✅هادی رضایی: ورزش توانیابان، متعلق به پس از انقلاب است
🔹️هادی رضایی سرمربی تیم ملی والیبال نشسته کشورمان اظهار کرد: ورزش جانبازان و توانیابان همه مرتبط به تلاشها و اقداماتی است که پس از انقلاب اسلامی انجام شده، حضور ما در ۱۰ دوره پارالمپیک و کسب مدالهای مختلف همه پس از انقلاب اسلامی به دست آمده است.
#۴۶سال_برای_ایران
#فرزندان_ایران
#ایران_همدل
@farhangevarzesh👈
دو قطبی سازی بلای جان ورزش
در هفته های اخیر شاهد اتفاقات ناگواری در عرصه ورزش بودیم، از اتفاقات بازی تراکتورسازی با پرسپولیس بگیر تا فسخ یکطرفه سرمربی استقلال و صحبت های پینگ پنکی که بین علی دایی و علیرضا دبیر در حال رد و بدل شدن هست.
تمام این اتفاقات ناگوار و ناخوشایند به دلایل و عوامل مختلفی وابسته است، اما در این میان چیزی که بسیار آزاردهنده است دو قطبی کردن این اتفاقات و پاک کردن صورت مساله های دیگر است، در بحث فسخ قرارداد موسیمانه و ضرر چندصد میلیاردی آنها به بیت المال، نباید نگاه رنگی داشت، این اتفاق باید بررسی شود، قرارداد مابین باشگاه استقلال و سرمربی وقت به معرض دید عموم قرار بگیرد، بگذارید مردم متوجه شوند در این قراردادها چه اتفاقاتی می افتد که ما همیشه متضرّر می شویم!
در جریان علی دایی و علیرضا دبیر کار هر دو نفر اشتباه است، خود این ها باید متوجه باشند که این دو قطبی کردن به ضرر هر دوی آنهاست، هر دو سرمایه ملی هستند، هر جزو قهرمانان ما هستند، همین کشورهای حوزه خلیج فارس آرزوی شان داشتن یکی از آنهاست، اما متاسفانه بدون کمترین هزینه ای با ایجاد دو قطبی داریم سرمایه هایمان را از دست می دهیم.
مورد بعدی اتفاقات بازی پرسپولیس و تراکتور است، طرفدارهای هر دو تا تیم سعی در مقصر جلوه دادند تیم حریف هستند، در همین جا برخی دنبال دو قطبی مخالفین ورود زنان به ورزشگاه و موافقین ورود زنان به ورزشگاه هستند، در صورتی که می دانیم تمام آن اتفاقات نه از سوی مخالفین طراحی شده و نه موافقین ورود زنان به ورزشگاه از چنین تحرّکاتی استقبال می کنند، بنابراین بیاییم در یک فضای کاملا معقول و به دور از احساسات و تعلّقات رنگی و جناحی، دنبال مقصرین واقعی چنین اتفاقات ناگواری باشیم، با دامن زدن به دو قطبی ها هم سرمایه های خودمان را می سوزانیم، هم شاهد هدر رفتن بیت المال های زیادی در آینده هستیم و هم روز به روز فضای فرهنگی حاکم بر ورزش رو به انحطاط می رود.
✍️علیرضا صانعی
@farhangevarzesh👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باز هم شعارهای تجزیه طلبانه این بار در والیبال
@farhangevarzesh👈
ساعی: موفقیت تکواندوکاران در سایه برکات نظام اسلامی است
🔸رئیس فدراسیون تکواندو در آستانه فرارسیدن چهل و ششمین سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی در خصوص پیشرفت تکواندو در این سال ها توضیحاتی را مطرح کرد.
@farhangevarzesh👈
ورزشگاه ۱۶ هزار نفری الزورا عراق نمایانگر دانش جوانان و نتیجه توسعه صادرات خدمات فنی مهندسی بود که در دولت رئیسی اتفاق افتاد ما در خیلی از کشورها پروژه داشتیم که هیچکدوم مجانی نبودن و باعث افتخارن بیشتر از اون مفتخریم که بعد از انقلاب اسلامی تا الان۵۰ ورزشگاه داخل کشور ساخته شده
@farhangevarzesh👈
رادیو گفتگو ساعت ۱۶ با موضوع دستاوردهای ورزشی ایران بعد از انقلاب
@farhangevarzesh👈
⭕️ ورود ایرانی و سگ ممنوع
اینجا باشگاه تنیس آمریکاییها در دل ایران است.
اگر انقلاب نشده بود دیدن این تابلوها اکنون کاملا برایمان عادی و تَکراری شده بود .
ما حتی اختیار خاک خودمان را هم نداشتیم ...
چی بودیم، چی شدیم...
#انقلاب_مردم
#انقلاب_عدالت_محور
@farhangevarzesh👈
🔸 محیطهای ورزشی عفتسوز
🖊احمدحسین شریفی
[یک] مدتهای مدید بود که عدهای از تریبونداران حقیقی و مجازی و عدهای از خودروشنفکر خواندههای فرهنگشناس و جامعهشناس در تحلیل فضای ناهنجار ورزشگاهها، مشکل اساسی را در عدم حضور دختران و بانوان در محیطهای ورزشی میدانستند! و مدعی بودند حضور بانوان در باشگاههای ورزشی و تماشای مسابقات بر تلطیف فضا و اخلاقی شدن آن میافزاید!
[دو] عدهای از مدیران سادهلوح و نادان هم تحت تأثیر چنین تحلیلهای بوالهوسانهای قرار گرفتند و علیرغم مخالفتهای بزرگان دین اجازه ورود بانوان برای تماشای مسابقات ورزشی آقایان را صادر کردند!
[سه] اما مدتی است ناباورانه میبینیم که سکوهای تماشاچیان فوتبال جولانگاه بیحیایی و بیعفتی دختران در شنیعترین شکل و صورت آن شده است! به گونهای که حتی افراد غیر مذهبی نیز از مشاهده این سطح از بیحیایی علنی و آشکار، انگشت به دهان مانده و تقاضای برخورد دارند!
[چهار] عجیب این است که برای رعایت «وفاق ملی» نفس از قفس سینههای تنگ و تاریک هیچکدام از آن مدعیان فرهنگشناس بیرون نمیآید! بزرگان دین نیز از کنار این هنجارشکنیهای علنی، بیتفاوت عبور میکنند! هیچکس لبی به اعتراض و گلایه تر نمیکند!
[پنج] من از آه خانوادههای شهدا و عقوبت نافرمانیهای علنی دربرابر احکام الهی بسیار میترسم. خوف آن دارم عذابی همچون «قوم سبت» بر ما نازل شود و فقط عده انگشتشمار ناهیان از منکر نجات یابند. راضیان به منکر و ساکتان در برابر آن با عذابی دردناک هلاک شوند.
#حجاب
#عفت
@farhangevarzesh👈
پیشنهادی پیشگیرانه به مسئولان فوتبال؛
به حرمت نام «مادر» لیگ را تعطیل کنید/ پایان فحاشی ناموسی توسط داور وسط!
شعار حمایتی هواداران تراکتور برای بیرانوند و تقدیر از مادر وی و نقش بستن نام مادر به زبان آذری روی سکوهای ورزشگاه تبریز یادآور اتفاقات تلخ هفتههای سیاه گذشته بود.
سرویس ورزش مشرق – با گذشت حدود یک هفته از دیدار تیم های پرسپولیس و تراکتور همچنان عده ای در نکوهش هتک حرمت تماشاگران حاضر در استادیوم آزادی نسبت به علیرضا بیرانوند قلم می زنند، مصاحبه می کنند و یادداشت می نویسند.
مایه تأسف است در روزهای افول بیش از حد سطح کیفی مسابقات باشگاهی شاهد سقوط آزاد فرهنگ و اخلاق در استادیوم هایمان هستیم و مجبوریم سنگ بزرگی دیگری بر روی دیوار بلند مشکلات فوتبالمان بگذاریم.
در سالهای گذشته شاهد برخوردهای تنبیهی از سوی کمیته انضباطی، اخلاق و فدراسیون فوتبال در قبال چنین اتفاقاتی بودیم که بعضاً تیمهایی جریمه نقدی و از برگزاری بازی خانگی با حضور تماشاگر محروم میشدند. تمهیداتی که البته بعضاً به جا بود اما مخالفان زیادی هم داشت. عده ای که معتقد بودند راه ندادن تماشاگر به استادیوم روش درستی برای فرهنگسازی و کاهش هتاکی به بازیکنان و مربیان تیمها نیست و در بازیهای دیگر بی اخلاقی مضاعف صورت خواهد گرفت.
متأسفانه در هفته های اخیر تماشاگران فوتبال علاوه بر عبور از همه ممنوعیتها با رد شدن از خط قرمز بزرگی به نام «مادر» اقدام به هتاکی نسبت به بازیکنان و سرمربیان تیمها میکنند. تا جایی که مهاجم مازندرانی پرسپولیس را به واکنش وادار و جمله «جایگاه مادران والاست / مراقب حرفهایمان باشیم» را روی پیراهنش نوشت.
امروزه ویدیوهای حاوی الفاظ زشت و شنیع بلافاصله در فضای مجازی منتشر و به اشتباه به اشتراک گذاشته میشود تا شدت این اتفاق سیاه از محدوده ورزشگاهها به گستره ای به اندازه کل کشور و حتی خارج از مرزهای ایران راه پیدا کند.
حالا که جریمههای مالی و محرومیت ها برای جلوگیری از این رفتارها کافی نیست میتوان طبق دستور اخلاقی فیفا همچون برخوردهای صورت گرفته در قبال اقداماتی مانند سر داده شدن شعارهای نژادپرستانه به ویژه در اروپا، و به محض مشاهده چنین اتفاقاتی بازی توسط داور متوقف و یا حتی تعطیل شود!
مادامی که تنبیههای اعمال شده تاثیری در کاهش چنین تنشهایی ندارد باید به سراغ راههایی از این دست رفت. به یاد داریم در سال ۲۰۱۶ و در خلال برگزاری مسابقات لالیگا بین تیمهای اتلتیک بیلبائو و خیخون وقتی «اینیاکی ویلیامز» بازیکن سیه چرده متولد باسک اتلتیکو بیلبائو به سوژه تمسخر و شعارهای نژادپرستانه دسته ای از هواداران خیخون تبدیل شده بود داور مسابقه بازی را متوقف کرد و تا زمانی که این شعارها قطع نشده بود دستور به ادامه بازی نداد.
فدراسیون فوتبال و کمیته داوران باید با اتخاذ اقدامات اینچنینی و باز گذاشتن دست داوران از همین هفته نوزدهم دست به چنین اقدامی زده و به داوران اجازه بدهند در صورت مشاهده شعارهای موهن علیه نوامیس فوتبالیستها و سرمربیانشان بازی را قطع و مثل دقایقی که سنگ به زمین سنگ پرتاب میشود از ادامه مسابقه جلوگیری کنند.
چه بسا این روش موثر واقع شود یا باعث کاهش و کمتر شدن هتاکیها شود. بی شک بین جمعیت انبوه چند ده هزار نفری حاضر در استادیوم، اکثریت مخالف بیاخلاقی چند نفر تماشاگرنما هستند و فحاشی آنها را تقبیح می کنند و همین خودسانسوری در نهایت منجر به تطهیر فضای سکوها بشود. قدمی تأثیرگذار و بزرگ در جهت فرهنگسازی در جامعه تماشاگران فوتبال.
باشد که بار دیگر شاهد باشیم طرفداران فوتبال همچون ایام قدیم با شعار دادن به معنای واقعی به «تشویق» و «حمایت» از تیم محبوبشان بپردازند و دست از تخریب بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم رقیب برداشته و تنها به فکر بالا بردن روحیه اعضای تیم خودشان باشند.
باعث تاسف است میشنویم علاقمندان به فوتبال برای تماشای مسابقات لیگ برتر در منزل صدای گیرندههای تلویزیونیشان را کم می کنند تا شعارهای شرمآور از بلندگوهای تلویزیون خانه به گوش اهالی منزل نرسد.
@farhangevarzesh👈