فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فقط اونجایی که حضرت آقا در مورد اربعین میگن " حالا شما که خیلیاتون خودتون رفتید، بنده که محروم بودم و مشتاق هم بودم ،گرچه دوریم به یاد تو سخن می گوییم..."
💬 فامیل دور
@Fars_Plus
▪️تصویر ویژه از یک عراقی (از اهالی شهر ناصریه جنوب عراق) در حرم امام حسین
🏴 مصداق بارز حب الحسین یجمعنا
🔻نوشته بسیار زیبا (به نیابت از ملت ایران، امام حسین وابا الفضل علیهما السلام را زیارت خواهم کرد)
💬دلنوشته های یک عراقی
@Fars_Plus
فارس پلاس
👇👇👇
▪️آقای مطهری به لغو نامگذاری خیابانی بنام «مهندس بازرگان»
در تهران اعتراض کردند و ازجمله نوشتند «اینکه فردی در موضوعی، نظری غیر از نظر رسمی نظام داشته باشد، دلیل بر انقلابی نبودن او و پیاده کردن وی از قطار انقلاب نیست. با این روش، در نهایت چندنفر بیشتر در دایره انقلاب باقی نمیمانند»
🔻جناب مطهری تاریخ را نیمه روایت کردند!
بازرگان دبیرکل نهضت آزادی، نقدها و مخالفتهای بسیاری با اشغال لانه جاسوسی، روند جنگ و... داشت. اما آنچه او را از صحنه سیاست حذف کرد نه نظرات مخالفِ حاکمیت، بلکه بخاطر پیوندهای استراتژیک و تاکتیکی با منافقین در سال ۶۰ بود.
🔻این بازرگان بود که در اردیبهشت۵۹ به نفع کاندیداتوری رجوی در مجلس بیانیه رسمی داد.
حتی ۲هفته پیش از اینکه امام، بنیصدر را از فرماندهی کل قوا عزل کند، نهضتآزادی در بیانیهای تلویحا سخن از انحلال مجلس و نخستوزیر داد؛ تا کفه ترازوی بهنفع بنیصدر و مجاهدین سنگین شود.
کار که به ترورهای تابستان ۶۰ رسید؛ نهضت آزادی و بازرگان هیچگاه حاضر نشدند ترورهای تابستانِ خونین را بدست سازمان مجاهدین خلق محکوم کنند.
🔻محکوم میکردند اما نامی از مجاهدین خلق نمیآوردند و تنها به صدور پیامهای تسلیت اکتفا میکردند. گویی انفجارها محصول ترکیدن کپسولهای گاز بود!
حتی وقتی امام پس از انفجار ۷ تیر و تکهتکه شدن بهشتی به بازرگان نهیب زد که «ای نمازخوانها» خط جدا کنید از منافقین، بازهم حاضر نشدند:
«شما بیایید و حسابتان را از این منافقین جدا کنید. نه اینکه بگویید که شما خشونت نکنید، آن وقت به من هم بگویید که شما خشونت نکنید! این معنایش این است که ما و آنها مثل هم هستیم! این منافقین بهدرد شما نخواهند خورد»
🔻اما بازهم بازرگان هیچگاه نه مجاهدین خلق را سازمانی تروریستی و نه شخص رجوی را جنایتکار خواند. برای همین امام به منافقین لقب «فرزندان عزیز بازرگان» داد.
دلیل حذف بازرگان ابراز نظرات مخالفِ قرائت رسمی نظام نبود. اگر به انتقاد و نظر مخالف باشد، نباید نامی از دکتر شریعتی در جمهوری اسلامی میماند. چرا که او تندترین منتقد برخی روحانیت و گاه علما بود. تا جایی که شهیدمطهری او را مروج «اسلام منهای روحانیت» میدانست. اما هنوز یکی از طولانیترین خیابانهای کشور به نام شریعتی است.
اما چگونه میتوان در تهرانی خیابانی بنام بازرگان نامید درحالی که فرزندان معنوی او تابستان ۶۰، تهران را به خون کشیدند.
منبع: صحیفه ج۱۵و۲۰/ خط سازش؛ مجتبی سلطانی
💬 جواد موگویی
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شوخی با حسن آقامیری...
@Fars_Plus
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ سفیر ایران در عراق به همه سوالات درباره راهپیمایی اربعین
🔻 آیا ورود زائران اربعین از همه کشورها ممنوع است؟
🔻 آیا مواکب بهداشتی در عراق مستقر میشوند؟
🔻 چگونه برای زوار اربعین نذورات را ارسال کنیم؟
🔻 آیا وضعیت کرونا در عراق وخیم است؟
🔻 ماجرای اخذ ویزای زوار ایرانی از کشورهای دیگر چیست؟
🔻 مجازات ورود غیرقانونی به عراق چیست؟
@Fars_Plus
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پایان رأفت بازیکن سابق پرسپولیس از سابقه حضورش در جبهههای جنگ میگوید: ۲۰ ماه در سردشت و گردان ۷۴۵ بودم
🔺برای حفظ روحیه با پوتین فوتبال بازی میکردیم.
🔺قهرمانان و پهلوانان واقعی شهدا هستند.
@Fars_Plus
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رونمایی از نماهنگ جدید و زیبای #سرگذشت با صدای حاج صادق آهنگران به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس
@Fars_Plus
فارس پلاس
👇👇👇
▪️روایتی از اعلام جنگ بی بی سی علیه رزمندگان
🔻در مکتب مدیریتی دفاع مقدس، تنوع ایده، مانع از وحدت نیست. فایل صوتی جلسه آذر۶۳ که اخیراً دستاویز BBC برای تفرقه انگیزی شد، اتفاقاً بخوبی نشان میدهد که سپاه یک مجموعه متنوع، متکثر، خلاق، پویا، درحال گفتگو و بالنده بوده که به "نقد درون سازمانی" و "یادگیری جمعی" اهمیت میداده است.
🔻ادامه واکنشهای فعالان فرهنگی به فیلمی که بی بی سی فارسی درباره جنجال اکبر گنجی و هم قطارانش در سال ۱۳۶۳ و در اوج جنگ تحمیلی ساخته، محسن حیدری در تازه ترین رشته توییت خود نوشت:
🔻شبکه #BBC در هفته #دفاع_مقدس، تلاش مزوّرانهای برای تلخ کردن این ایام الله پایداری ملت ایران در جنگ هشت ساله تحمیلی صدامیان علیه ایرانیان کرد و کوشید شهید حاج کاظم نجفی رستگار فرمانده تیپ سیدالشهدا را نقطه مقابل مدیریت فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس نشان دهد.
🔻برخلاف تبلیغات تلویحی BBC، شهید رستگار یکی از رویشهای انقلابی سپاه بود که با حکم سردار محسن رضایی به فرماندهی دومین تیپ تهران (تیپ جدیدالتاسیس سیدالشهدا) منصوب شد. رضایی در حالی به شهیدرستگار برای این مسئولیت اعتماد کرد که رستگار قبل از آن، سابقه فرماندهی درسطح تیپ را نداشت.
🔻 در مکتب مدیریتی دفاع مقدس، تنوع ایده، مانع از وحدت نیست. فایل صوتی جلسه آذر۶۳ که اخیراً دستاویز BBC برای تفرقه انگیزی شد، اتفاقاً بخوبی نشان میدهد که سپاه یک مجموعه متنوع، متکثر، خلاق، پویا، درحال گفتگو و بالنده بوده که به "نقد درون سازمانی" و "یادگیری جمعی" اهمیت میداده است.
🔻وقتی از مدیریت مردمی دفاع مقدس سخن میگوییم یعنی اینکه مثلاً فرمانده کل سپاه هرگز به بهانه وحدت، تنوع سلیقه را در نیروهای انقلاب انکار نمیکرد و به همه طیفهای دلسوز انقلاب میدان میداد. نمونه این اعتماد سازنده را در حکم محسن رضایی برای انتصاب شهیدرستگار به فرماندهی تیپ۱۰ میبینیم.
🔻 معتقدم این سنگی که BBC درهفته دفاع مقدس به قطار درحال حرکت و پویای مکتب مدیریتی دفاع مقدس زده است، نه تنها آسیبی به این حرکت تاریخ ساز و مردمی نمیزند بلکه سبب کنار رفتن کلیشه ها و از بین رفتن حس اشباع کاذب و باعث افزایش شناخت واقعی شهروندان ما ازمکتب مدیریتی دفاع مقدس خواهدشد.
@Fars_Plus
18.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهید مهدی زین الدین قهرمان من است؛ مثل حاج قاسم! حالا حاج قاسم برایم از آقا مهدی زین الدین بگوید داستان خیلی شیرین می شود...
💬میکائیل دیانی
@Fars_Plus