بہ بزرگی آرزویت نیندیش
بہ بزرگى کسى بیندیش
کہ میخواهد
آرزویت را برآورده کند...
سلام صبحتونبخیر ☕💚
@farmandemajid
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن
برای شادی روح برادر شهیدمان
قرائت میکنیم 📖
🔹 امروز؛ صفحه ۱۹۷ قرآن کریم
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنياي اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
کانال رسمی شهید مجید بقایی
#سردار_سرلشکر_شهید_مجید_بقایی
@farmandemajid
https://eitaa.com/joinchat/2782331172C961681c03d
3082070.mp3
3.36M
[تلاوت ترتیل قرآن کریم
صفحه : ۱۹۷
#قرآن_کریم
@rafiq_shahidam96
💟خاطره شهید مجید بقایی به روایت از حمزه صنوبر
من هم رفتم و با شهيد محقق و شهيد بشير صحبت كردم وبعد از فرامان آقا مجيد به اتفاق آن دو سراغ آن ها رفتيم. وقتي به نزد فرمانده تيپ ارتش رسيديم خودم را به عنوان فرمانده گردان معرفي كردم و گفتم: من از طرف برادر بقايي آمدهام و ميخواستيم درباره مهماتي كه شما از ما گرفتهايد صحبت كنم.
گفت: بفرما گفتم آمدهام كه عوض آن مهمات را از شما بگيرم.
گفت خب چه فرقي ميكند؟ ما كه دشمن واحد و هدف مشخصي داريم و همان گلولههايي كه شما ميخواستيد به سمت دشمن رها كنيد ما بر سر آنان ريختيم.
گقت: درست است ولي شما سهمیه ما را بردهايد وحالا بايد پس بدهيد گفت: حالا شما برويد من خودم با برادر بقایی صحبت ميكنم. بنده نپذيرفتم وگفتم با برادر بقایی در مورد كارهاي خودش صحبت كنيد و اگر گلوله را ندهيد امشب حتي به زور هم كه شده از بچههاي شما ميگيرم.
وي همان جا از طريق بي سيم با آقا مجيد تماس گرفت و بعد از لحظاتي گفتگو بي سيم را به من داد آقا مجيد گفت كه شما بيائيد اينجا بقيهاش با من. من هم گفتم چشم و برگشتم و به خدمت او رفتم اينجا بودكه ديدم آقا مجيد و حسن درويش ومرتضي صفاري هر سه از فيلمي كه با من بازي شده بود ميخنديد. آقا مجيد كه مرا دست انداخته بود گفت: برادر صنوبر رفتي آنجا؟ مگر چطور با آن ها حرف زدي؟ آخر برادر عزيز گلولههايي كه ما ميخواستيم بر سر عراقي ها بريزيم آن ها ريختند اين شوخي آقا مجيد از شيرين ترين خاطراتي است كه از او بياد دارم
رفیقشهیدم 🕊
#شهید_مجید_بقایی 🌹
@farmandemajid
17.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بقایی علاقه عجیبی به نیروهای بسیج مردمی داشت و هرجا مشکلی پیش میآمد از آنها دفاع میکرد. رفتار او با نیروهای بسیجی آمیخته با ملاطفت و مهربانی بسیار بود. بارها مشاهده میشد وقتی در مسیرش بسیجیها را میدید، از ماشین پیاده شده و با آنها مصافحه میکرد. میگفت: یکی از رمزهای موفقیت ما قدردانی از نیروهای مردمی است.
رفیقشهیدم🕊
#شهید_مجید_بقایی 🌹
کانال رسمی شهید مجید بقایی
#سردار_سرلشکر_شهید_مجید_بقایی
@farmandemajid
https://eitaa.com/joinchat/2782331172C961681c03d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎عبادت عاشقانه
💫خواب مرحوم آیت الله مرعشی نجفی در مورد نماز شیخ ارده شیره
🤲نمازی که میخونی اگه توش منم منمنباشه و خالصانه باشه ارزشش خیلی بیشتره.
@farmandemajid
وصیت نامه سردارشهیدحاج قاسم سلیمانی:
خطاب به مردم عزیز کرمان
نکتهای هم خطاب به مردم عزیز کرمان دارم؛ مردمی که دوستداشتنیاند و در طول ۸ سال دفاع مقدس بالاترین فداکاریها را انجام دادند و سرداران و مجاهدین بسیار والامقامی را تقدیم اسلام نمودند. من همیشه شرمنده آنها هستم. هشت سال به خاطر اسلام به من اعتماد کردند؛ فرزندان خود را در قتلگاهها و جنگهای شدیدی، چون کربلای ۵، والفجر ۸، طریقالقدس، فتحالمبین، بیتالمقدس و... روانه کردند و لشکری بزرگ و ارزشمند را به نام و به عشق امام مظلوم حسین بن علی به نام ثارالله، بنیانگذاری کردند. این لشکر همچون شمشیری برنده، بارها قلب ملتمان و مسلمانها را شاد نمود و غم را از چهره آنها زدود.
#سرباز
#نسل_سلمان
#حاج_قاسم_سلیمانی