eitaa logo
🔰فرشید رنجبر🔰
4.7هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
107 ویدیو
26 فایل
💠فرشید رنجبر 💠تحلیلگر ارشد بازارهای مالی و بازار سرمایه 🔷مدیریت تیم آقای معامله گر پیج کاری من در اینستاگرام:👇 Farshidranjbar.ir ⚠️تحلیل های ارائه شده صرفا نظر شخصی می باشد و به هیچ عنوان سیگنال خرید یا فروش نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
بررسی روند صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا حمایت 12,000، مقاومت 13,000 حمایت 34,000، مقاومت 38,000 حمایت 4200، مقاومت 4600 حمایت 3600، مقاومت 3900 حمایت 23,000، مقاومت 25,000 حمایت 22,000، مقاومت 23,600 حمایت 3800، مقاومت 4400 حمایت 1700، مقاومت 2000 حمایت 1500، مقاومت 1650 حمایت 1750، مقاومت 2000 حمایت 1450، مقاومت 1750 حمایت 3400، مقاومت 3800 حمایت 3100، مقاومت 3600 حمایت 2600، مقاومت 2900 حمایت 3900، مقاومت 4200
⭕️ نرخ دلار در بازار آزاد به ۶۶ هزار تومان رسید!
اسرائیل رسما پایان حمله به ایران رو اعلام کرد
‼️ اطلاعیه قرارگاه پدافند هوایی کشور 🔸به استحضار ملت شریف ایران می‌رساند، باوجود هشدارهای قبلی مسئولین جمهوری اسلامی به رژیم جنایتکار و غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی بامداد امروز در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داده که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده که ابعاد این حادثه در دست بررسی است. 🔸در این راستا ضمن دعوت از مردم به حفظ همبستگی و آرامش درخواست می‌شود اخبار مربوط به این حوادث را از طریق رسانه ملی دنبال نمایند و به شایعات رسانه‌های دشمن توجه ننمایند.
هیچ حادثه ای در تهران پایتخت و اطراف آن گزارش نشده است که نیاز به مداخله داشته باشد.
نقشه ابتدایی بازار
🚨 در نشست صبح امروز ناشران بزرگ در سازمان بورس: 🔺 بخش اول بسته بهبود بازار سرمایه اعلام شد 🔹در جلسه صبح امروز ناشران بزرگ در سازمان بورس، بخش اول بسته بهبود بازار که در جلسه روز پنجشنبه هیئت مدیره سازمان و مدیران عامل ارکان و نهادها نهایی شده بود، معرفی شد. 🔹در این جلسه که با حضور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، اعضای هیئت‌مدیره سازمان و مدیران ناشران بزرگ بازار سرمایه برگزار شد، مقرر شد: ۱- با توجه به اهمیت عوامل بنیادی اثرگذار بر سهام شرکت‌ها، ناشران برنامه‌های خود برای بهبود سودآوری شرکت‌های زیرمجموعه در باقی‌مانده سال را به سازمان ارائه داده و در سامانه کدال منتشر کنند، به نحوی که عملکرد شرکت‌ها در نیمه‌ی دوم سال، بهبود قابل ملاحظه‌ای نسبت به نیمه‌ی اول داشته باشد. ۲- ناشران بزرگ اقدام‌های عملی و جدی برای حفظ ارزش ذاتی سهام شرکت‌های زیرمجموعه و گروه خود به عمل آورند. ۳- نهادهای مالی دارای صندوق‌های درآمد ثابت، نسبت به افزایش سهم سهام در پرتفوی خود بر اساس رویه‌های تعریف‌شده اقدام کنند. در این خصوص، با توجه به لزوم کاهش ‌وزن سپرده‌های بانکی، منابع آزاد شده نیز زمینه‌ی حمایت از سهام ارزنده را فراهم می‌کند. ۴- مسائل و محدودیت‌های اثرگذار بر سودآوری شرکت‌ها مانند قطعی برق و گاز، مسائل مالیاتی، حقوق دولتی، قیمت مواد اولیه و خوراک و نظایر آن، به‌ویژه موارد باقی‌مانده در لایحه‌ بودجه به‌صورت مشترک توسط ناشران و سازمان پی‌گیری شود.
🔴 بازگشایی منفی صندوق‌های طلا
امروز بازار بورس چرخش 180 درجه‌ای نسبت به‌ هفته گذشته نشان می‌دهد. حدود 400 نماد صف خرید هستند، ورود پول قابل توجهی به چرخه معاملات سهام وجود دارد، سرانه خرید قوی‌تر از سرانه فروش و ارزش سفارشات خرید هم چندین برابر ارزش سفارشات فروش است. مطرح کردیم فکر کردن به این موضوع که‌ کار بورس تمام است اشتباه و هرگز نباید از‌ین بازار ناامید شد. بازار مثبت امروز، عملکرد بسیار ضعیف و منفعلانه مسئولین جدید مرتبط با بازار سرمایه طی روزهای اخیر را از یاد نمی‌برد! امروز اگر بازار مثبت است این از ذات بازار سرچشمه‌ ‌می‌گیرد، همگان دیدند که در هفته گذشته مسئولین امر چطور بازار را رها‌ کرده بودند. همان بهتر که مسئولین هیچ کاری نکنند؛ طی مدت اخیر با دستکاری مداوم دامنه نوسان و خودزنی‌های بیشمار، آسیب‌های زیادی به اطمینان سرمایه‌گذاران نسبت به بازار بورس وارد‌ کردند. امروز بر همگان ثابت شد که ایران کشور بزرگی است و پایه‌های آن محکم ایستاده است. این عملکرد ضعیف مدیران به ویژه در زمینه اقتصادی است که موجب ضعف عملکرد کشور می‌شود. ما دیدیم که برخی افراد چطور در روزهای سخت پشت سهامداران را خالی کردند...
مهم برای صنعت خودرو؛   کناره‌گیری مشروط شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو دنیای اقتصاد : شورای رقابت در بیش از یک دهه گذشته به عنوان کلانتر قیمت خودرو شناخته شده و معمولا هم نه مصرف‌کننده و نه تولیدکننده، هیچ‌کدام از عملکرد آن رضایت نداشته‌اند و حالا به نظر می‌رسد این شورا در رویکرد تازه خود به دنبال سپردن قیمت خودرو به نظام عرضه و تقاضا در بازار آزاد (مشروط به رفع انحصار) است. امتناع شورای رقابت از ابلاغ قیمت خودروهای ارتقا یافته را می‌توان به نوعی گام نخست شورای رقابت برای خروج از بازار خودرو به حساب آورد و گام دوم نیز واگذاری اختیار قیمت‌گذاری به وزارت صمت بود. این شورا البته گام سوم را به‌نوعی برداشته، به نحوی که مستقیم و غیرمستقیم بر اصلاح قیمت خودرو تاکید می‌کند.
دوباره تونست از محدوده خطر دور بشه و خودشو به داخل مثلث بکشونه با توجه به اینکه به راس مثلث رسیده میتوان امیدوار بود که بالاخره تکلیف خودشو مشخص کنه
🔺ارزش معاملات خرد از 3100 میلیارد تومان عبور کرد