فاروق
⛔شاهکار سربازان گمنام امام زمان عج👇 پیرزن بعد از مدتی میبیند که خبری از تغییر وضعیت وی نشده و از س
📍این پیرزن کسی نیست جز #فخرالسادات_معینی که به گفته خودش : روزی که من صحبت کردم، صدها نفر از کسانی که در اربیل، ترکیه، باکو، هرات، کابل و پاکستان آموزش دیده بودند، دستگیر یا کشته شدند.
_ده ها مقر امنیتی منهدم شد.
_ده ها گروه مسلح تروریستی بازداشت یا نابود و منحل شدند.
_هزاران تن سلاح از مقر آنها کشف و ضبط شد.
_طالبان مجبور به همکاری با ایران شد...
_و پایتخت های منطقه گیج شدند...
_سرویس های اطلاعاتی ناتو سرگردان شدند و رهبران دشمنان ایران از قدرت اطلاعاتی ایران متحیر شدند.)
@farooq313
#جریان_شناسی
🔻در رزمگاهِ حوادث(5)
📖بازخوانیِ چالشهایِ سیاسیِ دهۀ شصت
✅از مسائل مهمی که حتی پیش از پیروزی انقلاباسلامی مطرح میشد، نقش روحانیت در نظام جایگزین حکومت شاهنشاهی بود.
🔰امام(ره) با صراحت در جواب خبرنگار استریتتایمز که پرسیده بود، آیا شما میخواهید جایگزین شاه شوید، میگویند: من و سایر روحانیون، در حکومت پُستی را اشغال نمیکنیم، وظیفۀ روحانیون ارشاد دولتهاست.
🔘هرچند ایجاد نگرانی از حاکمیت یافتن روحانیت، محصول جریان رسانهای-تخریبی دشمنانی بود که میخواستند مردم را از تحقق حکومتاسلامی بترسانند اما امام(ره) همواره تأکید میکردند که روحانیت به مناصب ورود نخواهد کرد، حتی ایشان در نامهای به آیتالله نوریهمدانی در برشمردن خصوصیات اعضای شورایانقلاب ضمن تأکید بر تدیّن اعضاء، تصریح میکنند که، "از روحانیون نباشند"
✔️حضور اکثریت غیرروحانی در شورایانقلاب و سپردن ریاست دولت موقت به بازرگان نشان داد که وعدههای امام قرار است اجراییشود.
🗳منطق امام در ورود نکردن روحانیون به امور اجرایی، بیش از هرجا در انتخابات ریاست جمهوریِ اول تجلّی پیدا کرد که نام هیچ روحانی در میان هفت نامزد انتخاباتی نبود؛ حتی به باور همگان از همینرو بود که امام پس از استقرار امور، خود به قم رفتند و قصد داشتند همچنان در قم بمانند.
🛑اما با این همه اصرار امام بر این اصل، اقدامات و عملکرد خائنانۀ برخی، جهت به انحراف کشاندن انقلاب سبب شد تا امام از این موضع کوتاه بیایند.
ادامه دارد...
📚زمانۀ بنیانگذار
#رزمگاه_حوادث
✍🏻 #محمد_اسداللهی
@farooq313
🌷#هادےدڵ
-میگفت..
آنانڪهیکعمرمُردهاند..
دریکلحظهشهیدنخواهندشد!
شهادتیکعمرِزندگیست؛
نهیکلحظهاتفاق😔
🌷🌷🌷🌷
هفته ی دفاع مقدس ،یادآورمردانِ بی ادعا،تاابدگرامی باد🤲
@farooq313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ ایران برای نخستین بار با انتشار تصاویری از نسل جدید پهپادهای شاهد مجهز به موتور مینیجت، خبر داد.
🔹ممدنبودی ببینی.....
#ایران_قوی
#مقتدر_مظلوم
@farooq313
از جمله زنانی که در دفاع مقدس دوشادوش مردان جنگید، خانم فاطمه نواب صفوی، دختر شهید نواب صفویست که به همراه گروه چریکی شهید چمران، اسلحه به دست گرفت و تنها زن رزمنده عملیات آزادسازی خرمشهر بود.
#دفاع_مقدس
@farooq313
📍گزارش مهم یک نهاد امنیتی
🔺در ایران ۲۴ میلیون تا ۳۶ میلیون نفر به عنوان گیمر شناخته میشوند. در جریان بازداشتیها در ۱۰ روز اول اغتشاشات، بیش از ۸۰ درصد آنها خود را گیمر معرفی کرده که در اتاقهای چتروم با یکدیگر آشنا شده و سازماندهی شدهاند.
🔻بررسیها نشان میداد که در مناطق مرکزی تهران یعنی اطراف میدان انقلاب، دانشگاه تهران تا میدان فردوسی، پل کریمخان و بلوار کشاورز و اطراف پارک هنرمندان، بیش از ۱۵۰ کافه تریا راهاندازی شده بود که بیش از ۵۰ درصد آنها صرفه اقتصادی ندارند اما از یک منبع مالی تامین میشدند. بعد معلوم شده که هزینه مالی بخشی از این کافهها (برای شبکهسازی) توسط سفارتخانههای اروپایی تامین شده است. به ویژه سفارت فرانسه در این وضعیت بسیار فعال عمل کرده است.
🔻این کافهها محلی برای دورهمیها و شبکهسازی بود. مثلا برخی از آنها گفتهاند که ما قرار میگذاشتیم، ۴ تا ۶ گیم، ۶ تا ۸ باشگاه، ۸ تا ۱۰ به کافهها میرفتیم. یا یک نمونه دیگر، یک جوان ۱۷ ساله با بیش از ۵۰ دختر رابطه برقرار کرده و فیلمهای آنها را در گوشی تلفن همراه خود داشته است.
🔻نکته قابل تاسف این است که بیش از ۹۰ درصد جوانهایی که بازداشت شدند اگر پسر بوده با یک یا گاهی با چند دوست دختر، و اگر دختر بودند همراه با یک یا چند دوست پسر، به خیابانها آمدند. در واقع یک شبکهای در فضای مجازی در اتاقهای گیم شکل گرفت. گیمرهایی که طی این سالهایی که دانشگاهها تعطیل بوده در فضای گیم اتاقهایی داشتند با هم آشنا شدند و هماهنگ شدند و یا در شهرهای بزرگ در کافههایی که قارچ گونه تاسیس شدند.
@farooq313
🔹🔹🔹🔹🔹🔹
[تبیین#جایگاه زن، رسانه و نقش آن در دفاع مقدس]
🔹با حضور سرکار خانم محمد پور
روزنامه نگار و تحلیل گر مباحث بین الملل
🗓زمان: #جمعه مورخ ٧/ ۷/ ۱۴٠٢
⏱ساعت: ۲۱
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
📱محل برگزاری:
🌐https://rubika.ir/nasra_gharb_ahvaz
فاروق
#جریان_شناسی 🔻در رزمگاهِ حوادث(5) 📖بازخوانیِ چالشهایِ سیاسیِ دهۀ شصت ✅از مسائل مهمی که حتی پیش از
#جریان_شناسی
🔻در رزمگاهِ حوادث(6)
📖بازخوانیِ چالشهایِ سیاسیِ دهۀ شصت
⛔️در ابتدای پیروزیانقلاب، طبق منطق امامخمینی(ره) که بارها تصریح کردهبودند؛ "روحانیون در امور اجرایی ورود نخواهندکرد" بخش مهمی از مسئولیتها در اختیار غیرروحانیون قرار گرفت، اما روند ادارۀ کشور به گونهای پیش میرفت که خبر از وقوع "انحراف" میداد.
❌عمق فاجعه در حوادث تلخ بهار و تابستان1360 با عزل و فرار بنیصدر آشکار شد؛ در این موقعیت امام(ره) تصمیم گرفت برای حفظ انقلاب در سیاست خود در باب روحانیت تجدیدنظر کند و محدودیت اتخاذ شده را بردارد تا آنان نیز بتوانند نامزد انتخابات ریاستجمهوری شوند.
⭕️از نیمۀدوم سال1359 و با افزایش روزافزون عملکرد خائنانۀ بنیصدر نشانههایی از این تجدیدنظر در کلام امام(ره) آشکار شد؛ در همین ایام ایشان در دیدار با ائمۀجمعه اعلام می کنند که؛ "این کلمه را گفتهام که علما مرتبهشان بالاتر از این است که داخل بشوند در امور اجرایی، لکن وقتی که افرادی باشند تا متعهد به اسلام باشند و بتوانند کارها را روی موازین اسلامی اجرا کنند..."
💯پس از عبور از سال بحرانی1360 و فروکش کردن ناآرامیها، امام(ره) مجدداً به شرح دیدگاهش در این ماجرا پرداخت: "پیش از انقلاب، خیال میکردم وقتی انقلاب پیروز شد، افراد صالحی هستند که کارها را طبق اسلام عمل کنند، لذا بارها گفتم روحانیون میروند کارهای خودشان را انجام میدهند، بعد دیدم خیر، اکثر آنها افراد ناصالحی بودند..."
ادامه دارد...
📚زمانۀ بنیانگذار
✍🏻 #محمد_اسداللهی
#رزمگاه_حوادث
#جریان_شناسی
@farooq313