادبیات انگلستان» بوده و هست و کتاب مذکور را به سفارش «گیلون ریتکن» (رییس یهودی انتشارات وایکینگ) با دستمزد بی سابقه 850 هزار پوند به رشته تحریر در آورد.
کتاب آیات شیطانی بر خلاف آن چه گفته می شود، یک کتاب علمی و نظری نیست؛ بلکه داستانی است بلند در 9 فصل که شخصیت های آن را حضرت رسول اکرم (صلوات الله علیه)، همسرانش و صحابی شناخته شده اش و حضرت جبرئیل (فرشته وحی) تشکیل می دهند.
سلمان رشدی در یکی از آخرین کتاب های خود، به فلاکت و ذلت پس از انتشار کتاب «آیات شیطانی» اشاره می کند.
وی در کتاب خود با اشاره به مجروحیت مترجم ایتالیایی کتابش توسط مسلمانان ایتالیایی تا سر حد مرگ و به هلاکت رسیدن مترجم ژاپنی آیات شیطانی بر اثر حمله مسلمانان ژاپنی، از روز ترور ناشر نروژی کتابش به این شکل یاد می کند: «روزی که ناشر نروژی مورد اصابت گلوله قرار گرفت یکی از بدترین روزهای عمر من است.»
او در آن ایام تنها طی 20 روز 13 بار محل خواب خود را تغییر داد. چنان فضای جهنمی بر زندگی او حاکم گردید که همسرش از وی جدا شد و در مطبوعات وی را «فردی بزدل» نامیدند.
تنها دو سال پس از صدور حکم اعدام بود که سلمان رشدی جرأت سفر به خارج انگلستان را پیدا کرد و با یک هواپیمای جنگی در سال 1991 میلادی برای سخنرانی به دانشگاه کلمبیا در آمریکا رفت و برگشت. محافظت از او پس از صدور حکم حضرت امام بر عهده «اسکاتلندیارد» (پلیس انگلیس) قرار گرفت.
هزینه های محافظت از او در سال بین یک تا 10 میلیون پوند تخمین زده می شود؛ در حدی که یک بار شاهزاده چارلز (ولیعهد انگلستان) اعلام کرد:
«سلمان رشدی سرباری پر خرج برای مالیات دهندگان انگلیسی است.»
همچنین شرکت هواپیمایی «بریتیش ایر ویز» حضور رشدی را در هواپیماهای خود تا سال 1998 ممنوع اعلام کرده و شرکت هواپیمایی «ایرکانادا» چند سال پیش سفر رشدی را با پروازهای خود غیرممکن اعلام نمود.
سلمان رشدی با وجود خشم جهان اسلام علیه خود، از تجدید چاپ کتاب کفرآمیز خود صرف نظر نکرد و زمانی که انگلستان حاضر به چاپ ارزان قیمت این کتاب (بدون جلد گالینگور و با کاغذ کاهی) نشد، آن را به آمریکا برد و به صورت ارزان قیمت (برای سهولت خرید عمومی آن) به چاپ رساند.
در سال های اخیر، سلمان رشدی در آمریکا زندگی می کند و توسط دولت آمریکا محافظت می شود.
چند سال قبل وی به ریاست انجمن قلم آمریکا رسید.
امپراطوری رسانه ای غرب بارها اعلام کرد که حکم اعدام این نویسنده از طرف ایران پس گرفته شده است که هر بار با واکنش سریع رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای این مسأله تکذیب گردید و اعلام شد که حکم یک مرجع قابل نقض نمی باشد و حتی پس از مرگ او نیز بر همه مسلمانان لازم الاجرا است
پایداری
14 مرداد سالروز شهادت انقلابی مجاهد شهید "مصطفی مازح" در راه اعدام سلمان رشدی
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻14 مرداد؛ سالروز شهادت شهید #مصطفی_مازح، نخستین شهید اجرای حکم تاریخی حضرت امام خمینی علیه #سلمان_رشدی
#مناسبتی
⚪️ گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
پایداری
چهاردهم مرداد 1368- سالروز شهادت مصطفی مازح اولین شهیدی که به قصد اجرای حکم تاریخی حضرت امام خمینی
جوانی ۲۲ ساله که شیفته امام خمینی ره بود
✴️مصطفی محمود مازح چند بار به ایران سفر کرده بود و به امام خمینی رحمةاللهعلیه عشق میورزید. وصیتنامه مازح به خوبی میتواند این شیفتگی و شیدایی را نشان دهد: «هرگز روزهای مقدس زندگی با تو را فراموش نخواهیم کرد. دستورات تو را در هر زمان و مکان اجرا خواهیم کرد. شجاعت تو در برابر دشمنان را همیشه به یاد خواهیم آورد. در روز برگزاری نماز در قدس شریف، تو را به یاد مردم جهان خواهیم آورد.»
مصطفی، آنچنان که از سنگ قبر او پیداست، یک روز پس از شهادت ۲۲ ساله میشده است. خانواده او پس از ۸ ماه تلاش و پیگیری توانستند پیکر او را از انگلستان به خاک لبنان منتقل کنند. مصطفی در سال ۱۳۶۹ شمسی و مصادف با دوم ماه مبارک رمضان در یکی از روستاهای جنوب لبنان در حالی به خاک سپرده شد که پیش از شهادت با دختری از اهالی جبل عامل عقد ازدواج بسته بود؛ عقدی که تنها ۱۵ روز طول کشید و هیچ گاه به ازدواج نینجامید.
محمود حسین مازح، پدر مصطفی، که خود در روستای «طیرفلسین» در جنوب لبنان متولد شده، میگوید که برای تجارت ساکن آفریقا بوده و مصطفی در «گینه کوناکری» متولد شده است. مصطفی ۵ برادر و ۲ خواهر داشته و آخرین فرزند خانواده بوده است.
حتی اگر زاهد زمان شود..
✳️ پس از صدور فرمان امام مبنی بر وجوب قتل سلمان رشدی، به تدریج شایعاتی به گوش رسید که حاکی از لغو حکم اعدام در صورت عذرخواهی او بود. امام خمینی رحمةاللهعلیه در واکنش به اینگونه شایعات در ۲۹ بهمن ۱۳۶۷ پیامی صادر و تاکید فرمودند: «سلمان رشدی اگر توبه کند و زاهد زمان هم گردد، بر هر مسلمان واجب است با جان و مال و تمامی همّ خود را به کار گیرد تا او را به درک واصل گرداند.»
سلمان رشدی ۱۹ فوریه ۱۹۸۹ برابر با ۳۰ بهمن ۱۳۶۷ بیانیهای منتشر کرد و گفت: «به عنوان نویسنده کتاب آیات شیطانی، متوجه شدهام که مسلمانان در بسیاری از نقاط جهان با انتشار رمان من آزرده و ناراحت شدهاند. من عمیقا متاسفم از اینکه این کتاب پیروان مخلص اسلام را آزرده است. زندگی در جهانی که بسیاری از ادیان در آن حضور دارند، به ما یادآوری میکند که باید به حساسیتهای آنها احترام بگذاریم.» عذرخواهی از ترس جان اما فایدهای نداشت و سلمان رشدی همچنان در زندانی بزرگتر از سلولهای انفرادی و در ترس هر روزه از مرگ نفس میکشد.
در تاریخ 29 بهمن یعنی درست 4 روز بعد از صدور حکم ارتداد سلمان رشدی، دفتر حضرت امام ره بیانیهای را از جانب ایشان منتشر کردند که در آن آمده است:
بسمه تعالي
◾️انا لله و انا اليه راجعون به اطلاع مسلمانان غيور سراسر جهان ميرسانم مؤلف کتاب «آيات شطاني» که عليه اسلام و پيامبر و قرآن، تنظيم شده است، همچنين ناشرين مطلع از محتواي آن، محکوم به اعدام ميباشند. از مسلمانان غيور ميخواهم تا در هر نقطه که آنان را يافتند، سريعا آنها را اعدام نمايند تا ديگر کسي جرأت نکند به مقدسات مسلمين توهين نمايد و هر کس که در اين راه کشته شود، شهيد است ان شاء الله. ضمناَ اگر کسي دسترسي به مؤلف کتاب دارد ولي خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرفي نمايد تا به جزاي اعمالش برسد.
والسلام عليکم و رحمة الله وبرکاته روح الله الموسوي الخميني
🌷 ۱۴ مرداد ۱۳۶۷ - شهادت سید عارف حسین حسینی، رهبر شیعیان پاکستان توسط گروهک سپاه صحاب
از روحانیان شیعه پاکستان و رهبر نهضت جعفریه بود. وی در نجف و قم دروس معارف اهل بیت(ع) را آموخت. در نجف از شاگردان امام خمینی بود. در پاکستان علاوه بر نیازهاى فرهنگى، عبادى و مذهبى مردم، به نیازهاى بهداشتى و اقتصادى مردم نیز رسیدگی می کرد. حسینى در ۱۴ مرداد ۶۷ ش. در مدرسه دارالمعارف الاسلامیه پیشاور، هدف گلوله قرار گرفت و به شهادت رسید.
⚪️ گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
پایداری
🌷 ۱۴ مرداد ۱۳۶۷ - شهادت سید عارف حسین حسینی، رهبر شیعیان پاکستان توسط گروهک سپاه صحاب از روحانیان
🔰پشتپرده ترور رهبر شیعیان پاکستان در سال 1367
🔹روز 14 مرداد 67 بود که خبر رسید سیدعارف حسین الحسینی رهبر شیعیان پاکستان که پیوند عمیقی با انقلاب اسلامی ایران داشت ترور شده است. ارتباط عارف حسینی با انقلاب، از دوران حضور امام خمینی در نجف آغاز شده بود و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این ارتباط مستحکم¬تر شد. روشن بود که رشد یک نهضت شیعی در پاکستان به رهبری شخصیتی که طرفدار انقلاب اسلامی بود، خوشایند آمریکا نبود. از اینرو همان موقع، انگشت اتهام به سمت آمریکا نشانه رفت.
🔹جواد منصوری که در آن زمان معاون آسیا و اقیانوسیه وزیر امورخارجه بود در اینباره میگوید: «در سال 1367، آمریکا با ترور عارف حسینی، در اصل قصد داشت به جمهوری اسلامی ضربه بزند. تحلیل آنها این بود که با نزدیک شدن به پایان جنگ تحمیلی، جمهوری اسلامی فراغت و فرصت بیشتری برای فعالیت برونمرزی به خصوص در پاکستان پیدا خواهد کرد. از طرف دیگر، شهید عارف حسینی هم که در ایران درس خوانده بود، به «خمینی پاکستان» معروف شده بود. از این رو با ترور وی، قصد داشتند علاوه بر وارد کردن ضربه به شیعیان پاکستان، فعالیت برون مرزی ایران را نیز به نوعی متوقف کنند.»
🔹جالبتر اینکه سازمان مجاهدین خلق (منافقین) هم به طور غیر مستقیم در ترور عارف حسینی نقش داشت. به گفته جواد منصوری: «مجاهدین خلق (منافقین) با هزینه عربستان و به صورت کاملا سری، به آموزش نظامی سپاه صحابه برای ترور رهبران شیعه اقدام کرد... روش ترور هم مشابه روشی بود که منافقین در ایران از آن استفاده میکردند.»
💠 ارادت قلبی پاکستانی ها نسبت با انقلاب اسلامی و رهبر ایران
🔹 استقبال بینظیر مردم پاکستان از آیتالله خامنهای - دهه شصت
▪️ دیماه 1364 آیتالله خامنهای، رییس جمهور ایران عازم سفری دورهای شدند که از پاکستان آغاز و در ادامه به کشورهای آفریقایی ختم شد.
🌸 این سفر، بازتاب وسیعی در رسانههای کشورهای اسلامی و شبکههای خبری بینالمللی داشت. مردم پاکستان با شور و هیجان خاصی خود را برای استقبال بینظیر از رئیس جمهور ایران آماده کرده بودند به طوری که مردم شهرهای مختلف پاکستان ارد اسلامآباد شده بودند. در این بین، علاوه بر اقشار مختلف مردم، روحانیون اهل تسنن و تشیع، ائمه جمعه و جماعت، اتحادیههای دانشجویی و مدارس علوم دینی، گروهها و سازمانهای مختلف با انتشار بیانیههایی سفر رئیس جمهور ایران را به پاکستان گرامی داشتند.
🍀 ضیاءالحق،رئیسجمهور طی سخنانی ابراز نمود: اگرچه این اولین سفر رئیسجمهور ایران به پاکستان است اما حقیقت این امر آن است که نه آقای خامنهای برای ما غریبه است و نه وطن عزیز ایشان برای ما بیگانه میباشد. ایشان یک روحانی برجسته، مدیر معروف و راهنمای عظیم عصر حاضر هستند و همه جهان آزاداندیشی میستایند.
🌼 گذشته از دستاوردهای دیپلماتیک این سفر، استقبال بینظیر مردم پاکستان از آیتالله خامنهای حیرت همگان را برانگیخت. خبرگزاری فرانسه در گزارشی تحت عنوان نوشت:
🌿 انبوه جمعیت استقبال کننده که تعداد زیادی از آنها صدها کیلومتر را با اتوبوس و اتومبیلهای مزین به تصاویر [آیتالله] خمینی پیموده بودند کاملا کنترل مراسم را از دست نیروهای انتظامی خارج ساخته بودند. بر روی پیشانیبند استقبال کنندگان نوشته شده بود: گوش به فرمان تو ایم خمینی، ما آمادهایم برای ایران خون خود را نثار کنیم.
🌴 یکی از خبرنگارهای ایرانی می گوید: در جریان سفر پاکستان، وقتی آقا وارد شهر لاهور شدند اتفاق عجیبی افتاد. همه ما جا خورده بودیم، حتی خود پاکستانیها، حتی خود ضیاءالحق که در آن سفر ایشان را همراهی میکرد. قرار بود آقا با همراهی رئیس جمهور پاکستان از فرودگاه این شهر به مزار اقبال لاهوری بروند و زمانی حدود یک ربع ساعت برای طی این مسیر پیشبینی شده بود، اما طی کردن این مسیر 4 ساعت طول کشید، زیرا در آن روز، بدون هیچ پیشبینی و تبلیغات و اعلام وسیع قبلی مردم لاهور استقبال عظیم و باشکوهی از آقا کردند؛ استقبالی در حجم همان استقبالی که روز ورود امام (ره) به وطن از ایشان شد. جمعیت در مسیری به طول حدود 15 کیلومتر جا گرفته بود و بیشتر اوقات خودروی حامل رئیس جمهور را جمعیت روی دست بلند میکرد. دولت پاکستان هراسان شده بود، چون از رئیس جمهور کشوری دیگر چنین استقبال عجیبی شده بود.
🌻 قراربود آیتالله خامنهای روز سهشنبه برای بازدید از شهر تاریخی و مذهبی لاهور و ایراد سخنرانی عازم این شهر شوند اما به علت استقبال زایدالوصف و هجوم مردم، امکان این مسافرت فراهم نشد، لذا این سفر به روز بعد موکول شد. روز چهارشنبه ایشان عازم لاهور شده و مورد استقبال مردم و شهردار لاهور قرار گرفتند و پیام امام خمینی(ره) مبنی بر اتحاد علمای شیعه و سنی به منظور اعتلای اسلام و وحدت مسلمین را به علمای این شهر ابلاغ کردند.
🌾 سفر آیتالله خامنهای، افزایش نفرت از آمریکا و استکبار جهانی را در پی داشت، به طوری که پس از این سفر، ریگان، رئیس جمهور آمریکا که قصد سفر به پاکستان را داشت از این مسافرت منصرف شد. رهبر انقلاب سالها بعد در این رابطه فرمودند: «من در دوران ریاست جمهوری به پاکستان رفتم. استقبالی که در پاکستان شد، حادثهای عظیم بود. علیرغم اینکه رسانههای جهانی میخواستند چیزی در این باره نگویند، مجبور شدند. در همه رسانههای جهانی، چند روز اظهار شگفتی از این حادثه عظیم بود. میلیونها انسان در اسلام آباد و در لاهور و دیگر مناطقی که رفتیم، از ما استقبال کردند. در همان پاکستانی که گفتم آمریکاییها و بعضی رژیمهای وابسته به آمریکا در آنجا خرجهای میلیاردی میکردند؛ اما فایدهای نداشت. دو، سه سال بعد از رفتن من، یک رئیس جمهور آمریکا میخواست به پاکستان برود؛ مردم در آن منطقه جنوبی پاکستان تظاهرات کردند و او مجبور شد نرود!»
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
🔸 ...و اینها در حالی بود که رسانههای معاند تلاش کردند تا با برجسته کردن اختلافات شیعه و سنی، تاثیرات این سفر را کمرنگ کرده و حاشیهسازی کنند اما در انجام این عمل ناکام ماندند.
🗓 ۱۴ مرداد ۱۲۸۵ - سالروز صدور فرمان مشروطیت
🔹انقلاب مشروطيت سرفصل جديدي در تاريخ ايران گشود. ريشه اين انقلاب را بايد در رفتار مستبدانه و ظالمانه و بيکفايتي حکومت قاجاريه و نیز تحولات اجتماعي ايران دانست. با گسترش ظلم و فساد و اختناق، آيتالله طباطبايي و آيتالله بهبهاني از رهبران نهضت، انجمني متشکل از آزاديخواهان تشکيل دادند. در اين ميان چند حادثه باعث شد که حرکت مردم و شورش عمومي تسريع شود:
1️⃣ يکي از اين حوادث ماجراي مسيو نوژ بلژيکي بود که انتشار عکسي از او در لباس روحانيت در يک مجلس رقص در حال کشيدن قليان، خشم عمومي را برانگيخت.
2️⃣ ديگري مسأله بانک استقراضي روس بود که در اثناي ايجاد ساختمان آن، استخوانهاي تازه مردگان کشف شد و روسها با بياعتنايي، اجساد و استخوانها را به چاهي ريختند.
3️⃣ مسأله به چوب بستن بازرگانان بود؛ بدين شرح که در حين جنگ روس و ژاپن، قند گران شد. حاکم تهران تعدادي از بازرگانان را که در اعتراض به اعمال مسيو نوژ تحصن کرده بودند به بهانه گران کردن قند به چوب بست. انتشار اين خبر باعث شورش و اعتراض مردم شد و آيتالله بهبهاني و طباطبايي خواستار عزل صدراعظم شدند.
🔸علما که از وضع موجود به شدت رنج ميبردند با فراهم شدن زمينه جهت اصلاح اوضاع و فشار به دولت، تصميم به مهاجرت به حرم عبدالعظيم گرفتند. با روشنگري روحانيت دامنه اعتراضات گسترش يافت و متحصنين خواستار تأسيس عدالتخانه، اجراي قوانين اسلامي در کشو و عزل مسيو نوژ بلژيکي و حاکم تهران شدند.
▪️مظفرالدين شاه به خواست آنها تن داد و علما به تهران برگشتند. اما اوضاع تغيير نکرد و با به شهادت رسيدن طلبه اي به نام عبدالحميد توسط سربازان، تظاهرات عظيمي به راه افتاد و بازار تهران تعطيل شد و علما همراه عده زيادي از مردم تهران به قم مهاجرت کردند. اين بار از مهمترين خواستههاي مهاجرين افتتاح دارالشوري و عزل عينالدوله بود. با گسترش دامنه نهضت، مظفرالدين شاه به وحشت افتاد و مجبور به پذيرش خواست متحصنين شد و در طي فرمان ضمن عزل صدراعظم، دولت را مأمور برگزاري انتخابات و تشکيل مجلس شورا نمود.
▫️هر چند که اين نهضت به دلايل مختلفي به انحراف کشيده شد و در تصويب قانون اساسي و متمم آن گرايشهاي غربگرايانه استيلا يافت و ميتوان گفت که اگر مقاومت شهيد شيخ فضلالله نوري نبود، همان مادهاي هم که در متمم قانون اساسي به تصويب رسيد و بر اساس آن قرار شد که پنج تن از علماي هر عصر بر مصوبات مجلس نظارت کنند تا چيزي خلاف اسلام به تصويب مجلس نرسد، در متمم قانون اساسي گنجانده نميشد؛ اگرچه همان ماده هم هرگز اجرا نشد و شيخ فضلالله هم به جرم خواستن مشروطه مشروعه اعدام شد و علما به حاشيه رانده شدند.
⚪️ گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl