🔴 قرن اسلامزدایی
در اواخر قرن نوزدهم، #لُرد_کرزُن معروف که قدرتِ مطلقهی منطقهی #هند و #خلیج_فارس در برههای از زمان بود، در کتاب خودش نوشت:
«حیات #انگلیس بدون تصرف این منطقه و بهخصوص هند، امکانپذیر نیست» و نایبالسلطنهی هند، لُرد آلِنبُرو نیز گفت: «تا وقتی مسلمانها در هند حضور دارند، امکان سیادت مطلق انگلیس بر هند امکانپذیر نیست.»
انگلیسی ها این را از روی تجربه میگفتند؛ آنان مسلمین را هم در هند و هم در #افغانستان تجربه کرده بودند. هم در منطقهی #قفقاز و هم در #آسیای_مرکزی مسائلی حادث شده بود که اطلاعش را داشتند؛ میدانستند که عامل و عنصر اصلی برای مقابلهی با استعمارِ انگلیس در این منطقه، اسلام است. لذا شروع کردند به #اسلام_زدایی.
آیتالله خامنهای: 12 بهمن 1367
#آیت_الله_خامنه_ای
#تاریخ_ایران_معاصر
#بازی_بزرگ
@farooq313
.
⭕ تولد ایران معاصر در پهنهی نظام وستفالیایی
✅ چگونه ایران ما متاثر از تحولات ژرف رخداده در اروپا، وارد دوران جدیدی از تاریخ خود شد؟
🌐 «ایران معاصر»، مولود مواجههی غارتگرانهی #استعمار_اروپایی با آسیا در #قرن_نوزدهم است.
🌐 جغرافیای غرب پس از تجربهی هفت انقلاب بزرگ در: #الهیات، #کشاورزی، #صنعت، #هنر، #منطق، #فرهنگ و #سیاست، به بیرون از جغرافیای خود پای گذاشت؛
🌐 هدف این کشورهای استعماری، عبارت بود از چپاول منابع، معادن، بازارها و نیروی انسانی آسیا و آفریقا و امریکا؛
🌐 یکی از مهمترین اقدامهای غرب برای نیل به این هدف ظالمانه، که متاسفانه کمتر بدان پرداخته میشود، اهتمام آنها به تعمیم «#ساختارهای_وستفالیایی» در دیگر مناطق جهان بود؛
🌐 با بسط این الگو، ملتهای مختلف همچون ظروف بههمپیوسته، به «نظامِ برآمده از غرب جدید» متصل شدند؛
🌐 بهواسطهی این اتصال و در اثنای این طرح جهانگیرانه، تحولات کشور ما نیز به تابعی از «قبض و بسط #نظام_وستفالیایی» تبدیل گردید و بدینترتیب «#ایران_معاصر» متولد شد.
https://virgool.io/@mhtaheri
@farooq313
روزهای آخر حضورش مصادف با تشییع باشکوه سپهبد #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی بود و شب وقتی تلویزیون، صحنه اقامه نماز رهبر معظم انقلاب بر پیکر شهید را پخش کرد به نشانه احترام، تمامقد ایستاده بود.
🍃جوانها کمتر گریه میکنند، اما آن شب میلاد با مشاهده گریه رهبر انقلاب گریست چراکه او به سردار سلیمانی ارادت ویژهای داشت.
#هواپیمای_اوکراینی
#شهید_میلاد_نهاوندی
#شهید_سانحه_ی_هوایی
@farooq313
قلب زمین گرفته
زمان را قرار نیست
ای بغض مانده در
دل هفت آسمان بیا..
#اللهمعجللولیکالفرج🍃
#امام_زمان(عج)🌹🕊
@farooq313
فاروق
✳️خاصیت حکومت استبدادی ملت ما در طول تاریخ چند قرنی خود، یک عنصر بیتأثیر در نظام مدیریت کشور بود
✳️حکومت جدا از مردم
مشکل ملت بزرگ ما_قبل از پیروزی انقلاب اسلامی_ فقط در این نبود که بیگانگان، مسئولان سیاسی کشور را بدون اطلاع آنها روی کار میآوردند و کنار میگذاشتند ؛این البته مصیبت بزرگی بود اما مسئله این بود که مردم از جریانات کشور ،پیشرفت کشور، مقایسه کشور با کشورهای دیگر، اندازهگیری میزان سرعت حرکت کشور � سوی اهداف،به کلی بیخبر و بیگانه بودند.
اگر کسی اهل کار بود، برای خودش اهل کار بود؛ دنبال کار خودش بود؛ کار کشور مسئله آحاد مردم محسوب نمیشد. نتیجه هم همان شد که ملاحظه میکردید؛ جوانها هم یا در تاریخ میخوانند یا از بزرگترها میشنوند؛بعضی هم که یادتان هست، و میدیدید که کشور به دست عده معدودی _که خود آنها بازیچه ی سیاستهای بینالمللی بودند _چگونه اداره میشد. ملت به یک ملت عقب افتادهی در زمینههای گوناگون تبدیل شده بود؛ چون مردم کاری به کار کشور و مسائل کلان آن نداشتند؛ خبر هم از آنها نداشتند که در کشور چه میگذرد،چه سیاستی بر کشور حاکم است، چه آیندهای در انتظار کشور است، چه کسانی دارند در کشور دخالت میکنند؛ مردم به اینها توجهی نداشتند وکسی هم آنها را وارد میدان معرفت و علم نمیکرد.نتیجه هم همان بود که میدیدیم: یک عده در راس کارهای کشور قرار میگرفتند که نه به ایمان مردم، نه به دنیای مردم و نه به آخرت آنان هیچ دلبستگی نداشتند.دلبستگی آنها به زندگی شخصی خودشان و به خاطر حفظ زندگی شخصی، به بند و بست با اربابهای خارجی منحصر میشد؛ این وضع زندگی ملت ما در پیش از انقلاب بود. انقلاب صفحه را برگرداند؛ مردم شدند صاحب کشور، صاحب اختیار کشور و تصمیم گیر در مسائل کشور.
✍ تحریریه فاروق
#تاریخ_معاصر
#امام_خامنه_ای
@farooq313
✳️دست نشاندهها
مجلس شورایی هم که در آن وقت وجود داشت، در حقیقت از نمایندگان مردم تشکیل نشده بود، تا آنها ناظر و حاضر کارها باشند. مجلس از دستنشاندههای خود دستگاه و خوانین و زورگوها و گردن کلفتهای محلی و منتفذین تشکیل میشد و مردم هم در کناری سرشان پایین و مشغول کار خودشان بودند و با سختی زندگی را میگذراندند و دستگاه نیز ثروت مملکت را برای خودش برمیداشت و میفروخت و استفاده میکرد و میخورد و میپاشید و حسابی هم به کسی پس نمیداد!
✍ تحریریه فاروق
#تاریخ_معاصر
#امام_خامنه_ای
@farooq313
⛱وقتی چترت خداست
بگذار ابر سرنوشت هر چقدر میخواهد ببارد
💛وقتی دلت با خداست
بگذار هر کس میخواهد دلت را بشکند💔
🙏وقتی توکلت به خداست
بگذار هر چقدر میخواهند با تو بی انصافی کنند
❣وقتی امیدت به خداست
بگذار هر چقدر میخواهند نا امیدت کنند
🧡وقتی یارت خداست🧡
بگذار هر چقدر میخواهند نا رفیق شوند
✨همیشه با خدا بمان✨
🦋❄️
#سلام_امام_زمانم 💚
ای همه هستی
فدای نام زیبای شما
آسمان هرگز نبیند
مثل و همتای شما
کاش می شد
کاسه چشمان ما روزی شود
جایگاه اندکی
خاک کف پای شما
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
┅═✾🍃 ⃟ ⃟🌼 ⃟ ⃟🍃✾═┅
ڪپےبہنیتظہوࢪ#امام_زمان
⛥ߊࡋࡋܣُܩَ ࡃَܟ᳝ߺّࡋ ࡋ၄ࡋܢߺِِّ࡙ࡏ ߊࡋܦ߭ܝّܟ᳝ߺ
@farooq313
فاروق
💚 #جمعه های انتظار
☀️ خودم میدونم با گناهام چقدر
☀️ همیشه توی زحمت انداختمت
☀️ خدا میدونه تو همین کوچه ها
☀️ چقدر دیدمت اما نشناختمت...
👤 سید مجید بنیفاطمه
👌 از دست ندهید
#امام_زمان
#جمعه_های_انتظار
🔻 ظهور بسیار نزدیک است
@farooq313
🔴تیتر نفرت انگیز دنیای اقتصاد علیه مادرانی که فرزند آوری دارند.....
آمریکا پرست ها از افزایش جمعیت ایران واهمه دارند...
@farooq313
⏱ اوقاتی که باید قدرشان را بیشتر بدانیم ⏱
💚عصر جمعه ، عصر با فضيلتي است و ساعات آخرش به حضرت مهدي - عجّل الله تعالي فرجه الشّريف - تعلق دارد.
💚
💚💚و در اين ساعات، چند عبادت مي شود به جا آورد كه فضيلت دارند:
🦋خواندن دعاي سمات
🦋 خواندن دعاي شريف عشرات كه بسيار بافضيلت است؛
🦋خواندن دعاي حضرت حجّت - عج - منقول از امام رضا - ع - كه با عبارت «اللهم ادفع عن وليك و خليفتك و ...» شروع مي شود؛
🦋 صلوات ابوالحسن ضرّاب اصفهاني.
👈صلوات و دعاهاي مذكور، در مفاتيح الجنان آمده است.
📚 خِرمن معرفت، نشر هنارس، ص 181
@farooq313
۱۰ کشوری که در حمله اخیر به یمن مشارکت رسمی داشته اند!
۱. آمریکا
۲. استرالیا
۳. بحرین
۴. کانادا
۵. دانمارک
۶. آلمان
۷. هلند
۸. نیوزلند
۹. کره جنوبی
۱۰. انگلیس
@farooq313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 ویژه ماه رجب
📹 رهبر انقلاب: توصیه میکنم خودم را و شما را که از برکات #ماه_رجب استفاده کنیم با تقویت پیوند و ارتباط قلبی با خدای متعال.
التماس دعا
@farooq313
فاروق
✳️دست نشاندهها مجلس شورایی هم که در آن وقت وجود داشت، در حقیقت از نمایندگان مردم تشکیل نشده بود،
✳️مجلس اشراف زادهها
قبل از انقلاب_ جز دو سه دوره_ مجلس مردمی در این کشور وجود نداشت.یکی دو دوره در اوایل، بعد هم یک دوره در وسط، مجلس مردمی و ملی بود. درهمان مجالس ملی هم که مردم انتخاب میکردند، به سراغ فلان معلم یا فلان کارگر یا فلان روحانی که در شهری مشغول خدمتگزاری است_ نه روحانیون خیلی نام و نشان دار_نمیرفتند بلکه سراغ خوانین و اشراف زادهها و شاهزادهها میرفتند. به خاطر تربیتهای غلطی که وجود داشت،حتی مردم هم آنها را انتخاب میکردند.
تحریریه فاروق
#تاریخ_معاصر
#امام_خامنه_ای
@farooq313
✳️ادعای دروغ
گفتن این حرفها که مجلس مرکزآراء مردم است، مظهراراده ی مردم است،اداره کننده حقیقی کشور در سایه قوانین است، یک مرحله است؛ عمل به اینها و تحقق اینها یک مرحله دیگر است. آنچه ما در جمهوری اسلامی به آن سرافرازیم،این دومی است و الا در همه جای دنیا و در همه زمانها این حرفها گفته میشود.زمانهای بعد از مشروطیت، در همین کشور ما هم این حرفها بود.میگفتند مجلس، میگفتند قانون، میگفتند انتخاب؛ لیکن میان حقیقت و آنچه که اتفاق میافتاد و واقعیت امر بود، با آنچه که گفته میشد، فاصلههای زیادی وجود داشت.مردم ما حقیقتاً از دوران مشروطیت تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی،حضور خود را در اداره کشور به شکل قانونگذاری تجربه نکرده بودند؛شاید یک یا دو دوره دو ساله در اوایل کار مجلس شورای ملی _مثلاً دوره دوم سوم؛آن هم با مناقشات و خدشههایی_تا حدودی این معانی را با خود داشت؛ اما آنچه بود، حرف بود؛ بر روی کاغذ بود؛ در امواج هوا بود، یواش یواش، همان هم نبود! اینطوری است که وقتی انحراف عمیق شود، مردم خودشان را ملزم هم نمیداند که حتی در زبان هم نام حقیقت را بیاورند؛ خطر این جاست. در دوره قبل از پیروزی انقلاب، اینگونه بود در سالهای متمادی دیگر، حتی اسمی از آراء مردم و ادعا و افتخار به این حرفها همدیگر باب نبود؛ همه چیز صوری و دروغین بود مصنوعی و ساختگی بود؛هم در دوران دیکتاتوری صریح، که عبارت بود از دوران رضاخانی و اواخر دوران محمدرضا؛ هم در دوران میانه که یک مقدار پوشیده و خفی بود، مردم رأیی نداشتند، مجلس وجود نداشت، نماینده ای نبود؛ دستوری و فرمایشی بود.انسان وقتی تاریخ آن دوره را میخواند_ حالا برههای را که خود ما در این اواخر شاهدش بودیم،و نیز آن قبلیها را هم وقتی انسان میخواند_ میبیند که چگونه بوده است.از مدتی قبل از آنکه وقت انتخابات شود انتخابات فراهم میکردند؛ کار محافل شروع میشد؛ اصرارها،التماسها تقربها، خوش رقصیها؛برای اینکه خود را در لیست دولت داخل کنند؛ صریح میگفتند لیست دولت، لیست دربار؛ حیا هم نمیکردند! انقلاب اسلامی در میان کارهای عظیمی که در این کشور و در تاریخ ما انجام داد، این کار عظیم را هم انجام داد که مردم ما طعم حکومت مردم در وضع قوانین را چشیدند.
✍ تحریریه فاروق
#تاریخ_معاصر
#امام_خامنه_ای
@farooq313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیلی
🎥 منافقین چگونه پول در میاورند؟!
🔸از سرقتهای مسلحانه و قاچاق تا راهاندازی خیریههای پوششی
@farooq313
فاروق
✳️ادعای دروغ گفتن این حرفها که مجلس مرکزآراء مردم است، مظهراراده ی مردم است،اداره کننده حقیقی کشو
✳️بیعدالتی مطلق
سلاطین قاجار، سلاطین پهلوی_ از قبلیها ما درست خبر نداریم و کاری هم با آنها نداریم_آن کسانی که در رأس حکومت بودند و آن کسی که به عنوان پادشاه در این کشور زندگی میکرد و رئیس کشور بود، از همه ی افراد ثروتمند تر بودند. این از کجاست؟ مگر جز با ظلم،چنین چیزی ممکن است؟اموال مردم را میگرفتند. رضاخان هرجا ملک خوبی بود،هرجا چیز چشمگیری بود،هرجا عمارت زیبایی بود،دست میگذاشت و ثروت انبوه عظیمی برای خودش درست کرد و چقدر از مناطق کشور را که یک جا دست گذاشت و آن را متعلق به خودش کرد! بازماندگان او هم همینطور بودند. در راس قدرت، بیعدالتی مطلق بود.هرچه از راس قدرت پایینتر میآمدیم، این بیعدالتی هم پایینتر میآمد و گسترش پیدا میکرد. هر کس در آن نظام دستش میرسید که به دیگری ظلم کند، ظلم میکرد. جلوگیری هم نداشت. جلوداری هم نبود. آن نظامها، این گونه بودند.
✍ تحریریه فاروق
#تاریخ_معاصر
#امام_خامنه_ای
@farooq313
✳️سرزمین سرکوب شده
در ابتدای تشکیل حکومت ناسالم و خائن پهلوی،از اولین کارهای رضاخان این بود که در هرجا توانست به سرکوب عشایر پرداخت. در تمام حکومت رضاخان... و بعد از آن،در بخشی از دوران حکومت فرزند فاسد و خائنش،بارها و بارها بین مردم مظلوم اما شجاع و ساکت و غیوری که در این استان بودند با نیروهای حکومتی تصادم شد و هزاران نفر از عشایر این مناطق،به دست مزدوران خاندان پهلوی به قتل رسیدند. رفتار حکومت دست نشانده ی پهلوی با عشایر این استان،چنین بود اما متقابلاً،مردم مومن و عشایر مخلص و شجاع و غیور این منطقه و این سرزمین، حتی یک روز هم با نظام پهلوی از در آشتی وارد نشدند. البته عدهای از کدخدایان و اربابهایی که دستشان در دست مسئولان دولتی بود،با پهلویها آشتی بودند.اما توده ی مردم، ابداً ! تشکیلات حکومت طاغوت، مردم را رها میکرد؛بعضی از اربابهای ظالم و کدخداهای متعدّی را دو دستی میگرفت! مردم برای پهلویها اهمیتی نداشتند.نتیجه این شد که در تمام طول حکومت ۵۰ ساله خاندان منحوس پهلوی،در این استان_ در مناطق بویراحمد، در مناطق بویراحمد، در مناطق کهگیلویه و نیز در مناطق عشایر و خاندانهای مختلف از فارس تا خوزستان_ حتی یک قدم اصلاحی آباد کننده ی قابل ذکر برداشته نشد.
بنده با پولهایی که در سال آخر رژیم گذشته در این استان خرج شده نگاه کردم و به این نتیجه رسیدم که مقدار پولی که در طول تمام طول ۵ سال آخر رژیم گذشته_که بهترین سالها از لحاظ مالی بوده و دولت آن روز پول زیادی داشته است_ در این استان خرج شده، یک چهلم مقداری است که جمهوری اسلامی در کمتر از آن مدت،در این استان خرج کرده است. به تعبیری دیگر، جمهوری اسلامی در مدتی کوتاه،نزدیک به ۴۰ برابر آنچه که در اینجا خرج کردهاند، در این استان اعتبارات صرف کرده و پول خرج نموده است. البته در دوران رژیم طاغوت که دستگاههای دولتی فاسد بودند_ یعنی استاندار آن روز،فاسد و مسئولین ادارات و پیمانکاران، دزد و فاسد بودند_ اگر پولی هم در این استان خرج میشد،برای مردم نمیشد. لذا شما میبینید که در تمام دوران پهلوی، حتی یک دانشکده در این استان تاسیس نشد و تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی در سراسر همین استان،از عدد انگشتان دست یک نفر هم تجاوز نکرد!
✍ تحریریه فاروق
#تاریخ_معاصر
#امام_خامنه_ای
@farooq313