هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
پیام تسلیت ریاست دانشگاه به مناسبت رحلت حجت الاسلام و المسلمین جهانگیری
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
خبر تاسف بار و غم انگیز ارتحال زود هنگام برادر عالم و با اخلاص، جناب حجت الاسلام والمسلمین عبدالمحمود جهانگیری موجب تأثر و تألم گردید و همه خانواده بزرگ دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم را در اندوهی جانکاه فرو برد.
اینجانب از طرف خود و همه اعضای هیأت علمی و همکاران دانشگاه، این ضایعه جبران ناپذیر را به همسر محترمه و صبور ایشان، خانواده و بازماندگان و همکارانشان در حوزه علمیه و دانشکده علوم قرآنی بندرعباس تسلیت عرض نموده و برایشان صبر و اجر و برای آن عزیز تازه سفر کرده، در این ایام سوگ و ماتم سید و سالار شهیدان علیه السلام و اصحاب با وفایش، علو درجات و حشر با قرآن و اهل بیت علیهم السلام را از خداوند رحمان و رحیم مسألت می نمایم.
سید محمد نقیب
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
پیام تسلیت ریاست دانشگاه به مناسبت رحلت حجت الاسلام و المسلمین جهانگیری بسم الله الرحمن الرحیم انا
جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر شیخ عبدالمحمود جهانگیری، معاون آموزش و همکار علمی دانشکده علوم قرآنی بندرعباس بودند.
معاونت فرهنگی و دانشجویی نیز این ضایعه را به جامعه علمی، اساتید، دانشجویان، همکاران محترم در دانشکده علوم قرآنی بندر عباس و بخصوص به خانواده محترم ایشان تسلیت می گوید و علو درجات ایشان را از خداوند مسألت داریم.
⭕️ ویژه برنامه عزاداری دهه دوم محرم الحرام
📍 ارتباط زنده با حرم مطهر رضوی
☑️ با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سعیدی؛ کارشناس حوزه سلامت معنوی
📅 پنجشنبه ۴ شهریور ماه
⏰ ساعت ۲۱
🔗 پیوند نشست 👇
https://online.lmskaran.com/ch/1227-15449-daneh.ir
◼️بسیج دانشجویی
دانشکده علومقرآنیشیراز◼️
🆔 @basijshiraz
امروز جمعه
05 شهریور 1400
18 محرم الحرام 1443
27 آگوست 2021
🔸#قرآن سوره مائده آیه 41:
🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ لَا يَحْزُنْكَ الَّذِينَ يُسَارِعُونَ فِي الْكُفْرِ مِنَ الَّذِينَ قَالُوا آمَنَّا بِأَفْوَاهِهِمْ وَلَمْ تُؤْمِنْ قُلُوبُهُمْ وَمِنَ الَّذِينَ هَادُوا سَمَّاعُونَ لِلْكَذِبِ سَمَّاعُونَ لِقَوْمٍ آخَرِينَ لَمْ يَأْتُوكَ يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ مِنْ بَعْدِ مَوَاضِعِهِ يَقُولُونَ إِنْ أُوتِيتُمْ هَذَا فَخُذُوهُ وَإِنْ لَمْ تُؤْتَوْهُ فَاحْذَرُوا وَمَنْ يُرِدِ اللَّهُ فِتْنَتَهُ فَلَنْ تَمْلِكَ لَهُ مِنَ اللَّهِ شَيْئًا أُولَئِكَ الَّذِينَ لَمْ يُرِدِ اللَّهُ أَنْ يُطَهِّرَ قُلُوبَهُمْ لَهُمْ فِي الدُّنْيَا خِزْيٌ وَلَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ ﴿۴۱﴾
اى پيامبر كسانى كه در كفر شتاب مى ورزند تو را غمگين نسازند [چه] از آنانكه با زبان خود گفتند ايمان آورديم و حال آنكه دلهايشان ايمان نياورده بود و [چه] از يهوديان [آنان] كه [به سخنان تو] گوش مى سپارند [تا بهانه اى] براى تكذيب [تو بيابند] و براى گروهى ديگر كه [خود] نزد تو نيامده اند خبرچينى [=جاسوسى] مى كنند كلمات را از جاهاى خود دگرگون مى كنند [و] مى گويند اگر اين [حكم] به شما داده شد آن را بپذيريد و اگر آن به شما داده نشد پس دورى كنيد و هر كه را خدا بخواهد به فتنه درافكند هرگز در برابر خدا براى او از دست تو چيزى بر نمى آيد اينانند كه خدا نخواسته دلهايشان را پاك گرداند در دنيا براى آنان رسوايى و در آخرت عذابى بزرگ خواهد بود (۴۱)
💠 حدیث روز 💠
💎 این شخص عاقبت بخیر میشود
🔻امام صادق عليهالسلام:
مَن ماتَ مُنتَظِرًا لِهذَا الأَمرِ كانَ كَمَن كانَ مَعَ القائِمِ في فِسطاطِهِ ، لا بَل كانَ كَالضّارِبِ بَينَ يَدَي رَسولِ اللّه ِ صلي الله عليه و آله بِالسَّيفِ
◻️ كسى كه در حال #انتظار اين امر [ظهور قائم] از دنيا برود، همانند كسى است كه با قائم در خيمه او باشد، نه، بلكه همانند كسى است كه پيشاپيش رسول خدا صلي الله عليه و آله شمشير زند.
📚 كمال الدين: 338 / 11 عن المفضّل بن عمر
اینهایی که می گویند که هر علمی بلند بشود و هر حکومتی، خیال کردند که هر حکومتی باشد این برخلاف انتظار فرج است. اینها نمی فهمند چی دارند می گویند. اینها تزریق کرده اند بهشان که این حرفها را بزنند. نمی دانند دارند چی چی می گویند. حکومت نبودن، یعنی اینکه همۀ مردم به جان هم بریزند، بکشند هم را، بزنند هم را، از بین ببرند، برخلاف نص آیات الهی رفتار بکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللهم احفظ قائدنا الخامنه ای بالقرآن
636731228511990961.mp3
1.9M
زیارت امام زمان(عج) در روز جمعه
با صدای استاد فرهمند