eitaa logo
🔰فرشید رنجبر🔰
4.7هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
107 ویدیو
26 فایل
💠فرشید رنجبر 💠تحلیلگر ارشد بازارهای مالی و بازار سرمایه 🔷مدیریت تیم آقای معامله گر پیج کاری من در اینستاگرام:👇 Farshidranjbar.ir ⚠️تحلیل های ارائه شده صرفا نظر شخصی می باشد و به هیچ عنوان سیگنال خرید یا فروش نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
واکنش مثبت به حمایت موردانتظار و برگشت قیمت از محدوده 220 تومان. طبق مطالب قبل، نماد برای خروج از روند نزولی نیاز به تثبیت قیمت بر روی سطح 240 تومان دارد. در حال حاضر مسیر پیش‌روی سهم‌ به دلیل وجود مقاومت‌های متعدد هموار نیست و نماد برای تداوم روند صعودی، کار چندان راحتی در پیش ندارد. بر همین اساس در روند کوتاه‌مدت سه سطح مقاومتی 240, 260 و 280 تومان پیش‌روی سهم قرار‌ دارد که چگونگی واکنش قیمت به هر یک از این سطوح در تعیین روند کلی نماد تعیین‌کننده خواهد بود.
ارزش معاملات خرد بازار از 5 همت عبور کرد!
فوری برای خودرویی ها  عرضه سهام تودلی خودرویی ها استارت خورد     به استحضار می رساند احتراماً، بازگشت به نامه شماره 147859/122 مورخ 1402/12/05 مبني ‌بر ارائه برنامه واگذاري سهام شرکت ايران‌خودرو متعلق به شرکت‌هاي فرعي و وابسته (سهام تودلي) همان‌گونه که مستحضريد، اقدامات لازم جهت واگذاري سهام ياد شده در سال 1401 از طريق ارزش‌يابي سهام و انتشار فراخوان در روزنامه‌هاي کثيرالانتشار جهت شناسايي متقاضيان صورت پذيرفت و در اين راستا دو شرکت کنسرسيوم قطعه‌سازان و خودروساز پيشنهاد خريد داشتند که در اين راستا جهت بررسي صلاحيت، متقاضيان خريد اقدام به تکميل فرم‌هاي مربوطه نمودند که جهت بررسي صلاحيت ايشان به مراجع ذيصلاح ارسال گرديد، ليکن تاکنون منتج به اقدام موثري نگرديد. مع‌الوصف با عنايت به مهلت تمديد شده جهت رعايت مفاد ماده 28 دستورالعمل حاکميت شرکتي مبني بر واگذاري سهام شرکت اصلي در مالکيت مستقيم و غيرمستقيم شرکت‌هاي زيرمجموعه، تا تاريخ 1403/07/18 اين شرکت به منظور حفظ منافع ذينفعان خصوصاً سهامداران در نظر دارد به منظور واگذاري سهام مذکور به قيمت منصفانه، اقدامات لازم جهت بهبود ساختار مالي از طريق اجراي راهبردهاي سودآوري شامل اخذ مجوز افزايش قيمت محصولات، مديريت هزينه‌ها و بهاي تمام شده، بهينه نمودن ترکيب محصولات توليدي، واگذاري اموال و دارايي‌هاي غيرمولد و.... همچنين اقدامات لازم به منظور خروج از شمول ماده 141 اصلاحيه قانون تجارت از طريق افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي‌ها که در نامه شماره 1402428228 مورخ 1402/11/16 خطاب به معاونت ناشران و اعضاي شرکت بورس اوراق بهادار نيز رسانيد، پيگيري و به انجام رساند. يقيناً انجام اقدامات يادشده، منجر به افزايش ارزش ذاتي و ارزش بازار سهام شرکت ايران‌خودرو خواهد گرديد. شايان ذکر است، سهام ايران‌خودرو متعلق به شرکت‌هاي فرعي و وابسته حدود 24 درصد است که با لحاظ درصد موثري سهامداري شرکت ايران‌خودرو در شرکت‌هاي ياد شده، مالکيت سهام شرکت اصلي متعلق به شرکت‌هاي فرعي و وابسته به ميزان حدود 11درصد مي‌باشد. با توجه به مراتب فوق، پس از مهيا شدن شرايط با هماهنگي مراجع ذيصلاح و ملحوظ نمودن فرصت زماني مقرر، اقدامات لازم جهت واگذاري سهام تودلي انجام خواهد شد.
📆 یکشنبه ☀️ ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ هجرے شمسے 🌙 ۲۲ شعبان ۱۴۴۵ هجرے قمرے 🎄 ۳ مارس ۲۰۲۴ میلادے 📿 امروز ۱۰۰ مرتبه: 🎗«یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام»🎗 🎗«ای صاحب جلال و بزرگواری»🎗
📌به اطلاع كليه بازارگردان‌ها می‌رساند؛ در روز جاری ارسال سفارش فروش و فروش سهام در كليه نماد‌های موضوع بازارگردانی در بازار‌های اول، دوم و پايه فرابورس ايران ممنوع می‌باشد
هم بالاخره راه افتاد نکته کلیدی: حفظ محدوده حمایتی 107 و مقاومت 135 مطالب این کانال، صرفا جنبه تحلیلی و بررسی بازار دارد از آنها مستقیما در معاملات خود استفاده نکنید مسئولیت استفاده از این مطالب در معاملات، به عهده خود شخص میباشد.
در معاملات هفته جاری شاهد بهبود چشمگیر و قابل توجه در روند کلی بازار سرمایه هستیم. در مطالب قبل بارها مطرح کردیم که محدوده 2,050,000 واحد کف بازار خواهد بود و بایستی آمادگی ایجاد تغییرات را داشته باشید. خوشبختانه با انجام اقدامات حمایتی این محدوده حفظ شده و شاهد بهبود روند در قالب افزایش حجم و ارزش معاملات و در نتیجه افزایش کلی تقاضا در سطوح مختلف بازار هستیم. همچنین مطرح کردیم که گروه خودرویی نقش محوری در بازار ایفا خواهد کرد که اکنون شاهد تحقق این امر نیز هستیم. اما هشدار می دهیم‌ که‌ در همین گروه خودرویی اگر رفتار سهامداران عمده و حقوقی‌ها کنترل نشود، بیشترین آسیب از ناحیه همین گروه به بازار وارد خواهد شد. در ادامه شاخص کل بورس برای خروج از روند نزولی نیاز به تثبیت بر روی سطح 2,150,000 واحد دارد. در صورت تداوم روند صعودی، تارگت اولیه شاخص کل را حوالی 2,300,000 واحد پیش‌بینی می کنیم‌. رسیدن به این سطح مستلزم شرایط ویژه‌ای است که در روزهای آینده درباره آن صحبت می کنیم. در‌ گروه‌های شاخص‌ساز، گروه فلزات اساسی مسیر هموارتری پیش‌روی دارد. جزئیات بیشتر به زودی ارائه خواهد شد.
تجدید ارزیابی خودروسازان در حال پیگیری است...
تجدید جدی شد! 🚨🚨 نامه مهم دیوان محاسبات کشور به وزارت اقتصاد، در خصوص تسهیل مجوز تجدید ارزیابی دارایی‌های سایپا و ایران خودرو نکته جالب؛ دیوان محاسبات کشور نیز به تاثیر مخرب قیمت گذاری دستوری که منجر به زیان سازی صنعت خودرو شده، اشاره کرده است!
📆 دوشنبه ☀️ ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ هجرے شمسے 🌙 ۲۳ شعبان ۱۴۴۵ هجرے قمرے 🎄 ۴ مارس ۲۰۲۴ میلادے 📿 امروز ۱۰۰ مرتبه: 🎗«یا قاضِیَ الْحاجات»🎗 🎗«ای برآورنده ی حاجت ها»🎗
4.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک گام تا واگذاری مدیریت دو خودروساز مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس: پس از انجام تجدید ارزیابی، سهام تودلیِ ایران‌خودرو و سایپا به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.
236.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رییس جمهور : چرا دولت در ایران خودرو که فقط ۵ درصد سهم دارد کار مدیریتی انجام می دهد؟ باید مدیریت ایران خودرو را در مجمع عمومی به سهامداران واگذار کنیم